Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O lectie de istorie (2)
Autor : Anais19 - 2011-11-11
Citita de 6982 ori - Nota 7.14 (85 voturi)
Dupa ce am terminat cu dusul si spalatul pe dinti, m-am indreptat spre bucatarie, infasurata in prosop. Era destul de frig, caloriferul era caldut, asa ca am dat drumul la aragaz. As fi putut sa ma imbrac, dar asta insemna sa ma duc in dormitor si sa caut haine, si nu vroiam sa trezesc musafirul meu. Eram un pic in incurcatura. Nu era ceva ce faceam prea des si chiar nu stiam cum sa ma comport. As fi preferat sa nu-l gasesc dimineata in asternuturile mele.
Am gasit ziarul cumparat cu o zi in urma si m-am apucat sa-l citesc. M-am uitat la un ceas pierdut prin bucatarie, era ora 8. La un moment dat aud:
- Neata!
Am ridicat ochii din ziar. Musafirul meu se trezise. Aceiasi ochi albastrii, dar inca lipiti de somn. Isi trasese pe el pantalonii, dar nu si tricoul.
- Neata, ii raspund eu.
- Cafea?
- Sorry, darling, eu nu consum cafea. Lapte cu cacao daca vrei!
- Nu mersi, nu mai sunt copil mic….Ce frig e la tine! Ai caloriferele reci. Precis n-au mai fost aerisite de secole.
- Da’ de unde stii tu chestii de genul asta?
- Stii unchiul ala care trebuia sa vina aseara? El lucreaza in domeniu, de la el am invatat.
Da-mi un cutit si o cratita.
Intrucat cunostiintele mele in domeniu erau inexistente, am cautat cutitul si cratita. Curioasa, m-am apropiat de el si l-am urmarit sa vad cum se face o aerisire de calorifer. Asezat in genunchi, a rasucit cu varful cutitului un surub. M-a surprins zgomotul de suierat, iar apoi apa ruginita care a inceput sa curga de parca rugina circula prin toate tevile. Atat de aproape de el nu am observat ca coapsa mea ii atingea un umar. Inca o data i-am simtit caldura trupului. Imi venea sa-l mangai pe par, dar m-am abtinut. Preocupat de calorifer, parea sa nu ma simta. Si cand a terminat, a rasucit cu varful cutitului surubul si apa nu a mai curs.
S-a intors spre mine intinzandu-mi cutitul si cratita cu apa. Am rasturnat apa in chiuveta si am pornit spre sufragerie. A urmat dormitorul, iar apoi baia. Ne-am intors in bucatarie si m-am indreptat glont spre calorifer. Mi-am sprijint palmele de el. Era cald, foarte cald. Am inchis ochii si am lasat caldura sa ma inunde.
- Ti-e frig? l-am auzit in spatele meu.
S-a lipit de mine si i-am simtit bratele cuprinzandu-ma.
- Ce vrei? am intrebat eu.
- Pe tine, mi-a raspuns impingandu-se in mine.
M-am intors cu fata spre el, iar bratele lui m-au incolacit mai puternic. Era incredibila forta de care dadea dovada, simteam ca nu mai pot sa respir. Imi vedeam sanii cum urca si coboara in incercarea de a trage cat mai mult aer in plamani.
- Da-mi drumul, nu pot sa respir.
Bratele s-au desprins si odata cu ele si prosopul care ma acoperea. A alunecat pe calorifer. Inca respiram sacadat cand mainile lui au inceput sa imi atinga sanii. Intai i-a masat usor, apoi a inceput sa dea rotocoale sfarcurilor, atingandu-le din cand in cand cu degetele. Si-a apropiat gura de un san si un geamat mi-a scapat cand mi-a luat sfarcul in gura.
