Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPasiunea - cine este ea?
Autor : MrPassion - 2017-12-31
Citita de 4981 ori - Nota 7.75 (32 voturi)
Personificarea pasiunii - Cine este ea?

Recent iesit dintr-o veche relatie care scartaia , nu am apucat sa imi trag rasuflarea si prin cine stie ce mister ( complicate sunt caile Domnului) am ajuns fata in fata cu ferestra chatului ei . Ne-am cunoscut pe facebook dintr-o pura intamplare , ea de departe, eu din Bucuresti. Magia a facut ca ea sa isi doreasca mult sa ma cunoasca personal , si surpriza.. a venit in Bucuresti sa ma vada . Proaspat divortata si cu un copil , lasandu-l pe cel mic cu mama sa si sub pretextul unei minciuni nevinovate ( m-au chemat la munca din post natal pentru 2 zile sa semnez urgent niste acte) iat-o in Gara de Nord . Prima seara a ramas la o ruda ... de.. era prima .
Cu toate acestea, fiind dornici si curiosi amandoi , a doua seara iata-ne : garsoniera in regim hotelier - toate conditiile , dar tot ce vedeam era patul si pe ea .
Acum ca am trecut peste scurta introducere , sa trecem la actiune .
Am venit de afara , din frig , si primul lucru pe care l-am facut a fost sa ne intindem in pat . Am diminuat volumul luminii si m-am intins peste burtica ei calda. M-a atras in mod deosebit. E moale , calda si linistita . Am inceput sa ii studiez corpul perfect proportionat , chipul , parul , privirea , tot.
E o blondina la 22 de ani , pana intr-un metru si 70 , ochi albastrii verzui , o privire paradoxal de rece si calda, analitica , dar patrunzatoare, genul de femeie : linistea dinaintea furtunii. Obraji finuti incardrati in superba-i fata ovala , un nas mic si drept , un zambet larg incadrat de cateva gropite superbe , captusit de niste buze carnoase si voluptoase de culoare rozaliu inchis , dantura aliniata bine , fata luminoasa si curata.
Avea o caldura magica pe care o emana prin toti porii si inducea o liniste atat de calda incat daca nu ar mai exista nimic de facut in lumea asta, sigur ai vrea sa dormi cu capul pe burtica ei o eternitate si tot nu ti-ar ajunge .
Trasaturile corpului ei sunt pe gustul meu , chiar daca nu sunt standardele ideale proiectate de societate , dar nici nu m-ar atrage altceva caci ea pentru mine e perfecta!
Sanii de marime potrivita , proaspat lasati (alapteaza) si cu niste sfarcuri maroniu inchis foarte proeminente si tari se preling pe pieptul ei , atat de fini incat ai senzatia ca lingi spuma . Interesant e mirosul si gustul ei corporal natural , atat de placut si unic incat ai senzatia ca intr-un fel sau altul ai fost conectat cu ea , esti o parte pierduta ce si-a regasit originea .
Corpul ei este cald , neted , curat , imbietor , dar mai cu seama de o finete extraordinara cum rar ai ocazia sa intalnesti. Mai jos, de la coaste si pana la muntele lui Venus se intinde burtica la fel de fina ca si sanii , frumoasa , calda , purtand inca urme de cezariana.
Cum sunt un tip pervers , dar si usor de scarbit, am ramas mut de uimire sa vad ca nu exista ceva la fatuca asta care sa imi displaca . As linge-o si in cur o viata daca mi-ar cere asta. E pur si simplu delicioasa! Sa trecem la partea a doua a corpului, si ca sa mentinem un preludiu suficient , incep de la picioare si pana la ... rai.
Picioarele-i sunt de o lungime medie , bulanoase , dar nici prea slaba nici grasuta , pielea se mentine fina, piciorul de o marime decenta , un 36 cu degete scurte si o pedichiura facuta la timpul ei.
