Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPovestea Alinei! - Partea a doua!
Autor : gabbyy3 - 2019-03-10
Citita de 6907 ori - Nota 8.12 (34 voturi)
- I- a mana, vreau sa vad, vreau sa vad!

Mi-am auzit vocea subtire, prinzand glas in bezna care ma invaluia. Nu puteam vedea nimic in jurul meu, dar simteam degete fine si o mana straina, acoperiindu-mi vederea, de parca ar fi vrut sa-mi ascunda ceva. Auzeam sunete ciudate, ca prin ceata, zgomote placute, ce-mi gadila urechea micuta, iar curiozitatea ma impingea sa lupt tot mai tare cu stransoarea ce-mi inghiti intreaga fata. Ca o caracatita cu multe tentacule, ma invaluia si nu puteam sa vad nimic. Gafaieli din ce in ce mai stridente, nu stiam ce se intampla, vocile subtirele ce le puteam distinge, parca imi gadila stomacul si-mi doream cu disperare sa pot vedea ce se intampla. Ma luptam cu tentaculele, le strangeam puternic cu ambele maini pentru a le indeparta, vocea subtire gafaia tot mai repede si ascutit, ma agita groaznic si totodata ma ametea de euforie.

Deodata mi-am adunat forta cu intregul trup si am impins cat am putut de tare pentru a ma elibera din stransoarea tentaculelor, parca intepenite pe obrazul meu micut. Am reusit sa dezlipesc un deget, apoi celalalt, inlaturand tentaculele pret de o secunda si am simtit ca timpul sta in loc pentru mine. Vedeam in micul ecran al unui televizor cu carcasa lacuita din lemn si tub urias si gros ce ajungea pana in perete.

Vedeam o fata frumoasa foc, goala pusca, calarind un baiat ce zacea cuminte sub ea. Se zbenguia de zori si sarea pe el agitata, cu tate mari si rotunde, sarind in toate directiile. Am ramas cu gura cascata de uimire si placere, iar golul din stomac ce ma incerca, imi facea sa vibreze tot corpul plin de senzatii placute. Insa tentaculele imi acoperii din nou fata, cufundandu-ma in bezna nemiloasa ce nu vroia sa-mi dea drumul.

- Nu ai voie sa vezi asa ceva, esti prea mic! Am auzit vocea mamei de langa mine.

Brusc, un sentiment de vinovatie, acompaniat de senzatia de dor si regret, ma invalui in intregime si ma facea sa lacrimez de durere sufleteasca. Incercam din toate puteriile sa ma stapanesc si sa fiu tare, trebuie sa fiu destul de curajos incat sa pot pastra secretul! Chiar daca imi e dor de vecina mea, Alina, chiar daca au trecut doar cateva ore de cand am vazut-o si simtit-o ultima data.

Mama crede ca nu am voie sa vad prostioare la televizor, dar daca ar sti ca nu doar am vazut, am si facut mai devreme cu Alina mea frumoasa. Daca ar sti ca in loc sa fiu cuminte si sa ma joc cu masinutele si roboteii ca ceilalti copii de varsta mea, eu ma jucam cu puta prietenei mele, ce vroiam sa fie langa mine in fiecare clipa. Nu puteam uita, mai devreme cum si Alina se impingea in mine, exact la fel ca fata de la televizor. Doar ca eu stateam lipit de perete, iar ea se freca de madularul meu ce-l simteam umflandu-se puternic chiar si acum.

Nu vroiam sa-i dau drumul niciodata din brate. Vroiam sa o tin de coapse mereu, iar ea sa se infiga in mine, mai adanc, mai frenetic, simtindu-i coapsele umezite, stropindu-mi pelvisul si picioarele din ambudenta. Dar din pacate parintii au intrat pe usa, stricandu-ne momentul de fericire si placere maxima, iar Alina s-a desprins, dandu-se inapoi speriata.

- Nu… ce faci? Am strigat inca hipnotizat de fermecatoarele senzatii ce mi le daruia corpul ei fierbinte si seducator.