Apoi i-am simtit mainile cum imi ating fesele si ma ridica pe calorifer. Mi-am sprijinit fundul pe caloriferul de fonta, acoperit cu prosopul care pana nu de mult ma acoperise. Am cautat un punct de sprijin pentru maini si nu am gasit altceva decat peretele in partea dreapta si marginea caloriferului in stanga. Limba ii cobora incet spre sexul meu care era din ce in ce mai excitat. Am desfacut picioarele, oferindu-i ceea ce cauta. Si l-am vazut cum inchide ochii si ma adulmeca, limba lui mi-a atins clitorisul facandu-ma sa tremur de placere. Mi-a ridicat picioarele si le-a pus pe umerii lui. Eram acum la discretia lui, il priveam cum imi manca pasarica, cu cata pofta o facea. Din cand in cand se oprea, doar ca sa ma priveasca, iar atunci ma opream din gemut si il intrebam din priviri de ce s-a oprit, desi stiam ca o facea numai ca sa se uite la mine. I-am simtit iarasi limba penetrandu-ma. Gemeam necontrolat si il strangeam din ce in ce mai puternic intre coapsele mele. Mi-am infipt o mana in parul lui si l-am tras mai spre mine, vroiam sa-l simt cum patrunde cu totul in mine. Dar l-am simtit cum scoate limba din mine si cum imi atinge cu clitorisul cu varful limbii. Si-a departat capul usor dintre picioarele mele si uitandu-se iarasi la mine l-am vazut cum ma penetreaza cu un deget. Si in timp ce degetul lui se misca in mine, facandu-ma sa-mi incordez toti muschii, buzele s-au apropiat iarasi si le-am simtit pe clitoris, abia atingandu-l cu varful limbii. Il sugea usor, iar eu eram din ce in ce mai aproape de orgasm si il strangeam iarasi intre coapsele mele. Ma innebunea. Nu intelegeam cum putea sa ma faca sa simt asa ceva. De unde stia ce sa faca?….Un pusti! Si in clipa aceea m-a lovit…orgasmul. Mai intens ca niciodata, tremuram din toate incheiturile. Si geamatul care mi-a scapat a fost mai tare ca toate de pana atunci. Cred ca eram transfigurata pentru ca l-am vazut cum se uita la mine. Surprins. Era inca intre picioarele mele. Am reusit cu greu sa ma dezmeticesc, iar cand am coborat de pe calorifer imi tremurau picioarele.
Am trecut pe langa el, ignorandu-l cu desavarsire, am luat un pahar si m-am indreptat spre chiuveta. Aveam gatul uscat. Am baut cu nesat doua pahare de apa. De abia atunci am simtit ca incep sa-mi revin. Inca mai simteam inauntrul meu urmele intensei placeri pe care mi-o provocase. M-am uitat la el si mi-am zis in gand “Ce pacat ca e doar un pusti!”.
- S-a intamplat ceva? m-a intrebat oarecum mirat sa nu vada o reactie din partea mea.
- Nu.
Daca astepta cuvinte de lauda, astepta degeaba. Fusese prea bine ca sa-l laud, ar fi insemnat sa i se urce la cap.
- Pot sa te intreb ceva?
- Da, sigur, am spus eu.
- Cum a fost?
Am zambit amuzata. “Eram sigura ca o sa intrebe.”
- Hm…pe principiul “I had better” se putea si mai bine.
- Mai bine? m-a intrebat curios.
Se vedea ca raspunsul meu il intrigase.
- E intotdeauna loc de mai bine. Nu o lua personal, am spus mangaindu-l pe obraz. Esti un copil tare simpatic, dar din pacate esti … un copil. Tu nu ai prietena de varsta ta?
- Ba da, dar ma plictiseste ingrozitor. Nu e ca tine. Cred ca o sa o termin cu ea. Ma agaseaza si e plina de fitze. Tu esti altfel. Ma intrigi.
- Eu sunt mai mare, de aia sunt altfel. Nu-ti imagina ca am ceva special… Off, cat esti de copil! Ce ma fac eu cu tine?
- Vrei sa plec? m-a intrebat serios.
- Nu, mai stai. Stai cat vrei, nu ma deranjezi. Si asa sunt singura cuc. Dar ma gandesc ca esti plecat de acasa de ieri seara. Ai tai nu se ingrijoareaza?
- Da, ai dreptate. Poate ar fi bine sa mai trec si pe acasa.
L-am privit cum se imbraca. Am ramas in picioare, langa usa . Goala. Nu-mi mai era frig, casa incepea sa se incalzeasca. Cand a fost gata l-am condus pana la usa .
- Mersi pentru calorifere, i-am spus.
