Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

La multi ani iubito!
Autor : Pamela1987 - 2011-03-05
Citita de 3483 ori - Nota 7.40 (20 voturi)
Mai lipseau cateva zile, pana implineam anii si pregatirile ma tineau destul de ocupata, dar nu indeajuns pentru a nu fi nerabdatoare sa imi revad iubitul. Cele 3 luni pe care Paul le-a petrecut in Anglia cu noul serviciu, le-am simtit din plin, dar faptul ca vorbeam in fiecare seara si ma asigura ca va fi acasa la timp pentru ziua mea cu un cadou de neuitat, ma mai consola. La naiba cu cadoul, abia asteptam sa ma pierd din nou in bratele sale si sa ma faca sa gem de placere cum numai el stie sa faca, imi dau seama ca am scapat un oftat usor de frustrare si incerc sa ma concentrez din nou pe ce imi mai ramanea de facut. Si iata-ma in ajunul aniversarii mele, verificand ultimele detalii, pentru a fi sigura ca nu am omis nimic, ma indrept catre baie si ma pregatesc sa ma rasfat un pic in cada plina de spuma parfumata. O baie fierbinte a fost intotdeauna remediul meu preferat dupa o zi lunga, desigur in lipsa unei partide bune de sex. Gandul acesta ma face sa zambesc pe sub musteti si sa imi reamintesc ca la nici 24 de ore am sa am si sexul mult dorit, Paul ar fi ajuns acasa a doua zi. Nici bine nu m-am bagat in cada si am rezemat capul de suportul moale si pufos ca a sunat telefonul, stiiam ca Paul ar putea fi in drum spre casa si ca nu ar fi posibil sa sune asa tarziu, dar gandul ca ar putea totusi sa fie el m-a facut sa raspund.
-Alo, da.
-Buna iubito, esti inca treaza?
-Paul, dar cum de suni, la ora asta, nu ar trebui sa fii in avion?
-A nu, inca mai sunt in aeroport, a avut o mica intarziere si voiam sa vad ce faci? Speram totusi sa dormi, maine o sa ai o zi plina, dar ma bucur in mod egoist ca iti aud vocea, zi-mi ce faci acum?
-Si eu ma bucur ca te aud, eu ma alint cu o baie fierbinte si cu fanteziile cu tine dragul meu, dorul de tine a devenit mult prea insuportabil, de parca nu mai am rabdare nici putinele ore ce ne despart, stii ca mi-ar place mai mult o baie in doi, am zis pe o voce joasa in timp ce un zambet strengar imi inflorea pe buze, adoram sa il innebunesc asa. L-am auzit ca a respirat profund de partea cealalta a firului si dupa cateva secunde a zis:
-Iubito nici nu stii cat de mult as vrea sa fiu acum langa tine, deja imi imaginez cum sanii tai obraznici sunt plini de spuma si cum lumina se joaca pe sfarcurile tale....
-Paul esti nebun, ce faci, daca te aude cineva?
-Saaaht, nu te preocupa, ca nu ma aude nimeni si ce ar auzi asa rau, ca am cea mai frumoasa si mai senzuala iubita, cu niste sani incantatori si hmmm deliciosi, parca le simt gustul pe varful limbii.
-Paul nu ma chinui ca si asa pana maine e atat de lunga asteptarea, am zis cu un glas plangacios in timp ce cu o mana deja mi-am mangaiat un san, al carui sfarc se intarise la cuvintele iubitului meu, ca si cum l-ar fi recunoscut prin telefon.
-Ce ar fi daca in loc de maine, mi te-ai darui in noaptea asta, a intrebat Paul cu o voce tot mai groasa si inceata. Mereu iti place sa lasi usa la baie deschisa.