Dar o vedeam tragandu-si colantii de un negru sclipitor, tragea de elasticul lor stramt, urcandu-si materialul peste coapse, invaluindu-i picioarele subtirele si puta ce-i fremata de placere si umezeala ce o cuprinse. O mireasma imbatatoare venea dintre picioarele ei, un parfum statut dar dulceag ce ma imbata de placere, iar cand am vazut egarii subtiri si mulati acoperindu-i funduletul mic si rotund, ascunzandu-i puta intre picioare, lipita de materialul ud al chilotieilor, imi venea sa sar innebunit pe ea, ca un leu salbatic si nu ma puteam abtine, oricat as fi incercat.

Excitat la maxim, am sarit ca un animal de prada, cuprinzandu-i coapsele fetei si lipindu-mi obrajorii de coltul unde simteam ca vine un val de caldura dulceaga. Impactul a fost atat de puternic incat am pus-o la pamant pe biata fata, prabusindu-se peste jucarii.

- Termina, nu trebuie sa ne vada nimeni asa! Zise Alina in soapta cu vocea atat de subtire, incat abia am inteles cuvintele articulate de gurita ei suava.
Dar nu mai conta nimic pentru mine decat ea, nu-mi pasa de nimic, vroiam doar sa fiu cu ea, cu o disperare de nestapanit ce nu am mai simtit-o vreodata. Materialul negru al colantilor ce-i acoperea mijlocul ma hipnotiza, iar mirosul ademenitor si imbatator ma facea sa urc mana mai sus pe coapsa moale si fierbinte, fara sa ma pot stapanii.

Inca un clinchet am auzit, zgomot ce parca ma trezii ca dintr-un vis frumos si ma facu sa actionez rapid. Fara sa-mi dau seama, condus parca de instincte puternice, ce nu ma lasa sa cad in vreo situatie neplacuta sau fara iesire, m-am ridicat in capul oaselor si am prins un pumn de jucarii, iar in cealalta mana am apucat o masinuta maricica, ce ma faceam ca o plimb pe covor, inainte de a se deschide usa.

- Ma, ce faceti voi aici! Striga mama, trosnind usa de perete, ca o santinela, sau ca un militian cand prinde pe cineva la furat.
- Va tineti de prostii! Zise tata razand pe sub mustati, cand intra si el in camera, lasandu-si documentele pe masa.
- Ne jucam si noi, uite ce de jucarii avem! Marturisi Alina, nelasand totusi nici-o urma de indoiala la ce faceam cu adevarat.

Am auzit usa trantindu-se din nou, iar cand parintii au plecat in bucatarie, am sarit iarasi pe iubita mea vecina. Mi-am cufundat capul adanc intre picioarele ei, adulmecand cu pofta salbatica fiecare strop de fierbinteala ce iesea din capatul colantilor in forma de „V” ce duceau intr-o gaurica intunecata.

Doamne, cat de mult imi doream sa pot gusta savoarea si fierbinteala ce iesea precum roua diminetii, dincolo de colantii si chilotii fetei. Am inchis ochii lasandu-ma purtat de val si am deschis gura, ca pentru a primii jucaria ce mi-o doream cu disperare, dar tot ce am putut simtii a fost materialul uscat al egariilor. Dar nu ma lasam batut, mi-am largit gura si mai mult cuprinzandu-i toata zona pubiana, acoperind-o cu buzitele. Am scos limba plimbandu-o de colo-colo, in speranta ca am sa simt gustul ei, dupa care tanjeam atat de mult.

Insa tot ce am simtit au fost doua manute ferme si delicate plimbandu-se prin parul meu marut, apoi brusc tragandu-ma inapoi, auzind un oftat prelung. Eram inlaturat de zona unde proveneau cele mai mari placeri cunoscute vreodata. Alina ma privea in ochi in timp ce-mi tinea capul cu palmele ei firave si am intrezarit o urma de regret si dor din privirea ei umezita.

