Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Nevasta cu 10 ani mai în Varsta....
Autor : Ilvalaccho - 2024-04-14
Citita de 4009 ori - Nota 0.92 (188 voturi)

Cand a implini18 ani, cu câteva luni în urma ,parintii i-au facut cadou o motocicleta super tare și foarte puternica, HD. Mai aveam putin și începea primul an de facultate (visul lui dintotdeauna, matematica și IT)…vara, foarte cald, Piața Obor. Opreste și priveste în jur… o silueta care spunea multe. Ce credeti ca era singurul care privea?! Aiurea! Toți bărbații, sau aproape, întorceau capul după ea. Pantalonii scurți lăsau dezgolite niște picioare de vis, iar t-sortul subțire lasă sa se vadă prin țesătură o pereche de țațe mari și drepte care impungeau de zor materialul cu o pereche de sfarcuri perfect vizibile și ii subtiau și mai mult talia. Doua plase, nu foarte mari, nu foarte grele, se balansau în palmele fostei sale profesoare de franceza de la generală.
…Dacă aveți curaj va pot duce mai repede și mai comod pana acasă! Taxiurile se găsesc greu la ora aceasta. Și-a ridicat ochelarii de soare împingându-i pe spatele capului și prinzând claia de par roșcat ondulat sub ei Era frumoasa!
…Mihai, ce surpriza, prefer sa merg cu tine. A urcat la spatele lui, a pus plasele pe coarnele motorului după care i-a întins a doua casca.
După ce a fixat-o, l-a luat cu amândouă mâinile de mijloc strangandu-se tare de spatele tanarului, înțepându-l plăcut cu o pereche de țațe tari.
…Eu sunt pregătită, dă-i bătaie! Tot drumul l-a tinut în brațe cu țâțele strivite de spatele lui de i s-a sculat o pula imensa.
…Aici pe dreapta! A oprit și a ezitat sa coboare ca sa nu i se vadă erecția imensa.
…Nu te invit pentru ca trebuie sa sosească avocata și fostul meu soț sa semnam actele de divorț. Sunt libera …intr-o ora voi fi libera. S-a scobit în geanta și o data cu casca i-a dat și o carte de vizita….suna-ma când ai timp, ești complet schimbat. A urmărit-o cu privirea pana a intrat pe portița vilei. A întors capul și i-a facut semn cu mana.
N-a mai rabdat și a sunat-o în aceeași seara. I-a răspuns vesela și bucuroasa ca a sunat-o.
….Vreau sa te rog ceva….spune-mi pe nume, Alina. Eu mă bucur enorm ca ne-am revazut.
….Ce faci? Sper ca nu deranjez prea tare.
…Nici vorba! Sortam niște fotografii ca sa le ard. Nu credeam ca o sa ajung aici, nu așa de repede. Vreau sa ard 5 ani din trecutul meu pe care vreau să-l uit cât mai repede. Ce faci!? Azi dimineta la piața abia te-am recunoscut.Ce varsta ai Mihai? Cred ca 18-19. Când treci pe la mine? Vreau sa mă duci undeva cu motocicleta ta.
…Spune-mi unde și sunt gata!
…Nu, nu am o tinta! Aș vrea sa mă duci undeva, fără o ținta anume, unde vezi cu ochii.
…Nu esti pretentioasa. Cand?
…Sunt în vacanta Mihai…când vrei și dacă ai timp, oricând!
…Esti trista!?
…Nu…adică da dar numai putin.
…Pot sa te ajut cu ceva? Mi-ar face o deosebita plăcere. Știi, eu…
…Știu Mihai…am nevoie de putin timp ca sa mă adun. Suna-ma când crezi!
…Stai, nu inchide! Maine noi mergem la ștrand. Vii cu noi?
…Care noi?
…Gasca…nu-l cunosti decat pe Raducu…nu îmi aduc aminte dacă a fost elevul tău.
…Nu! poate ca tu ai o prietena și nu vreau sa stric nimic…nu sunt prea bătrână pentru tine?
…Cochetezi!? Ai 29 și nu te deosebești de fetele din gașca! Deocamdată nu am o prietena.
…De unde știi ce varsta am??
