Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatamenajera (7,5)
Autor : fightclub2 - 2020-02-08
Citita de 8761 ori - Nota 8.70 (248 voturi)
Mihai nu venise in seara aceea. Nu stia nimeni exact din ce motiv era pedepsit asa ca ma gaseam acolo doar cu Oana, singura persoana pe care o stiam cat de cat. Erau in coltul acela o multime de copii pe care i-am cunoscut atunci ,de la ea. Am jucat carti, whist si septica, "flori, fete si baieti" iar mai spre seara, cand nu mai ramasesera multi copiii si eram doar noi astia mai mari de 13-14 ani (tineti minte ca imbatranisem ceva cu o zi in urma, da?) am jucat " adevar sau provocare"
La un moment dat, cand a fost randul meu, Oana m-a intrebat, ca provocare "Ai sarutat vreodata o fata?" si am raspuns, cat se poate de sincer ca "da". Oana s-a uitat la mine cu o privire amuzata si mi-a zis "nu te cred!".
Jocul a continuat si la un moment dat o prietena de-a ei cu care se tot impungea pe diverse subiecte m-a provocat sa o sarut. Ca doar "stiam cum".
Oana s-a fastacit, a zambit incurcata...eu am protestat ca nu e o provocare corecta fiindca depinde si de altcineva si cu siguranta Oana nu vrea...dar am fost sincer surprins sa aud din partea ei ca "da, sigur. Oricum a zis ca stie cum".
De ce oare aveam emotii mai mari decat in momentele in care fusesem cu Gabi?
M-am apropiat de ea, si ea de mine si, cand buzele noastre s-au aitns eu am deschis usor gura si scotand limba am incercat sa patrund intre buzele ei. Cand a simtit, Oana a deschis ochii (fiindca ii avea inchisi) ,s-a tras repede si a scapat un " esti nebun?!". Am simtit ca intru in pamant de rusine... Eu stiam ca asa se saruta si asta i-am zis si ei cu o voce nedumerita. Nu a mai zis nimic si, in rasetele celor din jur, m-am retras rusinat la locul meu.
Tot restul serii nu ne-am mai privit si ne-am evitat cand a fost vorba sa ne dam provocari sau sa ne punem intrebari.
Pe la 22, cand majoritatea au inceput sa se retraga, moment prielnic sa o fac si eu fiindca oricum de la intamplarea cu sarutul nu prea mai imi gaseam locul in grupul lor dar nu doream sa plec chiar imediat dupa povestea respectiva,m-am ridicat, i-am salutat pe toti si am luat-o incet spre casa.
- Adi! Am auzit o voce in spatele meu care ma striga si pasi usori apropiindu-se. Era Oana, venise dupa mine. Inima iar incepuse sa o ia razna si emotiile sa ma cuprinda. Nu era suparata pe mine, vroia sa mai stam impreuna...venise dupa mine...
- Mi-am dat seama ca doar tu stai in directia casei mele si e prea tarziu sa ma intorc singura. Am zis sa plec si eu, o data cu tine. mi-a zis ea pe un ton despre care nu stiam ce sa cred.

Ah, la naiba, era vorba despre utilitatea statului cu mine mai mult decat despre dorinta ei sincera. Nu ma asteptasem la asta. Emotiile mele s-au oprit si un sentiment ciudat de rusine m-a cuprins.

Am mers impreuna 10-15 minute pana cand ne-am apropiat de casa lui Angi si acolo Oana m-a intrebat daca nu vreau sa o conduc ,ca nu mai este mult de mers. Am acceptat si, incepand din nou sa mergem, mi-a zis

