Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mama mai buna ca Agripina...
Autor : Ilvalaccho - 2024-02-20
Citita de 5311 ori - Nota 0.93 (156 voturi)
Cnd a venit Raducu sa ma ia, trebuia sa mergem si sa facem Obicinele Bucovinene, eram chiaun. Toata noaptea ma futusem cu Sofia pana la epuizare…si cand m-am trezit, dimineta pe la 10, linga mine dormea Sofia, goala, cu un picior pe mine si cu parrul caer ii acoperea obrazul…pula mea era sculata si pregatita de asalt…Am intros-o cu fata si i-am luat un sfarc la supt…nu tare… a desfacut imediat picioarele mormaind…

…Sa nu ma bruschezi, intra incet! Vreau pula, multa ,sa imi ajunga. Inca dormea qand am patruns-o…a deschis ochii…
…OOOOOOOO….OOOOOO…

Am plecat cu jeepul condus de Carmina, eu in spate singur,Raducu in fata..la nici o saptamana Carmina a trebuit sa plece de urgenta si ne-a lasat noua jeepul. Eram cazati pe o colina, intr-o casa de tara cu tot confortul, mai putin apa.O aduceam cu schimbul de la un izvor din spatele casei sub o stanca.

Am vazut suv-ul scump si am stiut ca Agripina ne gasise.Era adancita intr-o conversatie fara importanta cu Raducu. M-a salutat de parca ne despartisem de cateva ore, nu de saptamani. Agripina aintrat sa faca un dus iar eu i-am facut semn lui Raducu.

…Omule, asta este o pacoste…nu are in cap decat sex, nimic altceva. O sa ne futa asta pe amandoi pana or sa ne iasa ochii ca la broasca.
…Mihaita, eu o iubesc pe Carmina, nu am timp pentru borfeturi ca ea. Am aprobat zambind! Stiam eu!!!
Seara Agripina ne-a intrebat daca nu vrem sa mancam o friptura de vita in singe…cu cartofi natur si cu cascaval ras pe deasupra, total stropit cu un vin rosu de Dealu Mare…am privit atent la Raducu..ii curgeau balele.

…Baieti, inainte cred ca ar merge niste antreuri sarate si cu o bere belgiana iar ca desert niste tiramisu cu rom din belsug. Eu am aprobat insa mi-am degrevat o parte din placeri si l-am lassât pe Raducu sa aleaga. Am prins momenteel in care Agripina a trecut pe la baie si i-am soptit.

…Daca accepti, s-a dus iubirea sincera pentru Carmina…va trebui s-o futi pe Agripina sau…si mai rau…sa te lasi futut de ea, eu in nici un caz nu vreau sa fiu amestecat… nu in seara asta. Nu este sigur ca vom putea sa-i facem fata impreuna.Raducule…va trebui sa muncesti din greu…sa nu uit…Carmina nu trebuie sa afle.
S-au intors catre miezul noptii…Agripina era bauta dar nu intratat incat sa nu-si mai poata controla simturile. Raducu in schimb…era groggy. L-am dus in camera lui si l-am écoperait cu un pled. Am considerat ca era destul de tarziu si m-am retras. Totusi…Am vrut sa intru in camera lui Raducu sa vad cum doarme si daca este bine. De la usa am auzit un oftat, suna a geamat infundat…lumina…gaura cheii larga imi lasa loc sa vad bine. Agripina ii sugea pula, gemea si ofta, iar Raducu statea in genunchi cu bucile pe calcaie si ii presa capul in ritmul care ii convenea…Lucrau la unison, pareau multumiti, insa eu o cunosteam deja pe Agripina…era numai linistea dinaintea furtunii…eram pregatit! M-am retras in varful picioarelor. Stiam ca va veni, eram pregatit…nu aves pe ea decat o camasa tip barbateasca(de unde o fi luat-o, nu stiu), duhnea a alcool insa nu era beata…cum usa nu era incuiata aintrat direct…

…Mihai dragule! Am venit sa imi satisfac o placere…te rog frumos sa ma futi cum ai futut-o pe maica-ta. In noaptea asta vreau sa fim numai noi doi, te rog. De maine, cateva zile cat voi mai sta, vom fi in trei. Cum camasa era descheiata, scurta, I se vedeau tatele si linia pizdii, Agripina a urcat in pat langa mine si fara ezitare mi-a luat pula in mana. Eram sub un cearceaf peregatit…stiam ca o s avina peste mine si eram dezbracat…candidato Agripina mi-a luat pula in mana se sculase, era mare, noduroasa si tare ca o ranga de fier…nu o pause cuprinde pe toata…

