Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNoapte de Mai
Autor : firefox198 - 2012-04-13
Citita de 4538 ori - Nota 7.90 (42 voturi)
E Mai. Caldura e suportabila,doar ce adie cate putin vantul si aduce cu el miresme de flori. Stau pe capota masinii si astept. Mi-a spus sa fiu aici la ora 22. E 22:15 si inca nu a venit,oare ce face?
Cu gandul la el imi aprind o tigara si vizualizez sms-ul primit dimineata: "Imi pare rau,putem vorbi? La locul stiut? Ora 22?".
Locul stiut... Prima data cand ne-am intalnit aici a fost o intamplare. Aveam pana de cauciuc si trebuia sa ajung urgent in oras. Si tocmai cand mai aveam putin si explodam de nervi,opreste el masina langa mine si se ofera sa ma ajute. Eroul meu,cu ochi negri si buze frumoase. Din prima secunda l-am vrut. I-am cerut un nr de telefon ca sa-l scot la o cafea in alta zi,pt ca atunci ma grabeam. Nu a ezitat sa mi-l dea. Dupa o saptamana l-am sunat,si a acceptat sa iesim. Aveam emotii ca la un examen,si de multe ori inainte sa ajung la cafenea mi-a venit sa intorc si sa plec. Cum sa fac eu asa ceva? Eu,femeia perfecta,sotia perfecta. Sotia perfecta de ochii lumii. Ce mai conteaza acum? Instinctul animalic pusese stapanire pe mine,si il doream atat de mult incat simteam o incordare dureroasa a muschilor pubieni cand ma gandeam la gura lui.
Aproape ca as putea avea un orgasm doar la gandul ca o foloseste incet si cu grija peste labiile mele,ma saruta si ma linge usor,ca mai apoi sa-si infiga limba fara mila in mine,facandu-ma sa urlu de placere.
Dupa 30 de minute de "interogare",aflu ca e casatorit,e din alt oras si e venit aici intr-o delegatie cu patronii. Si ca urmeaza sa mai stea inca 2 luni,apoi pleaca din tara. Perfect,imi zic. Intr-un final m-a intrebat privindu-ma in ochi: "Vrei sa mai comandam ceva sau mergem undeva la aer sa discutam in liniste?" Am ramas perplexa,cat tupeu are! "Da,sigur,putem merge."
Dupa o raita prin oras si cateva priviri pe furis aruncate spre sanii mei, a oprit. Cu mirare am vazut ca e acelasi loc in care ne-am vazut inainte cu o saptamana. S-a intors spre mine si m-a sarutat scurt,fierbinte. Ii simteam emotiile,dar si eu le aveam pe ale mele,imi tremurau picioarele de parca aveau consistenta gelatinei. Am coborat din masina,chiar aveam nevoie de aer. Se lasa seara,si in jurul nostru era pustiu,doar undeva in departare se zarea un lac. Incercand sa-mi stapanesc stomacul,m-am sprijinit de capota masinii,relaxandu-ma. A venit in fata mea, mi-a luat mainile in ale lui : "Esti superba, Amalia,esti perfecta." Am rosit si am coborat privirea. Nu e bine ce facem,nu e bine deloc. Dar focul din mine nu vedea asta,ardea in continuare,si atingerea lui Bogdan sporea caldura din mine.
Mi-am adunat curajul si m-am intins sa-l sarut,sa-i gust din nou gura dulce. Atat a asteptat. Sarutul lui a devenit apasat,flamand,si apetisant.
Mainile ii erau pe spatele meu,si apoi mai jos, mangaindu-mi fesele,si facandu-ma sa ard si mai tare. In treacat a dat cu degetele mai jos de fese,si mi-a atins partea cea mai fierbinte a corpului,trimitand sageti de placere in interiorul meu.
M-am agatat si mai tare de el, tragandu-l peste mine, sa-i pot simti greutatea,caldura corpului. Era atat de bine... Din cateva miscari am ramas goala,si el la fel, iar la a doua privire...avea un corp de zeu, iar penisul...acel penis parea atat de delicios! I l-am luat in palme,era tare si zvacnea ritmic,fierbinte si impunator. Cu un zambet pe buze mi-a zis: "Il mai contemplezi mult?"
Intr-adevar,nu-mi puteam dezlipi ochii de el. "Pot sa-l gust?". Un licar de satisfactie i-a aparut in ochi,si mi-a facut semn ca Da. Fara graba i-am luat intai capul...era fantastic de fin si delicat, se potrivea perfect intre buzele mele. Un oftat lung s-a auzit din gura lui, si ridicandu-mi privirea l-am vazut ca era foarte atent la mine,imi urmarea fiecare miscare a capului,a limbii,cu o placere vadita.
"Indrazneste mai mult,vulpito!". Si mi-a tras putin capul spre el. Ah...sigur ca da. Si i-am inghitit minunatia de penis pana la capat,putin cate putin,la fiecare centimetru privindu-l in ochi, vazandu-i placerea,umezindu-ma si mai tare.
Aproape de extaz,m-a ridicat pe capota si m-a intors cu spatele la el, tinandu-ma de fese,si potrivindu-se la intrarea in feminitatea mea,a inceput sa impinga. Era mare,prea mare pentru mine,dar incet incet m-am adaptat dimensiunilor,si l-am simtit pana in cervix,fortand iar si iar si iar.
Placerea venea in valuri spumoase, umplandu-ma pana la refuz, tipetele mele nemaiputand fi controlate. Mainile lui faceau o presiune imposibila pe un sold si pe un san, tragandu-ma la el,stabilind ritmul lui. Atat de bine... "Da iubire,e atat de bine! Mai tare! Da!"
***
Faruri lumineaza in departare...el trebuie sa fie. Haide,Amalia,fii tare si nu ii arata cat te nelinisteste prezenta lui,dupa atata timp.
Opreste,coboara,e acelasi Bogdan,Adonisul meu, zeu meu. Ce dor mi-a fost de el!
"Buna seara iubito! Mi-a fost dor de tine! ". "Buna Bogdan, ce vrei? E tarziu si chiar nu stiu de ce ai mai vrea sa ne vedem aici.".
Cu un gest nonsalant ma prinde de barbie si imi ridica ochii spre ai lui.
" Daca nu stiai,nu veneai pana aici,la ora asta,si in niciun caz nu stateai sa ma astepti. Este?". Ce gura minunata are...oare daca il sarut ma dau de gol? Haide,revino-ti, daca cedezi ajungi iar la capat.
"Nu am chef de jocurile tale,Bogdane, spune ce dracu vrei!"
"Pe tine te vreau. Pe tine si nimic altceva, esti tot ce mi-am dorit si nu am stiut pana nu era sa te pierd. Imi pare rau ca am plecat,imi pare rau ca nu am tinut legatura. Mi-a fost frica sa nu ma tii in loc, sa nu ma faci sa te iubesc mai mult decat pot. Sa nu raman subjugat tie,dragostea mea."
"Sotia ta ce parere are? Sau o sa-mi spui ca nu e adevarata? Ca am inventat-o eu? De ce te-as crede? Apari dupa 1 an si vrei sa te primesc inapoi?"
"Da. Vreau sa ma primesti,sa ma iubesti,sa ma strangi in brate si sa-mi spui ca ma ierti."
Tot apropiindu-se de mine...



    Login