- Nu poti sa faci asta, cat timp nu suntem singuri! Spuse Alina in soapta cu vocea tematoare.
- Dar te vreau atat de mult, vreau sa te simt, sa te gust toata. Ma innebunesti cu parfumul tau si vreau sa te iubesc intr-una!
- O sa ma ai si o sa ma gusti, iti promit micutul meu, da nu acum! Trebuie sa fim cuminti, daca ne prinde cineva, s-ar putea sa nu ne mai vedem niciodata.
- Dar te vreau si simt ca nu ma pot abtine, cand sunt cu tine simt ca-mi pierd mintiile! Am rostit cuvintele in soapta, mirandu-ma si pe mine indrazneala ce ma impingea sa spun curajos ceea ce simt.

Alina ma privi cu ochi induiosatori, dandu-mi de inteles ca simte la fel si ca un raspuns la vorbele mele, mi-a bagat mana in pantaloni. Am simtit deodata inima batandu-mi nebuneste, nu ma asteptam la un asemenea gest, dar placerea se intensifica cu pasi rapizi, cu atat mai mult ca nu ma asteptam. Un fior excitant imi sageta corpul atunci cand i-am simtit degetele incolacindu-se pe madularul pulsand de placere, asteptand sa fie mangaiat.

Mi-am vazut pantalonii ridicati, ca atunci cand umfli un balon, apoi s-au desumflat, frenezia era tot mai mare si simteam ca i-au foc de placere, pe masura ce fata grabea ritmul palmelor firave si catifelate. Sus – jos! O miscare de dute-vino, ce ma ametea de placere si simteam camera invartindu-se cu mine.

- Poti sa faci la fel cand nu sunt langa tine si o sa-ti fie dor de mine. Ai sa te simti mai bine, ai sa vezi! Zise Alina, neintrerupandu-si fermecatorul circuit al mainii sale drepte.
Insa auzeam vorbele ca prin ceata, de parca as fi purtat intr-un vis frumos, dar starea de excitatie ma facea sa o doresc si mai mult.
- Pot sa-ti fac si eu la fel? M-am auzit intreband, vrand mai mult sa ma asigur ca nu e vis, ci sunt constient si simt cu adevarat fiecare strop de o dulce placere.

Fata mi-a raspuns cu un gest scurt al capului, deschizandu-si piciorusele ca pentru a-mi face loc. O mireasma dulceaga ce ma imbata pe loc de placere, am simtit cand i-am tras egarii la o parte si mi-am strecurat mana. Alina deschise gurita ca pentru a geme in soapta si imediat a inchis ochii, lasandu-si capul pe spate. Imi simteam madularul vibrand si pulsand din toate venisoarele, simtind-o pe fata dornica si entuziasmata de a fi atinsa in cele mai ascunse parti ale corpului ei senzual si catifelat.

O vizuina ca de iepure am simtit, alunecandu-mi mana in chilotii fetei, iar degetul din mijloc mi-a alunecat pe o curbura stramta ca pe o panta uda si alunecoasa. Celelalte degete au cuprins intreaga zona pubiana, simtind puful marunt, gadilandu-ma intr-un mod foarte placut.

Mi-am strans degetele ca intr-o menghina, miscandu-le de sus in jos cu o miscare tot mai rapida pe masura ce placerea si excitarea se intensifica. Pentru o clipa am crezut ca m-am ars la deget, iar ingrijorarea m-a facut sa ma opresc, insa mi-am dat seama ca trupul fetei e in flacari, e fierbinte datorita mie, iar degetele alunecau tot mai rau, tot mai jos, scotand un zgomot de clipoceala. Sunetul si mirosul excitant se intensificau atat de tare, incat aveam gadilaturi puternice in madular si simteam nevoia de a-mi intinde picioarele, lasandu-ma de tot prada placerilor delicate si apetisante.