…Urca-te pe mine!…niciodata nu mi-am dorit mai mult decat o pula ca a ta…daca o sa vrei ramai singurul meu amant…alta pula nu mai vreau…camasa s-a deschis complet…Agripina a departat picioarele intre care m-am asezat confortabil…A pus singura capul pulii la gaura caer deborda de lichide si a asteptat sa i-o infig…
…Intra, intra ca nu mai pot de dorul ei! AAAAAAAAAAUU….AAAAAAAAAAAAU……AAAAAAAAAU ce bine este…striga Agripina de se cutremurau peretii …eu impinsesem in forta de la inceput si reusisem sa o patrund pana la cotor…cu pizda ridcata spre mine, numia pe calcaie si umeri, Agripina a inceput , fara sa ma mai astepte pe mine sa imping, sa se futa. Se ridcia si cobora pe toata lungimea pulii repede, asa de repede incat imi venea greu sa prind ritmul. L-am prins…
…Mai repede Mihaita! Mai repede dragule! Mai repede!…ce bine ma futi!…fute-ma repede puiule…OOOOOOOOOOOOH Doamne ce bine este…repede Mihai!…mai adanc omule, mai adanc! Bag-o toata…sunt plina! Ridicase genunchii si ii pusese pe umerii mei, imi luase palmele si le proptise in tatele ei intarite de excitatie si zbiera, zbiera fara retinere…

…Vino, vino si musca-ma…ia-mi tatele in gura si musca-mi sfarcurile…strange-ma, rupe-ma, fute-ma.Eu incercm sa tin ritmul ei insa era foarte greu…infometata, mereu dornica de pula voia sa se futa…nu aveva alta dorinta iar eu ii faceam fata cu greu.

…Hai pe la spate, s-o bagi toata dintr-o data sa o simt pana in amigdale…sa nu ma protejezi. S-a intors iesine bruesc din pula mea creaindu-mi o stare de disconfort …nu m-a asetptat…si-a tras genunchii la piept, absagt mana printer picioare si a réussit sa-si puna pula la gaura uda…
…Impinge!!!…a urlat la mine ca posedata…intra-un fel surprins si speriat am impins napraznic…
…AAAAAAAAAAA….DAAAAA…! DA-MI! Aimpins pizda pana in pula mea de ni s-au unit pubisurile si a ramas infipta in pula…nici nu mai respira…
…Nu te misca, sa nu misti! Lasa-ma s-o gust…toata viata am visat…si brusc a inceput sa miste rotund din solduri antrenand in miscare si curul cu pizda cu tot. O presam pe talie si pe solduri, cu putere si o trageam in pula mea. Nemultumita a bolborosit inca cu grey am tínteles ce voia…s-a iau de tate…Am tras-o de doua ori…
…Imi vine Mihai, nu mai pot tine! Ma excita pula ta de nu mai pot…iti vreau sperma daca se poate…Am inteles-o si am grabit miscarea de piston cu care intram si ieseam din ea.Brusc pizda ei s-a strans in jurul pulii, primele jeturi de serama au inceput sa tasneasca..

…Ramai!…cu genunchii pe mainile mele care o trageau de tate, brátele in laturi si capul intr-o parte, Agripina isi savura palcerea mult asteptata cu ochii inchisi.
Eu nu vreau sa spun care era diferenta dintre Sofia si Agripina. In afara de varsata, Sofia avandcu cca. 10 ani mai mult, diferentele nu eau semnificative. De exemplu, Sofia avea in ea o senzualitate pe care nu o puteam gasi la Agripina. Bun ca sa scrutez coada vulpii, diferentele erau …Agripina era mai inalta si mai “”lucrata”…in rest, mama se prezenta infinit mai frumoasa si mai eleganta…Agripina in schimb avea forme de sex care exista si la Sofia, poate mai mult dar pe care mama nu o afisa cu nonsalanta. Agripina avea si nerusinarea care o caracteriza dar care la mama se manifesta numia in présenta mea. Am vazut-o nu o data pe mama fututa de diversi indivizi, care mai de care mai nesimtiti insa senzualitatea ei nu se manifesta. Am avut tot timpul impresia ca se facea simtita numai in prezenta mea. Mama era flacara numai cu mine. In rest…Dumnezeu stie.
Agripina in schimb era a tuturor. Voiai sa futi o pizda ca lumea era suficient sa ii spui Agripinei, fara ocolisuri. O futeai sau te futea ea pana la epuizare si nu de putine ori am vazut-o pe Agripina terminata fizic. Si m-am intrebat mere, daca Agripina il futea pe unul sau pe altul pana la epuizare…ce cauta ea? Tocmai de aceea nu aveam incedere in ea…trecusera mai mult de 2 saptamani, nici un telefon de la Sofia pana intr-o seara…!

…Iubitule, cand vii acasa? M-ai lasat singura, a nimanui! Ma ofilesc fara tine Mihaita!
…Unde esti acum?… cred ca era 11 noaptea, Raducu era la el in camera, iar Agripina plecase de aproape o saptamana…satula de pula, sau poate nu, insa multumita.
…Sunt la bucatarie scumpule! Da’ de ce intrebi?

