Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMihaela
Autor : felix1 - 2009-02-04
Citita de 7322 ori - Nota 7.69 (45 voturi)
Florin... Un barbat la patruzeci de ani, divortat, traind singur intr-o garsoniera rece... Matahalos, de vreun metru optzeci, cu o fata rotunda, pe care se desena o mustata stufoasa.
Desi nu parea, Florin era un barbat foarte sentimental, dragastos. Si sensibil.
Sotia sa il parasise pentru un altul - un anonim - satula de mediocritatea traiului de zi cu zi, de nepasarea sotului sau, de indiferenta acestuia.... De fapt el, cu durere in suflet, o facuse voit sa plece.. nu ii putea oferi absolut nimic: bani, indeplinirea aspiratiilor, un copil….
Dar descoperise ca acel act de altruism ii facuse ei bine, dar lui foarte mult rau… Lipsa unei femei in viata sa il facea sa se simta deprimat, lipsit de puteri si asta de ani in sir incoace.
Trecuse atata timp de cand nu mai iubise....
Intr-o seara, satul de singuratate, de raceala celor patru pereti intre care traia, iesi la plimbare, prin ploaia care cadea generoasa, abundenta ....
Visa cu ochii deschisi la o iubire mare, imposibila, zguduitoare. Chiar de-ar fi sa tina putin, o luna, o saptamana... Avea nevoie sa-si recapete increderea in masculinitatea pierduta.
Se gandi sa intre la un film, oricare, la un cinema sordid din centrul orasului. Privi afisul, era o productie englezeasca, ceva de dragoste. Cu atat mai bine, se va adanci in melancolie si mai tare...
Printre oamenii rari care mergeau zgribuliti prin fata vitrinelor luminate zari un chip cunoscut... O fatza draga, a unei persoane la care tinea in tacere. Grabi pasul.

Mihaela hoinarea pe strazi de vreo jumatate de ora. Se simtea aiurea. Ciudat. Era singura, sotul plecase la Cluj, la un seminar - era doctor. Era asadar de capul ei. Ii venea pe de o parte sa se bucure ca e linistita si ca nu mai trebuie sa se ocupe de treburile casei, dar pe de alta parte era si nitel trista, familia era pentru ea acel ceva ce-i umplea viata. Acum, dezorientata nitel, pasea agale pe trotuarul umed.
Micuta de statura, cu o constitutie fragila, purtand ochelari de vedere, femeia era lipsita la prima vedere de acel sex-appeal care ii face pe barbati sa intoarca capul pe strada dupa o reprezentanta a sexului frumos.
Avea insa un ceva deosebit; sa fi fost parul ei roscovan? Fragilitatea de bibelou? Sau poate vocea dulce si surasul molipsitor? Caci ceva din personalitatea ei o facea atragatoare pentru cei ce o cunosteau indeaproape. Colegii barbati o rasfatau la serviciu cu atentii, in parte pentru gingasia ei, in parte pentru delicatetea sa evidenta. Dadea impresia continua ca are nevoie de protectie, ca e vulnerabila, asa ca masculii orgoliosi simteau ca trebuie sa o apere, sa o copleseasca cu atentii. In ciuda acestui fapt, era o femeie la locul ei, nu cunoscuse trupeste alt barbat in afara de sotul ei, doctorul, si nici nu simtise nevoia sa guste din placerile vinovate ale adulterului.
In acea seara, insa, isi dadu brusc seama de mai multe lucruri: ca are deja cincizeci de ani, ca barbatul ei e de-acum aproape batran si neputincios din punct de vedere sexual. Simti un val de tristete si de frustrare strabatand-o. Era - la urma urmelor - femeie. Sotie, da, bine, cum sa nu.... Dar era FEMEIE. Si nu se mai simtise femeie de mult timp. Energia sexuala i se acumula in trupul micut, intre coapsele albe, in pantecul usor bombat, in sanii mici dar tari.
Femeie....
Surase cu amaraciune. Ce-ar fi daca... Citise cateva carti, vazuse unele filme in care o femeie singura isi gasea un vremelnic amor in bratele unui trecator strain. Da, de mult se gandise, isi facuse un plan idiot: sa ia trenul spre orasul vecin, sa intre in vorba cu un fermecator necunoscut, sa se lase posedata de acesta si apoi sa-l paraseasca si sa revina la familie. O experienta care s-o faca sa scuture din viata sa amorteala si plictiseala si ceata aceea care acoperea totul de o buna bucata de vreme....

