Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima dragoste nu se uita
Autor : mihaig206 - 2014-02-16
Citita de 4458 ori - Nota 6.08 (13 voturi)
Am intrat in camera. Singura urma de lumina venea de la focul ce ardea in semineu si de la lumanarile parfumate de pe noptierele de langa patul cu baldachin. In pat statea intinsa inconjurata de petale de trandafiri fosta mea colega Maria, o blonda inalta cu ochi caprui, cu picioare lungi si fund bombat. Maria era o fata foarte sexy chiar daca avea sanii cam mici. Era imbracata doar in lenjerie neagra si tocuri inalte.
Mi-a facut semn sa vin langa ea asa ca m-am dus. Ne-am imbratisat si am inceput sa ne sarutam. Ii sarutam buzele dulci si ii mangaiam trupul fierbinte in timp ce ea ma dezbraca. I-am dat jos sutienul si am inceput sa o sarut pe gat si sa cobor mai jos catre sanii ei. O tineam in brate si ii sarutam sfarcurile fierbinti si ferme in timp ce ea se lasa incet pe spate.
Am intins-o usor pe pat intre petalele de trandafiri si i-am scos gentil chiloteii umezi si pantofii cu toc. Mi-am dat pantalonii jos mi-am potrivit penisul in vaginul ei stramt,am inceput sa o sarut si sa o pentrez cu miscari lente.M-a strans in brate si si-a incolacit picioarele in jurul meu in timp ce o penetram din ce in ce mai rapid. Respira din ce in ce mai greu si tremura pana in momentul magic cand i-am provocat orgasmul.
M-am intins pe spate iar ea a inceput sa ma masturbeze in timp ce ne sarutam. A coborat si a inceput sa imi sarute tandru penisul apoi sa il linga usor si pana la urma a inceput sa il suga in timp ce eu ii mangaiam parul matasos. Eram atat de excitat si pana la urma am ejaculat in gura ei. A inghitit totul, s-a lins pe buze si s-a intins peste mine.
S-a asezat pe penisul meu si s-a intins pe spate peste corpul meu. Mi-am pus ...



    Login