Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSi cartile au rostul lor. (Atentie! Este o fantezie lunga)
Autor : redoat - 2009-11-08
Citita de 3040 ori - Nota 7.63 (30 voturi)
Sunt un mare iubitor de carti bune, iar in bucuresti unde gasesi carti bune pe care le poti savura direct acolo in compania unui ceai bine aromat? In Carturesti. Locul care iti reproduce perfect atmosfera din casa care iti invadeaza toate visurile. Muzica buna si o carte cel putin la fel de buna. Aveam nevoia de un thriller asa k am decis sa citesc Trauma de Ken McClure. Am citit o buna parte din carte fara sa vad sau sa aud nimic in preajma mea. Dintr-o data vad cu coada ochiului o domnisoara care se intindea dupa o carte. Nu am dat atentie si am revenit cu nasul in carte, dar o bufnitura urmata de un sunet ca de sticla sparta mi-a distrat atentia de la carte. Domnisoarei ii scapase cartea dupa care se intindea lovundu-i ochelarii si spargandu-i-se. M-am dus repede la ea vrand sa verific daca s-a lovit sau ceva. Era o fata simpla, dar simpatica si misterioasa, completand dorinta mea din acea zi de thriller. Era satena cu suvite blonde, cu parul prins la spate. Nu era slaba dar nici grasa iar crema de buze ii facea fata sa radieze de frumusete. Era rumena in obraji, probabil de la micul ei accident. Rusinata mi-a spus k nu are nimic si se apleaca dupa ochelari. Ramane putin pe vine sa se uite la ramele goale si sticla sparta de pe jos, iar eu ma aplec sa ii ridic cartea. Citesc titlul si vad ca era O plimbare de neuitat de Nicholas Sparks. Citisem acea carte cred ca de vreo 2 ori. Ii inmanez cartea spunandu-i "Lectura placuta, sunt sigur ca iti va placea". s-a ridicat stangace incercand sa-si puna ochelarii la ochi.
"De ce ii mai porti? Sunt sparti!"
"Reflexul, cred, sau poate k nu imi place cum imi sta fara..."
"Cat porti?", o intreb eu,
"-1.50"
"Uite, i-ai pe ai mei, pana iti faci altii". Ce-i drept mai aveam o pereche care de rezerva la mine pentru ca eu nu ii port permanent si ii mai uit pe ici pe colo.
Mirata refuza, dar o linistesc aratandu-i a doua pereche.
Ii ia si spune ca vede mai bine decat cu fostii ei ochelari si i-am spus k poate sa ii pastreze daca ma lasa sa ii fac cinste cu un ceai.
I-am adus si ei un ceai, de scortisoara, spunandu-i ca asta e ceaiul care imi place mie, ea ramanand socata si spunandu-mi ca si ei ii place la nebunie acelasi ceai.
A vazut cartea mea si mi-a spus k a citit-o si ca i-a placut foarte mult suspansul din ea, lucru ce m-a facut pe mine sa raman socat pentru ca pe masura ce inaintam in lectura incepeam sa iubesc din ce in ce mai mult cartea.
Nici nu ne-am dat seama ca trecusera aproape 5 ore de cand ne intalnisem si ca era ora inchiderii. Am plecat impreuna pornind spre Piata Universitatii in plimbare, niciunul din noi vrand sa plece acasa. Jos la metrou am aflat ca ea sta langa Piata Amzei si am intrebat-o de ce a venit pana la Universitate.
"Esti dragut asa ca m-am gandit sa am si eu grija de tine sa nu patesti ceva macar pana la metroul", moment in care metroul pentru Pipera venea. Putin dezamagit imi iau la revedere si astept sa se urce in metrou, dar inainte sa urce ma pupa grabit pe buze si fuge in metrou.
Ii fac cu mana fara viata, dandu-mi seama ca aveam o figura incredibil de tampa din cauza acelui pupic buclucas. Tot drumul numai la asta m-am gandit. Cand ies de la metrou la statia mea imi caut telefonul si observ ca aveam o hartie in buzunar. Era o carte de vizita a micii domnisoare, pe nume Ana. Asa ca inainte sa ma culc i-am dat un mesaj in care ii spuneam noapte buna.
Dimineata urmatoare un mesaj ma trezeste "Buna dimineata, am adormit cu cartea pe nas, nu am auzit telefonul, imi cer scuze ca nu ti-am raspuns."
Am sunat-o si mi-a raspuns. Era ciudat sa ii aud vocea la telefon, nu-mi aduc aminte o fata cu care sa fi vorbit la telefon din a doua zi in care am cunoscut-o. Era fericita si citeam in vocea ei ca zambea. Am intrebat-o ce face in acea zi pentru ca era sambata. Mi-a spus ca lucreaza intr-o benzinarie aproape de Constantin Brancoveanu si ca iese la ora 5 si ca poate iesim la o cafea. La ora 5 dupa-masa eu imi faceam plinul la masina la acea benzinarie. Am ajuns la casa si ii spun Anei, care nu era atenta, "Pompa 3" moment in care tresare si se uita in sus. Zambitoare imi ia banii si imi spune sa o astept. Cred ca nu in mai mult de 2 minute era imbracata si isi punea shalul in jurul gatului.
"Te duc acasa?" o intreb eu
"Mi-e putin fomitza." Se pisiceste ea
Ii spun ca McDonald's e aproape dar nu ii placea. Idei nu prea aveam asa ca i-am spus ca stiu undeva unde se mananca o varza calita ca la mama acasa iar ea m-a intrebat unde. I'am raspuns ca acasa la mine. A spus ca nu va refuza niciodata o varza calita asa ca am pornit spre casa mea. Am terminat de mancat impreuna asa ca i-am propus sa ne uitam la un film. A aprobat si am mers impreuna sa cautam un film pe net. Singurul film care mi-a venit in cap in acel moment a fost "A walk to remeber" ca sa fie tacamul complet. Am luat filmul si usor stangaci ne-am asezat pe canapea sa ne uitam. Pe la jumatatea filmului ne-am trezit foarte aproape unul de altul, cu Ana uitandu-se la mine.
O sa fie trist de aici...vreau sa ne construim povestea noastra si se intinde sa ma sarute.
Buzele ei erau moi si calde, putin crapate de la frig. Am pus mana usor dupa gatul ei si am continuat ceea ce ea incepuse. Dupa o sesiune de saruturi patimase s-a urcat pe mine si a luat initiativa. mi-a luat o mana si a pus-o pe sanul ei stang, iar cealalta mana pe piciorul drept. Sanii erau grozavi. Moi dar nu foarte mari, iar fundul...fundul? vai de capul meu... perfect! I-am dat bluza jos in dorinta de a-i vedea acei spiridushi moi si jucausi, iar indata ce i-am dat puloverul am observat k nu avea sutien asa ca am inceput sa-i ling sanii pana ce am simtit ca i s-au intarit si sanii si sfarcurile. Excitata la maxim se ridica si isi da pantalonii jos moment in care raman si eu doar in boxeri. Se aseaza pe mine si caut cu mana chiloteii care aflu ca erau umezi. Mangai locul si dau usor chilotii la o parte cand incep sa ii mangai usor labiile imbibate in sucul acela frumos mirositor. Indata ce a simtit ca i-am gasit clitorisul s-a dat jos dupa mine, mi-a dat boxerii jos si a inceput sa ma suga. Atat de frumos o facea si cu...



    Login