Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Seara târziu...
Autor : Ilvalaccho - 2024-04-29
Citita de 4465 ori - Nota 1.41 (129 voturi)

Cred ca sunt câțiva ani buni!
Stăteam la mine în salon, cu încă doi prieteni, în fata cu o bere belgiana, așteptând un meci de fotbal interesant. Unul dintre prieteni a început sa ne povestească ce ii spusese unchiul lui cu ani în urma(de fapt erau numai 10-12 ani de atunci).
Pe unchiul lui l-am cunoscut personal, mare futador si un bărbat extraordinar.Tocmai de aceea am hotărât sa va spun toată istoria. Sigur, ca de obicei va voi povesti la persoana intaia…este mai excitant și mai aproape de adevăr, mai ales ca încă îl văd pe unchiul prietenului meu.Impresionant tip, remarcabil.
Eu aveam 17 ani, abia fusesem dezvirginat de fiica unor vecini, care era studenta în Finlanda, și terminasem clasa aXa. Erica venise pentru o săptămână acasă și vrusese sa se distreze….așa a considerat ea, și m-a futut cum a vrut. O tipa libertina care m-a uitat de a doua zi…era supusa numai plăcerilor, fără nici un fel de bariere și obligații.
Eram superdotat în IT, făceam deja destui bani din asta iar mama m-a trimis la o cunoștință de a ei la o fabrica de confecții sa le schimb soft-ul deja învechit.
Nu era foarte multa munca cât era vorba de programare și instalare, consideram ca aveam timp toată vara…așa credeam atunci, în prima zi când am ajuns acolo, Directorul, inginerul la care mă trimisese mama, și am înțeles imediat ca era amantul ei, m-a rugat sa trec pe la el pe acasa ca sa putem discuta în voie, pe moment foarte ocupat.
Așa am și făcut! Era soare și cald și când mi-a deschis usa am crezut ca zisez. Era frumoasa, eu mic și prost însă mergând în spatele ei, cu lumina soarelui ce apunea luminandu-i silueta, am putut sa observ ca nu avea chiloți, nici sutien…s-a asezat comod pe un fotoliu făcându-mi semn sa preiau fotoliul din fata…nu vedeam nimic, broboane de sudoare începuseră să-mi apara pe frunte…
Acum sunt obligat sa fac o paranteza, poate prea lunga…voi va gândiți la madalina ghenea, sau la alta diva, dragusanu sau la kardashian…bai fraților, nu este aici vorba sa compar aceasta femeie cu una dintre cele spuse sau altele la fel…pentru mine femeia este frumoasa, însă nu înseamnă ca este frumoasa și pentru voi…nu est obligatoriu. Nu vreau sa o descriu…va spun doar ca este femeie organ, cum nu am văzut pana acum și la vederea căreia pula mi se scoală automat…dureroasa erecție. In perioada de care vorbesc avea 25-26 de ani,era la apogeul frumuseții ei care putea sa se intinda pana pe la 44-45 de ani, cu condiția de a sti cum sa o pastreze (mama avea aceasta calitate și o apreciam ca atare) .
Fratele ei, Directorul de care va vorbeam, pe care îl vedeam ca amant al maica-mi, și aveam o foarte buna vedere, a apărut în câteva minute imbract în costum de jogging. Am trecut în biroul lui, am stabilit implementarea noului sistem și prețul, iar când am plecat am constatat ca frumusețea , nu era disponibilă. Am plecat fără sa o mai văd.
Am revăzut-o după 7-8 ani. Între timp schimbarea mea era totala…dintr-un adolescent bine dezvoltat devenisem un bărbat invidiat de multi…anii lungi și grei de antrenamente în Dojo-ul lui Sensei Tanaka făcuseră din mine bărbatul care sunt azi…un Maestru cu multi DAN pe centura. O liniște launtrica pusese stapanie pe mine iar în privirile albastre era acea adancime care nu se sesizează frecvent.
Mama isi schimbase amantul, tata era același papa-lapte , sclavul serviciului și cercetărilor sale, iar eu…eu la fel de singur….un fel de a spune având învedere ca fusesem idolul colegelor în facultate …rămâneam totuși cu o dorința arzătoare în mine…voiam s-o fut pe mama!!
Cand am revăzut-o pe Selina, la o expoziție de pictura nou deschisa, era la brațul mătușii ei, o frumusețe coaptă în căutarea unui futador care sa o poată satisface. A ridicat privirea și m-a privit intens, cu multa curiozitate și interes vadit. A întrebat-o ceva pe mătuși-sa ce era ocupată cu studiul personal al tânărului care proptea nonșalant usa de la intrarea în sala.
