Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPoveste
Autor : riadeedee - 2013-10-10
Citita de 5704 ori - Nota 8.34 (71 voturi)

--------- “ Tu nu stii nimic despre mine,iar asta te face sa ma vrei si mai mult, deseori ma intreb cat de mult ti-as spori iubirea desoperindu-ma in tine asa cum sunt de fapt..” Gh. Bina ---------

…noapte…. Era noapte iar in blocul cu pereti scrijeliti de maini anonime, se distingeau cateva lumini discrete, cenzurate de draperiile trase, menite pentru domolirea razelor de soare, ce aveau sa ia in primire venirea diminetii.
Strada era pustie, agitatia de peste zi reducandu-se pana la minimum acum, lasand loc fosnetului frunzelor ce se leganau in bataia vantului lin de vara; si pulsului inimii mele, ce triumfa cu usurinta in competitia cu alte sunete. Eram pe strada, mergeam si ma rugam fiecarei Frunze ce cadea alene pe pamant, sa mai rezist, sa nu mor in clipele acelea….trebuia sa ajung la locul magic, locul nostru de intalnire, locul meu sacru.
Avea sa fie cea mai frumoasa noapte a mea din ultimii ani. Ceea ce visam de mult timp incoace avea sa devina realitate. Totul era planuit, sau eu stiu…scris sus, in stele. Nu trebuia decat sa rezist emotiilor prea tulburatoare ce luasera nastere in fiinta mea. In noaptea aceea se intampla imposibilul, in noaptea aceea aveam sa fiu a Lui. Ajunsa prima, emotiile parca se intensificau cu fiecare minut ce se scurgea. Pulsul crestea, incat , il auzeam zbatandu-se neajutorat in urechile mele si ii simteam in tample bataile obsesive. Palmele erau alunecoase, semn ca transpirasem, iar mintea era ocupata cu crearea feluritelor scenarii despre noi doi.
Te asteptam…Timpul se scurgea greu...dureros de greu…
*
Am simtit apoi dulcele fior al alinarii, parfumul inconfundabil si unic mi-a inundat narile, maini fine dar puternice au pus stapanire pe umerii mei goi, acoperiti doar de cateva suvite de par de culoarea sangelui, iar un fugar si umed sarut mi-a inviorat obrazul drept. M-am intors incet si temator, iar privirile noastre s-au intalnit pentru o secunda. Atunci a luat nastere ritualul….
Simteam cum sageti de foc, mii, imi strapungeau fiecare petec de inima, iar nervii aproape ca ma dureau la nivelul pielii.
Nu a durat prea mult timp, caci gurile noastre, flamande deja se contopeau intr-un sarut dulce-pasional; portile sufletului s-au deschis, iar acum noi eram o singura fiinta. Un sarut ce ne ineaca singuratatile si ne dezgheata simturile, amortite intr-o prea grea iarna, traita fiecare in lumi diferite.
Acum se intalnisera iar eu…” Acum stiu! Stiu gustul buzelor tale. Stiu ca nu sunt secate de pasiune si dor, si doresc a fi sarutate. Stiu insa, si ca esti ca un drog, nu e bine sa te consum prea des, prea mult….dar mi-e foame de tine! Sunt dependenta de tine, de aroma si de gustul tau! In seara asta vreau sa fiu a ta, sa ma droghez cu tine!”
Gandul mi s-a transformat in soapta, iar soapta i-a mangaiat auzul…
**
“Pune-ma jos!”, am strigat razand, ametita fiind de modul in care ma trasportase in camera sa. Aproape ca pot jura ca ne-am teleportat. Nu a trebuit sa zic de doua ori, El imi asculta fiecare cuvant si imi citea fiecare gest, eram amandoi la fel de insetati unul de celalalt, iar dorinta numai putea fi stapanita…
