Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMamica tanara, neglijata
Autor : 69fan - 2011-02-17
Citita de 19172 ori - Nota 8.11 (19 voturi)
Inca de dimineata, am fost informat de catre sotia mea ca trebuie sa merg la pritena noastra de familie, Rodica.
Trebuia sa raman la ea acasa cateva ore ca sa am grija de copilul ei de cateva luni. Rodica era o proetena buna a sotiei mele, se cunoscusera la magazinul din cartier si incet-incet, am inceput sa ne vizitam si sa ne ajutam cu diferite servicii, la cumparaturi, etc. Eu nu stiam mare lucru despre Rodica. Doar ca are 20 de ani, e maritata cu un tip cu vreo 20 de ani mai in varsta si care e plecat pentru mult timp din tara. Ea trebuia sa se descurca singura aici cu bebelusul.
Asa ca, m-am prezentat la usa ei fara sa stiu ce am de facut sau cat timp o sa stau acolo. Rodica mi-a deschis zambind, mi-a zis ce am de facut si a plecat sa-si resolve problemele. Copilul nu mi-a creeat probleme deloc. Dupa 2 ore, Rodica a venit acasa, multumita ca a rezolvat problemele pentru care fusese plecata si mai ales ca nici copilul nu a simtit lipsa ei.
“-Esti tare dragut ca m-ai ajutat. Sotia ta e o norocoasa. Of… Daca ai sti ce greu imi este. Al meu sot e plecat mai tot timpul. Si cand e acasa, tot singura ma simt. Nu e asa bun la pat ca tine. Sotia ta mereu se lauda cu performantele tale…”
Ca sa imi multumeasca, a pregatit repede o cafea si a pus pe masa 2 pahare cu gin ca sa mai vorbim pana va veni sotia mea de la munca ca sa ma ia acasa.
Insa mai avea,m de asteptat 4 ore… Rodica s-a ridicat de la masa spunandu-mi ca trebuie sa faca un dus si sa se schimbe dupa atata drum prin canicula de afara. Dupa 10 min a revenit imbracata cu niste pantaloni scurti, mulati si cu un tricou alb, putin ud pentru ca se stersese in graba dupa dusul revigorant.
Avea un corp frumos, un pic plinuta (mai degraba, pufoasa) iar prin tricoul alb, mulat si un pic transparent, ma fixau niste sani generosi cu sfarcuri mari si obraznice… Pantalonii se mulau pe fese iar din fata se vedeau formle feminitatii ei. Si o mica pata, semn ca era umeda si ca nu avea chiloti pe dedesupt.
“Hai sa-ti arat niste poze de-ale mele inainte de a devein mamica…” zice ea si scoate un album, ‘-Uite, aici eram la mare, Mie imi place sa fac topless… Vezi ce bine aratam?” Si, Doamne, chiar arata bine. Ca o zeita! „-Eh, ce vremuri... Acum arat ca naiba!“ Ce-i drept, nu mai era ca-npoze. Era mai chiar mai frumoasa, mai coapta, mai voluptoasa, cu forme pline, atragatoare...
I-am zis sincer parerea mea, spunandu-i ca e sexy si ca nu trebuie sa-si faca probleme. Chiar crezi asta? Esti un dragut, dar nu trebuie sa minti.
“-Dar chiar nu mint!” am zis. „-Serios? Ia zi, ce-ti place la mine? Fii sincer!’… “-Ai corp frumos, si sanii sunt perfecti, sa stii.”
“-Nu-I adevarat. Uite, imi scot tricoul sa vezi mai bine, si-asa m-ai vazut topless in poze. Si nu mi-e jena, ca suntem prieteni.“
Fara tricou, sanii ei respirau in sfarsit. Erau ca doi pepeni copti, care ma invitau sa-i gust. Eram un pic jenat de umflatura din pantalonii mai scurti, pe care nu o puteam masca prea bine din pozitia in care stateam pe canapea… “-Ei, ce zici?” intreba ea, plimbandu-si mainile peste sani si ridicandu-I spre mine.
“-Dar sunt minunati!” am soptit, rugandu-ma sa vina odata nevasta-mea sa plec ca nu mai reszistam… Ma uit la ceas, mai am 3 ore.
