Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima data cu prietena mea- fantezie reala
Autor : adam17 - 2010-09-12
Citita de 4050 ori - Nota 5.78 (9 voturi)
Era o zi ca oricare alta. Eram un pic cam posomorat si suparat, pentru ca colega mea de la servici nu venise toata saptamana, din cauza unei raceli. Colega mea era una speciala, era cea de care ma indragostisem de vreo 4 luni si ma gandeam mai tot timpul la ea.
Ca sa ii fac o surpriza, m-am dus si am luat doua buchete de flori, unul pentru ea si unul pentru mama ei daca era acasa. O parte din mine vroia ca mama ei sa fie acasa, pentru ca face praituri foarte bune, iar una spera din suflet sa nu fie, ca sa fim doar noi doi.
Nu statea asa de departe de mine, orasul era mic, asa ca nu mi-a luat mult. Eram in fata blocului ei, am intrat in scara si am sunat la usa apartamentului ei, de la etajul 1.
A raspuns mama ei. In acel moment chiar nu mai ma interesa de prajiiturile ei, I-am zis ca o caut pe fiica-sa. Ea mi-a indicat camera cu degetul, pentru ca era incaltata sa se duca la hypermarket sa ia de mancare, mi-a zis. Ma simteam mai bine auzind astea.
Am intrat in camera ei. Nu arata a fi bolnava. Era tot asa de frumoasa: era blonda, cu ochii albastrii inchis, cu un zambet copilaresc si frumos. Era imbracata ca de obicei, cu niste blugi scurti care de abia ii acopereau fundul si cu un maieu rosu. Privelistea era frumoasa de sus.
S-a ridicat din pat surprinsa ca ma vede, si totodata i se citea fericirea pe fata. Ne-am imbratisat (mi s-a parut foarte scurta imbratisarea) si dupa i-am dat florile, 3 trandafiri, pe care l-a pus pe biroul plin de caiete cu teme.
Am inceput sa vorbim, ea se simtea mai bine, dar tot nu era ea. Parca era mai timida, eu o stiam mai vorbareata. Pana sa ma gandesc la ipoteze s-a intamplat ceva la care nu m-as fi gandit serios: m-a sarutat. Din senin. A fost un sarut unic, dar nu a durat mult. Dupa, ea si-a aplecat capul, ca si cand ar fi fost un copilas care a facut o boacana. Totusi, si-a ridicat fata din pamant iar atunci eu i-am raspuns la sarut cu un altul. Acesta a fost mai lung, made by me. Ma privea foarte intens si in acelasi timp foarte jucaus. Eu nu am vrut sa ma opresc aici, si nici ea nu cred ca vroia.
Am impins-o usor dar nu violent pe pat. Inca ne mai sarutam. Ii simteam limba in gura mea, jucandu-se cu a mea. Am intins-o pe spate si am inceput s-o sarut si pe gat. Ea ma masa pe spate, parca vrand sa imi scoata tricoul. Eu am fost cu un pas inaintea ei, scotandu-i maieul. Parea foarte surprinsa sa imi vada tatuajul de pe piept, cred ca era prima oara cand il vedea. Era asa de placut! O mama de-a mea se sprijinea pe saltea iar alta ii masa unul dintre sani, intarit de excitare, eram inca imbratisati. Intre timp am scapat amandoi si de pantaloni. Ne-am orpit o secunda lunga in care ne-am uitat unul la altul in ochi, ranjind, parca nu ne venea sa credem ce se intampla, dar era frumos. Am vazut o scanteie in ochii ei si atunci am stiut ca trebuie sa continuam. I-am dat jos chilotii albi si nu m-am mai gandit la nimic, decat la placerea ei, cum sa fac sa se simta cat mai bine, vroiam sa o aud cum geme si s-o simt cum tremura... in timp ce ii faceam sex oral puteam s-o vad cum zambeste, uitandu-se-n ochii mei. Accentuam ritmul, era din ce in ce mai mare si dupa 10 minute a avut orgasm, unul marcat de un tipat infundat.
Acum era randul ei. Boxerii au disparut de pe mine ...



    Login