Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Schimbarea de ture 1
Autor : Miron65 - 2015-10-19
Citita de 11137 ori - Nota 4.47 (53 voturi)
Era o zi atat de frumoasa incat ma plimbam nestingherit pe plaja aurie de langa casa prietenului meu. Eram in concediu fara plata si saptamana trecuta l-am rugat pe prietenul meu sa imi imprumute casa lui de vacanta... ca sa pot sa imi revin dupa divortul zguduitor pe care l-am avut saptamana trecuta.
Nestiind ce sa fac, am decis sa ma plimb. Cum nisipul imi incingea picioarele, iar privirea mea era acaparata de valurile înspumate ale marii... nu am observat sticla prafuita din fata mea, decat cand m-am lovit de ea. Cu o durere inexplicabila in picior, am ridicat-o.
Era o sticla verzuie, cu un gat destul de lung care...uimitor avea un rol de hartie in ea. Hmm, atat de ciudat si de fascinant in acelsi timp incat am deschis-o imediat si mainile mi-am tremurat cand am vazut cat de veche si ingalbenita e foaia, destul de groasa din fata mea. Intr-un colt scria 1845. Era o gluma, trebuia sa fie.. asa ca am decis sa o public, poate cinev o va recunoaste:
" Cine sunt eu? Cum ati putea raspunde voi, cand nici eu nu stiu? Tot ce va pot spune e ca ma numesc contele de Negru, iar prietenii imi spun Soimul...pentru ca vanez femeiele si le schimb ca sosetele. In realitate ce nu stiu ei, e ca ...doresc sa uit o femeie. Nu e o femeie frumoasa, dar cand o vad simt cum dorinta se aprinde in mine si as dori sa o insfac si sa culc cu ea ..exact acolo in mijlocul salii de bal. E o femeie mignona, cu niste sani mari ca niste mere debia culese, imi pot imagina sfarcurile rozalii de sub corset...sau pasarica ei fraceda dupa care ravnesc atat de mult. Dar sa revenim, cum spuneam e micuta, bruneta..iar parul care e de o lungime considerabila, il poarta foarte complicat, coafuri neintelese pentru mine. Ce as dori sa il vad atarnandu-i pe sani, mangaindu-i sfarcurile, soldurile...mmm umerii pe care as dori sa ii musc. Dar cum spuneam oricat as dori acest lucru, sa ma infing in ea pana tipa de placere... nu se poate pentru ca e maritata. Si nu e maritata cu oricine..ci cu Fratele meu geaman..ducele.
Interziz!! Chiar si pentru mine libertinul libertinilor... asa ca am decis sa fug la Paris unde sunt cele mai mari tarfe si sa imi innec amarul in pasaricilor lor...sau pasarica e pentru doamna si pizda pentru tarfe? Voi ce spuneti? Deci in pizdele lor si in bautura. Am facut asta 2 ani pana am primit o scrioare de la inaltimea sa ducele sa ma intorc imediat... pentru o problema urgenta!
Asa ca iata-ma din nou la Londra, plictisit...un pic nervos si nestiind ce vrea fratele meu, barbatul perfect...sotul perfect din fata mea. Statea cu capul in maini, sticla de bautura langa ...



    Login