Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataScrisoare catre tine cand nu ne lasa medicul
Autor : casiana - 2013-02-24
Citita de 3086 ori - Nota 7.61 (41 voturi)
Sa nu crezi ca nu te doresc, chiar de ieri, dar stiu ca nu pot sa am pretentii. Sa nu crezi ca nu te visez in nopti pline de iluzii albe, rupte chiar din luna, cand primesc mangaieri de stele in locul bratelor tale puternice.
Dar tu nu poti raspunde acum de persoana ta. Ai fost operat.
Eu te mangai imperceptibil sa-ti treaca durerea de la operatia aceea de o palma si deranjul de la tuburile infipte in abdomenul tau, nu cunosc senzatia, dar mi se pare incomod si stiu ca ele constiutie de fapt, alte piedici in calea noastra. Totusi, te rog sa ai rabdare.
Ti-e dor de mine... stiu... eu te-as framanta intruna incepand de jos pana mai sus dar ti-a contraindicat medicul, te-as strange sa te simt aproape ca sa-mi sorbi pieptul din mai multe inghitituri... dar nu te lasa medicul, mi-as desface picioarele din sold in cautare de tandrete dar stai in expectativa, pe marginea patului de spital, imbracat intr-un alb desavarsit si pe ganduri: vei reusi oare sa ajungi fara probleme pana la baie?
In drum spre baie, totusi, te intinzi spre mine, simt ca visezi trupul meu cuprins de foamea pentru tine, ma mangai in flexiuni si-ti plimbi limba pe pielea mea calda intre membre... te astept sa ma faci sa sufoc in intersectiile tale calde, acolo unde se intalneste pulpa cu abdomenul si sta frematand penisul tau in putere, te astept sa te sufoci intre picioarele mele celeste si infierbantate, cu care te voi strange cu simtul masurii si al senzualitatii.
Stiu ca va veni vremea iubirii cand iti vei plimba alene limba ta in gura mea primitoare, cand vei palpa dealurile si vaile mele vizibile sau ascunse strategic, cand vei repeta de trei ori precipitat: te iubesc, te iubesc, te iubesc, exact in momentul in care indesi vlastarul tau umflat in gura mea ca sa fie cat mai plina, moment la care ai visat de mult, inca dinainte de operatie.
Iti ...



    Login