***
…mana ta imi ridica usor bluza si degetele alunecau de-a lungul liniei pieptului, desfatand cu pielea lor sanii care desi nu stii... tresareau la fiecare atingere a ta. Nicicand, cred ca nu au mai simtit cu atata intensitate atingerea altcuiva. Gura lua locul degetelor si buzele alunecau pe piele acum, trezind in mine focuri care nu credeam ca se vor mai aprinde. M-ai tras mai aproape si m-am lasat pe spate apoi ai tras usor fusta lansandu-ma doar in lenjeria neagra. Ma simteam urata si jenata... as fi vrut ca pentru tine sa fiu femeia cea mai frumoasa...Amestecai saruturile tale cu mangaierile, iar felul putin agresiv (dar atat de dulce) de a ma saruta ma deruta, apoi coborai usor pe sani, mainile facandu-se cupe si strangand in palma, iar buzele, acompaniate de varful limbii, mangaiau usor, sugand apoi dulce carnea moale. Privirea imi era atrasa magnetic catre ceea ce tu faceai si ma incanta sa te vad, sa te simt, te priveam ca si cum atunci deschisesem ochii pentru prima data in viata mea si ma minunam de ceea ce puteam sa vad. Mana ta coboara catre pubis si mangaia prin textila moale, trecand uneori palma sau doar degetele, nascand in mine fiori si dorindu-te cum in viata mea nu am dorit pe cineva. Imi era teama sa ma las purtata de acest val, nu asa imi doream. Mereu mi-am spus...noi doi nu vom face sex, vom face dragoste…
****
Nu mai stiu cum am ajuns pana la urma goi, aici memoria m-a lasat...si nu pentru ca ar fi trecut mult timp de atunci, ci pentru ca imi e dificil sa imi amintesc altceva decat pielea ta, gustul tau, buzele tale, mangaierile tale. Adica numai ceea ce a contat cu adevarat. Nu stii cata ameteala imi producea simpla atingere a pielii tale....socuri mici ,parca electrizante, ma strabateau de fiecare data cand te atingeam sau cand pielea ta se atingea de a mea.
Am facut dragoste pe fuga prima oara, era parca un fel de cercetare, de cunoastere a celuilalt. Dupa aceea, am stat in bratele tale si am vorbit, dar ce anume nici asta nu reusesc sa imi amintesc.
*****
Stiu insa ca pielea ta era fina, si ma innebuneau suvitele de par ce curgeau in valuri pe umerii, pe gatul si pe pieptul tau...Si cum pana la urma nu am mai putut sa rezist, te-am sarutat. Si am inchis ochii...si iti simt buzele moi, calde cum se deschideau cand buzele mele se plimbau peste ele, iti simt rasuflarea care se oprea pe buzele mele parca hranindu-ma. Eram departe...pierduta in saruturile si mangaierile tale...si am inceput sa capat curaj si mi-am coborat gura catre abdomenul tau, mangaind cu limba pielea, coborand catre sexul tau. Nu stiu cat am fost sau nu de tandra, sau de pasionala, sau de cunoscatoare dar am vrut sa te gust...sa te cunosc...pe tine si pe tot trupul tau. Am vrut sa raman cu amintirile unei realitati si nu doar cu dorinte desarte. Am prins intre buze sexul ce se intarea cu fiecare mangaiere a buzelor, cu fiecare plimbare a limbii de-a lungul lui si te auzeam gemanand....geamat care imi trimitea in minte semnale si in suflet focuri. Simt si acum mana ta prin parul meu, conducandu-ma, impunand ritmul tau. In alte conditii poate ca as fi fost reticenta in ceea ce priveste aceste gesturi cu o persoana noua, dar acum am facut numai ce am simtit...si te iubeam... Apoi m-am tras incet de-a lungul tau si am urcat inapoi catre gura aceea care in afara de faptul ca stia sa zambeasca cum nimeni pe lume nu va mai stii sa o faca...imi adusese fericire cu fiecare sarut.
******
Si te-am simtit cum iti faci loc usor intre pulpele mele si incerci sa ma patrunzi...si reusesti..."Oh, dulce extaz!!!"...si patrunzi si mai adanc...simteam cum nervurile vaginului se miscau de-a lungul sexului tau si ma simtea...



    Login