Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataJoi sau povestea elefantului din sarpele boa (part 1)
Autor : StillDope - 2011-11-26
Citita de 3513 ori - Nota 7.88 (40 voturi)
-Ce sarpe boa ai vazut tu sa inghita un elefant? ma intreaba ea mirata.
-Sarpele nu e sapre si elefantul nu e un elefant. Stii ce, nu conteaza ca e sarpe, elefant sau camila. Conteaza ideea. Ideea din spatele povestii conteaza, nu personajele.
Ma privea atenta cu ochii ei mari si negri parand a fi extrem de nedumerita. Si-a ridicat piciorusele micute pe fotoliu tinandu-le stranse la piept ca pe o comoara pretioasa pe care nu ar fi vrut sa o piarda niciodata. Isi aseza buzele pe marginea genunchilor si ofta scurt. Apoi spuse pe un ton distant:
-Nu imi place povestea ta noua...
-Care dintre ele ? o intreb eu privind atent ecranul laptopului.
-Gomorra Hotel.
Intorc brusc privirea sprea ea. Sunt un pic iritat de ea.
-Ti-am spus sa nu o citesti, nu e gata inca.
-Tot nu imi place , spuse ea in timp ce se ridica de pe fotoliu si se indrepta spre bucatarie.
Cum am putut sa fiu atat de neatent , nu trebuia sa citeasca despre Gomorra. Nimeni nu ar trebuii sa citeasca vreodata despre Gomorra. Am aranjat ultimul paragraf si am inchis laptopul. Ea se intoarce cu o cana mare de ceai din bucatarie.
-Cum arata un elefant inghitit de un sarpe boa? ma intreaba ea in timp ce se aseaza din nou pe fotoliu.
-Multi ar spune ca arata ca o palarie ii spun eu razand.
-E stupid!
Nu ma mai deranjez sa ii raspund. Incep sa ma invart prin camera fara nici un scop. Privesc intai biblioteca veche , apoi cele doua tablouri de pe peretele opus. Ii simt privirea cum ma urmareste in camera, cum incearca sa imi descifreze fiecare gest si sa inteleaga ce se ascunde in spatele fiecarei miscari.
Sta linistita pe fotoliul masiv din piele maro in centrul camerei asemenea unui soare in timp ce eu gravitez in deriva in jurul ei. Ajung in spatele fotoliului si ma intorc spre ea. Ii vad parul negru strans la spate si urechile ei micute si usor ascutie la varf.
-Ai cele mai ciudate urechi din lume.
Isi intoareca capul spre mine dar eu ma intorc cu spatele aproape in acelasi timp. Ii surpind o secunda privirea calda apoi ma apropii de usa. Apas pe clanta si use se deshide cu un sunet metalic.
- Ti se pare tie.
Ies pe hol inchizand usa dupa mine. Simt gresia rece sub talpile mele goale. Holul e unul lung si intunecat. Nu imi place. Mereu as vrea sa il pot schimba dar el ramane mereu aici ca toate lucrurile neplacute din viata. Numai lucrurile bune par a fi efemere.
Intru in bucatarie si imi pun o cana de ceai. Privesc distrat pe fereastra. Aproape a venit iarna.
-Ahhh! Cacat!
-Ce ai patit? se aude vocea ei din cealalta camera.
-Nimic , mi-am turnat cei fierbinte pe mine.
Sterg ceaiul de pe masa apoi imi privesc mana rosie. Deschid robinetul si lasa apa rece sa imi cada pe palma in timp ce o misc su jetul puternic de apa. O secunda simt o durere puternica apoi ea dispare treptat si toata mana pare a amorti sub atingerea de gheata a apei. Inchid robinetul. E mai bine acum.
Plec din bucatarie inspre camera in care e ea. Ma astepta tot acolo, pe acelasi fotoliu tinandu-si picioarele in brate cu o mana iar in cealta tinand cana de ceai sprijinita pe genunchi.
-Am uitat ceaiul!
Incepe sa rada si ma masoara din priviri.
-Pot sa il iei pe al meu , oricum s-a racit.
- Nu imi mai trebuie ceai.
Ma asez din nou la birou si incep sa ma invart cu scaunul pana ajung cu fata la ea. Ii privesc fata alba pe jumatate ascunsa in spatele genunchilor. Ochii ii se miscoreaza usor schitand un zambet.
-Azi e joi? ma intreaba ea.
- Da, de ce intrebi ?
-Intr-o joi toti o sa murim, spuse ea pe un ton pierdut dar serios.
