Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatao simpla fantezie!
Autor : xyzxyzxyz - 2013-10-24
Citita de 5075 ori - Nota 7.68 (37 voturi)
Dupa un moment in care se uitara unul la celalalt, el ofta si se lasa pe spate,mangaind dosul palmei ei, pe care o tinea in mana. Deplin constient de degetele ei aflate sub ale lui, in cele mai simple si directe cuvinte pe care le putea gasi, el ii spune:
- Esti a mea!
Ea ii sustinu privirea o fractiune de secunda, apoi dadu din cap hotarata.
- Da, sunt!
Apoi se roti pe bratul fotoliului, se apleca spre el, ii cuprinse fata in palme, o ridica spre a ei, se opri sa se uite in ochii lui de parca ar fi vrut sa fie sigura ca isi asculta ratiunea, apoi isi lasa capul in jos, isi lipi buzele de ale lui si il saruta.
De la prima atingere a buzelor ei, nu mai exista nici o indoiala cu privire la intentiile ei sau la directia in care mergeau lucrurile, sarutul categoric deveni arzator, apoi incendiar in doar cateva secunde. In acel moment nu mai era deloc surprinzator ca lucrurile scapau rapid de sub control. Sau, mai corect spus, cu o hotarare nemiloasa si o vointa de nestramutat, acestea erau antrenate spre un singur scop suprem.
Amandoi erau hamesiti si lacomi, iar sarutul starni o explozie ce raspandi flacari pe sub pielea lor, care incitau, distrugeau totul in cale si ardeau totul in temelii. Caldura se transforma intr-un val de dorinta topita, de pofta arzatoare.
Cu un geamat mut, ea isi schimba pozitia, apoi mainile ei erau peste tot; goneau pe corpul lui, il apucau de jacheta si il indemnau sa se ridice din fotoliu ca sa poata indeparta hainele care o incomodau.
Starnit, absorbit, prins, distras si subjugat, in timp ce limba lui se duela cu a ei, buzele ii devorau hraparete gura, iar mainile urmareau forma corpului ei si ii cantareau sanii voluptosi, trebuia sa ramana suficient de constient – in ciuda tuturor acelor dorinte devoratoare, ce ii furau simturile – ca sa se supuna, s-o ridice in picioare, langa el, si sa se departeze suficient de mult de ea, incat sa-si dea jos haina si vesta – pentru ca apoi nimic sa n-o mai poata retine.
Nimic din ce facea el nu parea s-o tina in frau, s-o opreasca de la a restabili un anumit grad de suprematie intr-o lume incinsa de o nevoie neasteptat de mare, inundata de pasiuni voluptoase, de dorinte ce izbucneau violent si nu trebuiau decat sa se nasca pentru a primi un inteles deplin, iar apoi sa primeasca – in urmatoarea fractiune de secunda – satisfactii imediate.
El se simtea ametit – la fel de nesabuit si de lipsit de retineri ca si ea in timp ce se luptau unul cu celalalt sa se elibereze de haine, in timp ce matasea soptea pe pielea imbujorata si umeda, in timp ce palmele si degetele ei explorau in mod evident, sculptau si desenau contururi.
Racoarea noptii fu alungata de prima atingere a corpurilor lor infierbantate si goale, iar senzatia, acuta si viguroasa, ii zgudui. Ii propulsa spre un nivel de fierbinteala patimasa, spre un alt grad de luciditate devoratoare. De pasine devoratoare.
El stranse bratele in jurul ei si o lipi de el, modelandu-i corpul dupa trupul sau. Iar ea tot nu se opri; nici gand sa se gandeasca, nici din timiditate. Il indemna sa continue parand hotarata sa plonjeze intr-un act pe care nu il mai traise pana atunci – cu un entuziasm nesabuit, ce-l misca pana in strafunduri.
Problema lui era ca dorintele ei erau si ale lui; tot ceea ce ea voia – sa faca, sa simta, sa exploreze – coincidea in intregime cu nevoile lui devoratoare. Tot ceea ce ea dorea isi dorea si el; tot ceea ce ea cerea printr-un abandon evident, el era nerabdator si ardea sa-i ofere. S-o rasfete, sa-i provoace placere, s-o incante.
Singurul lucru cu care n-ar fi fost de acord – daca el ar fi reusit sa-si adune gandurile din vartejul furtunos in care ea il atrasese – ar fi fost tempoul, ritmul. El ar fi mers incet, ar fi luat-o usor, pas cu pas, dar ea voia sa goneasca, sa se grabeasca si sa treaca repede prin fiecare etapa. Direct spre urmatoarea.
