Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO seara torida de vara
Autor : Legacy - 2012-03-23
Citita de 5895 ori - Nota 7.90 (209 voturi)
E una din acele seri de vara cand nu-mi vine sa intru in casa. E prea placut afara, racoarea aerului imi trezeste simturile ce fusesera amortite de zapuseala de peste zi. Ne plimbam, tinandu-ne de mana ca doi indragostiti gata sa ne devoram unul pe celalalt. Ne sarutam, ne luam in brate, ne atingem. Ce mai, parca suntem din nou copii...

„Te rog, hai sa mergem acasa. Ma omoara tantarii...” Bluza ta subtire de matase, cu maneci scurte si un decolteu nu foarte adanc, dar suficient pentru a lasa partea de sus a sanilor prada privirilor, nu face fata atacului insectelor nocturne. Nu pot sa ma opun rugamintii soptite, cu atat mai putin cu cat privirea ta spunea infinit mai multe decat doar aceste simple cuvinte.

Ne intoarcem si intram repede in casa. In timp ce te indrepti spre baie te intreb daca nu vrei o cafea. Eu simt ca am nevoie de un „energizant” pentru ceea ce imi doream, speram sa devina o seara lunga, lunga.

„Da, e o idee buna!”, imi mai arunci peste umar si vad cum usa baii se inchide in urma ta.

Nu apuc sa termin de turnat cafeaua aburinda in cesti cand brusc te simt cum te lipesti de spatele meu, iar mana ta se scuge spre penisul meu si intra fara nicio dificultate, in pantalonii mei scurti, infruptandu-se.

„Ce faci, pofticioasa mica?”, te intreb cu o voce gatuita. Niciodata nu ai trecut direct la „atac”, iar ineditul senzatiilor se materializeaza instantaneu intr-o erectie puternica, mai sa-mi strapunga pantalonii.

„Nu mi se pare ca ai motive sa te plangi”, ma pui rapid la punct.

Ma intorc spre tine si te vad in toata splendoarea ta de femeie indragostita. Ai renuntat la hainele pe care le purtasei la plimbare. Acum esti doar intr-un neglijé transparent prin care se intrevede forma chiloteilor dantelati. Sanii, liberi sub materialul transparent, se misca in fata ochilor mei, starnindu-ma. Obrajii iti sunt de un rosu trandafiriu si buzele ispititoare soptesc cuvinte tandre. Zambetul larg, imbietor, vorbeste romane despre sentimentele tale. Doar in ochi iti joaca o sclipire aproape diabolica, precum o avertizare. Nu am timp sa ma gandesc la ce planuri ai tesut, caci ma impingi usor spre fotoliu si ma pui sa ma asez.

„Ai voie sa ma simti, dar nu ai voie sa ma atingi!” Ordinul este scurt, fara a lasa loc la comentarii. „Da, iubire”, iti raspund ca un copil cuminte, intrebandu-ma ce ai de gand. Deja mii de scene imi zboara prin minte, una mai incitanta ca alta. Imi tragi usor tricoul peste cap, iar unghiile tale coboara peste pieptul meu, parca brazdand noile granite ale unor teritorii cucerite. Imi atingi sfarcurile ridicate si simt ca ai puterea sa treci dincolo de ele, sa imi atingi direct sufletul.

Te intorci spre masa si sorbi o gura de cafea fierbinte. Apoi, cu buzele si limba fierbinte de la cafea, te apleci peste mine si ma saruti adanc. Caldura ta, amplificata de cafeaua fierbinte, imi patrunde adanc in abdomen. Limba ta deseneaza cercuri peste limba mea, transmitandu-mi din caldura ta, in timp ce sfarcurile tale obraznice imi ating, prin neglijé-ul fin, pieptul si ma fac sa tresar de placere. Ridic mainile spre ei, dar tu te retragi rapid.

„Ce ti-am spus? Fara atingeri!” imi spui pe un ton ce s-a vrut suparat. „In seara asta vreau sa ma joc cu tine asa cum o faci tu de fiecare data cu mine, cand ma tachinezi fara sa am cea mai mica sansa de riposta.” Ma resemnez si imi retrag mainile ce tanjau dupa senzatiile pe care le produce atingerea ta. Imi trece rapid prin minte ca „acesta e un joc pe care, si daca il pierd, tot in castig ies” si decid sa te las sa faci din mine ce vrei tu.

Te intorci inapoi in fata mea si te lasi in genunchi, ma deschiei la pantaloni si ii tragi usor de pe mine. Lenjeria mea intima abia daca mai face fata avalansei de masculinitate ce isi dorea sa se ridice semet, asa ca ma eliberezi de tot. Sunt gol pe fotoliu si te privesc cum stai in fata mea. Neglijé-ul nu acopera nimic din frumusetea ta, ba chiar pot spune ca o amplifica intr-un mod miraculos. Iar mainile tale se apropie innebunitor de incet de penisul meu. Astept atingerea ta fermecata care intarzie sa apara, caci tu te-ai oprit sa ma mangai in jurul lui. Jucause, degetele tale se plimba peste tot - mai putin acolo unde le doresc eu! Nu vezi cat de mult se ridica spre tine? Nu ti-e mila sa-l vezi cersind asa?

„Inchide ochii”, imi spui, si din nou nu am puterea sa ma opun rugamintii. Brusc simt o caldura puternica si umeda pe capul penisului si tresar intr-un geamat de placere. Imi deschid ochii si te vad cum imi tii penisul in maini, parca ai tine un trofeu de campion, iar limba ta infierbantata din nou de cafea deseneaza cercuri in jurul capului fin. Ochii tai stralucitori sunt atintiti asupra mea, urmarind fiecare reactie pe care o provoci. Iar acestea nu intarzie sa apara, caci mici spasme se transmit peste tot in corpul meu de-ndata ce buzele tale fierbinti se strang in jurul capului. Incep sa gem necontrolat, in timp ce tu ma tachinezi sugand usor (prea usor!), oprindu-te pentru mici sarutari si dezmierdari, ca ap...



    Login