Deodata s-a auzit usa de la bucatarie, pesemne ca parintii urmau sa vina la noi in camera si imediat ne-am scos mana din pantalonii celuilalt si am apucat jucariile, pentru a nu ne da de gol. Cand mama a intrat in camera, inca aveam degetele ude si muream de pofta sa le gust si sa le miros cat mai mult, pana nu dispare mireasma dulce si excitanta.

Insa simteam ca tin ceva strans intre degete si nu stiam ce. Mi-am tras mana in fata si am deschis palma, pentru a vedea ce se ascunde si am vazut un elastic negru de prins parul, cu cateva fire incalcite, pesemne ca doar ce a fost folosit. Mi-am ridicat privirea si in fata mea statea o femeie in toata firea, superba cu parul lung si buclucat, tinand strans in palme o cescuta umpluta cu un lichid inchis la culoare, insa dupa aburi parea fierbinte. Aburii, ieseau in graba din micul recipient, insa la narile mele nu ajungea decat mireasma dulceaga, degajata de elasticul Alinei!

- Nu-mi vine sa cred ca stau la masa cu fata ce m-a invatat atatea lucruri! Parca ieri am fost copii si ne jucam! M-am auzit spunand si recunoscand, acum dupa ce amintiriile copilariei au iesit la iveala si jucau hora in mintea mea, navalindu-ma peste masura, acum in timp ce stau la masa, intr-o cafenea, cu fata ce mi-a daruit cele mai frumoase amintiri de la o varsta foarte frageda.

Nu-mi vine sa cred ca stau la masa chiar cu ea, Alina mea, totul mi se pare ireal, dar nu mai mult decat apetisantele amintiri. Ne-am privit minute bune, unul pe celalalt pana cand am spart gheata. Nu stiam ce sa spun, am impresia ca orice as rosti e in zadar, cuvintele sunt deprisos. Orice propozitie din lumea asta, orice fraza, fie ea cat de buna si infrumusetata, nu ar putea descrie sentimentele ce ma incearca in clipa asta unica.

Poate ca si ea simte la fel. Poate ca se simte putin stanjenita, avand in vedere ca e mai mare decat mine si m-a invatat prostioare la varsta la care alti copii se jucau cu tractorasul in tarana. Dar daca as fi fost in locul ei? Daca invatam o fata mai mica decat mine, peste ani intalnindu-ma cu ea, mi-ar fi fost rusine? M-as fi simtit stanjenit? Poate ca da, nu as fi avut curaj sa o privesc in ochi. Sau poate ca nu. As fi privit-o ca un barbat plin de satisfactie si multumire de sine!

Adevarul e ca nici eu nu stiu ce as fi facut in situatia ei. Nu am fost niciodata un barbat adevarat, adica nu am fost genul acela de om care sa dea cu pumnu in masa si sa-si sustina ideea orice ar fi. Parintii mei s-au despartit inca de cand eram copil, am crescut fara tata, mai mult printre fete si cred ca am adoptat fara sa vreau cate putin din personalitatea lor. Ultima mea iubita obisnuia sa-mi spuna ca am corp de barbat si suflet de femeie! Nu puteam sa o contrazic. Asa ma si simteam, am pierdut multe in viata din cauza personalitatii mele. Insa acum simt ca a venit vremea sa si castig ceva. Ceva ce nu credeam ca voi avea vreodata.

- Vaaiiii… te rog, nu mai aminti! Raspunse Alina, acoperindu-si fata cu un suras, izbucnind apoi intr-un hohot de ras ce ma distra.
Aveam dreptate, fata se simte usor rusinata, e si normal, ii dau dreptate, insa voiam sa o destind putin, sa o fac sa se simta mai relaxata, sa nu mai stam incordati din cauza emotiilor.
- De ce nu, tot ce am facut a fost din suflet si dragoste. Esti fata care mi-a daruit cele mai frumoase amintiri din copilarie.
- Ma gandeam ca ai sa-mi reprosezi pentru asta! Zise Alina cu vocea tremuranda, arcuindu-si sprancenele pentru a-i observa nevinovatia sincera. Ca un inatator ce testeaza mai intai apa cu degetul, asigurandu-se daca poate intra.
- Niciodata! Sti, dupa cativa ani, amintiriile mi se pareau atat de frumoase incat ma gandeam ca nu pot fi reale. Daca doar mi-am imaginat totul, cu mintea mea de copil ce nu stie prea multe? I-am povestit odata celui mai bun prieten si mi-a ras in fata, fiind convins ca fabulez. Asa ca am incercat sa ascund bine toate aceste amintiri, pentru a nu-mi face rau!
- Macar tu ai reusit sa uiti! Totusi, eu sunt mai mare, imi amintesc mai clar decat tine!