…nu-ți pot explica…stiu ca dintr-o data cunosc atât de multe despre tine.
….Bine Mihai, suna-ma maine dimineata….
…A adormit cu ea în gând. Somn agitat dar fără vise. S-a trezit devreme ca de obicei…un ness cu mult lapte și fierbite…l-a sunat pe Răducu…apoi pe Alina.
S-au revazut la ștrand unde Alina a fost punctuală. A făcut cunostinta cu toți și nu s-a dezlipit de Mihai astfel ca toți au inteles. Era o atracție vizibila între ei pe care cei doi nu au încercat sa o ascundă. Doar Rădcucu l-a întrebat pe Mihai când a găsit un moment propice.
…Asculta maestre, nu este fosta ta profa de franceza!? Bă’, ești mare!!!
…Ti-a luat cam mult timp!
…’Ai ba ca nu imi imaginam.
Alina a plecat după nici trei ore de plaja. L-a anunțat pe Mihai ca îl așteaptă la ea, a chemat un taxi și…dusa a fost. Va Imaginați stare lui Mihai!? Stătea ca pe ghimpi însă Alina îl avertizase….îl aștepta după orele 19:00. S-a prezentat cazual imbracat.
La fel era și Alina cand l-a intampinat…doar ca era emotinata…sa nu va imaginati ca Mihai nu avea emotii…Mihai o dorise dintotdeauna pe Alina. Pentru el era un vis și nu era sigur de nimic însă spera.
După al doilea pahar Alina s-a apropiat de Mihai și l-a luat de gât cu brate moi…l-a sarutat far graba, încet și fin…și-a trecut vârful limbii roz, peste buzele băiatului…se strângea în bratle lui și se presa puternic în eractia lui care devenise enorma. O prinsese de talie și o trăgea cu toată forța…Alina s-a desprins din sărutare…
…Mergem? Eu abia aștepta sa te mangai...vino! L-a luat de mana și l-a tras după ea. A urmat-o ca un cățel. Intrata în dormitor Alina început sa se dezbrace în întunericul ce domnea…lumina de pe hol, usa rămăsese deschisa, face umbrele sa se lungească.
…Cum ma vrei?
…Vino deasupra! Iti vreau sânii și sfârcurile!
Sau întins pe pat, Alina l-a încălecat , și fără ezitare și-a pus pula la gaura. A icnit când s-a pătruns…geamatul a fost lung, pana când pubisurile s-au întâlnit. Mișcările Alinei erai line, frumoase, fără sincope …nu se grăbea de loc…a culisant de câteva ori pe pula băiatului, o ranga de carne întărită ca lemnul și s-a întins pe pieptul lui impingandu-i un sân, cu un sfârc proeminent printre dinți…gemetele femeii, la început înfundate deveneau tot mai puternice pe măsură ce culisarile ei se sincronizau cu impingerile puternice ale lui Mihai…se ridicase la verticala, mâinile lui Mihai proptite în sânii ei minunați o susțineau puternic, isi pusese palmele în solduri și se legăna înainte și înapoi , os în os…Alina simțea pula lui Mihai ca o ranga cum pătrunde și ii scotocește în fiecare colțișor al pizdei ei încinse la maximum…era incantata…pula lui Mihai era exact cât ii trebuia, o perfora fără răgaz ravasindu-o…ii crea o plăcere deosebita, plăcere pe care nu o mai simțise înainte…ochii închiși, capul lăsat pe spate, suvitele de par lipite de frunte și gat...și Mihai care o perfora neobosit…OOOOH ce bine era! Mâinile lui, cu palmele enorme pe soldurile ei…Doamne ce bine era! Se mișca mai repede simțind orgasmul care se apropia...ușurel s-a lăsat spre băiat și cu o precizie demna de invidiat i-a strecurat un sfârc printre buze…Mihai a început imediat sa îl sărute…
….Suge-l! Suge-l tare! Strange-ma, ia-mă de cur!! OOOOOOOOOOCH…incepu sa urle simțind primele jeturi de sperma cum ii invadau pizda încinsă. Rămase nemișcatata, înfiptă pana la cotor în pula lui MIhai, ...



    Login