Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrimii fiori ai dragostei 2
Autor : Pamela1987 - 2012-01-24
Citita de 4455 ori - Nota 8.39 (31 voturi)
Am simtit ca ma cuprinde cu un brat si simteam si respiratia lui un pic accelerata in ceafa mea, ca sa nu mai zic de mirosul lui asaa de bunnn…..
-Multumesc, ca imi tii companie am soptit pe un glas suspect de inocent, sigur nu o sa risc sa fiu rapita de Bau-Bau.
-Bine…. Katy dormi ca e tarziu….hmm se exprima cu dificultate, ca sa il ajut un pic, ma imping mai tare cu spatele spre el, pana simt ca imi ajunge din nou funduletul in poala lui. Radeam in sinea mea si ma gandeam ca tot va face un pas spre “nebunie” alaturi de mine. Dar calculele mele erau exacte doar pana la punctul ca eu chiar ma simteam bine in bratele lui iar alcoolul imi juca feste... nu mai putea de asteptarea mea simteam cum mi se inchid ochii…
-Hmm…Mihai….
-Da, te simti rau? Katy, te simti rau sau visezi?
Glasul lui usor dar grav imi alunga un vis prea frumos si am deschis ochii dezorientata….ah visam si sigur nu visam ca ma simt rau, am gandit nervoasa in sinea mea pe el.
-Am visat, am soptit incet, si caut cu ochii familiarele cifre ale cesului de pe noptiera…05:20 vai adormisem.
Bratul ce ma inconjurase inainte sa adorm nu mai era si el cred ca plutea undeva la orizontala langa patul meu la cata distanta era intre noi. Un gand nastrusnic imi trece prin cap exact cand el isi drege glasul si zice:
-Aaa..daca esti ok eu m-as duce in camera mea ca patul tau e prea moale pentru oasele mele.
Daa fix, ei lasa ca nu te mai duci zic eu in gandul meu si cu un oftat ii zic.
-Bine daca nu poti sa dormi poti sa pleci…. chiar daca mi-e frica un pic sa raman singura la ce urat am visat.
Bingo! A redus imediat distanta si m-a luat din nou in brate.
-Nu, nu stai linistita, dormi ca nu te las singura.
-Multumesc unchiule, spun cu un glas de ingeras nevinovat si ma departez cativa cm de el si imi deschei fusta.
Am auzit ca si-a tinut respiratia:
-Ce Dumnezeu mai faci acum? Te…te dez…te dezbraci?
-Vai esti culmea de cate ori nu am dormit langa tine doar in chilotei, nu sunt comoda in fusta asta. Si cu un gest rapid si un zambet ascuns o dau jos .
-Katy te comporti de parca….
-De parca ce? De parca as vrea sa ma vezi ca pe o femeie? De parca as vrea sa simti cum ma faci sa tremur numai cand te uiti la mine? De parca as vrea sa fiu femeia ta?
Mihai incremenise langa mine, simteam bratul lui mai greu ca niciodata in jurul meu, am incercat sa ma intorc cu fata spre el, dar nu am reusit.
-Da-mi drumul, adica nu stai ca am o idee mai buna iesi afara si uita ce ti-am spus, eu nu am cum sa concurez cu femeile fatale cu care esti tu obisnuit.
Faptul ca nu spunea nimic ma scotea din minti, putea sa tipe la mine sa ma faca nebuna sa zica orice, niciodata nu l-am vazut sa ramana fara cuvinte. Inghetasem subit sub bratul lui incremenit si m-am tras inca odata fara nici un succes…De ce nu reactioneaza, doar nu face infart la 30 de ani cu mine in brate?!
-Imi dai drumul??? Am zis din nou de data asta pe un ton destul de ridicat, aproape ca am tipat.
Am simtit cum bratul lui de fier ma elibereaza incet si inainte sa apuc sa sar din pat si sa ma ascund sub o bucatica de parchet de rusine, el m-a apucat din nou de brat si nici nu am avut timp sa imi dau seama cand am ajuns cu fata in sus si cu el deasupra mea. De data asta am ramas eu nemiscata, nu stiu daca era lumina de afara, sau imaginatia mea dar as fi putut jura ca ochii lui stralucesc, ba chiar ard dea binelea in semi-intunericul din camera. Ii simteam respiratia pe chipul meu si inima mea era intr-un adevarat concert al simturilor. De cate ori m-am visat in postura asta. Cu trupul lui deasupra mea, doar ca nu prea era pasionala situatia in sine, sper sa nu mor de rusine daca el a scapat atacului de inima.