…In ce esti imbracata?
…Nu am decat camasuta aia verde care iti place tie si o perche dé chilotei albi..ce-ti trece prin cap? Ce vrei?
…Du-te in pat!
…Am ajuns!
…Intinde-te si da-ti jos chilotei! Nu repede…incet sa te gust!
…Mita, esti nebun!…nu asa te vreau…vreau sa ma futi…
…Ba da, asa ma vrei! Cu degetele, baga-ti un deget in pizda, dar nu tot si nu adanc…eu mi-am scos pula din boxeri si ma masturbez incet…e mare si are capul si mai mare…e lunga si noduroasa…o pregatesc pentru pizda ta.
…Mita, esi nebun! Sunt uda de tot…
…Nu conteaza, baga si al doilea deget. Freaca-le…ridica curul pana la pula mea! Pune-o pe gaura…are capul mare…este tare!!!…o simti in gaura?
…Mita, innebunesc, bag-o…nu mai pot, vreau s-o simt! Mi-am bagat si al doilea deget…cum este pula ta….OOOOOOOOOOH Mita, imi vine!!! Doamne ce ma fac??!!
…Sa nu te opresi…tine degetele drepte…sa dai din cur si sa-ti bagi pizda direct in ele…imaginaza-ti ca ti-a intratat pula mea!!!
…AAAAAAAAH baiatule….OOOOOOOOOOOH ce de cyprina…a curs toata pe langa degete!…Vino acasa iubitule, te rog! Vino sa ma futi ca mor!
….Bine vin, asteapta-ma! Ma masturbasem indelung, sperma tasnise in jeturi puternice insa nu era ca atunci cand o futeam pe mama sau pe Agripina.
Am plecat dimineata dupa ce ne-am baut cafelele…Raducu era multumit ca o va reantalni pe Carmina, eu eram multumit sa imi revad mama…sincer sa fiu nu discutasem niciodata cu Raducu insa eram aproape convins ca banuieste ceva. Delia era inca in Franta asa ca puteam in continuare sa dispun de timpul meu dupa bunul plac. Cum drumurile de la noi din tara sunt asa cum sunt, chiar daca am condus pe rand, raducu m-a lasat la poarta putin dupa ora opt seara. Lumina, soare inca si caldura cat cuprinde. Mama ma astepta la coltul terasei, invelita intr-o “chestie” transparenta pe sub care nu avea nimic.Ne-am sarutat indelung mana ei frecandu-mi apasat slitul pantalonilor…scurti, din bluejeans, se deformasera puternic.
…Vino la piscina! Am asa un chef sa ma racoresc…am mers imbratisati insa pe marginea piscinei au ajuns doi tipi dezbracati…goi am sarit in apa calduta si dupa ce am facut o lungime, la intoarcere Sofia ma astepta la margine…proptita in coate de margine, cu picioarele larg desfacute m-a primit intre ele…pula mea tapana si mare, am proptit-o cu o mana sigura la gaura…Sofia ma privea infrigurata…
…Impinge fara frica scumpule…OOOOD Doamne ce bine intra….impinge! Prins cu mainile de barele de inox care inconjuaru piscina, impingeam puternic…intrasem tot iar mama incepuse sa se unduiasca…ma luase cu picioarele pe dupa mijloc tragandu-ma din rasputeri sa o patrund mai mult se tinea de bare cu pumnii aproape de pumnii mei si ma striga infrigurata…
…Impinge puiule, impinge ca nu mai doare…mai e un pic si e toata…asa o vreau…OOOOOOOOOOOO…OOOOOOOOO e toata…a intrat! …fute-ma..
…Iti place, vrei mai mult, veri mai tare!? Iti place cu mai multi barbati…vrei s-a sugi o pula in timp ce eu te demolez? Vrei sa incerci?
M-a luat de gat cu bratele tatri si puternice, m-a tras la ea si m-a facut sa tac umplandu-mi gura cu buzele ei…limba mi-a patruns printre buze si am simtit-o in cerul gurii. S-a desprins si mi-a aruncat o privire a repros.

…Nu vreau nimic, pe nimeni si nimic…vreau doar sa ma futi…cand o sa vreau sa sug o s-ti iau eu pula in gura…nu vreau alta, numai pe tine te vreau…taci si fute-ma ca mor!! Mi-a luat iar gura intre buzele ei moi si frumos mirositoare…

…Dupa ce imi dai sperma mergem in dormitor…acolo o sa-ti sug pula de o sa-ti intre cerceaful in cur insa inainte vreau sa-mi manancı lindicul…sa-l rontai, sa mor cu el intre dintii tai! OOOOFF Doamne ce dor mi-a fost de tine! Ieri seara de ce nu ai vrut sa-mi sugi lindicul ba? Crescuse si iesise in afara, era tare ca lemnul, eu imi bagasem doua degete in pizda uda si tu nu voiai sa am futi? A fost mai bine cand te-...



    Login