- Imi pare rau pentru mai devreme...Am vrut sa zic chiar atunci dar mi-a fost rusine de ceilalti.
De ce? am intrebat-o eu usurat, bucuros ca discutia a fost deschisa astfel.
- Pentru ca eu nu m-am sarutat niciodata cu cienva asa si m-ai surprins. Eu credeam ca te dai mare cand ai zis ca ai sarutat o fata. Credeam ca o sa ne pupam pe buze si doar atat... mi-a spus ea, vizibil fastacita de situatie.
- Mie imi pare rau, trebuia sa intreb inainte! pur si simplu am auzit "sarut" si nu "pupat" si...imi pare rau. A fost ciudat.
- Da....a spus Oana ca pentru ea.
Am mers restul drumului in liniste, privind luna alba si rotunda cum iesea din nori si incepuse sa ne lumineze fetele. Casele erau adormite si in afara de un latrat ocazional si neobositii greieri, nimic nu ne tulbura linistea.
- E tare frumos aici, am gandit eu cu voce tare.
- Dar e frumos si la Bucuresti a completat Oana cu o voce entuziasta.
- Da, dar aici e mai frumos. O sa vezi dupa ce stai acolo mai mult, am glumit eu.
- Parintii tai nu se supara ca stai asa tarziu, am intrebat-o eu.
- Nu...sunt plecati la Bucuresti. Trebuiau sa se intoarca in seara asta dar tata a sunat la posta si a transmis ca vor ramane peste noapte. Trenurile din seara asta nu au mai plecat, s-a intamplat ceva cu sinele din cauza caldurii la Bucuresti. Cica acolo sunt peste 40 de grade.
Da, auzisem ceva despre canicula, victime ,trenuri anulate...Nu stiu, povestea la radio-ul pe care Angi il avea mereu deschis pe veranda.
- De-asta am si stat asa tarziu azi la bancuta. Mi-e urat sa stau singura. Dar vad eu ce fac, aprind toate luminile, dau drumul la radio si la televizor...spuse ea la inceput pe o voce ingrijorata iar apoi teminand cu un ras vesel.
- Vrei sa stau cu tine? o intreb eu nesigur daca asta ar fi intrebarea potrivita... Acum eram temator fiindca se pare ca, fetele de varsta mea (ma rog cu 3-4 ani mai mari) nu erau asa deschise precum cele mult mai mari ca mine.
- DA! spuse Oana entuziasmata! Esti sigur? nu se supara Angi? nici nu i-ai spus...
- Angi doarme de mult, e foarte obosita seara, munceste toata ziua. In plus ,dimineata la 10 ea inca nu e treaza. Ajung acasa pana in 10 si nu va fi nicio problema - am zamilisit eu un plan destul de realist.
- Toti baietii sunt asa de treaba ca tine la Bucuresti? glumi Oana.
- Cu o fata asa draguta ca tine ,cu siguranta. M-am scapat eu. (nu stiu exact de ce dar mi se parea ciudat sa o complimentez).

Am ajuns la ea, am intrat inauntru, m-am descaltat si dupa ce a aprins lumina m-am trezit intr-o casa mare si foarte moderna inauntru. Erau foarte putine lucruri pe care noi le aveam la Bucuresti si Oana nu le avea aici. Era lumina in toate camerele, baie in casa, bucatarie in casa, butelie cu gaz, frigider in bucatarie...in fine ,tot confortul.
Acolo, am vazut-o din nou la lumina. Era atat de draguta in fustita ei roz usor plisata la margini si tricoul ei alb care se mula usor pe sanii mici si (probabil) obraznici. Imi arata casa si unde sunt toate, ca un veritabil ghid si apoi, m-a asezat la masa in bucatarie in ideea ca ne era foame si trebuia sa mancam ceva.
Din pacate, ai ei nu lasasera nimic pregatit asa ca in afara de niste branza si niste rosii, nimic nu putea fi mancat daca nu faceam noi. M-am oferit sa fac cartofi prajiti (fiindca inainte de Gabi imi facusem des cand ai mei erau plecati) si a fost foarte mirata ca stiu sa "gatesc". Mi s-a parut ciudat ca o fata mult mai mare decat mine nu stie dar cand m-am apucat si a vrut sa ajute si a inceput sa taie cartofii curatati de mine,unul cate unul pe tocator mi-am dat seama ca...habar nu avea. I-am taiat eu, din mana, ca un expert ,mi-am primit laudele si admiratia cuvenite si dupa ce i-am gatit si am mancat, am iesit amandoi afara unde ai ei aveau o terasa mare, si un hamac de lemn.
Era destul de frig, sau eram noi destul de obositi, cert este ca, imediat ce ne-am asezat in hamac Oana s-a lipit cumva de mine si a tras de sub noi o patura cu care ne-am invelit picioarele.
- cine e fata cu care te-ai sarutat la Bucuresti? prietena ta? ma intreba ea curioasa.
- Da...am mintit eu cu dezinvoltura. Dar nu mai suntem impreuna acum, am completat repede.
- De ce? a continuat ea, si mai curioasa.
Am fost nevoit sa inventez o intreaga poveste. Din fericire,...



    Login