Ea nu se simtise niciodata atat de libera, atat de sigura de ea si de destinul ei. Nevoia devoratoare de a merge mai departe si de a atinge si a captura tot ceea ce ea putea fi, de a deveni stapana pe rolul care, o stia acum in sufletul ei, era dreptul ei din nastere.
Il voia. Da, era a lui, dar, in mintea ei, asta insemna ca el era al ei. Pentru a obtine prin el tot ceea ce dorea, pentru a cunoaste profunzimile pasiunii si culmile ametitoare ale dorintei. Iar ea nu era genul sa faca lucrurile pe jumatate. Asa ca se dezlantui, libera sa fie asa cum isi dorea, sa faca ceea ce voia, sa pofteasca, sa exploreze si sa ceara dupa bunul plac, sa ravneasca si sa caute satisfactia. Sa ia tot ce putea, sa ofere tot ce putea si sa gaseasca Sfantul Graal despre care era sigura ca se afla acolo si ca astepta sa fie descoperit.
Si totusi, in ciuda dorintei incontrolabile, sub nevoia de a-si urmari hotarata scopul, se simtea fascinata, intrigata si subjugata. De el. Impreuna cu el. De realitatea fizica si de legatura efemera, de felul in care ii simtea corpul atingandu-l, langa ea, in jurul ei si de emotiile pe care le simtea gonind, precum un rau dezlantuit, sub pielea lui neteda.
Buzele lui, gura lui, pieptul lat, muschii grei care ii sculptau umerii, toate o ispiteau si o ademeneau mai aproape, o tentau sa mangaie, sa atinga, sa posede,sa guste si, spre incantarea ei, sa-l faca sa tremure.
Acest lucru, isi dadu ea seama, era o bucurie plina de vigoare – sa-l aduca in punctul in care el inchidea ochii si se desfata cu placerea pe care i-o starnea...pentru ca, mai apoi, ea sa fie nevoita sa inchida ochii si sa faca acelasi lucru cand el ii intorcea placerea, cu aceeasi intensitate.
Atingerea lui, felul in care isi trecea degetele peste pielea ei, pecetea fierbinte a gurii lui pe sanii ei goi, posesivitatea care ii facea imbratisarile mai arzatoare, amenintara s-o faca sa-si piarda mintile, s-o lase gafaind ametita, inundata de un val urias de senzatii,dar de fiecare data reusi sa ramana ancorata in realitatea reprezentata de el, de frumusetea lui masculina, tare, virila, acaparatoare, pe care o descoperise cand il dezbracase. Iar acest lucru nu-i afecta doar privirea, ci toate simturile.
Totusi, in ciuda atractiei intense, nu avea timp sa exploreze mai mult. Nu in acea noapte, nu atat timp cat dorinta devoratoare de a atinge culmile dorintei impartasite de amandoi se inradacinase deja in venele ei, de unde rasuna puternic, obsesiv, si trebuia, dincolo de orice, sa fie trezita si starnita, provocata si incitata.
Poate ca avea cativa ani, dar nu-si pierduse timpul. Ceea ce nu-i dezvaluisera confidentele soptite si barfele prinse din zbor, ii oferisera cartile. Cuprinse in palme erectia lui tare si se lasa in genunchi. Mangaie incet si dezmierda varful mare, cu buzele, apoi cu limba. Se bucura de gustul lui si, mai mult, de reactia lui, de raspunsul puternic, intens si arzator pe care il trezea il el.
Se hotari sa reduca la tacere orice retinere care mai ramasese in el. Reusi atat de bine, incat el gemu – un sunet gutural ce-i provoca un fior de placere, ce o facu sa experimenteze cu mana si cu limba...pana cand el injura incet, isi trecu un deget intre buzele ei, isi retrase membrul rigid din gura ei, o ridica in brate, se indrepta spre pat, o arunca pe el si o urma.
Lupta senzuala care se isca era exact ceea ce ea isi dorea. Voia, avea nevoie, sa-i simta puterea, sa-l provoace, sa exploreze si intr-un final, sa i se supuna. Nu in adevaratul sens al cuvantului, ci mai degraba sub forma incitarii pure. Delicioase. Presiunea, incordarea si miscarea trupului ei lipit de al lui erau senzationale in cel mai pur sens. Ea ii cuprinse capul cu ambele maini, se ridica si ii oferi o mostra din incantarea si aprecierea descatusate pe care le simtea.
Era de ajuns. El stiu ca venise timpul sa-si puna in aplicare cunostintele, sa scoata
la iveala latura dominatoare si sa recastige rapid controlul. Dar deja se rostogoleau, cu membrele incolacite, goi in patul ei atat de fierbinte.