-De ce crezi asta?
-Joia e o zi urata, nu crezi ? ma intreba ea trezita parca din visare.
-Zilele sunt zilele , nu sunt frumoase sau urate.
-E la fel ca sarpele boua si elefantul... Nu conteaza zilele , conteaza ce este in spatele lor.
Deci a stiut tot timpul de elefant si sarpele boua, de palarie, de micul print si a preferat sa nu imi spuna nimic. Zambesc infrant. Se ridica incet de pe fotoliu , lasa cana pe parchet si incepe sa danseze cu miscari gratioase prin camera pe o muzica pe care numai ea o aude. Se ridica incet pe varful degeteor si paseste cu pasi mici si rapizi prin camera lasand impresia ca pluteste usor la cativa centimetri deaspura parchetului. Se opreste cateva clipe si sta nemiscata. Ii privesc atent fata incordata cu ochii privind in gol, buzele micute si roz incordate fata alba ca laptele serioasa dar emanand in acelasi timp gratie si frumusete. Cand danseaza e complet alta persoana, cu fiecare miscare precisa pe care o face pare ca sfideaza insasi viata ea ramanand eterna in pasii ei de dans. Piruetele sunt din ce in ce mai rapide, pasii mai alerti, si totul pare a fi o furtuna plina de gratie. O pirueta , doi pasi grabiti, inca o pirueta apoi se prabuseste incet pe parchet deschizand bratele larg spre cer.
Ma ridic de pe scaun si aplaud reprezentatia data de ea. Zgomotul palmelor mele par a o trezi dintr-o transa. Lasa bratele sa ii cada pe langa corp si incearca sa isi traga sufletul. Ma apropii de ea , o prind de mijloc si o ridic usor in aer, o prind in brate si ea isi incolaceste picioarele in jurul meu in timp ce ma priveste atenta in ochi.
-Cum sunt azi ? ma intreaba ea.
-Ce e azi ? o intreb zambind
-Joi!
-Joia intodeauna esti frumoasa.
Zambi larg lasand sa se vada printre buzele roz dintii ei albi. Apoi ma saruta usor. Buzele se despart dar fetele noastre raman apropiate, ii mangai usor obrazul cu varful nasului in timp ce ea imi saruta pleoapele si apoi fruntea. Buzele mele ii urmeaza conturul barbiei urca usor pe linia maxilarului si ii cuprind lobul urechi stangi intre ele. Il sug usor apoi il abandoneaza aterizand gentil pe pielea fina a gatului. Isi aseaza capul pe umarul meu lasandu-mi gatul gol spre a fi devorat de sarutari. O strang in brate asezandu-mi ambele palme pe spatele ei micut si simt cum corpul ii tresare usor cu fiecare atingere. Isi incolaceste picioarele si mai strans in jurul mijlocului iar degetele ei se infig in parul meu. Buzele mele coboara din ce in ce mai mult pana aproape de marginea tricoului vechi pe care il poarta pe ea. Ii sarut baza gatului , umerii apoi urc iar pe gat intr-o cautare fara sfarsit.
-Hai in dormitor imi sopteste ea usor in ureche.
Traversez incet livingul , deschid usa si simt din nou gresia rece. Maresc pasul si sarutarile mele par sa o gadile.
-Mai incet imi spune ea printre chicote de ras.
Deschid usa dormitorului cu ea in brate si o asez cu grija pe pat. Isi da jos tricoul si se intinde lasciv pe tot patul. Ii admir miscarile lente ca ale unui balerine ce vrea sa mangaie asternutul. Isi impinge brusc pieptul spre mine si sanii ei micuti ii raman suspendati in aer. Sta cu capul dat pe spate ca si cand ar fi in extaz apoi se arunca pe spate in pat si incepe sa rada. Sta intinsa in pat doar cu o pereche de pantaloni scurti de blugi pe ea si ma priveste. Este incredila de frumoasa pielea ei ca laptele contopinduse cu asternutul alb. Pare atat de firava si totusi emana atata autoritate cand imi face semn sa imi dau camasa jos si asta ma inebuneste. O desfac in graba si o arunc pe jos in timp ce ea se intoarce cu spatele. Se aseaza in patru labe ridicand fundul in sus miscandu-l senzual in sus in jos si circular. Intr-un mod ciudat perechea aceia de blugii ii faceau fundul si mai excitant lasand sa se vad la fiecare miscare cate un pic din fesele ei albe. Mi-am asezat palmele pe el si am inceput sa il strang usor intre degete in t...



    Login