…Iubitule, m-a sunat Selina sa mă întrebe de tine! Te anunț ca nu am putut scapă de ea, a trebuit să-i dau numărul tău de telefon. Era mama care nu mă mai sunase de o jumatate de an. Am reacționat copilareste…
…Bine ai făcut mama, este o dama bine și are un frate cu care nu știu dacă te mai vezi. A propos, l-ai schimbat pentru unul mai tânăr?
…Mita scumpule, asemenea întrebări nu se pun mamei tale! Ce sunt eu pentru tine?
…Cea mai frumoasa și mai dorita femeie pe care o cunosc!Te iubesc nespus!
…Lingusitorule! Ce vrei sa obtii?!
…Nimic în afara de ce poți tu sa oferi!
…Mita, am 46 impliniti! Ce pot eu sa-ti mai ofer?
…Acum ești mai buna, mai buna ca niciodat! Mama a început sa rada, se alinta…
…Mita, esti nebun!…o sa mă mai gândesc! Pa iubitule…sa știi ca m-ai pus pe gânduri!
Eu mă gandeam la mama, a sunat telefonul pe care l-am lăsat sa sune pana s-a inchis și a trebuit sa deschid usa de la intrare…se suna insistent…în prag Adela, asistenta Directorului, zâmbitoare, cu bluzița desfăcută la trei nasturi, tatele aproape sa iasă și cu sticla de ceva în mana. A trecut pe langa mine împingându-mi sticla în burta…
…Bai acesta, incerc de doua zile sa dau de tine… se dezbraca…rămăsese în niște bikini imaculați, țâțele libere vibrau din sfârcuri…priveam cu plăcere spectacolul, ca întotdeauna fiindcă Adela avea poate cel mai frumos corp din lume. Rar mi-a fost dat sa văd ceva mai frumos.
O futeam cu placere, era disponibila în permanenta și era gata sa anuleze pe oricine când era vorba de mine și cu toate astea nu mă putusem lega mai mult de ea…fără sa ii spun, fără sa ii mărturisesc, Adela știa….și cu toate astea….!ne simteam bine amândoi, ieșeam împreună la spectacole, la teatru însă toți știau ca nu este iubita mea.
Când am luat-o în brațe, talia foarte fina s-a arcuit împingând pizda în despicatura halatului meu prin care pula ieșise și o înțepa insistenta…buzele ei erau zefirul cel mai fin, miroseau a scortisoara, iar limba, limba înfiptă brutal printre dinții mei…n-am mai putut reactiona pentru ca m-a luat prin surprindere…eu Maestrul eram surprins…brațele ei mă inlantuisera strangandu-ma puternic , limba îmi scormonea gura căutând, Adela ridicase un picior pana la soldul meu și continua sa isi împingă pizda în mine…pula a gasit gaura, dacă vreți sa știți și pizda cu gaura fleașcă îmi caută pula…am presat, am auzit icnetul , penetrarea era la jumate când pizda Adelei s-a împins brusc…eram tot în ea…telefonul suna insistent insa nu aveam timp…cu Adela în brațe, amândouă picioarele în jurul soldurilor mele, pula înfiptă în ea pana la garda, mă deplasam cu pași mici dar siguri spre dormitor…icnea și începuse să-mi sugă ușor limba…
Mersul meu sigur, sacadat făcea ca pula sa între și sa iasă din pizda ei în ritmul pașilor mei…mergeam încet pentru ca voiam și mă simteam bine înfipt în ea pana la garda. Chiraia, se contorsiona dar nu se zmucea, ii placea șa fie penetrata adânc…și mie! Cum am așezat-o pe pat cum început sa dea cu pizda în mine mișcându-si soldurile, coapsele ei erau la nivelul soldurilor mele și am simțit cu palmele pe care le strecurasem sub bucile ei mișcarea de ridicare…voia toată pula în ea…îmi eliberase gura și îmi șoptea înfrigurată….
