Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Matusa mea...
Autor : Ilvalaccho - 2023-01-04
Citita de 11503 ori - Nota 0.66 (813 voturi)
Totul a inceput cand sora mai mare a mamei, Nora, a venit din Ardeal cu treburi in Capitala si nu a vrut sa dea bani la hotel. Cum tata era mai mult plecat, iar noi aveam loc din belsug(casa avea 5 dormitoare), mama i-a zis dintr-una sa nu se duca la hotel. Pe vermea aia aveam 10 ani, praticam Jiu-Jitsu si eram elev la un liceu de matematica IT. In sambata respectiva ramasesem singur cu Nora deoarece mama era de garda la spiral. Am adormit cu cartea langa mine si in somn am simtit pe cineva strecurandu-se langa mine in pat.
Am intins mana si am atins un material aspru, apoi o piele fina si rotunda…am strecurat mana pana am dat de sfarcurile Norei, pentru ca ea era in vis, am atins si tata cealalata, la fel de fina si calda.
Cand m-am trezit eram tot intins in pat insa visul persista in memoria mea. Nora trebaluia la bucatarie cand am coborat.
…Nora, pot sa dorm cu tine la noapte!? Ce zici?
…Sigur puiule, cand vrei vii la mine in dormitor.
Toata seara stateam ca pe ace si cand am vazut-o pe Nora cascand am luat-o de mana si am tras-o la somn. Doar ca eu am adormita inaintea ei care isi luase si o carte de citit. In somn am intins o mana si am pus-o pe pulpa dezgolita a Norei. Pentru mine, cand m-am trezit Nora era cea mai frumoasa fiinta…am privit-o iesind goala de la dus,mi-a zambit cu parul ud si mi-a intors spatele.
Au trecut anii, eu numai ce intrasem la facultate si am fost foarte surpprins cand in prag am vazut-o pe Nora ca imi zambea.
…Esti un adevarat barbat si frumos ca ma-ta…! M-a imbratisat, m-a sarutat pe obraz, eu am tinut-o strans linga mine…n-o mai vazusem de 10 ani….I-am luat bagajul si am intrat in salon.
Seara, cand mama a venit de la spital, ce mai bucurie pe ele! Nu se vazusera de peste un an(mama nu mi-a spus niciodata cand s-a intalnit cu Nora) si au stat la povesti pana noaptea tarziu.Era destul de tarziu cand am intrat in casa iar ele tot aveau de povestit. Le-am urat “somn usor”! Au trecut doua sau trei zile iar in a patra zi am aflat marea veste…Nora se muta inapoi in Bucuresti…prinsese un post de conducere la o mare multinationla…in acea vara Nora implinise 45. Tot necasatorita, tot fara copii, tot timpul admirata pentru silueta si apreciata pentru munca pe care o presta. Pana i se renova casa pe care compania o punea la dispozitia ei, Nora ramanea la noi.
Abia venise de la servici, imbracata “business’’, eu terminale de verificat bicicleta si ma spalasem pe maini. Am intra in bucaturie si am zarit-o cu o ceasca de ceai in mana, asezata picior peste picior. M-am asezat opus si tocmai ma pregateam sa vorbesc, Nora a desfacut picioarele si mi-a prezentat o perche de pulpe goale si un trinunghi de matase alb. Am ramas ca boul cu ochii intre picioarele matusi-mi, Nora s-a sesizat is mi-a blocat vederea zambind.
…Iarta-ma Mihai, am momente in care simt nevoia sa ma relaxez…la servici sunt tot timpul preocupata si incordata din cauza tinutei…nu am voie sa gresesc. Si apoi, tu esti barbat, nu este prima data cand vezi niste picioare goale, nu? Si, poti sa-mi spui la ce te gandeai quand imi priveai picioarele?
…Nu te-am vazut de 10 ani, nu te-ai schimbat absolut de loc…si ma gandeam ca niciodata nu te-am vazut asa goala.
Ochii verde smarald, mari si migdalai au zambit, fata alba s-a destins intr-un tril cristalin...
…Tu, lingusitorule! Am 46 de ani ,stiu foarte bine cum arat. In curand voi fi o baba oarecare pe langa care un barbat ca tine va trece fara sa arunce o privire macar.