Nu-mi venea sa cred ce aud! Mi-am inaltat privirea spre ea, deoarece priveam in jos la masa de culoare maronie deschisa, in tot timpul in care vorbeam cu un strop de melancolie in glas. Insa acum o tintuiam cu privirea, nevenindu-mi sa cred ce aud. Trebuie sa recunosc ca sunt o persoana foarte pesimista, nu stiu de ce. Poate din cauza greutatii vietii, insa asta m-a descurajat mereu si mi-a facut sa-mi pierd increderea in mine. De asta imi e putin greu sa cred cand cineva ma apreciaza cu adevarat, mai ales cand e vorba de o persoana foarte draga mie.

I-am cuprins degetele-i inca firave in palma, ca semn de compasiune si priveam adanc in ochii ei fermecatori, dorind-o la fel de mult ca in copilarie. Chiar daca au trecut peste noi aproape douazeci de ani, pentru mine ar fi dorinta cea mai mare din lume, sa o pot iubii inca o data, cu mare pasiune la fel ca in copilarie, cand eram micuti si nu stiam ce inseamna dragostea, de abia cand am pierdut-o ne-am dat seama de fapt ce ni s-a intamplat.
Oare ce stiam noi la acea varsta? Nimic! Stiam doar ca suntem impreuna, ne placeam si ne simteam cel mai bine in compania celuilalt. E ca si cum te-ai obisnui sa mananci in fiecare zi dulciuri. Iti place si vrei sa o faci mereu. Spun asta, pentru ca acum imi amintesc totul ca prin ceata si ma intreb oare daca eram pe deplin constient de ce mi se intampla, ma intreb daca pe atunci stiam ce clipe minunate si unice traiesc.

Nu stiu cat apreciam la vremea respectiva, dar pot sa jur ca m-am bucurat de fiecare secunda traita alaturi de Alina. Cu ea ma simteam cel mai bine, langa ea eram eu insumi, complet! Cand eram singur, ma simteam melancolic si nu vorbeam cu nimeni. Niciodata nu am fost vorbaret. Mama imi povestea ca am inceput sa vorbesc greu, de abia dupa trei ani. Poate ca am inceput sa spun primele cuvinte cand am vazut-o pe ea. Vecini fiind de cand ne stim, nu e asa greu de crezut. Orice e posibil.

Tin minte, in prima zi de scoala stateam in banca si plangeam fara sa ma pot opri. Sincer sa fiu nici macar eu nu stiu de ce. Poate din cauza ca am terminat gradinita si incepeam un nou ciclu. Sau poate imi era dor de Alina si stiam ca de acum voi ajunge mai tarziu acasa. Poate ca raspunsul e undeva la mijloc, sau poate un pic din amandoua. Insa stiu sigur ca in acea noapte am adormit foarte greu. Dupa ce am petrecut clipe delicioase alaturi de Alina, invatandu-ma ce sa fac cand imi era dor de ea, seara ramanand singur in camera, imi venea sa plang de dorul ei.

Vroiam doar ca noaptea sa treaca ca prin farmec si sa fim din nou impreuna. Mai ales dupa ce am vazut la televizor. Chiar daca am vazut doar o fractiune de secunda, stiam despre ce e vorba si imi doream la nebunie sa incerc cu Alina acea pozitie delicioasa. Ma simteam foarte nerabdator si simplu gand ca as putea sa o vad deasupra mea, dezvelindu-si intregul trup, ma excita la maxim.

