Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Judecatoarea de la CCCC...
Autor : Ilvalaccho - 2023-01-23
Citita de 9448 ori - Nota 0.58 (762 voturi)

Jumatate din vila in care locuim este de vanzare sau de inchiriat. Asa a fost construita casa, impartita in doua…partea stanga pe care am cumparat-o noi, iar partea dreapta este libera, fiecare avand o curte imensa , cele doua curti fiind sparate printr-un gard inalt din plasa de sarma.

A fost ocupata saptamana trecuta, de nu stiu cine , pentru ca nu m-a interest si nici nu am avut timp.

Vineri m-am intors de la facultate un pic mai tarziu, catre ora 20:00 si am vazut garajul vecinilor deschis din care se vedea partea din spate a unei limuzine. Am dat sa trec mai departe cand din limuzina a iesit o doamna…ca la 35-36, cu o silueta frumoasa, coafata BOB lung, iar cand a intors capul spre mine …am dat “”Buna Seara”” nu “sarut mana””…
…Buna Mihai!…si asta a fost totul.

La masa de seara,chestii frugale, am ridicat capul din troc si l-am intrebat pe tata…
…S-a mutat o familie alaturi, ii cunoasteti!?

…Nu este o familie…este o vaduva…o cunosti si tu dar este foarte mult timp de cand nu ai mai vazut-o. Pe vremea aceea avea si barbat. Iti mai aduci aminte de Iulian si Dora, locuiau cu parintii langa bunicii tai?El era cam de varsta maica-ti,iar tu mergeai la gradinita!
…Vag, foarte vag.

Luni seara am ajuns acasa mai devreme si m-am incrucisat cu Dora…acum stiam cine este…nu avusesem nici prima data trac…am dat frumos “sarut mana”…mi-a raspuns zambind…

…Iti mai aduci aminte de mine!? daca vreti sa fiu sincer nu, nu imi aduceam aminte de ea.
…Sigur, chiar foarte bine numai ca a fost mai greu sa va recunosc, am mintit cu nonsalanta. Mama mi-a spus cine sunteti si m-am bucurat!
…Mi-ar face placere daca mi-ai spune pe nume…mai tii minte numele meu? Dom’le, ma privea intr-un mod ciudat si vorbea foarte degajata. Este prea tarziu pentru o cafea dar te invit la un pahar de vin! Ce zici!?

Am intrat, va spun foarte sincer fara nici un fel de retinere.A lasat poseta pe un fotoliu , a deschis frigiderul de unde a luat o sticla mare, cred de 2,5 l, cu un vin negru…
…Ia si tu niste pahare din vitrina…pana ma schimb eu te rog sa torni! A revenit imbracata cu o pereche de ginsi si o camasa barbateasca alba, cu buzunare mari in fata. Am ciocnit si va pot spune ca vinul era excellent. Se inrosise in obraji dupa al doilea pahar, isi mai desfacuse un nasture la camasa…mi-am dat seama ca nu are sutien si eram apropae sigur ca in seara aceea o fut. A sunat la usa iar cand a deschis, in prag mama. Am auzit vocile, mama a intrat surazatoare urmata de Dora care zambea stanjenita.
…Nu este bine sa beti singuri…lasati impresia ca va ascundeti, precum scolarii. Am servit-o si pe mama cu un pahar iar eu m-am scuzat si m-am retras strategic.
La masa de seara am intrebat in treacat…
…Si ce profesie are Dora, parca asa spuneati ca o cheama!?
…Acum este judecatoare la CCCC…are mare influenta si este foarte bine cotata..
…Si va mai vedeti cu ea?