- Ce faci., Mihaela?
Tresari speriata si privi in jur, apoi in sus.
Era Florin, cel mai apropiat coleg al ei de la serviciu.
- Florin, surase ea usurata si bucuroasa ca isi intalneste colegul.
Cel mai bun prieten al ei de la serviciu. Mereu gata s-o ajute cu un sfat, cu o vorba buna, Florin era un tip de nadejde. Niciodata nu ii facuse aluzii sexuale, ca alti nesimtiti pe care-i tolera dar nu-i lua in seama. In schimb Florin, da, asta da barbat. Cuminte, serios, grijuliu... De ce oare - se intreba ea ades - nu are si el pe cineva? Merita o fata buna, asta era sigur.
- Sarut mana, ce mai faci, Miha?
- Pai, am iesit la plimbare, ca sunt singura si ma plictisesc.
- Ce chestie, si eu am iesit la plimbare surase barbatul, cu un suras naiv.
- Asa, in ploaie? intreba femeia, pasind marunt alaturi de colegul ei.
- Da' ce, tu nu esti in ploaie? replica el.
- Ba da, dar tu ar trebui sa fiii cu o femeie, mai baiete.
- Iarasi?! Ma terorizezi cu sfaturile tale matrimoniale.
- Ei, as. Maturizeaza-te. Ai nevoie de o femeie, e ceva ce tine de... igiena sexuala, daca nu de suflet.
- Adica?
- Pai gaseste-ti una sa ai relatii sexuale, la inceput, apoi cauta-ti una cu care sa te intelegi si o sa-ti gasesti perechea.
- Lasa, ma, ai tu o grija cu viata mea...
- De ce nu? Esti inca tanar, frumos, meriti o viata linistita. Mai baiete, traieste-ti viata, ca se duce repede.
Florin surase incurcat.
- Mda, am sa vad eu... Pana atunci ma duc la un film, poate gasesc o muiere in sala.
- Suna bine. Daca e una tinerica, du-o acasa dupa aia. La ce film mergi?
- Pai, unul englezesc, e o poveste din alea de dragoste.
-Aha.
- E, vezi, sunt si eu cineva, am gusturi bune.
- Bravo, esti norocos. Eu ma duc acasa sa fac niste mancare. Desi... Barbatu-meu e plecat... Sunt o femeie batrana si legata de casa, adauga pe un ton resemnat femeia
- Ce prostii mai spui - se supara Florin. Tu si batrana.... Esti o femeie stilata si frumoasa. Stii, Miha, am o idee: hai la film. Te conduc dupa aia acasa. Iti fac cinste cu biletul de film.

Si atunci, Mihaela isi dadu seama. De ce un strain? De ce nu baiatu' asta? Frumos, viguros, voinic.... Ce prostie! Era colegul ei. Si daca nu era atras de ea si ar respinge-o?

Florin o privi cu luare-aminte. Femeia era ingandurata. Isi musca buzele. Ce femeie draguta! Pacat ca era maritata. Mica, spirituala, merita ceva mai bun de la viata. Poate pe el? La naiba, nu avea bani sau pozitie sociala ca doctorul, cum naiba s-o faca sa se inamoreze de el