- N-ai pentru ce.
Si in pragul usii m-a sarutat, apoi a rupt-o la goana pe scari in sus. Am inchis usa in urma lui, zambind.
M-am indreptat spre dormitor si m-am imbracat. N-aveam chef sa stau in casa, asa ca am iesit la o plimbare. Macar sa cunosc imprejurimile. Simteam cum radiez si stiam ca am pe fata un zambet idiot pentru ca toata lumea se uita la mine. Oare chiar asa se citeste pe fata unui om satisfactia? Ma simteam extraordinar de bine, vesela si fara griji. Am hoinarit prin oras toata ziua. Am cumparat o harta a orasului pentru ca vroiam sa vad unde ma aflu, unde locuiesc si cum sa ma descurc pe strazile orasului. Niciodata nu mi-a placut sa intreb lumea cum ajung intr-un loc. Plus ca vroiam sa merg sa vad celelalte doua apartamente. Primisem de la notar un set de chei. Se pare ca matusa mea fusese extrem de prevazatoare, ba chiar ii povestise notarului de mine. Asa ca acesta stia ca la un moment dat trebuia sa apar. Dar descoperirea apartamentelor vroiam sa o las pentru o alta zi. Imi era teama ca sunt la fel de darapanate ca cel in care locuiam.
Era déjà ora 18 cand am decis sa ma indrept spre casa. Am pornit agale pe jos, prin zapada care scartaia sub picioarele mele. Nisese toata ziua.
Mai aveam putin si ajungeam acasa, cand am observat un grup de baieti razand in hohote. Erau fix in drumul meu, langa gardul care marginea gradina unui bloc. Cand m-am apropiat am vazut ca tocmai chinuiau un pui de pisica. Trei adolescenti impotriva unui ghemotoc negru, pierdut in zapada, chircit tot si cu parul zbarlit pe spinare. Incerca sa-i sperie. Iar ei radeau in hohote.
- Voi n-aveti ce face? m-am repezit eu la ei.
Abia atunci am vazut ca unul din ei avea in mana o bricheta. Nu puteam decat sa-mi imaginez ce intentionau sa faca. M-am aplecat si am ridicat puiul de pisica. Tremura. I-am simtit gherutele trecand prin manusa si infigandu-se in pielea mea.
- Doamne, cata rautate! Dar ce v-a facut puiul asta de pisica?
- Hai ma, in pula mea, sa mergem. Nu mai poti sa te distrezi deloc pe aici.
- Numai nebune!
- Pe cine faci tu nebuna? N-aveti pic de bun simt in voi!
Am luat puiul de pisica si am plecat. Intamplarea facea ca fix peste drum sa fie un cabinet veterinar, care culmea, era deschis. Sambata seara. Am traversat strada in fuga si cand aproape am ajuns pe celalalt trotuar am simtit o lovitura in spate. Apoi inca una. Doi bulgari de zapada, fix pe sira spinarii. Cand m-am intors, inca un bulgare zbura spre mine. M-a lovit drept in piept. I-am injurat in gand in timp ce fugeau.
M-am indreptat spre cabinetul veterinar, cu mii de injuraturi in gand la adresa celor trei. Dintr-o data m-a izbit in fata caldura si lumina. Era de fapt un magazin cu mancare pentru animale, care avea si un cabinet veterinar. Iar doctorul tocmai se pregatea sa plece.
Am intins pisoiul spre el, implorandu-l din priviri sa se uite la el.
- Hai sa vedem ce-i cu el, a spus in timp ce-si dadea haina jos si o atarna in cuier.
- Multumesc.
- Unde l-ai gasit?
- Pe strada, isi bateau joc niste baieti de el.
- Hm, pare intreg. Fara purici. Doar ud pana la piele si mort de frig si foame. Il pastrezi?
- Pai….
Habar n-aveam. Ce sa fac eu cu o pisica? Dar nici sa-l abandonez afara nu-mi venea. Era asa mic si zgribulit, asezat pe masa din cabinet. Se uita la mine cu niste ochi mari precum motanul din Shreck, in timp ce doctorul il examina.
