Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Lumina lumanarii
Autor : GothValley - 2017-06-27
Citita de 6341 ori - Nota 6.06 (33 voturi)
Işi inchide romanul si il pune pe raftul cu restul cartilor gata citite. Plictisita isi tranteste corpul pe fotoliul visiniu si isi aseaza ochelarii. Se uita in gol spre peretele ornat cu tablouri cu o tematica de fantezie neagra in timp ce ochii ei se inchid treptat. O trezeste doar zgomotul ceasului vechi care bate ora 12 noaptea.
Se ridica obosita si scoate din sertarul vechi o capsula de ceara frumos mirositoare, fiind si unul dintre fericitele obiecte din camera monotona cu aspect batranesc. Lumina ce se revarsa asupra incaperii ii contureaza indirect caracterul. Mobilierul vechi dar totusi curat, peretii acoperiti cu lemn, dand un aspect de cabana, tablourile de diferite marimi, dar cu o tema gotica o descriu pe singura fiinta din camera ca pe o vietate simpla, fara prea multe bucurii si pretentii.
Asteapta cu cotul rezemat pe fotoliu facand un gest de oboseala cand usa camerei se deschide incet.
Mica lumanare parfumata nu e de prea mare folos, doar in coltisorul ei, restul fiind invaluit de intuneric. Nu se observa multe, doar pe ea dandu-si jos tricoul ce scoate la vedere niste sani superbi si bine conturati.Se apropie de usa intredeschisa sau ce s-ar putea distinge si cu pasi marunti se da inapoi tragand langa ea o umbra inalta si bine facuta.
O fața de barbat, in jur de 20 de ani, se face vazuta. Poarta o camasa de o nuanta albastru inchis, barba fiind-ui aranjata si avand un chip placut privirii.
Aceasta il apuca de gat si il saruta pasional, in timp ce acesta ii strange fundul.
La bataile slabe ale lumanarii, se distinge tabloul romantic format din cei doi indragostiti.
Nu sta mult si il impinge incet. Se intoarce cu spatele si se indreapta spre acelasi sertar, in timp ce acesta ii admira fundul si talia.
Scoate doua pahare cu gatul lung si le aseaza pe masuta cu lumanarea. Lumina face paharele sa sclipeasca in timp ce curge un vin rosu din sticla din mana barbatului. Nu e prea multa vorbarie intre cei doi, doar buzele si privirea ochilor daca comunica.
Isi indreapta amandoi paharele la gura, lasand aroma acruta a vinului sa fie gustata.
In timp ce paharul barbatului se goleste, acesta isi admira iubita nevazuta de mult timp. Atractia fata de ea il impinge sa se ridice si sa o prinda de sanii acoperiti de suvitele lungi de par. Ii mangaie umerii in timp ce picioarele ei parca sunt conduse de el catre fotoliul unde o aseaza cum doreste. Ii ridica picioarele pe umerii lui in timp ce ii priveste feminitatea rozalie. Ii saruta pielea fina si frumos mirositoare in timp ce ii asculta gemetele linistite si respiratia intensa. Stie ce vrea dupa atata timp. O gusta, isi foloseste limba, in timp ce ii asculta zgomotul unghiilor tragand de capetele fotoliului.
Isi introduce un deget in vaginul ei stramt si incepe cu ritm incet, jucandu-se in interiorul ei intr-un mod placut in timp ce fata ii cauta mana dintr-un impuls de asi infinge ghearele in ceva, datorita placerii.
Asteapta putin si isi scoate degetul umed cautand-o iar cu limba. Isi introduce doua degete simtindu-i organul cald in timp ce ea are o senzatie de ameteala si supunere. Il impinge iar usor ca pe un comportament copilaresc, dandu-se jos de pe fotoliu. Stau putin de vorba in timp ce ea isi mai toarna un pahar. Soarbe incet din el, fiind cu privirea in ochii barbatului. Zambeste si printr-un suras isteric vine spre el apucandu-l cu dragoste de ceafa, asta excitandu-l. Ii descheie pantalonii iar penisul ii este luat intre buze. Se joaca cu limba la capul acestuia, il mangaie si il maseaza cu degetele in timp ce tanarul inchide ochii.
La un moment o salta de talie si o pune peste el pe fotoliu. O mangaie si o saruta pasional, se joaca cu suvitele ei si ii priveste zambetul. Ii acopera talia cu mainile si face niste miscari de dute-vino, vaginul ei frecandu-se de penis. In momentul in care acesta a patruns in interiorul ei, fata s-a lasar usor pe umarul lui. A lasat-o putin si a inceput actiunea cu miscari linistite in mome...



    Login