Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O surpriza placuta!- Partea a II-a
Autor : Shadow666 - 2013-05-25
Citita de 3609 ori - Nota 7.38 (16 voturi)
E luni dimineata. Ma dau jos din pat si ma uit la ceas. E deja ora 10. Ma uit la ninsoarea de afara si nu pot sa cred ca nu au trecut nici doua zile de la prima mea noapte de dragoste. Pare ca au trecut zile, saptamani. Duminica nu am avut ocazia sa o vad, fiind plecat cu parintii mei. Stau si ma intreb cum se va schimba acum relatia noastra si la cum se vor desfasura cele 3 saptamani de vacanta. Dar nu apuc sa ma gandesc prea mult pentru ca telefonul incepe sa sune. E ea. Cine altcineva? Ii raspund si este o adevarata placere sa-i aud vocea.
-Neata! Te-am trezit somnorosule?
-Ce? Nu. Doar ce m-am dat jos din pat. Azi e Ajunul Craciunului, nu?
-Da. Ce-ti doresti de Craciun? Intrebarea a venit pe un ton jucas si a fost urmata de cateva chicoteli. Se pare ca nu sunt singurul care vrea sa repete experienta de zilele trecute.
-Pai nu prea stiu. Te-as vrea pe tine...
-Si ce te opreste? Ti-am zis ca ai mei se duc la sat la bunici. Cum eu am racit si nu m-am simtit bine in ultima vreme raman acasa diseara. Si stii ca imi e frica de intuneric.
-Stii ca vreau sa vin la tine, dar ai mei sunt acasa si nu pot sa le spun ca vin sa dorm la tine cand esti singura acasa.
-Atunci spune-le ca mergi sa dormi la Mihai si sa va uitati la un film. Doar i-ai spus si lui nu?
-Da i-am spus. Ce era sa fac?
-Perfect. Atunci ai scuza perfecta pentru a veni la mine. Si el ramane singur de sarbatori nu? Tu le spui alor tai ca dormi la el, Alina ca doarme la mine si facem schimb.
-Ok. Abia astept sa te vad.
-Si eu. Ne vedem diseara. Pa!
Pana sa-mi iau la revedere imi inchide. E asa de repezita uneori. Mihai e cel mai bun prieten al meu si, in mod ironic, este iubitul Alinei. Ideea ei mi se pare perfecta, doar ca de data asta iau si un prezervativ cu mine ca sa fiu sigur. Pe la ora 7 plec de acasa arzand de nerabdare. Ajung la ea acasa in mai putin de 10 minute si sun la interfon (urasc faptul ca sta la bloc). Imi deschide usa, iar in cateva clipe eram deja in fata usii ei la etajul 4. Exact ca si ea, nu mai astept sa ma pofteasca in casa ci intru direct si ma descalt. Desi nu o vad stiu ca e undeva prin casa si ma asteapta sa vin mai repede. Imi agat geaca in cuier si ma duc spre camera ei. Usa e deschisa, dar nu e nimeni in camera. Ma indrept spre pat si simt ca cineva imi pune mana la ochi. Era evident cine e, dar nu s-a putut abtine si m-a intrebat pe un ton jucaus „Ghici cine e?”. Ii raspund ca nu stiu, iar ea, ca sa-mi intre in joc isi ia mainile de pe ochii mei, vine in fata mea si ma saruta.
-Ti-ai dat seama?
-Nu. Cred ca mai am nevoie de cateva ca sa-mi dau seama cine e.
Atunci ma ia si ma saruta din ce in ce mai lung, parca dornid sa prelungeasca fiecare moment cat mai mult. O iau in brate si o asez pe pat. Ma „arunc” deasupra ei si incep sa-i ridic bluza. Imi raspunde facand acelasi lucru. Ii dau jos si pantalonii imediat, timp in care ma ajuta si ea sa mi-i dau jos pe ai mei. Cand dau sa-i desfac sutienul imi face semn sa ma opresc, se ridica si ma ia de mana. Ma trage spre baie, unde cada era plina cu apa aburinda. Imi face semn sa intru. Imi dau jos boxerii, dar ea e mai rapida. Cand intorc capul sutienul si chilotii ei sunt pe jos, la marginea cazii, iar ea a intrat deja in apa. Oarecum dezamagit ca nu am avut ocazia de-ai admira din nou frumusetea corpului intru si eu in apa. Desi nu am facut nimic toata ziua, apa calda ma ajuta sa ma relaxez. Cada este plina cu spuma, iar ea sta doar cu capul afara. Ii fac semn sa vina spre mine si o iau in brate. Stam amandoi asa o vreme, sarutandu-ne si mangaindu-ne unul pe celalalt, insistand in zonele intime. Dupa putin timp incep sa-i masez clitorisul cu mana, iar mana ei aluneca spre penisul meu. Incepe sa-l mangaie usor, cu miscari lungi si lente. Din cand in cand mai scoate cate un geamat scurt, de placere. La un moment dat ma intorc si imi pun prezervativul pe care-l luasem cu mine in baie. Ea este cu spatele rezemat de cada, iar eu deasupra ei. Incep incet sa-mi imping penisul in vaginul ei. Ma prinde de spate, incepand din nou sa-si infiga unghiile in pielea mea, semn ca inca mai simtea o usoara durere. Nu ma deranjeaza acest lucru si o las sa ma zgarie cat vrea in timp ce eu incep sa ma misc tot mai repede inainte si inapoi. Incep in acelasi timp sa-i masez clitorisul cu mana, iar dupa putin timp o simt cum se scutura violen, prada unui orgasm puternic. Mai stam in cada pana cand se linisteste, iar apoi iesim si ne stergem unul pe celalalt. Imi da jos prezervativul si il arunca, iar apoi ne indreptam spre camera. Cand dau sa o intreb de ce l-a aruncat imi arata unul pe care-l avea ea pregatit. Ma impinge in pat si incepe sa-mi linga si sa-mi suga penisul. Dupa ce termina o las pe ea sa se intinda si incep sa o ling, de data asta mai repede ca prima oara, stiind ca-i va placea mai mult. Simt ca se apropie de orgasm asa ca ma opresc, vrand sa o mai prelungesc putin. Imi pun prezervativul si continui ce am inceput in cada, de data asta mai repede. Daca la inceput o durea acum gemetele ei erau din pura placere, iar pentru mine vocea ei era o mangaiere. Pe masura ce trece timpul incep sa ma misc din ce in ce mai repede, iar ea ma strange tot mai tare. Dupa un timp are cel mai violent orgasm de pana acum si-si infige unghiile atat de tare in spatele meu incat simt ca-mi smulge carnea. Dupa ce se potoleste si-si cere scuz...



    Login