Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Jurnalul unui fost burlac
Autor : DavidBento - 2018-01-21
Citita de 7876 ori - Nota 6.15 (20 voturi)
Sa incepem cu inceputul nu? Eu sunt Damian si locuiesc intr-un mic orasel din Romania. Fac parte dintr-o familie modesta. Anne este sufletul meu pereche de aproape un an. Ea este singura la parinti, familia ei fiind la fel de modesta ca si a mea.
Pentru a sarbatorii primul an impreuna m-am gandit la o seara speciala doar in 2. Totul fara stirea ei si fara ai da ceva de banuit. Mi-am rugat parintii sa stea la bunici cateva zile, oricum trebuiau sa se duc, eu doar le-am grabit plecarea cu cateva zile.
Cu o zi inainte de aniversarea de un an de relatie, am inceput sa fac mici pregariri esentiale pentru ziua urmatoare.
Inainte sa continuui, vreau sa povestesc cum am cunoscut-o si cum am cucerit-o pe jumatatea mea, Anne.
Totul s-a intamplat intr-o vineri 13. Haios nu? Pentru mine nu a fost o zi cu ghinion ci una cu noroc. Urma sa ies in oras cu niste amici, cand am vazut-o. Statea pe o banca, intr-un parc din apropierea casei mele, impreuna cu cainele ei, Colt. Avea parul blond si ochii albastrii ca cerul senin de vara.
Atunci am stiut ca ea este jumatatea mea. Am facut cunostiinta, am discutat si a ramas sa ne intalnim in urmatoarea zi. La prima intalnire i-am daruit un trandafir alb ca zapada. Dupa cateva zile ne-am intalnit din nou, dar acum trandafirul nu mai era alb, incepea sa se inroseasca. Cand trandafirul a devenit rosu, Anne a acceptat sa fie iubita mea. De atunci a trecut aproape un an. Un an fara o zi.
Pregatirile au fost facute de dimineata, deci aveam restul zilei pentru Anne. Ne-am intalnit in acelasi parc in care ne-am cunoscut. Ea era imbracata intr-o rochita scurta alba cu un model fascinant. Albul devenea rosul si invers.
Am sarutat-o indelung si i-am spus : „La multi ani, iubirea mea!”, „La multi ani si tie, regele meu!”. Am iesit in oras, ne-am plimbat si spre seara ne-am indreptat amandoi spre casa mea.
Inainte sa intram in casa, am rugat-o sa ma astepte un minut, pentru ca mai aveam un sigur lucru de facut pentru a finaliza pregatirile. M-am intors imediat, Anne era deja putin inbufnata, neintelegand de ce a trebuit sa astepte.
Am intrat in casa. Petalele de trandafir formau un drum al dragostei de la intrare pana in dormitor, unde exista o lumina difuza. Am inceput sa ne sarutam si sa ne dezbracam usor, usor, pana in dormitor, unde zeci de lumanari mici formau inimioare si faceau ca dormitorul sa fie un taram de poveste.
Prima surpriza pentru ea au fost cuburile de gheata. Dupa ce amandoi eram asa cum ne-am nascut, am inceput sa ne jucam cu cuburile de gheata unul pe celalalt. Am inceput sa plimb cubul de gheata pe pielea ei fina, de la gat in jos, pe sani, pe burta. Sarutam gentil cand un san, cand celalalt.
Dupa ce cuburile de gheata s-au topit de la caldura emanata de amandoi, am lins picaturile de apa de pe sfarcurile ei intarite. A urmat un sarut lung si romantic. Am coborat din nou la sani, am muscat-o gentil de sfarcuri si am coborat si mai jos.
In acelasi timp o mangaiam cu o mana pe sani. Am inceput sa o sarut langa labii, pe labii, dupa care am indepartat labiile la o parte si am inceput sa fac miscari cu limba cand mai rapide, cand mai rare, in acelasi timp continuuam sa masez cand un san, cand celalalt.
Dupa un timp am observat ca nu mai are mult pana la orgasm si m-am oprit. In momentul acela am penetrat-o. Cu o mana strangeam clitorisul usor si cu cealalta strangeam gentil unul din sfarcuri. Peste un timp, ea a ajuns la orgasm, ceea ce a facut, datorita orgasmului ei, sa am si eu orgasm.
Ne-am oprit si am inceput sa ne sarutam cateva minute.
Am plecat la dus amandoi. Am potrivit apa, si am inceput sa ne spalam unul pe celalalt. La un moment dat, ea mi-a luat penisul in mana si a inceput sa ma masturbeze. Am inceput sa o masturbez si eu pe ea, eu avand o mana pe san si una jos.
Dupa un timp, eu am ajuns la orgasm, si ca sa aibe si ea a...



    Login