Fara sa mai stau pe ganduri, am varat o mana in pantaloni si am inceput sa ma mangai usor. Asa cum a facut ea mai devreme. Se simtea ciudat si diferit, cu mana ei ma simteam altfel, mai bine, asa singur senzatia nu mi se parea la fel de intensa. Insa gandul la fata mea iubita, sporea excitatia si simteam parfumul ei dulceag si excitant in nari. Am dus mana stanga mai aproape de nas, pentru a adulmeca parfumul fetei si am desfacut degetele. In intunericul camerei distingeam putin conturul jucariei ce se afla in palma mea.

Era un mic omulet, de 2-3 cm, imbracat intr-o salopeta de munca, jucarie ce stiam ca am obtinut-o cand am deschis ousorul de ciocolata de la Kinder Surprise! Jucarie ce avea inca impregnat mirosul putei Alinei! Atunci cand am strecurat degetele in pantalonii fetei, aveam ascunsa micuta jucarie sub degete, pentru ca mirosul ei delicios mai innebunea si vroiam sa-l simt toata ziua si noaptea. La inceput a fost o mica jucarie venita dintr-un ou Kinder. Acum e un mic suvenir obtinut de sub chilotii Alinei.

Numai cand ma gandeam la asta si ma excitam mai tare, frecandu-mi madularul nebuneste, ametit si imbatat de mirosul senzual al fetei. Imi aminteam cat de frumos m-a pus la perete si a inceput sa se frece de mine dragastos. Imi imaginam cum ar fi fost daca picam in fund de placere si sa o prind de coapse, tragandu-i putulica dulce aproape de gura mea. As fi murit de placere, stand jos si gustandu-i nectarul, adapandu-ma dintre picioarele fetei ca un animal salbatic si foarte flamand.

Avea dreptate Alina, referitor la ce m-a invatat, facand asta in lipsa ei, chiar ma simteam mai bine si m-a facut sa pasesc mai usor in lumea viselor.

Ziua urmatoare, imediat ce am venit de la gradinita, am asteptat-o pe Alina sa vina si ea de la scoala, pe banca din fata blocului. Dupa un timp, dupa ce a aparut, am fugit impreuna direct la mine acasa. Eram singuri! Ma simteam atat de entuziasmat ca sunt din nou cu ea si ametit, incat am uitat sa ma dezbrac de hainele de scoala. Aveam un trening frumos, albastru inchis, iar Alina purta de aceasta data blugi roz si un tricou lung de culoarea norilor cu un ursulet zambitor in mijloc ce-i statea lipit de burtica. Arata atat de delicioasa, iar mie imi era din nou pofta de ea.

- Hai sa ne facem comozi Alina, sa ma dezbrac si eu de haine. I-am zis, in timp ce-mi aruncam hainele prin pat.

Am ramas in tricou, dar cand am scapat si de pantaloni, topaiam deja in pat, iar Alina a ramas atintita asupra mijlocului meu. Mi-am coborat privirea curios fiind la ce se uita si am vazut un fel de cortulet facut in chilotii mei. Indata Alina s-a apropiat, venind spre mine la capatul patului si mi-a cuprins jucaria pulsanda din inauntru. Din nou fiori fierbinti de placere imi zburda prin tot corpul si vroiam sa nu-si i-a niciodata mana de acolo.
- Obraznicule! Hai imbracate, nu-i frumos sa stai asa in fata unei domnisoare! Spuse Alina chicotind, miscandu-si usor manuta, pentru a simti mai bine erectia din chilotei.

Nerabdator, m-am dat jos din pat si am luat pe mine pantalonii de casa, ce-i purtam deobicei cand veneam de la gradi’ si numai plecam nicaieri.

