Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Preludiu de 8 Martie
Autor : Pamela1987 - 2012-03-09
Citita de 5438 ori - Nota 7.49 (35 voturi)

Intind mana din reflex si pipai dulapiorul de langa pat in cautarea telefonului care suna de parca ar arde ceva, undeva.
-Mmm, daa.
-Uhh da ce e cu maraitul asta pisicesc la tine scumpo, nici azi de ziua ta nu te-ai trezit mai devreme?
-Cine esti?
-Cum cine sunt leneso, nu ma recunosti sau faci misto?! Voiam sa te prind inainte sa pleci la servici si sa-ti spun la multi ani si….
-Binee…bineee repet eu iritata si brusc trezita la realitate de cuvintele magice, fuck am uitat ca e 8 martie, daca imi aminteam inchideam telefonul de aseara.
- Si.. can….a…..
-Incredibil cat de mult poti vorbi singur, nu am inteles nimic din ce ai spus, asa ca vorbim, pa.
Am inchis imediat si am inchis de tot celularul, m-am intins inapoi in pat si am tras plapuma peste cap. Uffffa. Ar fi trebuit sa ma nasc barbat la cat de mult nu-mi place ziua de 8 martie, sau poate a devenit o sarbatoare mult prea comerciala si superficiala pentru gusturile mele. Asa ca azi am sa fiu “bolnava” ca sa pot evita circul de la servici si mai ales de pe strada. Am sa stau acasa sa ma rasfat cu o baie fierbinte, am sa lenevesc in spuma din cada langa un pahar de vin rosu demi-dulce si la lumina catorva lumanari parfumate. Hmmm doar astfel de ganduri ma pot ridica din pat, zambesc de sub musteata la gandul ca amicul care m-a sunat mai devreme mi-ar zice ca nu stiu sa ma distrez atat timp cat o fac singura.
Pun mana pe telefonul fix, ma gandesc cateva secunde cat de mult am regretat moartea pisicii vecinului ca sa am o voce mahnita si trista si sun la servici. Din fericire pentru mine a raspuns un coleg si nu scorpia de secretara a sefului si dupa urarile de rigoare si parerile de rau ca trebuie sa fiu bolnava in asa zi frumoasa, am inchis pentru ca ma prindea rasul. Clar, nu mi-a placut pisica vecinului, asa ca nu am cum sa-i regret disparitia, rad usor si ma indrept spre baie sa dau drumul la apa.
Oare ce o sa creada Radu, ca nu sunt azi la servici, ma intreb in timp ce arunc o mana de sare de baie in cada si aprind pe rand 3 lumanari parfumate. Radu, inafara faptului ca am facut facultatea impreuna mai e si coleg de servici cu mine. Este tipicul mascul care exista in orice firma, sigur de el arogant si incredibil de atragator, chiar daca am fost foarte atenta sa nu dau niciodata de inteles ca l-as considera astfel, chiar daca in ultimul timp sunt principala lui grija. Cred ca s-a redus considerabil numarul de femei cu care nu s-a culcat in firma si nu vrea sa isi piarda faima de “crai”. Pacat ca e asa faimos altfel o tavaleala cu el nu ar fi rea. Oare cum de abia acum ma vede ca exist dupa atatia ani. Bine eram noi in acelasi grup de amici in facultate, dar acum e clar ca ma priveste cu ochi de pradator nu de amic. Inca in pijamale si cu o cana de cafea abia facuta in mana, ma las purtata pe ganduri nu neaparat decente, dar tresar vinovata cand aud soneria.
-La naiba nu e posibil, cine ma cauta acasa cand eu sunt “bolnava” pentru cei de la servici, si sunt la servici pentru restul. Las interfonul sa mai sune odata, decisa sa raspund daca insista, poate e posta, ma amagesc eu singura.
-Da?! Raspund sec.
-Cine e?
-Draga mea eu sunt…
Omg mama ii dau drumul sa intre, ce cauta aici nu trebuia sa astepte sa o sun eu?!
-…am sunat la servici si mi-au zis ca esti bolnava se aude glasul ei pe scari.
Mda nu pot s-o cert azi de ziua ei, ma gandesc secata, de cate ori i-am zis sa astepte sa intre in casa si sa nu vorbeasca cu mine in timp ce urca scarile.
-La Multi Ani mama! Ma simt bine, nu trebuia sa te deranjezi tocmai voiam sa te sun, intra te rog.
