Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLa colt de cladire
Autor : Cobra2013 - 2013-06-11
Citita de 4206 ori - Nota 7.56 (9 voturi)
E sambata, intru intr-un bar. Muzica rock clasic, relaxant si servesc un whisky cu gheata. Ma tot uit prin bar pentru ca avea o decoratiune aparte si privesc oamenii, printre multime imi sare in ochi o tipa. Era singura la masa si nu isi misca privirea de pe mine. Ma uit pe langa mine sa fiu sigur daca nu priveste pe altcineva. O privesc in ochii ei nemiscati, verzi si ma intimidez, nu ii rezistam, stiam ca are un caracter puternic. Dar o invidiez pentru ca eu sunt recunoscut ca fiind o persoana mai dura, avand un mister ascuns. Pentru a intelege pe parcurs restul fanteziilor mele trebuie sa spun ca eu imi caut victimile sexului si nu aleg pe oricine. Si nu platesc pentru asta. Ei bine timpul trece si ea nu face nimic, merg spre masa ei, ma asez la masa dupa care imi cer voie sa ma asez.
- Imi dai voie sa ma asez?
- Nu ti-as da voie daca ar fi localul meu.
- Beto ma numesc.
- Asa spui de parca m-ar interesa.
Da parea destul de dura, luptam din greu sa controlez situatia, in timp ce ea astepta sa mai spun ceva eu ma pierdusem in ganduri adanci. Ea ma privea intesc si incerca sa afle la ce ma gandesc. Ma gandeam cum as putea sa o dominez.
-La ce te gandesti? intreaba ea.
-Crede-ma ca zburam din gand in gand incat am uitat primul gand perceput si in timp ce iti spun asta, deja mi-am uitat si ultimul gand, deci nu mai stiu la ce ma gandeam.
-Totul este bine aranjat in mintea ta, incat se vede ca esti misterios, dar oare ce mister sta ascuns in tine, atat de relaxat?
- Nu mi-ai zis cum te cheama.
-Nu m-ai intrebat, nu ocoli raspunsul.
- Daca imi spui cum te cheama iti spun si eu misterul meu. (Oare de ce am scos aceasta replica, eu nu imi dezvalui acest mister niciodata)
- Anne ma numesc.
- Frumos nume.
-Deci? intreaba ea.
- Deci se vede pe mine ca sunt un tip misterios, misterul meu este ca… (si m-am oprit) ca nu am nici un mister.
- Da bine, as vrea sa te cunosc mai amanuntit. Spune ea.
- Pai, Anne cunoaste-ma ai verde din partea mea.
Imi pune mana pe obraz si ma mangaie, lasand usor degetul aratator pe buza mea. Am simtit un impact foarte placut si eram excitat.
Era blonda, un caracter dat dracului de puternic, iar in timp ce ea imi cere sa facem o plimbare in aer liber sa mai povestim, eu ii admiram corpul avand dotari bune de la mama natura, imbracata in pantaloni de blugi, putin demodati care ii scotea fundul in evidenta, o geaca de piele stramta descheiata pana aproape la sani, miracolul se facea ca nu avea alte haine sau chiar sutien pe ea, iar prin geaca se vedeau sfarcurile care pareau tari, imi dadea de inteles ca era cam excitata, la fel ca mine. In timp ce ea nu isi lua ochii de pe mine eu ma simteam intimidat de privirile ei. Stiam ca ascunde ceva de mine si ochii ei verzi, dupa cum se spune, niciodata sa nu ii crezi.
Ajungem la colt de cladire pe o strada ingusta, lunga cat vezi cu ochii, intunecata si ea zambind ma tranteste de perete. Stiam eu ca are ceva ascuns, in ea…Nu vroia sa ma cunoasca mai bine, vroia sa si-o traga cu mine. Dar era atat de puternica incat m-a dominat ca pe un sclav si incepe sa ma sarute. Eu nu eram surprins, insa ma gandeam daca e sa ma las sedus de propria victima sau nu.
Intre timp ea imi saruta buzele nemiscate, pana schimb rolul si o pun pe ea la perete, in timp ce ea umbla la cureaua mea. Si o sarut salbatic putin, apoi jocuri de saruturi. Imi scoate penisul afara si se apleaca sa imi faca un oral. Isi tine privirea spre ochii mei, care acum mai mult ma infioara, intimidandu-ma, era posibil ca penisul meu sa cedeze. Se juca cu limba pe capul penisului si ma excita foarte tare, incat am prins-o de par, eu sunt masculul si o fortez putin sa il ia pe tot in gura. Se ridica si ii desfac geaga, lasandu-i dezvaluit corpul ei perfect si minunat. Imi cere sa ii iau sfarcul in gura, zis si facut, ii mangaiam sanii si muscam usor de sfarcurile ei roz, ea incepea sa scoata cate un geamat timid. Ajung la buric, admirandu-i parfumul pizdei emanat, in timp ce ii strangeam fesele si ii le masam.
Deschid fermoarul de la pantalon, o sarut in zona pubiana, fara nici un fir de par, ii prind cu dintii chilotii, ii trag si ii las sa o piste putin.
Ii trag blugii pe vine, masand labiile prin chiloti si apoi ii dau chilotii jos incepand din jos in sus sa ii ling labii, cateva minute pana cand imi dadea impresia ca ca vroia sa intru in ea, apasandu-mi capul in zona ei intima. Dar eu controlez situatia, pentru ca vreau sa ma razbun sa ii demonstrez ca eu sunt cel dur aici. Ii desfac labiile si ii iau in gura clitorisul sugand-ul parca pana in esofag, in timp ce ii bagam doua degete in vaginul ei umed. Eram prea concentrat sa fac asta incat abia auzeam ca ea urla de placere. Brusc o intorc cu fata la perete si ii masez anusul cu degetul, apoi ii sarut fesele, orientandu-ma spre anus. Ea parea ca nu mai este in stare sa stea in picioare, se simtea moale, ma ridic si ii introduc un deget in vagin si unul in anus, facandu-mi mainile sa vibreze, facand miscari scurte, ea parea ca este confuza si gemea tot mai puternic din placere, oferindu-se sa ma sarute ca sa-si astupe singura gura. Insa undele gemetelor ma patrunse pana in stomac, dand nastere unor fluturi care isi faceau de cap.
Cu o mana imi masa penisul uneori il strangea cu putere din el. O reintorc cu fata la peretele rece, ea fiind fierbinte si imi introduc penisul in anusul ei, deja ume...



    Login