….Esti cea mai frumoasa femeie pe care am vazut-o si nici la 70 nu va trece nimeni pe langa tine fara sa intoarca capul,barbat sau femeie.
S-a radicat sa ma pupe pe obraz moment in care am tras pe nari o parte din Lancome-ul cu care ma invaluia…diferit de al maica-mi.
…Esti neindoios un lingusitor foarte priceput.
…Nora, pot sa te intreb la ce ta gandeai acum, dar sincer, ai oftat intr-un anume fel, deosebit!? Am pus intrebarea in mod spontan fara sa ma gandesc la urmarile raspunsului sau daca voi primi un raspuns…asa am simtit!
…Fara suparare? am dat din cap positiv.
…Mi-ar fi placut sa am macar 10 ani mai putin si tu sa nu fii nepotul meu.
…De ce?!!
…Sunt obosita si dintr-o data trista ca sa-ti explic acum.Alta data!
Ocazia s-a ivit la sfarsit de saptaman cand Nora a fost de acord sa mearga la strand cu mine, cu Raducu si cu iubita acestuia. Am intins prosoapele undeva la umbra arborilor, pentru Nora era prima iesire la strand in acest an, iar eu nu am vrut sa o privesc cu insistenta in costum de baie.
Seara am mancat pe terasa, gratare de pui si salate stropite, pe de o parte cu vin alb de mare calitate pentru tata si cele doua femei iar pentru mine cu cea mai buna bere belgiana. Am facut vesela in trei, tata considera peste demnitatea lui, si i-am lasat la TV pe toti trei. M-am culcat destul de tarziu stiind ca adoua zi, smabata, nu aveam nimic special in program…nu aveam nici o idee cat putea fi ora insa am simtit in somn, o caldura placuta ca-mi cuprinde spatele si o mana calda si fina peste talia mea cum se insinua catre pula din boxerii de pijama. Inca buimac am auzit si o soapta…
…Dca ma lasi iti pot explica…eu sunt goala...vino!
M-am intors si am redescoperit-o pe Nora. Era goala, asa cum spusese, hotarata si ferma…n-am putut sa ma dezmeticesc bine ca gura ei mi-a cuprins buzele…m-a tras peste ea…
…Vino si ia-ma!
Intre picioarele ei, in genunchi si cu pula tinuat de radacina, mare si noduroasa am patruns-o brutal…era consecinta dorintei si atractiei pe care Nora o exercitase intotdeauna asupra mea…
…Incet scumpule, avem tot timpul, nu fi brutal! Stiu ca ma vrei…fute-ma frumos! A inceput sa se miste sub mine…fabulos…nu avea egal in miscarile soldurilor, a bucilor si a pizdei…erau un tot manevrat de o talie innebunitor de placuta cu care faceau un tot ce ma excita peste poate…intentiile mele de a o perfora tare s-au transformat imediat in patrunderi line insa foarte adanci, de fiecare data simtindu-i uterul elastic.
….OOOOOH Da, iubitule…ce frumos faci si ce bine este, OOOOOH este asa de bine! Doamne ce bine este!
Se vedea ca este statuta in ciuda calmului si a sigurantei pe care o afisa.Se grabea, voia sa ajunga mai repede la orgasm , se misca in continua sub mine, imi lua buzele si mi le sugea, apoi limba si strangandu-ma intre picioare…nu statea o clipa, misca din talie si din solduri, isi impingea pizda in pula mea cu care o perforam cat puteam de adanc…ma strangea intre picioare, cu genunchii ridicati dar si cu palmele rasfirate pe spatele meu…nu ma lasa sa-i sarut tatele, nici sa-i sug sfarcurile, ma tinea lipit de ea, rasufla greu, gemea si dintr-o data m-a radicat sus de tot impingandu-si pizda in mine…pubis in pubis, dureros , a inceput sa chitaie…
…Tu..si eu vreau…esti…ce bun…mor…mor…ce bine faci…sa nu te opresti...continua sa dea din cur miscarile ii devenisera mai moi insa trecuse la opturi…lente iar gura ma saruta frumos. Eu insa n...



    Login