- …il iau cu mine, am continuat eu, spasita. Nu pot sa las pe strazi. Ce pot sa-i dau sa manance? am intrebat apropiindu-ma de masa.
- Mancare speciala pentru pui de pisica si lapte. E destul de marisor. Cel mai probabil s-a pierdut. Hm, si e motan din cate vad eu.
M-am apropiat si mai mult. Dar n-am vazut nimic. De unde stia ca e motan? Eu puteam sa ma chioresc pana a doua zi dimineata si tot nu mi-as fi dat seama.
- Da?! am zis eu mirata uitandu-ma la doctor.
- Da, a raspuns zambindu-mi.
Mi-a explicat apoi ce trebuie sa fac si cum sa am grija de pui. Nu cred ca am inteles decat cuvantul vaccin din tot ce mi-a spus. Auzeam tot ce imi spune, dar nu puteam sa fiu atenta, eram fascinata de vocea lui incredibil de blanda. Imi mangaia auzul. Nu mai auzisem o astfel de voce din copilarie, cand ascultam povesti la pick-up.
- Cam asta ar fi. Daca mai ai intrebari sau nelamuriri uite asta-i numarul meu de telefon. Cabinetul stii unde este. Va trebui sa vii sa-i facem niste vaccinuri. Dar sa mai creasca un pic.
- Aha, am spus eu uitandu-ma la cartea de vizita.
Il chema Dorin si nu cred ca avea mai mult de 30 si ceva de ani. Blond, cu un inceput de chelie, inalt si cu burtica. Dar extrem de simpatic. “Ce nume!” mi-am spus in timp ce luam puiul in brate. L-am urmat pe doctor afara din cabinet. De data asta pisicul n-a mai infipt ghearele. Ajunsi in magazin a cerut vanzatoarei niste pliculete de mancare care imi trebuiau pentru pisic.
- Stai acolo, am spus eu catre pisic asezandu-l pe tejghea.
Am platit, am bagat pliculetele in geanta, si pisicul in geaca, la caldura.
- La revedere si multumesc inca o data pentru ajutor, am spus eu iesind.
- N-ai pentru ce, mi-a spus doctorul tinand usa . Sa ai grija de el.
Si fiecare a luat-o in alta directie.
M-am indreptat grabita spre casa, cand trecand pe langa un magazin inca deschis mi-am adus aminte de lapte. Asa ca am intrat si am cumparat si un litru de lapte.
“La dracu! Mai lipsesc scutecele si am copil!” mi-am zis intrand in bloc.
Ajunsa sus, am intrat in casa, m-am descaltat cu grija si m-am indreptat spre sufragerie unde am scos din geaca pisicul. Nu mai dardaia de frig si se uscase. L-am asezat in fotoliu, m-am dus sa iau un castron din bucatarie si i-am desfacut un pliculet de mancare. In trei minute numai era nimic in castron. A urmat o portie de lapte si apoi l-am vazut cum se intinde tacticos in fotoliu. Din clipa aceea acolo avea sa fie locul lui. L-am lasat sa-si savureze masa si m-am dus sa ma spal.
Am revenit in sufragerie, imbracata in camasa de noapte si m-am asezat in celalalt fotoliu sa ma uit la un film. M-am uitat la noul meu coleg de apartament, dormea. L-am invelit cu un prosop, nici n-a miscat in front. Iar eu am inceput sa butonez televizorul. Era ultima mea seara fara griji. Inca o zi si incepeam scoala.
Mai aveam putin si adormeam in fotoliu cand am auzit o bataie la usa . Am deschis usa cascand. In fata mea era Iulian.
- Pot sa intru?
- Da, sigur. S-a intamplat ceva?
- Nu. Vroiam doar sa te vad.
- Aha, am zis eu inca adormita. Intra.
- Deranjez?
- Nu, doar ca aproape adormisem in fotoliu.
- Atunci te las sa dormi.
- Acu daca tot ai venit, intra. Ca déjà sunt treaza! am spus un pic iritata.
A pasit inauntru si odata cu el un val de frig a intrat in casa.
- Brrr! Mirosi a rece.
- Iar tu mirosi a lapte cald, a spus apropiindu-se de mine.
I-am simtit respiratia pe gatul meu si l-am vazut cum ma ...



    Login