Câteva fanteziitari de tot
O noua aventura cu soacra
Prima dată când am făcut sex cu mama
Fantastic: Andreea și colega ei de apartament.
Nora…matusa mea…

…Saptamana viitoare vine la masa , iar apoi ne-a invitat la un ceai sambata la ora 17:00. Dar de ce atata interes din partea ta?
…Intreb numai, curiozitatea…si apoi mai este si limuzina…Jaguar XGR…nu-i pentru toata lumea. Voi sunteti medici amandoi si nu va permiteti!!!
A venit la masa intr-o pereche de blue jeans, cu sandale pe piciorul gol si cu un T-short alb prin care i se vedeau clar sfaracurile sanilor, mari, drepti, obraznici…sutien nu avea. Cum tocmai ma pregateam sa plec pe litoral si am refuzat banii parintilor, Dora s-a amestecat in discutie….
…Mihai…daca vrei sa lucrezi ceva pe litoral in vacanta, cunosc pe cineva care ar avea nevoie de o persoana la receptia hotelului care sa vorbeasca doua limbi straine, cel putin. Ofera cazare, o masa la pranz si salariu. Am nevoie de un raspuns rapid ca sa pot sa-l sun la timp.
…Multumesc Dora, te rog sa-l suni cand vrei…eu sunt decis, trei zile pe saptamana!.
Dupa masa stateam pe terasa la o cafea, Dora s-a ridicat si a vorbit de pe celular. A vorbit dupa coltul casei.
…Este totul in regula Mihai!…mi-a spus unde sa merg, cu cine sa vorbesc si saptamana urmatoare eram receptionist. Nu va spun ca dupa ce m-am intors de pe litoral am avut mai multe intalniri cu Dora. Nici una programata…asa credeam eu! Mai tarziu am aflat ca Dora urmarea ca intalnirile sa aiba loc asa… ca din intamplare, cand de fapt ea imi pusese gand rau.

S-a intamplat de cateva ori sa fiu in intarziere la facultate iar Dora s-a oferit sa ma ajute conducandu-
ma rapid cu limuzina ei. Cativa colegi s-au sesizat si bine inteles ca n-au lipsit glumele si apropourile.
…Buna bucata Mihaie…!

…Ce sofer ca lumea…cand ne-o prezinti si noua ba?
O data, chiar ma grabeam tare iar Dora nu a stat sa se mai schimbe…a urcat la volan numai cu halatul de casa pe ea. Poalele halatului au alunecat pe picioarele frumos epilate descoperindu-le pana aproape de chilotei…doar ca Dora nu a schitat gestul sa si le acopere iar asta mi-a placut. Am ramas sa le admir pana am coborat. Intimitatea dintre noi crestea cu fiecare invitatie pe care Dora mi-o lansa si cu fiecare intalnire pe care o aveam cu ea. Mama zambea malitios de fiecare data cand aduceam discutia despre ea si nu mai comenta ca inainte. Sa nu aveti impresia ca eu nu stiam…in nici un caz interesul ei pentru mine nu era gratuit, se manifesta pe zi ce trece mai amical, uneori chiar intim dar fara ca sa se depaseasca anumite limite. Voia sa ma futa dar nu stia cum sa ma abordeze mai bine. Acuma, sincer sa fiu, nu stiu daca Dora voia sa ma futa sau se voia fututa.
Si dintr-o data totul a basculat in favoarea mea. De Sarbatori parintii mei au decis sa mearga doua saptamani la munte, la Predeal si sa se intoarca pe 3-4 Ianuarie. Eram hotarat s-o fut pe una Wanda, o boboaca de belea si care mai ca nu ma ruga s-o fut, asa se dadea pa langa mine!.Deja imi aranjasem sa petrec cu un grup de colegi(Wanda facea parte) cand am avut un apel de la un numar necunoscut. O voce pe care am recunoscut-o imediat!

