Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima lectie ... (continuarea)
Autor : jupiterus - 2009-06-28
Citita de 3155 ori - Nota 7.17 (6 voturi)
După 10 ani m-am intalnit din nou cu Gaby. Ea era casatorita de 8 ani, eu doar de 5 ani. Ne-am intalnit in oras la o inghetata si am programat o noua intalnire la ea acasa.
Am ajuns la ea, locuia intr-o garsoniera. Barbatul ei era plecat in delegatie. Mi-a deschis usa si m-a intampinat cu un sarut scurt si s-a intors in camera. Am intrat dupa ea. era imbracata cu un tricou si niste pantaloni mulati. Prin decolteu se vedea crapatura dintre sanii ei generosi. Fundul ... aaa, era asa apetisant. Avea parul prins in coc. Am venit in spatele ei si am strans-o in brate strangand de sanii ei superbi. Am inceput sa o sarut pe gat urcand spre urechi. I-am sarutat lobul urechii incepand sa-l sug usor. In acest timp mainile mele alergau pe trupul ei cu forme plinute. A inceput sa raspunda intorcandu-si capul spre mine si oferindu-mi gura senzuala cu buzele moi. Am raspuns provocarii muscand incet acele buze aromate. Limbile noastre se intalneau din nou. Se jucau una cu alta, se incolaceau și explorau gura celuilalt.
Eu nu mai puteam, eram intarit la maxim. A vazut si a inceput sa-mi desfaca cureau, era experta... Am scapat repede de pantaloni si camasa, ramanand in chiloti. Am ajutat-o sa scape de tricou si pantaloni. Surpriza a fost ca nu purta chilotei. Mi-am scos si eu.
A inceput sa ma mangaie pe piept, in timp ce imi saruta sfarcurile. Cobora din ce in ce mai jos pana i-am simtit mainile pe ceea ce se intarise ca un bat. Ma freca incet pe penis și pe testicule. Limba umeda a inceput sa se plimbe pe varful penisului. Am inceput sa suflu din ce in ce mai greu in timp ce penisul meu se pierdea in gura ei. Se vede ca mai facuse lucrul acesta. Sugea si lingea de ma inebunea. Eram aproape de slobozire... mi-a facut semn ca pot sa imi dau drumul. Ma ardea, ma durea de excitat ce eram. Mi-am dat drumul in gura ei. Nu a risipit nici o picatura, a supt si lins tot. Vroiam si eu s-o fericesc. Am inceput sa o sarut peste tot. I-am sarutat sanii, erau ca niste pepeni, sfarcurile erau intarite. Mainile se jucau cu fesele ei si incet incet se apropiau de zona mult dorita. Avea intre picioare un smoculet de par. Am ajuns la crapatura pizdei, i-am introdus un deget, era asa umeda.
Doream sa o gust, sa-i simnt aroma. Mi-am introdus capul intre coapsele ei rotunde si am inceput sa ma joc cu limba la clitoris. Tremura toata, ii placea, imi impingea capul de parca voia sa ma bage cu totul in pizda ei. In timp ce o lingeam si o sarutam gemea de placere. Am inceput sa-i sug clitorisu si sa-i introduc un deget in gaurica umeda. Nu a mai durat mult si sucul ei aromat dulce acrisor mi-a inundat gura. Era minunata.
Intre timp ma i...



    Login