Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex la prima ocazie
Autor : freeboo - 2017-09-16
Citita de 9506 ori - Nota 1.65 (23 voturi)
O zi ca oricare alta, sambata, spune totul prin simpla relaxare pe care o simti intraga zi. Fiind o zi frumoasa de toamna cu o temperatura parca de vara, am spus sa ies la plimbare putin cu masina. La o temperatura de 34 de grade, am decis sa decapotez masina si sa opresc clima.

Dupa cateva plimbari singuratic prin oras am decis sa ies putin din aglomeratia orasului si sa bat cateva drumuri de exterior.

Trecand printr-un sat vad pe marginea drumului o domnisoara extrem de draguta, timida cei cert dar frumoasa foc din cap pana-n picioare. Trag pe marginea drumului si o intreb daca o pot ajuta cu ceva, la care imi raspunde frumos, da. “Vreau sa ajung in oras cu ocazie, dar mi-am dat seama ca nu faceam semn la nici o masina”.

Zambesc frumos si o poftesc pe domnisoara in masina. Frumos aranjata o intreb unde se indreapta. Un raspuns putin timid se apropie si imi spune”La concerc la ABC”

Intrand in conversatie cu domnisoara mai amplu, o intreb daca ar dori sa iesim la un suc impreuna. Iar raspunsul a venit rapid, poate din cauza ca am plimbat-o cu o masina de ultim ragnet sau chiar a avut dorinta de un suc.

In timp ce ne gandeam unde sa poftim imprauna acel suc, se uita zambind la mine, cu o privire parca acum m-ar manca, si o intreb daca ar dori altceva inafara de suc, dand din cap usor si zambind mi-am dat seama ce doreste si ea si eu :)

Am tras masina intr-un loc mai retras urmand ca ea pana am parcat masina sa ramana deja doar in sutie. O priveliste de amploare, un corp frumos fara masura, pantalonii simteam ca imi expodeaza si vazand acest lucru m-a intrebat daca este totul ok.

Nu am reusit sa ii dau un raspuns ca a si fost cu mana pe penisul meu, il mangaia prin pantaloni cu o pofta de-a fi supt.Jucandu-ne putin impreuna, a trecut domnisoara timida la actiune.

L-a luat in gurita pe tot, la scuipta, la bagat adanc pana nu mai avea aer, o placere fara cuvinte...



    Login