M-am intors brusc spre usa si el era acolo cu telefonul la ureche ca si mine, am sarit puri si simplu din cada si am alergat spre el, care ghicindu-mi intentia s-a repezit spre mine razand spunadu-mi sa fiu atenta ca eram uda si riscam sa cad. M-a imbratisat puternic, mi-a zdrobit buzele cu ale lui si mi-a penetrat gura cu limba lui infometata la fel ca si a mea, apoi dupa un sarut care ne-a lasat fara suflare mi-a soptit: -La multi ani iubito, am venit ca sa am timp sa iti dau cadoul. M-a departat de el in timp ce eu protestam: -Esti nebun ce cadou, nu vreau decat ceea ce am deja, pe tine in bratele mele, numai ca esti cam imbracat pentru cum te vreau eu, i-am zis cu un zambet obraznic.
-Nu, nu stai cuminte ca o sa avem timp si de asta acum trebuie sa te imbraci si sa vii cu mine.
-L-am privit dezorientata o clipa, cred ca glumesti unde sa vin, la ora asta, dupa ce nu te-am vazut 3 luni, dupa ce muream de dorul de a face dragoste cu tine, unde sa vin l-am intrebat din nou bosumflata?
-Hai nu fi rasfatata ca te bat la funduletul gol mi-a zis in gluma, te astept in 5 minute sa iesi din baie altfel vin si te iau cum te gasesc, si a iesit.
In graba m-am uscat, m-am infasurat in halat si l-am urmat, in dormitor el vorbea incet la telefon si a inchis imediat ce m-a vazut. Am observat lumanarile aprinse, petalele de trandafiri si o masa de masaj, am privit uimita spre el si nici nu am apucat sa intreb ce se intampla ca cineva a sunat la usa.
Mi-a trecut prin cap ca era prea tarziu ca sa mai apara vre-un musafir ptr seara asta, si am vazut ca Paul se indrepta zambind spre usa, a deschis si a facut loc unui tanar , brunet care dupa ce a dat mana cu Paul a inaintat in casa fara sa zica nimic.
-Iubito m-am gandit ca ai avea nevoie de un masaj, ca sa fii in forma cea mai deplina maine. Primul gand a fost ca eram goala sub halat, al doilea ca Paul inebunise sa invite pe cineva in casa la ora asta ptr un masaj, iar al treilea era cel mai groaznic, ce avea Paul de gand sa faca? S-a apropiat de mine si mi-a zis, ai incredere in mine si traieste-ti visul, m-a sarutat pe lobul urechii si m-a indemnat sa ma apropii de masuta de masaj. Dupa o alta privire sceptica, spre necunoscutul care era cu noi la ceas tarziu in noapte m-am hotarat sa am incredere in iubitul meu, l-am urmat si chiar nu am protestat cand mi-a desfacut halatul, am ramas goala in fata barbatului meu care nu ma vedea goala ptr prima data, dar ma vedea goala ptr prima data in acelasi timp cu un alt barbat, caruia nu-i auzisem nici macar vocea. Paul m-a indemnat sa urc pe msuta de masaj si mi-a soptit sa ma relaxez si sa am incredere in el si sa-mi traiesc fantezia. La cuvantul fantezie, inima mea a luato la galop, oare Paul voia sa spuna ce credeam eu ca vrea sa spuna? Am simtit initial mainile lui Paul pe spatele meu, cum ma ungeau cu un ulei foarte placut mirositor, apoi am simtit alte maini, mainile necunoscutului pe picioarele mele, ma ungeau cu acelasi ulei. Am inceput sa ma relaxez, in timp ce mainile atat de cunoscut si iubite ale iubitului meu imi mangaiau acum fesele, usor si incet, facea cerculete mici cu degetele si apoi cobora incet intre picioare, pentru a urca si repeta miscarile din nou. Simteam ca ma topesc particica cu particica, doi barbati ma mangaiau in modul cel mai intens si intim, le simteam mainile peste tot corpul, ba mai incet ba mai intens, fiecare simt imi fusese trezit si abia mai tarziu am realizat ca cei doi barbati se dezbracasera si ei, am simtit pe un sold penisul erect al lui Paul si am observat in oglinda de pe peretele din fata mea o scena incredibil de erotica, corpul meu stralucitor de la uleiul de masaj...



    Login