Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

La Comtesse de Paris...
Autor : Ilvalaccho - 2023-01-26
Citita de 6298 ori - Nota 0.25 (727 voturi)
Nu am vrut sa mai raman la Paris mai ales ca Arlette, sotia unchiului meu, luase un obicei urat…cum pleca unchiul din casa cum beleaua se prezenta in pizda goala la usa mea. Am ajuns la Bucuresti multumit si asteptat la aeroport de parinti si de iubita mea Ioana. Am pleca a doua zi pe litoral si am petrecut doua saptamani de vis pana aproape de inceperea anului univesrsitar. Ioana, boboaca, era tare “excitata” de situatie si in prima saptamana a stat pana la miezul noptii cu mine.Locuiam vis s vis , parintii prieteni iar bunicii ei ma cunosteau de la gradinita(bunica era educatoare iar bunicul invatator).
Era ziua mea scurta, hoinaream fara tinta si ma gandeam cu placere la pizza pe care o voi savura. A oprit o limuzina langa totuar, careia nu i-am dat atentie insa o voce calda din interiorul ei m-a chemat…
…Mihai! am ramas cum zic francezii "la bouche bée”. Zambind in coltul gurii din privirea ochilor albastri, La Comtesse…
...Vino ! S-a prelins pe scaunul din stanga si mi-a facut loc…intrat in limuzina, parca eram hipnotizat…
...A la maison , Sébastien! S-a lassât pe spatarul fotoliului, mi-a cuprins mana stanga si, privind catre mine …
…Nu a fost nimic premeditat dar sunt extrem de multumita ca te-am gasit, nu speram. Am privit-o si eram incantat…dulce,proaspata, increzatoare , dar mai ales intelegatoare…si cum eu ma dadeam in vant dupa femeile intelegatoare…nu mai vorbesc de parfumul discret ce o inconjura…facea sa imi fie sila de Lancomeu-ul Arlettei.
Am reusit sa ma reculeg…imbracata ‘’Business”” cu un "deux-pieces” culoarea lamiei ,taiorul lasand sa se vada o bluza vertnill…Limuzina a oprit…intrasem intr-o curte larga. Sebastian ( cred ca putea usor sa ridice pe brate un pian cu coada),a coborat grabit si a deschis portiera Doamnei Comtesse care astepta linistita…eu coborasem deja.
Am intrat printr-o usa imensa care s-a deschis automat inaintea noastra…o voce placuta …
...Bonjour Madame!…nici nu s-a uitat la subreta care ne deschisese usa si tragandu-ma in continuare de mana am intrat amandoi intr-un salon imens.
Toata conversatia se desfasura in limba franceza insa eu ma straduiesc sa o redau cat mai fidel.
…Imi este o foame de lup…inainte insa as vrea o palinca tare…nu multa, doar sa imi faca pofta si mai mare.Eu, sincer sa fiu, nu am intrebat de care pofta era vorba.A lasat sacoul pe un fotoliu…abia atunci am constat cat era de subtire si ce silueta avea…pantofii langa acelasi fotoliu…s-a apropiat de mine zambind. Nu a fost necesar sa se ridice pe varfurile picioarelor…ear o idee mai scunda. Mi-a cuprins gatul cu bratele, m-a sarutat frumos insa scurt, nu am avut timpul necesar sa ii raspund…si ce pofte nebune aveam!!!!
…Mancam impreuna, imi anulez toate intalnirile pentru azi si daca o sa fii multumit, anulez intalnirile cat vrei tu.
Se lipise de mine…tatele nu foarte mari dar drepte si tari ma presasera placut insa cel mai tare mi-a placut cum si-a pus piciorul intre piciaorele mele…insistenta cu care a tinut sa aflu ca mi-a pus un gand rau.
Dupa masa, in care Ondine a mancat foarte putin…cred ca am uitat sa va spun ca Mme Contesse m-a rugat sa ii zic pe nume…Ondine. Cum eu ma dau in vant dupa intelegerea femeilor ,nu am putut nici sa o refuz ,dar am sucombat si placerii de a-i spune pe nume…asa ca... Ondine.
Am urcat in dormitorul ei…in treacat fie spus, era la fel de mare ca si “"Place de la Bastille””…si-a dat jos fusta, si bluza ramanand nonsalanta in tatele goale , o pereche de chilotei vertnill, si ciorapi negri. Am constatat ca de fapt erau compusi dintr-un snur si o bucatica de material care era mai ingust ca un papillon. Bucile in schimb erau superbe…pula imi era intr-o stare de erectie cum nu mai fusese niciodata. Mi-a luat pula in mana si a belit-o odata, apoi mai repede, a treia oara si mai repede…s-a asezat in genunchi la marginea patului si si-a potrivit-o la gaura..uam

Ondine s-a rasucit s...



    Login