Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLa marginea lacului
Autor : libra - 2014-11-08
Citita de 5411 ori - Nota 8.00 (24 voturi)
Muzica lenta si in surdina... Te invit la dans pe ponton. Nu este nimeni in jur, nu suntem decat noi, o masa ce sustine doua cupe de cristal si o frapiera cu sampanie, o patura intinsa pe pajiste si sute de lumanari care alunga intunericul noptii.
Iti sprijini capul pe pieptul meu, incercand, parca, sa numeri bataile inimii mele prin camasa alba. Sunt multe... prea multe... Iti ridici capul si te uiti adanc in ochii mei, sperand ca eu sa imi pot da seama la ce te gandesti. Ce ochi superbi ai! Albastri, mari, demni de o printesa. De printesa mea.
Ma iei de mana si ma conduci spre mal, spre masa la masa. Iei cupele in mana in timp ce eu desfac sampania. Ma opresc un moment si arunc o privire spre tine. Parul saten, lung, rochia neagra fara bretele, mulata pe trupul tau de inger, pana la genunchi, ma fac sa uit de mine. Bufnitura data de dop ma readuce la realitate. Te amuzi de sperietura mea. Umplu cupele si pun sticla deoparte. Ciocnim... Ciocnim pentru noi... Ciosnesc pentru tine...
Gusti din cupa si apoi o pui pe masa. Te indepartezi... la randul meu, pun cupa pe masa si te urmaresc cu privirea. Te indrepti catre patura. Te descalti de pantofiorii de vara si pasesti pe patura moale. Te asezi in genunchi si imi faci semn cu un deget sa vin spre tine.
Ma aproprii! Ajung langa patura si imi faci semn sa ma opresc, aratandu-mi pantofii. Zambesc copilareste si ma descalt de ei, precum si de sosete. Pasesc pe patura si ingenuchez in fata ta, imbratisandu-te. Ma uit adanc in ochii tai, tu in ai mei, in timp ce iti dezmierd obrazul cu mana. Inchizi ochii si te lasi purtata de caldura mainii mele. O cobor incet si agat buza ta cu degetul mare. Deschizi ochii si imi cuprinzi fata in maini, apropiind-o de a ta. Inchid ochii si simt cum nasul meu atinge varful nasului tau. Mana mea ramasa pe mijlocul tau te aproprie si mai mult de mine, in timp ce buzele noastre se unesc.
Buzele tale moi, dulceata limbii tale, mainile tale pe fata mea, in parul meu ma fac sa uit de tot. De lume, de ziua de ieri, de dimineata de maine... Tot ceea ce conteaza esti tu! Doar TU!
Mainile tale coboara curioase pe pieptul meu... Desfaci un nasture, doi, trei, pe toti... Buzele tale sunt mult prea egoiste sa renunte la ale mele, dar asta nu te impiedica sa ma dezbraci de camasa si sa iti afunzi mainile in parul de pe pieptul meu, mangaindu-l, descoperindu-l... Zambesc delicat cand simt cum cobori pe abdomen si urci inapoi. Esti o felina careia ii place sa infierbante si mai mult prada, inainte de a ii da lovitura de gratie. Doar ca acum nu exista nici o lovitura de gratie...
Reusesc sa ma desprind de buzele tale infometate in timp ce isi simt mainile incercand sa desfaca catarama curelei. Te imbratisez puternic, in timp ce te sarut in spatele urechii. Simt cum te infiorezi cand iti soptesc cat de frumoasa esti. Mainile mele devin la fel de curioase pe spatele tau, precum ale tale pe pieptul meu. Singura diferenta este ca fermoarul rochiei tale se desface mai usor decat nasturii camasii. Ma dau putin in spate in timp rochia ta aluneca pe patura...
Privirea mea coboara pe sanii tai rotunzi si plini si se opreste pe varfurile trandafirii. Mainile mele se incolacesc in jurul mijlocului tau, iar gura mea curioasa se aproprie de pieptul tau... Un sarut la baza gatului... Inca unul putin mai jos.. Inca unul... Si inca unul.. Iti cuprind un san cu mana iar buzele mele lacome se aproprie de sfarc. Il prind si simt cum se incepe sa se intareasca. Il sug incet si delicat, auzind cum torci. Ma opresc pentru un moment si ma uit spre tine... Ai capul dat pe spate si ochii inchisi.
Imi cuprinzi capul in maini si incepi sa ma ciufulesti, dar eu imi vad de treaba... Imi vad de mugurele trandafiriu dintre buze si de celalalt, dezmierdat de mana mea. Te lasi si mai mult pe spate, iar eu profit de ocazie ca sa iti sarut abdomenul plat.
Cobor si ajung cu buzele in dreptul buricului tau. Simt pielea ta fina si catifelata, dar in acelasi timp fierbinte, iar asta nu imi opreste limba se sa roteasca lenesa in jurul lui.
Pozitia devine incomoda pentru tine, asa ca alegi sa te intinzi pe spate. Reusesc sa dau rochia la o parte, iar tu ma prinzi de o mana si ma tragi spre tine. Stand in fund, iti amintesti de catarama si o desfaci. Faci acelasi lucru si cu nasturele si cu fernoarul pantalonilor si, apoi, ii privesti fara nici o jena cum aluneca. Imi zambesti complice cand imi cuprinzi umflatura din boxeri si o masezi delicat. Ba chiar te sperii cand simti un spasm. Curiozitatea te doboara in cele din urma si alegi sa dai boxerii la o parte.
Sexul meu, semierect, se afla in fata ta. Fara ezitare, il iei in mana si incepi sa il masezi delicat. Perioada petrecuta in genunchi incepe sa iti spuna cuvantul. Te urmez si ma asez in fund, iar tu ma scapi de pantaloni si boxeri. Ma impingi usor pe spate, saruntu-ma in acelasi timp, in timp ce mainile mel iti cuprind mijlocul. Ma saruti pe gat, pe piept si din ce in ce mai jos, simtind cum sfarcurile tale intarite ma „zgarie” delicat.
Ajungi cu gurita in dreptul sexului meu si nu eviti sa ii dai un pupic. Il iei in mana si il freci incet, lingandu-i varful. Mainile tale fine si limba ta dulce il fac sa se intareasca de tot. Te uiti spre mine si pot citi in ochii tai dorinta. Nu mai pierzi timpul si saruti din nou varful rosu si umezit. La inceput timid, apoi din ce in ce mai increzatoare, pana cand ajungi sa il iubesti cu gura.
Te opresti! Ma uit neincrezator spre tine si observ cum te asezi deasupra mea, precum un calaret pe un cal. Te aproprii din nou de mine si ma saruti apasat. Mainile mele iti mangaie spatele si coboara indraznete catre fundul tau catifelat, trecand cu nonsalanta peste elasticul lenjeriei tale negre. Iti cuprind fesele si le framant.
Ne rostogolim si ajung deasupra ta. Iti cuprind cu mana un san, in timp ce limbile noastre continua ritualul doar de ele cunoscut. Aceeasi mana jucausa coboara pe abdomenul tau, trece de buric si ajunge deasupra lenjeriei, masand-o delicat. Te sarut pe gat si simt respiratia ta sacadata plina de dorinta. Ridic mana pe abdomen si o cobor din nou, de data asta sub lenjerie
Pielea ta calda, catifelata, fara niciun fir de par, usor umeda este primitoare. Merg putin mai departe, descoperind, la fel de curios precum un copil, fiecare coltisor al feminitatii tale, pipaing, mangaind, dezmierdand. Ajung in dreptul buzelor, umezite de atata „incalzire”. Le masez ...



    Login