-Katy mereu am fost constient ca simti ceva mai mult pentru mine decat pentru un unchi. Ca sa nu mai mentionam faptul ca pana la urma nu avem acelasi sange, dar totusi…
-Ai putea sa ma scutesti de orice predica si sa imi urmezi sfatul “unchiule”, uita discutia si iesi af…
Tonul meu de domnisoara ofensata a fost oprit de avalansa buzelor lui, iar inima mea a sarit cateva batai. Primul sarut mi-l imaginam tandru, plin de iubire, fragil. Ma dureau buzele pentru violenta sarutului si abia cand am gemut usor, am simtit ca devine mai indulgent cu gura mea.
A ridicat capul si a zis cu o voce ragusit:
-Asta sa te avertizez ce se intampla daca imi mai zici sa ies.

Mainile imi erau blocate de mainile lui iar ochii mei ardeau de lacrimile de frustrare adunate in ei.
-Nu asa imi imaginasem totul, am gandit cu voce tare fara sa-mi dau seama.
-Am banuit in club ca ai planuit totul, dar ma gandeam ca ai facut-o pentru vre-un mucos dintre cei cu care ne-am intalnit, a zis aparent iritat de comportamentul meu.
-Vreau sa te intreb daca esti constienta de ce vrei Katy, de ce simti de ce...
-Stiu doar ca te vreau pe tine cu toata fiinta mea, am zis cu o voce atat de joasa incat nici nu eram sigura ca m-a auzit.
Buzele lui mi-au confirmat ca ma auzise, de data asta m-a sarutat usor in clotul gurii, si apoi a contiunat sa-mi alinte fiecare milimetru cu atingeri usoare. Am gemut incet si m-am miscat sub el sa scap de mainile lui, sa-l ating, sa-l lipesc si mai mult de mine.
-Ah..Doamne te vreau incredibil de mult, dureros de mult si totusi nu e bine, imi zice respirand greoi in parul meu…esti inca atat de tanara.
-Nu prea tanara pentru a deveni femeie in bratele barbatului pe care il doresc. Si am ridicat incet bazinul pentru a-i simti erectia, care nu tinea cont de dubiile lui.
Am surprins privirea-i chinuita de dorinta, de dubii, de intrebari, de pasiune. Si mi-am zis ca totul sau nimic.
-Imi dai drumul te rog?!
Mi-a dat drumul si s-a lasat greoi pe spate, am profitat de ocazie si de data asta l-am facut eu prizonierul meu. Am urcat deasupra lui, ii simteam erectia sub funduletul meu neastamparat si m-am frecat de 2 ori de el, incredibil de incet.. si intreb cu un glas jos si ragusit de dorinta nebuna care ardea tot mai aprinsa in mine. El ma privea hipnotizat paraca si nu scoatea nici un sunet.
-Hmm ce avem noi aici? Cobor mai jos si-i caut cureaua, i-o deschid dupa care atac pantalonii.
Nu ma opreste, e semn bun, ii deschid si pantalonii si in momentul in care trag de ei in jos, el ridica fundul sa-mi faciliteze munca.
Doamne ce erectie se observa prin boxerii negri, gem incet si sprijin o mana pe ea, o simt cum pulseaza prin material si ma aplec si o cuprind cu buzele. Aud un geamat, Mihai deja nu mai avea rabdare sa reziste, s-a ridicat un pic m-a apucat de umeri si m-a tras spre el. Pozitia s-a inversat din nou. S-a eliberat de boxeri si cu un genunchi si-a facut loc intre coapsele mele. Doar subtilul material al bikinilor mei mai forma o bariera chinuitoare intre noi. Buzele lui s-au napustit din nou asupra alor mele si de data asta cerseau sa fie iubite, sa iubeasca, sa guste, sa simta, sa anticipe cele mai sublime placeri. Limba lui imi penetra gura intr-un mod incredibil, o cauta pe ...



    Login