…Mita, te vreau! adânc iubitule, cât mai adânc…ridicase din genunchi, picioarele erau sus și mișca numai din buci…am terminat amândoi în același timp scuturați de plăcerile orgasmelor…Adela era magnifica! Nu eram deloc obosit, pula îmi rămăsese la fel de mare , tare și la fel de noduroasa…am început imediat mișcările ce dădeau unui geamat al Adelei sa ii iasă gutural pe gât, în ciuda incercarilor ei de a se abține…
….Mă omori Mihai! Așa vreau sa trăiesc, nu mă omori! Înfige-o toată, cat poți! Doamne, suntem nebuni! Mișcările ei nu aveau egal, unduioase de parca se mișca o mlădița de salcie lovită de vânt. Totul era pasiune, plăcere și extaz…
Astăzi, Adela este cam la 50,la fel de frumoasa,la fel de focoasa și la fel de îndrăgostită de mine. In afara de faptul ca este îndrăgostită de mine, niciodată Adela nu mi-a cerut nimic. NIMIC! Și sa va mai spun ceva…s-a futut numai cu mine după ce a fost dezvirginata de un unchi bețiv pe la 17 ani.
A plecat de la mine mulțumită, telefonul mi-a sunat din nou insistent și când l-am deschis am auzit vocea Selinei….
…Buna Mihai! Sunt Selina, cred ca iti aduci aminte de mine, dar dacă nu aș vrea totuși sa ne întâlnim…când o sa ne vedem o să-ți amintești.
…Sarut mana Selina! Știu foarte bine cine ești!! Cu ce te pot ajuta!?
…Nu , stii nu este vorba decât sa ne vedem…dacă vrei! Magda (adică mama ) mi-a zis ca ești foarte ocupat…poate iti faci putin timp și pentru mine…Indiferent când…eu lucrez contabila la o multinaționala și am timp.
….O sa ma gandesc si te sun in curand! Promit!
…Da’ nu uiti, ai promis!
A trecut săptămâna și m-a sunat mama! Mă obișnuisem sa mă sune când avea chef fără sa tina cont de ceva anume, și de aceea nu m-a surprins.
…Sarut mana mama! Tot frumoasa? Tot singura? Tot nesatisfăcută!
…Tot! Sa stii insa ca nu este bine din partea ta…eu dacă vreau ceva ….
…Nu mama, nu te supara…n-am spus nimic din răutate…eu aș vrea sa iti fie bine, sa te simți bine…sa fii mulțumită…
…Și satisfacuta? Cum ba, ca mă fac ca nu pricep! Eu cred ca am priceput unde bati tu. Eu sunt pregătită pentru ca m-am tot gandit….sa nu crezi ca nu am înțeles apropourile tale.
Mi-a închis telefonul în nas. N-am mai încercat sa vorbesc cu ea convins fiind, dupa tonul cu care încheiase convorbirea, ca se supărase rău.
Nu am mai sunat-o pe Selina…venise toamna, Sărbătorile de Iarna se apropiau și am găsit în cutia poștală o invitatie la balul Ambasadei din Lexantia, o țară micuța dar bogata și căreia ii lucrasem în urma cu un an. Mă plătiseră împărătește dar erau și foarte mulțumiți. Am hotărât sa merg, cu toate ca nu cunoșteam multa lume insa am avut motivele unei bucurii imense când mi-am dat seama ca decizia mea fusese una inspirata. Sa vedeți!!!
Am îmbrăcat un frac negru, foarte sobru și elegant prezentadu-ma la intrare unde , spre surprindere mea eram așteptat. Am fost condus imediat la Ambasador, în cercul lui mai multi cunoscuți, toți vorbeau în limba romana, Ambasadorul m-a elogiat în fata tuturor. Pentru fiecare salon (erau trei) cântau trei orchestre. La un moment dat am avut impresia ca recunosc o silueta. Intr-o rochie grena, cu spatele gol pana sub talie, doar doua șnururi ii țineau rochia prinsă de umeri iar pe spate alte doua șnururi incrucisate le ajutau pe cele de pe umeri…parul arămiu al “siluetei”, un “Bob” scurt care ii lasă umerii superbi la vedere m-a făcut sa o privesc mai de aproape. Era cu spatele la mine însă când i-am auzit vocea (mă apropiasem încet) am știut…”Silueta” era mama. Toți o ascultau interesați, era stralucitoare, zambitoare, frumoasa și interesanta…am prins momentul când cercul ei se largise putin și am facut un pas în fata…eram putin în lateral…
…Va rog sa mă iertati insa fiul meu care tocmai și-a manifestat prezenta, mă invita la dans. S-a apropiat de mine zâmbind, multi m-au privit contrariați, și după ce m-a luat de brat am schițat o mișcare de dans…nu o văzusem pe mama de 18-20 de luni…nu știam ca se tunsese însă cea mai mare surpriza fost faptul ca slabise mult…arata ca pe vremea cad cauta pula…o voia fără sa precupețească ceva, era foamea pe care tatal meu decedat o lăsase în ea, era pofta care nu avea decât un singur fel în a fi ostoita.
