Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPoveste fara titlu
Autor : lady_suzy - 2012-10-14
Citita de 4571 ori - Nota 7.89 (19 voturi)
Stateam unul langa celalalt, intinsi pe plaja imensa si goala, privind la cerul plin de stele. Sute de milioane de stele, una mai stralucitoare ca alta. Cu coada ochiului vedeai cate o stea cazatoare, ori un avion ce aluneca printre ele. Luna plina stralucea mandra cu petele ei vestite, luminand discret peisajul. Se auzeau valurile venind spre tarm, se spargeau aproape de mal, iar apa aproape ca ne uda picioarele. In larg, cateva vapoare luminau imensitatea albastra cu luminile de la catarg. Cate o sirena suna departe anuntand intrarea navei in port, iar pescarusii zburau spre larg tipand in noaptea calda.
Aveam ceva istorie impreuna,trecusera cativa ani de cand ne omoram timpul unul cu celalalt. Intr-o seara de octombrie, cand inca mai bantuiam prin camere de hotel pentru a putea fi impreuna,mi-a facut o marturisire: “Vreau si eu sa fiu pe plaja!”. Doua zile mi-a sunat in cap glasul inocent ce o rostise. Mi-am facut o promisiune atunci care am uitat-o tot dupa doua zile. Imi doream sa fiu cu el cand va fi sa ajunga pe o plaja. Zilele au trecut, la fel si anii si iata-ne pe plaja cu ochii la stele.
Eram imbratisati, imi sprijineam capul pe umarul lui iar el ma mangaia pe spatele gol. Mana mea ii cuprindea mijlocul mangaind la randul meu ,pieptul proeminent bine bronzat. Vorbeam despre orice, sorbind din cand in cand din pahare vinul rosu amestecat cu Cola.
-Ai facut vreodata dragoste pe plaja , noaptea? suna brusc intrebarea.
-Am facut pe rau, in stufaris, ziua, deci nu.
-Nu crezi ca e timpul?
-Ba da!
In intunericul brazdat de razele lunii, buzele noastre se intalnira...Sarutari lungi in care limbile se ating, se simt, se gusta, se impreuneaza si se joaca ascunselea, se intalnesc din nou si apoi se retrag. Sarutari tandre cu capul prins intre palme, cand ma pierdeam in ochii albastrii ca marea, sarutari in coltul gurii, pe obraz sau pe lobul urechii, sarutari fugare pe gat si sarutari dulci pe par.
Stiam ca urmeaza ceva romantic pentru ca de-a lungul timpului din nu stiu ce motiv ii placea sa-mi faca unele capricii si asta era unul dintre ele. Poate ca era in joc orgoliul de mascul, bunul simt, sau un bob de sentimente, cine stie?
Daca la inceput mi-era greu sa trec de irisul albastru ce ma ametea, cu timpul am invatat sa citesc prin el, sau am fost lasata sa fac lucrul asta si dincolo de zapaceala de zi cu zi, de copilariile si nebuniile care le facea, aveam langa mine un barbat de toata isprava,ce avea nevoie doar de senzatia de libertate suprema.
Nici nu era nevoie de preludiu, era suficient sa ma atinga oriunde pe trupul bronzat indelung, sfarcurile se intareau, fluturii isi incepeau dansul in stomac si napadeau tot organismul, pestera placerilor se umezea, se infierbanta si il doream cu toata fiinta. Ma lasam in totalitate in voia lui, caci orice facea, facea minunat si fie ca ma poseda pe la spate, intinsa sau nu, fie ca eram deasupra, nu era nimic ce-mi puteam dori mai mult. Imi explora corpul si facea linii in jurul sanilor cu limba se apleca si musca din sfarcul intarit ca dintr-o piersica in parg, ma saruta de la gat, peste sani, abdomen, ajungea la sold, se oprea intre picioarele larg desfacute si ma penetra adanc cu limba, iar eu ma arcuiam si gemeam de placere. Eram nerabdatoare sa il simt adanc in mine, sa-mi provoace trairi cum numai el stie s-o faca, sa ma incinga, sa ma posede, sa ma satisfaca. Era ca de fiecare data atent, calm ,stia ca ceea ce face ma duce pe culmi nebanuite si neatinse de mine, au fost dati cand am cerut pauza pentru ca placerea era vecina cu lesinul si nu stiam ce se intampla mai departe. Era tare, era fierbinte, il rugam sa se intinda si il sarutam la randul meu pe coapse, pe solduri, pe piept, pe gat sau pe fata. In timp ce urcam spre gat , sanii mei atingeau membrul, staruiam acolo pentru cateva momente, apoi ma jucam cu limba la sfarcurile tari, mainile nu asteptau o clipa, explorau zone erogene de maxim efect pentru sporirea placerii. Imi luam portia de sarutari patimase, apoi coboram din nou, gat, piept, pelvis, evitam voit zona fierbinte pentru a-l face sa ma doreasca mai mult. Pe neasteptate reveneam la membrul tare, il luam in gura, il ridicam deli...



    Login