Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSenzual si romantic
Autor : AancaM - 2020-03-05
Citita de 5821 ori - Nota 8.33 (49 voturi)
E prea dimineata ca sa imi deschid ochii. Si totusi, e asa frumoasa primavara, e la fel de frumoasa ca noi, sau, poate noi suntem la fel de frumosi ca ea. In orice caz, ma simt bine astazi, cred, sper.
Ma intorc spre iubitul meu. Mno, se pare ca e prea dimineata si pentru el. Ce Mâţ mofturos. Îmi place la nebunie sa ma trezesc inconjurata de dragoste.
- Mâţ, Mâţ! Ii spun, zambind, cand il vad ca se trezeste si el.
- Mâţ, Mâţ si tie, scumpa!
Ma pupa usor pe frunte iar eu aproape imi indes capul in scobitura gatului lui. Dupa atatia ani, inca ma emotionez cand ma priveste in felul ala.
Ma simt mai aproape de el decat m-as putea simti vreodata fata de mine si u, nu doar azi, asa ma simt mereu.
- Te iubesc, Soricel, imi spune in timp ce ma lipesc si mai tare de corpul lui si ma ia in brate ca pe un copil plangacios. Pe masura ce ma lipesc de el imi dau seama ca ma excit din ce in ce mai tare si simt nevoia sa imi lipesc organul sexual de el si sa ma frec incet. El ma observa si rade.
- Cauti ceva, Miti? Ma intreaba bland in timp ce isi schimba pozitia cu a mea si ajunge sa se aseze deasupra corpului meu molatic si foarte usor de controlat in momentul acela. Imi place cand surâd sub el. Mă sărută tandru şi nu pot să mă opresc din zâmbit, mă sărută pe gât, pe obraz, pe buze, mă sărută pe sâni. Îmi mângâie sfârcurile în timp ce se sprijină cu membrul său tare de mine şi de zona mea intimă deja excitată şi udă. Mă face să îl vreau din ce în ce mai mult şi să îl mângâi peste tot pe abdomen, ah, ce bine că doarme dezbrăcat.
- Ohhh, încep să gem pe măsură ce se apropie tot mai mult de feminitatea mea. Când mă atinge acolo jos scâncesc, m-a atins de sute de ori şi încă am aceleaşi reacţii atunci când îl simt.
- Pui mic, şopteşte în timp ce mă mângâie pe cap şi în timp ce mă sărută pe fa&...



    Login