“-Nu ti se par prea lasati? Nu sunt prea moi? Ia pune mana!” si brusc, imi ia mainile si mi le lipeste de sanii ei tari ca piatra. Am inceput sa tremor cand am simtit cu podul palmelor sfarcurile ei intarite, care vibrau la fiecare atingere de-a mea. Rodica ma privea fix, muscandu-si buza de jos, in timp ce-mi tinea in continuare palmele pe sanii ei. “-Poti sa ma faci ceva pentru mine? Un ultim serviviu… Poti sa-mi faci un masaj? Te rooog….”
Fara sa astepte raspunsul meu, a fugit si a adus un tub de gel cu aroma de capsuni… “-Stai, sa-mi scot pantalonii. Sa nu razi de fundul meu, ai auzit?”
S-a intins cu fata in jos, pe canapea goala-pusca. “-Ce-i? Ai murit? Sau am fundul prea mare?” Am inceput sa o masez usor pe umeri, pe spate, pe coloana, pana jos, pe fesele tari si rotunde, pe picioarele lungi … Cu un mic oftat, s-a intors cu fata in sus, zicand; “Si pe fata, te rog…” Eram inmarmurit de frumusetea trupului ei dezgolit, de pielea alba, de sanii generosi, de pantecul ei neted… Feminitatea ei se completa cu niste coapse minunate… Parul ei pubian era tuns scurt, in forma de inima… varful inimii se pierdea intre picioarele lipite… ca o invitatie spre paradis.
Timid, am intins usor gelul pe piaptul ei. A tresarit, era rece si sfarcurile ei parca au devenit mai tari… Statea cu ochii inchisi. Mai bine. Asa cum stateam eu in picioare, langa canapea, umflatura pantalonilor mei scurti era evidenta… trebuia sa-mi iau un slip, am gandit.
Masam usor fiecare san, apasand cu palmele pe sfecuri si trecand apoi usor cu degetele peste ele, strangadu-le uror… Rodica si-a trecut usor mana stanga peste sani, pe abdomen, adunand gelul perfumat pe care l-a purtat mai jos, spre coapse… A desfacut usor picioarele masandu-si pasarica total epilata. Mana ei a acoperit toata pasarica cu gel pe care apoi l-a intins cu miscari lascive… Apoi, doar cu degetele a trecut peste labile carnoase, departandu-le usor, lasand sa se vada miezul roz, umed. A apasat usor cu degetele clitorisul. l-a strand usor cu 2 degete, apoi si-a stracurat mai intai undeget, apoi 2 in vagin, ofatand. Continuand sa tina ochii inchisi, si-a miscat mana dreapta spre piciorul meu, urcand de la genunchi, usor. Si-a stercucat cu dibacie mana prin cracul de la pantalonii mei scurti, atingandu-mi testiculele cu unghiile, apoi a inceput sa-mi maseze usor madularul intarit… A inceput sa geama incet, in timp ce mana ei stanga se misca tot mai repede in vagin, degetele intrand si iesind cu o viteza foarte mare, in timp ce podul palmei presa clitorisul… Mana ei dreapta ferca acum penisul meu in ritmul mainii ei stangi… Picioarele ei erau acum larg desfacute si brusc… a tipat scurt in timp ce un puternic jet firbinte a tasnit din vaginul ei stropind canapeaua pana departe… a continuat sa se mangaie, intinzand lichidul fierbinte pe toata pasarica, pe abdomen, pe sani…
Eram in extaz… Si-a retras mana dreapta din pantaloni, mi i-a dat jos si apoi, cu mana umezita cu gel si lichidul proaspat secretat de pasarica ei a inceput sa-mi frece penisul, tragandu-l spre sanii ei in asa fel varful penisului sa-i atinga sfarcurile, din cand in cand… Miscarile ei frenetice m-au facut sa ejaculez pe sanii ei, facand-o sa zambeasca… A intins usor sperma pe sani, ducand apoi degetele spre buze, umezindu-le cu sperma inca fiebinte…
A deschis, usor ochii, s-a ridicat, mi-a scos tricoul si m-a intins cu fata-n sus, pe canapea… Apoi, a tracut deasupra mea in pozitia 69. A...



    Login