Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

primul pas spre romantism
Autor : boy19 - 2009-10-01
Citita de 2564 ori - Nota 7.29 (14 voturi)
Era intro seara plicticoasa de septembrie.
Ma plictisisem pe mess si pe hi5 nu mai aveam ce face, si mam gandit sa mai fac si eu o vizita pe MIRC sectiunea Romania. Am descarcat si instalat rapid mircul si am inceput sa vbesc cu peoples de acolo.
Nu a trecut mult timb, si am gasito pe ea, pe cea care avea sa ma marcheze enorm de mult pentru o anumita perioada de timp si poate ca si acum. O fata de 19ani, bruneta, ochi verzi si super draguta(dupa cum aveam sa aflu ulterior), exact asa cum visam de mult sa intalnesc.
Mia spus ca este de origine elena, si ca a stat in romania 8ani, aidi definitivandusi clasele 5-8si liceul iar acum sa intors inapoi in grecia cu familia ei, insa de fiecare data cand are ocazia viziteaza tara noatra. Am facut schimburi de id si am inceput sa vorbim.
Astfel am aflat despre ea ca uraste minciuna, ca ii plac persoanele sincere, dragute si cu simtul umorului. In alte cuvinte parca ma descriea pe mine. Eu tocmai sufeream dupa relatia cu fosta prietena care se sfarsise duoa 2ani si 8luni, in momentu in care o gasisem in pat cu cel mai bun prieten al meu.
Iam cerut web. Mi-a dat. Mi-a cerut web. I-am dat. Cand am vazuto am rams socat, era ca o printeza, parul lung pana pe umeri, bruet, putin ondulat, ochi verzi si luminosi cerand parca ceva special numai pentru ei, buzele ei atat de voluptoase si de dulci dupa cum urma sa aflu mai tarziu ma fermecau complet.
Mi-a spus ca ii plac, moment in care mam pierdut cu totul. Oare unde era persoana aceea dinainte care nu se dadea inapoi de la nimic, care nu se ferea sa vorbeasca cu fetele si care le aburea din 2-3vorbe? Oare era posibil sa dispara as brusc? Raspunsul era da, in fata ei da era posibil.
Am inceput sa ne destainuim unu altuia tot ce aveam pe inima si am decis ca sa ne vedem in cel mai apropiat timp; si cum eu am si soala si job am stabilit ca sa vina ea la mine pana voi putea eu pleca, si am decis ca poate ar fi bine sa incercam sa ne apropiem mai mult unu de altu.
La doua zile dupa aceasta, intro vineri, am primit de la seful meu confirmarea pentru un concert la care urma sa merg la mangalia, intrucat ma ocup cu sonorizari-inginer de sunet, dj, mc si unori chiar solist. Am informato despre acest concert si ca 2-3zile nu voi intra pe mess,in sa ea pe un ton hotarat mia spus ca va veni sa fie alaturi de mine.
Nu am crezut la inceput insa, in ziua cu concertul miam dat seama ca vorbise serios. Era mult mai frumoasa in realitate, era chiar ca o printa si avea sa devina si sa ramana printesa mea pe care nu o voi uita curand.
A venit la mine. Sa uitat cateva cipe atent in ochii mei si mia spus ca vrea sa ma ia in brate sa ma simta langa ea, imi povestise ca trecuse printrun viol, si acum era pentru prima oara cand avea incredere intrun baiat. Va dati seama ce bine mam simtit. Ziua aceea a trecut relativ repede. Seara am mers amandoi la clubul unde urma sa mixez, insa acolo am dat de un amic de al meu, tot dj pe care lam lasat si in locul meu, eu iesind la plimbare cu Daiana.
Pe drum am discutat multe, mia povestit cum tatal ei a murit intrun accident si cum ea si cu mama ei au indurat cruzimea asociatilor tatalui ei care era actionar majoritar la o societate de transport din grecia, cum a trecut prin acel viol si cum au fost zilele dupa aceea, si ca eu sunt singuru cu care are puterea sa vorbeasca astea.
Tot vorbind am ajuns la hotelul unde eram eu cazat. Am invitato sa stea la mine, fapt pe care l-a si acceptat, insa va spun sincer ca nu aveam nici eu nici ea nici un gand de a face sex. Am mers in camera si am scos o sticla de sampanie, am pus in pahare si neam asezat pe canapea. Am sorbit amandoi in acelasi timp din pahare in timp ce ne uitam unu in ochii celuilalt.
In acel moment am simtit nevoia sa o sarut, fapt ce s-a si intamplat desi nu ma asteptam. WAW .. avea niste buze abosult extraordinare...mam oprit brusc.
-In cer scuze nu trebuia sa fac asta, ma luat valul.
-Nu este nimic, mia spus ea, imi face placere sa stau cu tine si sa te ating, nuti face probleme din cauza asta.
-Atunci pot sa continui sarutul, am izbutit eu a sopti in timp ce ma apropiam de minunatele ei buze.-> A fost cel mai tandru si mai pasional sarut din viata mea. Simteam o atractie speciala pentru ea, o atractie peste limite.
Iata ca se facu si ora prea tarzie si am decis sa dormim. Am vrut sa dorm eu in living, pe canapea, insa mam lovit de refuzul ei categoric, cerandumi sa o tin in brate peste noapte. Nu stiam ce sa fac, insa am facut asa cum mia cerut, mam lasat comandat. Pentru prima data in viata faceam cum voria o femeie. Numi venea sa cred!
Neam asezat in pat si ea a venit cu capul pe pieptul meu. Era atat de dulce in ipostaza asta. O adoram. O vedeam ca o zeita. Era clar MA INDRAGOSTISEM.
I-am mangaiat usor parul in semn de afectiune si de grija iar ca rasplata am primit un sarut, si asa a pornit totul.
-Trebuie sati marturisesc ca de mult n-am mai avut curajul sa stau asa aproape cu un baiat esti special.
Am simtit ca explodez de bucurie...am lasato pe spate si iam soptit ca o doresc. Am fost surprins cand am vazut ce urmeaza. M-atras peste ea si ma sarutat in timp ce ma mangaia pasional. Deja ma ecitam enorm. Dupa cateva moente am prin si eu putin curaj, vazand ca ii place si ei ce se intampla.
Am indraznit sa o sarut pe sanul drept, un san atat de frumos si bine definit incat ma innebunea. Am continuat asa pana iam spus ca nu mai rezist si ca vreau sa fac dragoste cu ea. A acceptat.
Am inceput usor si putin timid, teama ce provenea din cauza traumei psihice prin care trecuse in urma violului. Nu vroiam sa fac miscari bruste. Pntru prima data in viata eram si eu romantic si asa vroiam sa fie acea partida - una romantica. Am decis ca pozitia misionarului este cea mai potrivita.
Am luato in brate si am sarutato profund si lung. In acest moment a simtit ca o penetrez. Sa oprit brusc:
-Esti bun, mai facut sa uit de tot, vreau sa fi numai al meu.
-O sa fie cum vrei tu, doar sa fii sincera cu mine, iam soptit eu.
Ce se intampla cu mine? Unde era baiatul zvapaiat care nu spunea niciodata vorbe dulci unei fete? care nui spunea niciuneia ca o iubeste? numi explicam ce se petrece cu mine, dar ma schimbasem mult pentru...



    Login