Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O aniversare de vis
Autor : Tudor169 - 2016-12-17
Citita de 6941 ori - Nota 3.98 (50 voturi)
În sfârșit e gata si programul pe ziua de azi. Obosit mă scarpin la ochi, îmi aranjez dosarele și pun totul la locul lor. Deodată sună telefonul fix, am început să înjur în gând crezând că e încă vreun client nemulțumit de serviciile mele. Totul merge prost perioada. E secretara mea, care mă anunță ca iubita mea e pe fir. Mă uit pe celularul meu și văd 20 de apeluri pierdute. Am dat de dracu. Nervos.fac legătura și deodată aud:
-Ce faci dragule? De ce nu îmi răspunzi te-am sunat de 20 de ori ca nebuna, iar îți ții telefonul pe silențios, ma enervezi, sper că nu ai uitat de ziua asta, care e specială pentru amândoi. E aproape 8 seara, te aștept acasă.
-Iubire, nu am uitat, am fost ocupat toată ziua, am încercat să termin treaba cât mai repede să pt ajunge devreme, îmi pare rău că nu ți-am răspuns.
-Bine dragule, te aștept acasă, ți-am pregătit o mică surpriză, te iubesc.
-Chiar acum îmi adunam lucrurile și pornesc. Și eu te iubesc, abia aștept să văd ce mi-ai pregătit.
Am închis și am pornit spre apartament, nu înainte ca să îi dau liber și secretarei mele, care a cumpărat azi tot ce am avut nevoie pentru surpriza pe care o voi face iubitei mele, desigur în afară de lenjeria intimă pe care am cumpărat-o chiar eu personal. Ajuns în fața ușii apartamentului sun la sonerie și astept ca ea să îmi deschidă. Primul lucru pe care îl vede este imensul buchet de trandafiri roșii pe care i l-am cumpărat. Sunt exact 365 de trandafiri. Da, astăzi facem un an de când suntem împreună, un an plin de iubire și pasiune, e femeia visurilor mele, cea pe care am așteptat-o întreaga mea viață. A rămas plăcut suprinsă la vederea buchetului de trandafiri. M-a luat în brațe și ne-am sărutat timp de cinci minute. Dupa aceea i-am arătat și celelalte două cadouri, o poșetă pe care și-a dorit-o enorm de mult și lenjeria intimă.
-Vreau să o porți în seara asta. O să ne futem ca doi nebuni toată seara, am anulat toate întalnirile de mâine.
Era îmbrăcată lejer un maieu cu un decolteu imens, si pantaloni scurți mulați care îi scotea în evidență fundul mare și bombat. La auzul vorbelor mele s-a apropiat de mine, m-a luat în brațe și îmi șoptește la ureche:
-Ți-am pregătit pastele tale preferate. Și a început să mă sărute în timp ce și-a dus mâna dreapta la pula mea și a început să mă mângâie încet. S-a oprit și am ajuns la masă. Pastele făcute de ea m-au cucerit.
Cât timp am mâncat și am băut vreo 3 pahare de vin, ea a făcut dus și s-a îmbrăcat în lenjeria intimă. A venit la mine s-a întors cu spatele și-a lipit fundul de pula mea și se mișca încet. Am început să o sărut pe gât, să o mângâi pe sâni, să mă joc cu ei.
-Dragule, în seara asta o sa te las să mi-o tragi ca în filmele porno, azi te poți termina unde vrei tu, sunt a ta în întregime, și vreau să îți simt pula cât mai adânc în mine. Vreau să o iau pe toată în gură.
-Iubire, îți voi îndeplini toate fanteziile, în seara asta te voi fute pasional și tare de tot, să gemi și să urli de plăcere atât de tare încât o să trezim întreg blocul.
-Te astept in dormitor, iubitule.
Am mers și am făcut un duș, eliberând-mă de tot stresul acumulat în această zi. Am ajuns în dormitor dezbrăcat, pula îmi atârna în jos. Se uita la ea eu eram în picioare și ea stătea în fund pe pat, m-am apropiat de ea. În acel moment a luat-o în mână și începuse să o frece, iar cu cealaltă mână se juca cu coaiele mele. Mă excita la maxim. Am început să o mângâi pe păr cu o mână în timp ce cu cealaltă îi masam sânii superbi. Are niște sâni destui de mari și fermi. Deodată mă trezesc că îmi linge capul pulii cu limba, iar de aici până a început să îmi sugă pula a fost foarte puțin. Simțeam cum mi se întărește în gura ei, iar ea tot continua, îmi lua toată pula în gură stătea câteva secunde după care o scotea și iar o băga.
-Fute-mă ușor, vreau să o simt aproape în gâtul meu. M-am conformat, după care am început să o dezbrac de lenjerie și am început să o sărut de la gât în jos, în timp ce cu mâna dreaptă îi frecam pizda sa o umezesc. Era excitată, gemea de plăcere. I-am supt sfârcurile după care am coborât cu săruturile până am ajuns cu gura la pizda ei, începând să îi dau limbi. A început să tremure toată, mi-a pus mâinile pe cap și mă apăsa semn că nu mă lasă să termin treaba așa repede. Era excitată la maxim, gemea de plăcere și toată pizda ei era umedă, și că abia așteaptă să fie futută. Se întoarse singură cu spatele și se pune capră, mă apropii de ea , îmi iau pula în mână o fixez și intru in pizda ei dintr-o dată și o fac să urle de plăcere. Am început ușor, după care am crescut ritmul și futeam tare și cu mișcări dute-vino foarte dese. Ea urla ca o virgină ce primește pulă pentru prima dată.
-Iubito, vreau să îmi călărești pula. Se conformează, mă pune întins pe spate, ea deasupra îmi ia pula o fixează și începe să facă mișcarea sus-jos, tot mai des și tot mai repede, eu o ajut, si încep și eu. Deodată aud:
-Ahh, așa dragule, fute-mă tare și adânc, vreau să îți simt fiecare centim...



    Login