Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Necunoscuti
Autor : beibiiii - 2013-06-02
Citita de 6455 ori - Nota 7.41 (22 voturi)
Acum cateva zile am fost la o petrecere.asa cum era de asteptat m-am hotarat sa port o pereche de colanti lungi , din piele, un maieuas turcoaz cu un umar dezgolit si o pereche de tocuri ce imi puneu in evidenta forma bombata a fundului destul de mare.Ajunsa acolo , ca la orice pentrecere incep sa beau sa dansez sa rad si sa ma simt bine,cand de-odata zarasc printre ameteala lasata de vinul alb si oboseala dansurilor agitate un baiat bine, inalt, bine cladit, care imi starneste curiozitatea.Jumatate de seara decid sa fiu misterioasa si inabordabila pentru toti baietii aflati la locul petrecerii, si dupa ceva vreme deci sa ma asez pe o canapea moala, alba si odihnitoare langa tipul in cauza.Ii zambesc usor atipic si il las sa ma descopere , dezgolindu-mi usor si celalalt umar facandu-ma ca mi-e cald.Aceste ma soarbe din privire dar nu reactioneaza, contrastata si oarecum usor iritata ma gandesc ca poate...chiar nu ii trezesc interesul asa ca decid sa imi aprind o tigara si mai privesc lumea zbantuindu-se.Dupa cateva secunde:
El:Nu te supara, ai un foc?
Eu:Da... (pe bune? atat??) Si ii intind tremurand bricheta mea.
Acesta mi-o inapoiaza si vad pe mana sa intinsa un tatuaj care imi starneste si mai tare "apetitul" de discutie .Era un trifoi cu 4 foi verde, frumos conturat , iar cum eu sunt adepta tatuajelor am decis sa-mi dezgolesc soldul stang pentru a-i arata unu dintre tatuajele mele cu o semnificatie apropiata de cea a lui.
Zambeste usor si pare ca m-ar devora din priviri...oare ma insel?... Decid sa mai astept,cand deodata acesta ma ia de mana ma trage puternic si ferm (moment in care am simtit ca explodez de ardoare si dorinta, il vroiam!).Ma intreaba daca sunt singura, ii raspund direct ca da si pun punct clar.
El:Vrei sa plecam? ( ma intreaba cu un glas plin si cu gura parca salivanda)
Era un necunoscut, nu stiam cum sa reactionez si m-am lasat prada dorintei si am spus ca da.
Ne-am urcat intr-un taxi si ne-am facut disparuti de la petrecere. Dupa 5 minute de mers taxiul opreste intr-un cartier foarte cunoscut, era vechiul meu cartier.
Eu:Aici locuiesti?
El:Da,urcam?
Nu a fost nevoie sa raspund, a inteles din privirile mele naucitoare si ucigatoare care parca trimiteau sageti de foc si semnale de dorinta pura.
Ajunsi in apartamentul sau, aprinde 3 lumanari parfumate, da drumul la muzica relaxanta in surdina si se aseaza pe pat,ma priveste cum imi descalt picioarele obosite de tocurile de 20 de cm si imi face semn sa ma asez langa el.
Eu:Nici macar nu am facut cunostinta ( rad fortat si emotionata dar totodata plina de dorinta de a-l avea)
La urma urmei, era un barbat plin de sex appeal, ma facea sa ma simt excitata in fiecare secunda prin simpla sa prezenta tacuta si "cuminte".
El:Ma cheama R. incantat de cunostinta,lady! ( imi spune cu o voce tremurata)
Eu:I. ma numesc,de ase...
Si nu ma lasa sa termin propozitia ca se suie pe mine si incepe sa ma invaluie din cap pana in picioare de sarutari fierbinti.
Muzica relaxanta ma duce intr-o lume parca de basm, iar lumanarile parfumate parca afrodisiace ma fac sa il doresc si mai tare.
Imi mangaie usor sanii infierbantati prin maieul care abia mai statea pe mine, ma saruta pe gat imi musca buzele si dintr-o miscare arunca maieuasul de pe mine.Imi musca usor sfarcurile intarite si ma face sa ma unduiesc din toate parile corpului, de parca m-as contopi cu el.Si deodata il simt...ii simt penisul vibrand care parca ma venera,parca ma striga prin pantalonii sai usor mulati.ma dezbraca complet si incepe sa ma linga pe sani si coboara usor pe abdomen ,imi desface picioarele si se avanta ca un gurmand spre pizda mea umeda si fierbinte.O savureaza , fiecare particica a corpului mei era in extaz, gemeam usor si il lasam sa se joace cu mine.Apoi ma ridic si il dezbrac analizand fiecare coltisor al corpului bine facut si il trantesc in pat.Il sarutam apasat si cu pasiune pe buzele moi si mari apoi pe piept si cuprinzand cu mana penisul intarit deja, il ling usor privind fiecare reactie a sa.Gemea, tremura,parca as fi fost prima fata,prima data.Si o iau ma adanc in gura si incep sa-i fac masaj cu limba si buzele pe penisul care il vroiam din ce in ce mai mu...



    Login