Madularul lui ardea de dorinta, iar atingerea pielii ei matasoase si a membrelor ei suple care se frecau de muschiul sau intarit il facu sa tremure. Senzatia duala era desavarsita, iar grabnica anticipatie pe care i-o declansau cele doua trairi era si mai puternica. Promisiunea sexuala intrupata in ea, in timp ce se lupta si se rostogolea impreuna cu el si apoi cand el ramase pe spate si o lasa sa se aseze deasupra lui si sa-l incalece, depasea orice cunoscuse pana atunci.
Se uita in sus la ea, minunandu-se. Cunoscuse multe femei, dar ea era unica. Unica si infinit de pretioasa, atat de pretioasa, incat el voia s-o stapaneasca si s-o devoreze si in acelasi timp s-o venereze si s-o protejeze...chiar si fata de el insusi. Il ametea. Il facea sa se simta cum nu se mai simtise vreodata. Pieptul lui deja parea ca trage la foale. Cand o apuca de talie si o tinu pe loc, mainile ii tremurau deja de dorinta apriga.
Gafaind, ea isi desfacu palmele pe pieptul lui, cu degetele rasfirate, flamande si acaparatoare, apoi, fara sa roseasca, se sprijini in bratele intre care se balansa pandativul colierului pe care il purta,se apleca deasupra lui, ii intalni privirea si intreba cu indrazneala:
- Si ...acum ce urmeaza?
El se uita in ochii ei si undeva in interiorul lui gasi puterea de a ignora invitatia obraznica ce se oglindea in ochii ei, reusind sa spuna:
- As fi vrut sa-ti ofer mai mult.. sa te curtez asa cum se cuvine.
Ea ii studie ochii cu atentie, apoi clatina din cap.
- Nu-i nevoie, zise cu rasuflarea intretaiata, sanii ei umflati si plini, cu sfarcurile tari,ridicandu-se in fata ochilor lui lacomi. In cazul nostru, nu-i nevoie de curtare grijulie, adauga ea.
Isi lasa capul intr-o parte si se uita in jos la el, apoi buzele ei sarutate cum se cuvine,voluptoase,se curbara intr-un zambet.
- Am asteptat ani in sir, desi niciodata n-am stiut cu adevarat ce asteptam. Ce cautam. Privi in jos, iar el banui ca se uita la pandativ, un cristal roz ciudat, cu multe fatete. Apoi ridica usor capul, zambi si se uita in ochii lui. Dar acum se pare ca stiu, pur si simplu. Aici, zise ea isi duse mana intre sani. Aici, stiu. N-am crezut ca se poate intampla asa ceva, ca pot simti o astfel de siguranta, dar s-a intamplat si, pur si simplu,stiu...
El ii sustinu privirea. Nu si-ar fi putut lua ochii de la ea nici daca patul ar fi luat foc. Astepta. Totul atarna de urmatoarele ei cuvinte, iar cand acestea venira...inima i se opri.
- Stiu, zise ea cu privirea atintita in ochii lui, ca pentru mine...esti tu. Tu esti cel pe care l-am asteptat. Tu esti eroul meu!
Ea auzi cuvintele si simti adevarul din ele, vesnic, de necontestat. Cuvintele si sensul din spatele lor, sensul care devenise o parte din ea, o facura sa adauge, pe o voce atat de plina de pasiune incat abia o recunoscu drept a ei:
- Asa ca...ceea ce impartasim, noi doi, aici si acum...spune-mi cum. Sau, mai bine,arata-mi.
Pieptul lui se umfla cand lua o gura de aer, apoi o stranse mai tare de talie si o impinse pe spate, peste corpul lui. Apoi se ridica pe jumatate si o saruta, o atinse si o mangaie; degetele lui trecura peste umezeala dintre coapsele ei, o mangaiara, o patrunsera, o pregatira, apoi se lasa din nou pe spate si, asa cum ea ii ceruse, ii arata cum.
O sprijini cat timp ea ii pozitiona erectia la intrare, apoi o tinu si o lasa sa descopere, in ritmul ei, senzatia indescriptibila a carnii lui, fierbinte si tare ca fierul, ii desparti pliurile si se impinse inauntru, fortandu-se sa intre usor, putin cate putin, in trupul ei...
Ea inchise ochii si savura fiecare secunda,fiecare traire scanteietoare. El era mare. Se simtea inca si mai mare. Chiar incredibil de imens.
Cu ochii strans inchis...



    Login