Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO mica escapada (Continuare)
Autor : BlackStar - 2012-04-12
Citita de 3792 ori - Nota 7.82 (38 voturi)
Si-a dat jos esarfa si a ramas in fata mea complet goala.O priveam infometat nu ma saturasem de ea,de corpul ei.Se uita la mine cu ochisori ei verzi.Era uimita, socata, suparata enervata.Nu stiu sa zic cu exactitate starea ei.
-TUUUU!tipa la mine
''Hopa nu-i de bine, clar,daca mi-a reactionat asa micuta mea leoaica.'' Incerc sa fiu cat mai calm,ca sa nu ma bufneasca rasul.
-Da iubita mea.Eu sunt.Si eu te iubesc si te doresc si vreau sa te fut ca un nebun toata noaptea.Si bineinteles ca imi apartii.Esti doar a mea si numai a mea.
La vorbele mele nu stia cum sa mai reactioneze.''Nah ca te-am prins''.In clipa urmatoare Anastasia era deasupra mea. M-a scapat de tricou si de pantaloni.Vroia sa isi ia revansa.O vedeam in privirea ei mortala.Se tot freca obraznic de penisul meu.''Eram deja super excitat,pentru ce trebuia sa ma mai intarate mai rau?.La naiba''.Fata mea mica se tot freca deasupra mea.M-a sarutat,parca vroia sa ma aboarbe in ea.Nu-mi dadea timp sa rasuflul.Limba ei o alinta pe a mea.Buzele noastre se completau atat de bine .Ma sugea cu pofta,imi lingea buzele cu un zambet mic si pervers pe fata.Adoram cand era pusa pe joaca. Coborase de la buzele mele spre gat si ma mangaia pe abdomen.Ma zgaria incet facandu-ma sa-mi dau ochi peste cap de placere.Nu am mai putut rezista.Am vrut sa o iau in brate sa ma afund in sanii ei din nou, sa o simt lipita de mine.Dar nu m-a lasat M-a scapat de boxeri si m-a intins pe spate.
-Deci ce avem noi aici?Un neobrazat mic.Sa vezi tu ce patesti,imi spune si ma saruta din nou..
''Aha deci'' ochii mei imi cazura pe bolul de fructe.Rupe un bob de strugure dintr-un ciorchin si il primeste in gurita ei.Il suge cu pofta apoi isi infige dintii in el.Am luat foc instantaneu.Inima era gata sa sara de la locul ei.Mai ia inca un strugure,dar de data asta vine mai aproape de mine.Imi ofera si mie ,dar zgarcita a facut-o intentionat. Si-a infipt si mai ager dintisori in el facandu-ma sa inghit in sec. Orice plan avea ea in minte ii functiona perfect.Ia apoi topingul de ciocolata si isi toarna pe sani.Am incremenit.Nu-mi venea sa cred ce priveliste imi ofera.Lichidul dulce se prelingea pana jos pana la pizda ei excitata. Gata numai suportam.O trantesc in pat si o iau de maini.Nu-i mai permiteam sa se miste o lingeam peste tot ca un nebun.Lichidul ala dulce cu mirosul pielii ei era imbatator.Ii sugeam sfarcurile cu pofta.O lingeam pe burtica,apoi iar urcam spre buzele ei ,invelidu-le si pe ele cu ciocolata .Repetam traseul asta de vreo doua ori pana cand ajung din nou la pizda ei dulce si jucausa.II despart labiile si cu o pofta nebuna ii sug pasarica.Tipa de placere si se zvarcolea orgasmul cuprinzand-o iar si iar,abdomenul ei se misca convulsiv. O lingeam neincetat in timp ce ii strecurasem doua degetele in ea.Intetisem ritmul ,iar gemetele ei se auzeau tot mai tare.Tremura de placere.Eu ii ofeream aceasta placere...O simteam cum se zbate, cum pulsul inimi ei creste la fel si al meu.
-Iubitule Te vreau in mine. Te rog ,imi sopteste dintr-o rasuflare.
Nu mai puteam suporta nici eu.Trebuia sa o am neaparat.Ma mir cum de am putut sa ma mai controlez cand am intrat in ea, la cat de excitat eram.Penisul meu intarit tanjea dupa pisda ei.Era atat de stramta si de fierbinte.Puteam simti lichidul ce se prelingea in afara pisdii ei.Mi-am lasat partial greutatea sub ea si mi-am cufundat limba adanc in gura ei.Am gemut amandoi la unison.
-Ian nu te opri, iubitule te vreau adanc in mine, Ahh daa asa puiule Ahh si mi-a muscat umarul.
Simteam ca am sa explodez. Ii incercuisem mijlocul,tinand-o strans, lipind-o de mine, penetrand-o adanc, intrand in ea pana la capat, unde am ramas pentru cateva clipe nemiscat, doar pula tresarindu-mi de dorinta in spatiul stramt.
Adoram sa o simt cum tremura sub mine,cum geme in timp ce eu o penetrez ,cum inima i-o ia razna si nu se mai controleaza.Era atat de frumoasa.
-Iubitule mai repede...imi spune printre rasuflari..
Ca un nebun atunci o iau si o tin strans lipita de mine ii ridic picioarele pe umerii mei iar penisul meu dispare de tot in vaginul ei.Infipsese pumnii in cearsaf.O vedeam ca aproape se termina.Nu am vrut sa o las ,m-am rostogolit in pat si am adus-o deasupra mea.A inceput sa se miste du-te vin-o in fata si in spate,in rimtmul ei.Am gemut ca un disperat fiind captiv in ea.Ma chinuia destul de dulce cu miscarile ei ca...



    Login