Femeia protesta nitel, apoi isi dadu seama ca nu are de ce sa mearga acasa. Si apoi nu mai fusese la film de.... n ani.
Intrara amandoi in sala inghetata. Putini spectatori mai intrara dupa ei si filmul incepu aproape de indata.
Aveau locuri undeva in spate. Sala era aproape goala.
Femeia se stranse in scaun, cu palmele inghetate in poale.
Filmul era intr-adevar bun. Actiunea infatisa viata zbuciumata a unei tinere, care nu-si gasea perechea potrivita. Mereu barbati brutali, care incercau sa-si impuna vointa lor, vrand s-o acapareze. Multe lacrimi, suspine, o melodrama plina de sensibilitate.
Mihaela se pomeni lacrimand emotionata de eroina si de necazurile acesteia, si se trezi plangand apoi in toata legea.
Si atunci o mana ii intinse o batista. Era Florin.
Si dupa ce-si sterse ochii, vru sa-i inapoieze batista.
Si mana lui o cuprinse pe a ei.
Si ea ramase asa, nestiind ce sa faca. El avea palma atat de mare si fierbinte.
Si inima ei incepu sa se zbata. Se hotari sa nu faca nici o miscare, sa-l incurajeze, asa ca ramase inerta, fara insa sa-si retraga palma.
Isi intoarse fata spre barbat. Acesta o privea deja, cu intelegere si compasiune.
Si fara sa-si dea sema cand si cum si de ce, femeia se pomeni ca e sarutata pe buze de Florin.
Se scutura si isi desprinse palma din mana lui.
- Ce faci? suiera ea.
- Iarta-ma, dar erai atat de.... Nu te supara, te rog, Miha.....
- Vreau sa mergem.
- Nu, de ce?
- Nu e bine, spuse femeia.
- Ce nu e bine?
- Nu te fa ca nu intelegi.
Barbatul o apuca de mana din nou si ii sopti febril:
– De când te-am vazut, în urmă cu vreo patru ani, am avut o pasiune pentru tine. Zi si noapte ma gandesc la tine, caut orice prilej doar ca să pot să te privesc . Ah, dacă-ai şti câte nopţi am stat treaz, gandindu-ma la tine! Nu protesta, e adevarat si nu e ceva... murdar. E dragoste, pasiune, foc sufletesc. Te doresc si am tacut si tac si am sa tac in continuare. Nu-ti cer nimic. Nu vreau decat sa fiu din cand in cand langa tine. Uite, acum e bine. Lasa-ma sa-ti tin palma, esti infrigurata.
Femeia amuti, cu ochii la ecran. In cap i se invalmaseau ganduri le ca un vartej nebunesc.
Si cand Florin ii apuca iar palma, rugand-o fierbinte sa nu plece, ramase pe scaun, ca o statuie.
Si el ii simti slabiciunea si vulnerabilitatea si ceva se rasuci in inima lui. O apuca de umeri, o trase incetisor spre el si o saruta iar, usor, sfielnic. Ea ramase rece, incercand sa para indiferenta.
Si el o saruta iar si iar, de asta data cu gingasie si pasiune.
Si femeia ii raspunse la sarut, cu gandurile agitandu-i-se in minte ca niste pasaruici intr-o colivie.
Se sarutara asa cateva minute, nestiuti de nimeni. Pe ecran rula filmul, eroina suferea in continuare, dar cine sa-i mai dea atentie?
Florin si Mihaela se sarutau pierduti, ca si cand urma sfarsitul lumii, ca si cand lumea abia se nastea dintre buzele lor.
Si fu firesc gestul barbatului de a-isi introduce mana in bluza femeii.
Si geamatul ei supus ii dadu de stire ca e acceptat si e bine ce face.
Mihaela simtea de câteva minute o ameţeală îngrozitoare. Stia doar ca e nefericita si ca are o viata de rahat si ca Florin o face sa uite de necazuri si o face sa se simta iar femeie.
Barbatul cotrobai infrigurat prin bluza femeii si ii inhata sanii mici ca doua merisoare, scotandu-i din sutien. Femeia inchisese ochii. Lentilele ochelarilor ii straluceau in slabele raze de lumina trimise de aparatul de proiectie pe ecran. Florin, beat de fericire, ii mangaia si storcea sanii, avand grija totusi sa nu-i provoace Mihaelei decat placere.
Limbile se luptau si se lingeau si saliva li se prelingea din abundenta pe barbii. Mihaela se abandonase cu totul partenerului ei.
Acesta, si mai indraznet, isi schimba pozitia. O apuca pe femeie de ceafa, tinandu-i gura prizoniera intre buzele sale si apoi, isi strecura cealalta mana sub rochia femeii. Aceasta tresari violent. Nu putu sa se desprinda insa din stransoarea barbatului, care o tinea in continuare de dupa gat, sarutand-o insistent. Incet, treptat, Mihaela se relaxa iar si se lasa in voia simturilor trezite. Florin o simti si degetele sale atinsera labiile femeii.
Aceasta se zgudui si se apuca strans de bratele barbatului, intr-un gest instinctiv. Acesta simti momentul prielnic. Degetele sale se umezira intre labiile fierbinti ale Mihaelei. Se sarutau acum bezmetici, cu gurile larg deschise, se muscau de buze si se sugeau unul pe altul ca nebunii. Noroc ca...



    Login