-A trebuia sa iti aduc cate ceva ca am fost la cumparaturi si stiu ca frigiderul tau e mereu mai gol decat o vedeta porno, dar nu pot sa stau mult ca ma asteapta Crina cu masina jos.
-Bine mama, multumesc, atunci lasa-le in bucatarie ca eu ma duc sa fac o baie si ne vedem la cina la tine, spunei Crinei ca si eu o salut daca tot s-a deranjat sa urce.
Crina e sora mea mai mare, teoretic cu 2 ani dar practic cu 20, ea e responsabila, inteligenta, sotie model si mama perfecta ca sa nu mai zic “unica fata” la parinti dupa parerea ei. Pun pariu ca ii va tine predica mamei 2 zile ca mi-a adus cate ceva azi. Ma agat de gatul mamei asa cum faceam cand eram mica , o imbratisez cu drag si o pup pe obraz.
-Multumesc mama, intotdeauna ai grija de mine, esti cea mai buna, sa tragi usa bine dupa tine cand iesi…a si vrei sa aduc ceva diseara?! Eram deja in drum spre baie dar sigur radea cand mi-a raspuns.
-Esti o zgatie de copil Laura, inca te mai alinti ca un pisuc neintarcat, nu trebuie sa aduci nimic diseara doar sa nu uiti sa vii.
Mi-am adunat repede parul sus si m-am bagat in cada, am lasat usa usor intre-deschisa ca sa o aud cand pleca. Dupa cateva minute am renuntat si am zambit la gandul ca o face pe sor’mea sa astepte jos atat de mult, am dat drumul la muzica cu telecomanda pe care o aveam la indemana, am baut jumatate din vinul din pahar si am sprijinit capul de marginea cazii relaxata.
Hmmm ce bine, nimic nu e mai relaxant decat o baie fierbinte. Nu auzisem usa de la intrare, dar am simtit un pic de curent rece dinspre usa baii.
-Crina o sa ma manance de vie ca o lasi sa astepte atat de mult, spun razand fara sa ma intorc.
-Si daca te mananca ea, mie ce-mi mai ramane, se aude o voce profunda.
-Ce naiba?! Ridic brusc capul de pe marginea cazii si aud apa pleoscaind in jurul meu. Ma uit ingrozita spre usa si nu stiu daca nu as fi preferat sa fie un strain in locul lui. Ochii lui radeau de mine chiar daca pe fata expresia era destul de serioasa.
-Radu ce naiba, cand ai intrat, de ce ai intrat, aprinde lumina, unde e mama…..
-Hey usor, ca ma pierd spune in timp ce face un pas inauntru si nu aprinde lumina.
-Ce faci??? Iesi afara strig destul de convingatoare chiar daca simteam ca imi tremura toata fiinta. Imi acoper sanii cu mainile chiar daca el imi vedea momentan doar spatele.
-Esti sigura ca vrei sa ies? Vocea lui era joasa si am am simtit ca mi se usuca gatul, dar tot am gasit forta sa intorc privirea spre el mai mult aprinsa din alte motive decat de manie. Sper ca e destul de intuneric in baie..
-Ok, ok spune el razand dea binelea acum.
-Te comporti de parca nu as mai fi vazut o femeie facand baie.
Din fericire pentru mine, s-a retras, a iesit si dupa ce a inchis usa in urma lui a aprins lumina.
-Daca ai nevoie de ajutor sa iesi din cada, cheama-ma imi striga de afara.
Am tasnit imediat afara, am apucat prosopul si am inceput sa ma sterg in graba, ce naiba cauta aici, asa dimineata, asta nu are servici. Imi amintesc brusc ca trebuia sa fiu bolnava si nu m-am rastit la el intocmai ca o persoana bolnava. Ma termin de sters de 2 ori mai nervoasa acum si ma uit dupa capot. WTF nici capotul nu il am, nu pot iesi din baie in prosop, nu cu un barbat dincolo, cel putin nu cu acest barbat dincolo. Vad langa pijamale, mare consolare, trag pe mine bluzita de pijama si pantalonasii si cu prosopul inca strans la piept dar suficient de umed sa fie incomod ies din baie.
-Ce cauti aici? Si cum ai intrat? Si ai face bine sa imi raspunzi ca deja te intreb a doua oara.
-Sper ca nu te superi, mi-am turnat un pahar de vin, cam dulce, d...



    Login