- Haa… ciorapi din astia am si eu! Zise Alina, razand de mine. Speriat, mi-am coborat privirea spre ei.
- Ce? Sunt de fete? Am intrebat nedumerit, nedandu-mi seama ce port.
- Da, sunt ciorapi de fete ce-i imbraci cu totul (adica dresuri)!
- Nu am stiut! Am rostit cuvintele rusinat, tot ce port sunt hainele in care ma imbraca parintii, daca stiam ca sunt de fete nu-i mai imbracam.
- Stai linistit, arati mai sexi asa. Imi place mult! Rosti Alina, tragandu-ma spre ea si imediat am luat-o in brate, strangand-o cu toata dragostea mea mica.
- Ce ai vrea sa facem acum? Am intrebat retoric, gandindu-ma la toate nebuniile ce ii le-as face de pofta.
- Sa mancam, sunt rupta de foame de la scoala!

Zambetul mi-a pierit brusc de pe buze, credeam ca si ea gandeste ca mine, eram atat de nerabdator sa fiu cu ea, incat am si uitat de mancare. Acum imi dau seama ca nu am mai pus nimic in gura de azi-dimineata, cred ca si mie imi era foame, doar ca nu mi-am dat seama, cel mai mult imi era foame de Alina mea iubita. Imediat am mers in bucatarie impreuna, am scos parizerul din frigider, taindu-l patratele, adica cubulete si am inceput sa ciugulim cu branza si rosii proaspete. Mancam impreuna si ma simteam atat de bine, de minunat, eram foarte atasat de vecina mea.

Fara sa-mi dau seama, eram foarte bucuros ca pot face toate lucrurile obisnuite impreuna cu cineva. Fiind singur la parinti, as fi putut sa ma simt singur, dar ea era alaturi de mine in orice situatie, fiindu-mi mai mult decat o sora. Un sentiment placut, eliberator de implinire puse stapanire pe mine si zambeam mereu de fericire in timp ce mancam. Cat de bine e cand ai pe cineva!

- Abia astept sa te gust si pe tine! I-am zis fetei in timp ce am varat o bucatica de parizer in gura, dar incetisor, pentru a-i face si ei pofta.
Deodata, s-a auzit usa de la intrare deschizandu-se si am ramas blocat pret de o secunda. Nu se putea ca parintii sa fi venit deja, era inca devreme.
- Ce faceti copilasi? Am auzit vocea bunicii, intrand in bucatarie alaturi de bunicu.

Imediat am sarit in bratele lor, strangandu-i fericit sa-i revad. Ma bucuram nespus, sunt bunicii mei dragi si nu i-am mai vazut de mult. Sunt parintii din partea tatalui, iar de cand numai lucreaza, s-au retras la tara, un mic satulet ce se afla la o distanta de o ora de mers cu masina. Insa din cand in cand mai veneau la noi la bloc, pentru a-si lua pensia, pentru ca inca aveau domiciliu stabilit aici in oras. Iar atunci cand veneau, stateau cateva zile la noi, iar eu mereu dormeam cu ei in camera mea, stand la povesti, povestindu-mi pana seara tarziu ce s-a mai intamplat la ei in sat.

Imi erau foarte dragi si ii iubeam nespus de mult, daca stau bine sa ma gandesc, ii iubesc mai mult decat pe parinti, deoarece ei mereu se cearta, alteori ajung chiar si la violenta. Astfel de lucruri nu-i fac bine unui copil sa vada, credeti-ma pe cuvant. Dar bunicii sunt foarte dragastosi si iubareti, mereu radiez de fericire cand vin pe la noi. Chiar si acum, desi imi doream foarte mult sa fiu doar eu cu Alina, nu conta, aveam tot timpul din lume sa facem ce ne trece prin cap. Defapt, asta s-a si intamplat.

Orele urmatoare am stat impreuna cu Alina, alaturi de bunicii care ne-au adus de toate de ale gurii. Fel si fel de legume culese din gradina lor de la tara, chiar si un iepure prins de bunicul meu, ce inca mai avea pusca din tinerete, fiind vanator de la o varsta frageda. Cu toate astea nu am neglijat-o pe iubita mea, iar mai tarziu, inainte de a se insera...



    Login