Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Par incalcit
Autor : GothValley - 2017-06-28
Citita de 10710 ori - Nota 6.48 (48 voturi)
Desi e mai mica ca mine, are o gandire destul de matura, in ciuda faptului ca uneori e in stare sa se milogeasca ca o pisica. Nu prea cauta atentie, o cunosc destul de bine. O iubesc pentru ceea ce este si cum se comporta cu mine si fac tot posibilul sa imi iau candva inima in dinti si sa o cer de sotie.
Tocmai am ajuns in Romania din alta tara in care lucrez, abea astept sa o vad si sa o sorb din priviri. Doreste sa dea la facultatea de arte, de aceea ma si rugat sa ii cumpar niste culori si carioci din Anglia.
Planuia sa vin seara la ea, era singura si simtea un oarecare discomfort, mai ales ca stia ca sunt in tara. Am luat un ghiozdan si am pus in el o sticla de vin, boxa portabila, niste chipsuri si ceea ce imi ceruse, plus o carte in limba engleza care chiar avea sa o incante.
M-a intampinat pe intuneric iar in camera ei am fost asteptat cu lumanari aprinse, imi facuse chiar si clatite.
Uneori imi spune ca se simte mult mai bine sa imi ofere decat sa primeasca.
Asta a fost fiinta pe care abia am asteptat sa o vad, o fetiscana cu parul lung, incalcit si rebel, de o nuanta rosie ce ii ajungea pana la fund. M-a surprins cand am vazut-o doar intr-un tricou alb cu catelusi si chilotei colorati.
M-a strans tare in brate si a inceput sa imi simta parfumul care de fiecare data o innebunea. Nu am mai avut stare si am apucat-o de fund in timp ce ea imi saruta gatul.
M-a impins usor si a zambit. Uneori are momentele ei de nebunie, pentru ca incepea sa se-nvarta prin camera. I-am dat cariocile si culorile si m-am asezat in pat privind bucuros cum se uita incantata la ele. A fost surprinsa de cartea in limba engleza si mi-a sarit in brate.
Deja pregatise mai multe, nu stia ca o sa iau o sticla de vin, pe care am impartit-o totodata la un pahar de vorbe si saruturi. Dupa primul pahar deja incepusem sa o iau in brate si am reusit sa o fac sa isi dea tricoul jos. Am privit-o parca a suta oara indragostit. Corpul ei scund si sanii ridicati acoperiti cu suvitele rebele, luminau usor la raza lumanarilor. A vrut sa imi faca o surpriza placuta, si a fost mai mult decat atat.
In timp ce vorbeam am aprins boxa si am ales un rock clasic, mai romantic pentru atmosfera in care eram.
Am chemat-o langa mine si am sarutat-o cu foc si dor. Mi-a dat camasa usor jos, dar nu inainte sa imi dea si un compliment cum ca ii place ca sunt elegant si miros a parfum.
Nu am putut sa fac prea multe, din respect pentru ea, desi dorinta era mare la amandoi, inca ii era teama sa experimenteze si altceva inafara de degetele mele care se jucau in interiorul ei. Totusi..ii accept deciziile.
Ii ascultam gemetele in timp ce eu maream ritmul si imi miscam degetele in vaginul ei. Statea peste mine si aveam acces si la sanii ei rotunzi cu varfurile deja intarite. O simteam cum tremura cand ii patrundeam interiorul stramt, ii simteam ghiarele infipte in carnea mea, deasemenea si zgarieturile de care nu parea constienta.
In acea seara o doream toata, dar m-am limitat pana la dorintele ei, i-am gustat pielea moale si calda, feminitatea suculenta dintre picioare. I-am simtit inima cum bate cand imping limba in pasarica ei. Nu o iubesc pentru asta, pentru ca imi ofera corpul, chiar daca unele lucruri inca imi sunt interzise. Spun asta pentru ca de multe ori doar as privi-o tacut.
A vrut sa se revanseze, desi imi vedea pentru prima data penisul. S-a amuzat putin la inceput. A fost prima data cand a facut oral. Nu am fortat-o, fiind noua in domeniul asta, nici nu prea a vrut sa o privesc....



    Login