Usor usor urcam si temperatura creste , picioarele se ingroasa pentru ca urmeaza coapsele care spre fund si pana la incheietura devin gradual din ce in ce mai fine pana ajung la stadiul spumos de care vorbeam mai sus despre sani si burtica. Fundul este moale si tremurand la atingerea jucausa a degetelor mainii mele , de o marime medie si o forma de implinire , suficient de lat incat sa o cuprinzi bine de buci , dar in acelasi timp suficient de maleabil si permisiv astfel incat sa nu pierzi prea multi centimetrii de pula atunci cand te infigi in ea cu pofta de parca ai vrea sa te muti definitiv acolo , nu doar sa o futi.
Acum descrierea corpului ei mirific atinge apogeul : vorbim de pizda ei .
Imi chioraie si acum matele de pofta gustului pizdii ei caci , dupa cum spuneam , e delicioasa!
Buzelele interioare se arata mandre intre cele doua perechi mai mici din exterior. Clitorisul nu este de o marime insemnata , dar il poti gadila apasat cand se intareste. Sta deschisa ca o floare care asteapta albina la polen , dar ceea ce este cu adevarat aparte la pizda ei este nectarul din abundenta venit pe buzele si in gura mea ca stropul de apa in mijlocul desertului. Pe interior , ghici cum este - de aceeasi caldura placuta , elastica si fina , atat de fina incat poti pune poza ei in dictionar in dreptul cuvantului finete.
Revenind la momentul la care stateam pe burta ei, incepusera sa se intample doua lucruri : ma incalzeam destul de repede in urma frigului de afara si ma cuprindea nerabdarea astfel incat nu am mai suportat si am inceput sa ne imbratisam si sa ne sarutam mult , in multe feluri , inundandu-ne gurile de limbile unuia si a celuilalt , lingandu-ne boturile precum cainele care isi linge bucuros stapanul , patinandu-ne buzele unele de celelalte , sarut umed si prelung , fabrica de nectar. Ne-am plimbat limbile unul pe botul celuilalt , ne-am lins in coltul gurii , am aspirat buzele lasate moi , am explorat cu varful limbii fiecare coltisor al gurii si in tot acest timp am ramas goi , caci mainile noastre isi faceau singure treaba lor . Am inceput sa ne gustam vampiric gaturile cu o pofta canibalica , mai ca nu sfasiam carnea , apoi usor , ca si cum orice atingere l-ar fi rupt . Am alternat intre aceste doua extreme si ne-am tavalit cand eu peste ea , cand ea peste mine ,cand , deodata , fiind deasupra mea , sarutandu-ma intens si mangaindu-mi fata cu parul ei moale de parca am comandat baldachin facial , simt pe trupul meu , in partea drepta se scurgea ceva cald si tot mai mult si tot mai mult . Ne-am oprit putin si ne-am dat seama de ceva care ulterior m-a excitat la nebunie : ii curgea lapte din san ! Atunci am avut un amalgam de senzatii mirifice pe care le voi descrie la sfarsitul actului.
Am continuat ca si cum nimic nu s-a intamplat si am coborat cu sarutari pe tot corpul pana jos . Ardeam. Mi-am infipt botul in pizda ei cu o pofta de parca iesisem din greva foamei dupa 1 an de zile. Atata dorinta si pasiune zaceau in noi incat am lins-o si supt din ea pana m-a durut limba , dar totusi era parca insuficient sa o las asa ca mi-am imaginat-o dintr-un alt punct de vedere care avea sa ma excite si mai tare . Pentru cateva minute botul si pizda ei erau ca unul si am inclinat capul la orizontal incepand sa o sarut intocmai cum ii sarutam ei gura. Cu senzualitate , cu pasiune , atat de bine ii simteam textura , gustul, nectarul , incat am lins-o pana ce nu mai puteam face diferenta intre mirosul si gustul ei pizdicesc propriu si mirosul /gustul meu. Si tot nu era de ajuns fiindca imi propusesem sa o ling pana incepe sa se decoloreze , mai ceva ca inalbitorul pentru rufele albe,dar cum timpul era limitat , am decis sa trec si mai departe .
Am intors-o pe burtica si dupa ce i-am inaltat fundul m-am mai bagat o tura sa o ling , prinzand cu ambele main...



    Login