Am luat-o în brațe și am strans-o puternic…erecția mea , totala, o înțepa, o făcea sa rasufle greu însă eu voiam s-a fac și mai evidenta…o strângeam….
…Mihai, mai încet, mă frangi! Știu! Și eu vreau!…nu făceam decât sa o privesc în ochi și sa o presez, eram excitat ca niciodată.
…Nu mai pot Magda, nu mai pot! Nu vrei sa plecam!? Nu mai am rabdare! Dacă nu plecam acum te violez aici, nu înțelegi ca nu mai pot.
…Si tu! Vreau sa mă violezi, vreau sa mă rupi în pula! Hai sa mergem!
De langa usa, paltoanele pe podea, gurile ni s-au întâlnit în cel mai înfometat sărut în timp ce mâinile lucrau de zor sa ne dezbracam…Magda era gata cu mult înaintea mea și se opunea…am rămas cu pula incredibil de mare și tare îndreptata spre ea…era uimita…
…Nu, nu vreau! Este prea mare iar eu sunt strâmtă, o sa mă rănești! Nu vreau! A incercat sa se acopere cu paltonul ei de blana…l-m apucat de o mâneca și i l-am smuls…
…Mita, ești nebun! Nu vreau, poate alta data! Am prins-o de talie, s-a zbătut și a fugit în sufragerie Am găsit-o în spatele unui fotoliu…era speriata, serioasa și îmi privea pula care oscila mereu îndreptată spre ea….
…Nu vei scapa de aici…nici nu ai idee cat de tare te vreau! Ești a mea!
…Doar dacă…
…Nu-mi pasa Magda, nu-mi pasa! M-am apropiat din nou de fotoliul în spatele caruia era ascunsa, tot goală…se lăsase și nu i se vedea decit capul… m-am apropiat…a fugit în spatele altuia, ceva mai de parte…
…Mita, dacă ai putina…
…Nu ma intereseaza….vreau sa te fut și nu ai cum sa scapi de aici.A dat un țipat ascuțit si prelung…
…Asculta-ma doar un pic…eu vreau mai mult ca tine…caută niște crema! Lasă-mă sa te ung pe pula și totul va fi bine…la început! Nu poți sa mă refuzi.
….Vino incoace…am luat-o de mana și împreună am intrat în dormitor…am privit-o liniștit pentru prima oară…era incredibil de frumoasa cu țâțele mari, drepte,semete care impungeau aerul spre mine…zâmbea din nou…am scos cutiuta cu crema din sertarul noptierii și i-am dat-o…
…Ai promis ca mă violezi…cu crema nu vei reuși…fute-mă pana leșin….sunt atât de uda încât nu am nevoie de crema, iti vreau doar pula, asa cum este…a venit liniștită spre mine, m-a luat de gât și și-a pus buzele pe mine…ardeau ca niște cărbuni…se lipise toată, de la vârful picioarelor și pana la gura….pizda ii emana o caldura plăcută și începuse mișcări cu care îmi caută pula…o simteam uda și am întins-o pe pat…m-am lăsat între picioarele ei și am proptit capul pulii la gaura…era mică și mustea de lichide…am împins și am simțit cum pătrund în ea…gura ei îmi musca buzele, brațele strânse la ceafa mea , soldurile împingându-si pizda spre mine în clipa în care o penetram…totul părea ireal…simteam cum intru în ea…greutatea cu care înaintăm în străfundurile ei îmi facea plăcere…patrundeam mai ușor…Magda ridicase brusc genunchii, depărtați pentru a se lasă mai repede și mai profund perforata….
…AACH, AACH,AACH, AACH, !!!!!! E APROPAE, MAI MULT! Mihai, Mihai, e gata! AAAAAAAAACH, e toata….rupe-ma ! Bag-o mai mult!
Am început sa dau din cur, la început lent și cu grija, apoi mai repede, mai repede, mai repede și de fiecare data Magda mă contra pe măsură…soldurile ei, bucile îmi veneau meru în intimpinare și ma făceau sa ii doresc pizda și mai mult…înfipt în ea pana la coaie ii bagasem cu greutate palmele sub solduri și ii impingeam bucile în sus…
…OOOH Mita ce bine este! OOOOOH Doamne! OOOOOH Mita , rupe-ma, sparge-ma...



    Login