…Mihai, iarta-ma ca deranjez…daca nu ai nimic important programat…Stii eu nu stiu cuma sa-ti spun…adica nu vreau sa crezi, nu stiu cum s-a intamplat , incerc sa fiu cat mai directa, nu stiu daca o sa-mi permiti dar am ramas pe dinafara tuturor aranjanmentelor si voi fi singura de Craciun si de Revelion. Si daca vrei sa fiu sincera…detest!. Daca vrei, si nu ai alt ceva aranjat, sau daca iti face placere…mie mi-ar face o placere deosebita, sa petrecem impreuna Sarbatorile. Au mai ramas doar trei zile, este din scurt si n-as vrea sa-ti stric programul…doar daca nu ai altceva mai bun. Se balbaia, nu stia cum sa incerce sa explice graba si invitatia atat de directa.Mai bun nu puteam sa am…ce putea fi pentru mine mai bun…trebuia sa fiu nebun sa refuz!!!de cand am plecat pe litoral Dora imi incinsese fantezia si as fi vrut s-o fut…numai ca nu avusesem ocazia…niciodata!
…Nu-i vorba de program ci de faptul ca tocmai sunt disponibil. Ea nici macar nu avea idee cu cine avea de a face. Eu eram mult mai versat decat isi putea ea da seama. Intelesesem ca Dora vrea sa ma futa…eu voiam mai mult…nu inviti asa, tam nesam un tanar sa petreaca Sarbatorile cu tine numai pentru ca esti singura.
Parintii mi-au plcat iar eu am sunat-o imediat pe Dora pretextand ca vreau sa particip si eu, sau ca poate este nevoie de ceva in plus!

…Eu nu …adica ar fi bine daca ai veni acum…eu cred ca nu este ceva rau…daca tu vrei…eu vreau…balbaiala ei imi facea o placere deosebita si ma convingea o data in plus…Dora voia pula!

Nici n-am mai apucat sa sun ca mi-a si deschis…de data asta avea pe ea un halat nu prea lung, sub genunche, larg si fara cordon, o culoare nedefinita insa frumoasa…mi-am dat seama ca era emotionata, mainile ii tremurau usor…mi-a facut semn s-o urmez…
…Cafea?…sau poate vrei vin! Imi ocolea privirea…nu se putea uita drept in ochii mei

…Am si o bere belgiana…Elvira(mama adica) mi-a spus care este preferata ta…si acum ce facem? Ma apropiasem foarte mult de ea, eram aproape lipiti…se uita cu teama in ochii mei…pleoapele ii tremurau…am pus mana pe umarul ei…am simtit-o tresarind…cand am coborat mana spre talie a inceput sa rasufle greu…
…Ti-e teama? a dat din cap pozitiv…am tras-o incet spre mine si am sarutat-o…si-a deschis imediat buzele, limba… numai varful s-a strecurat printre dinti iar geamatul ei a fost suierat…parca si-a scos sufletul din piept…era strigatul pe care nu-l asteptam…

…DA..DA..DA… vreau si eu…m-a luat de gat cu bratele amandoua si m-a strins puternic…am intrat cu un picior intre picioarele ei…si le-a départat imediat si s-a impins cu pizda in eractia mea imensa. Gemea usor sarutandu-ma…se impingea in mine mimand un sex improbabil in pozitia in care eram…cu grija, fara sa o bruschez, am ridicat poalele capotului cu palmele pipaindu-i pielea…nu avea achiloti…

…AH…OOOFF….am continuat sa o pipai cu mainile…am urcat catre buci…am cuprins una in palma…tare si fierbinte…a tras de mine in jos si am priceput…ne-am lasat amandoi pe covor…abia am avut timp sa imi dau jos blue-jeansii…m-a tras peste ea, infometata si nerabdatoare…s-a lipit de mine de parca eram incleiati…picioarele s-au unit la spatele meu cuprinzandu-mi salele si au inceput sa imi ghideze cu tarie pula in ea…intram si ieseam din pizda ei ca un metronom…si in timpul asta nu inceta sa ma sarute…appasat, pasional, cu palmele infipte in ceafa me atragandu-ma cu disperare spre gura ei…gemetele ii devenisera strigate, infundate, din gatlejul care ma tinea prisonier intre buzele ei lacome.

Dadeam amandoi din cur cu inversunare incercand sa ne patrundem cat mai adanc…palmele i se mutasera pe spatele meu, le misca in sus si in jos pana la solduri si tragea de mine s-o patrund mai adanc…mai adanc nu se putea, eram in ea pana la coaie.

…OOOh Mihai, da-mi, da-mi!…nu mai pot tine…bag-o….OOOOOOOOOH Doamne!…se contorsionase, picioarele se strangeau inca in jurul meu si ma trasese...



    Login