Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIRINA ... si era iarna
Autor : scratone - 2015-03-15
Citita de 5961 ori - Nota 7.75 (32 voturi)
Candva ... odata demult, citind o recenzie a unui prieten de pe un forum, ii reprosam ca facuse dragoste cu o bunaciune intr-o camera de pensiune dotata si cu un semineu. Nu ardea focul in el, nu stiu de ce, dar i-am promis ca odata ii voi povesti o intamplare intr-un asemenea decor ... asa ca a venit timpul sa ma tin de cuvant. Cu dedicatie pentru ... prietenul meu !


Iarna in toată regula afara ... ninge ca in povestile copilariei. Fulgi mari si jucăusi coboara lin din inaltul cerului si se astern usor pe pamantul reavan, multi ... din ce in ce mai multi. Era doar o zi banala de miercuri si ma gandeam ca ar fi frumos sa ninga asa inca vreo doua zile sa se depuna suficient pentru un sanius, bucuria copiilor ... dar parca numai a lor !
Desi nu-mi place sa fac planuri, sint genul de om care ia hotarari rapide, pe moment, astfel incat sa nu ma pot razgandi, de data asta incep sa visez cum ar fi sa merg in weekend la munte. Undeva sus la o pensiune uitata de lume, sa uit de tot, sa fiu liber si sa stau in fata unui foc sa-mi adun gandurile si de ce nu, poate sa croiesc ceva planuri pentru viitor. Suna asa de interesant gandul incat fara sa realizez mana mi-a apucat telefonul si am format numarul unui bun prieten, mare amator de iesiri in decor ... amator de orice inseamna distractie.

- Salut Radule, ce faci ? – Ooo, salut batrane, uite la munca, tu ? – Si eu la fel Radule, tot pe plantatie, dar m-a strafulgerat un gand si fara sa-mi dau seama te-am apelat. – Mai sa fie, ia sa auzim noi gandul ala, shoot batrane direct. – Pai ma gandeam ca daca va continua sa ninga asa de frumos, poate vorbesti cu Anca si cu Silviu si facem o iesire undeva pe la Moeciu, ce zici ? ... Tacere cateva secunde .... – Mai, stii ca ai dreptate, chiar as bea un vin fiert intr-o cabanutza undeva la munte ... niste pastrama de oaie, un gratarel ceva ... mmm, gata m-ai convins frate, ii sun indata, apoi te anunt rezultatul ... oricum deja imi ploua in gura batrane cu gandul la o pastrama pe gratar ... si daca nu vor, merem numa noi si gata. Haidi ... pa, te apelez io soon !

Imi bag telefonul in buzunar si continui sa ma uit pe geam ... doamne ce frumos poate sa ninga, iar eu parca sint un copil care se bucura ca la vederea unui cadou frumos. Ma apropii de geam, dau perdeaua la o parte si aburesc putin geamul .... asa cum faceam cand eram mic, fiind acasa si pentru ca eram bolnav stateam la geamul dormitorului si ma uitam cu jind la copii care se jucau afara in zapada si oftam de numa. Ma retrag usor si degetul aratator deseneaza involuntar un brad stilizat pe urma lasata de rasuflarea mea ... da, eram hotarat, voi pleca la munte, indiferent de raspunsul prietenilor mei.
Ma asez la birou si incep sa verific cam ce hartii trebuiau terminate azi, iar restul sa le planific pe zile si sa le asez ordonat in tavita corespunzatoare fiecarei zile aflata pe biroul meu. Timpul trece fara sa-mi dau seama, cam 45 de minute de la convorbirea noastra si ma gandeam ca poate iar nu poate Radu pleca de la serviciu, s-a mai intamplat odata. ... Tzar ! Tzar ! ... imi suna telefonul in buzunar, il scot si constat ca este Radu ... sper sa fie de bine. Raspund ... – Consider it done ! ... hai ca avusesi o idee mareatza batrane, Anca si Silviu sint super incantati vazand cum ninge afara, e stabilita, vineri la 17.00 plecam de la Anca de acasa doar cu 2 masini, a ei si a lui Silviu. ... inca ceva my friend, sper sa nu fi facut o gafa ! – Nu stiu despre ce vorbesti Radule, fii mai explicit te rog. – Mai batrane, io nu te intrebai, da tu ai in plan sa mergi cu cineva la munte, ca te stiu cam singur ? – Singur Radule, tot asa. ... – Auzi frate, nu vreau sa te supar, dar intreb ... Anca are o colega de serviciu care e si ea tot singura, ai avea ceva impotriva sa ... – Sa o invite si pe ea ? Nu Radule, fara probleme, mai am si eu cu cine schimba o vorba acolo, ca tu esti cu Anca, Silviu cu Madalina, iar eu eram roata aia de pe langa carutza nene. ... - Batrane, ma superi cand vorbesti asa, sintem prieteni si ne cunoastem de-o viata, esti binevenit oricand cu noi oriunde, singur sau nu ... – OK atunci, ii spun Ancai sa o sune pe Irina, asa o cheama, ca fata chiar a rugat-o odata daca facem vreo iesire pe undeva sa o luam si pe ea ca nu are cu cine iesi. Am cunoscut-o si este tipul de fosta tocilara, are ochelari dar e dragutica, mai retrasa dar de viata asa. Te-am cuplat ... parol de nu ! - Mai, lasa cuplajele si rezolvatzi problemele la munca, nu cumva sa aud ca si data trecuta ca nu poti pleca ...clar ?

- Da tu ce crezi ca am facut instant dupa ce m-ai sunat, ha ? Am fost la seful si l-am anuntat ca in weekend sint plecat ... deci e liber drumul frate. ...
– Bine Radule, hai fa pregatirile necesare, roag-o pe Anca si pe Madalina sa cumpere ele ce trebuie si pun si eu cand ne vedem, ok ? – E ca si rezolvata batrane ... singurul lucru pe care-l voi cumpara eu este pastrama aia, am gasit undeva la un batran la o hala de carne o pastrama de sa-ti bati prietenii cu cravata uda, parol ! Fug ... am treaba, ne mai auzim dupa ce terminam cu munca ... ceao batrane.

Intre timp am mai vorbit cu Radu si cu Anca, ei cautand o pensiune unde sa stam pe perioada weekendului, pana la urma au gasit ceva frumos, o cabanutza mai batranesca, dar superba, totul vechi, semineu in living, ceva rustic si de bun gust (mi-au trimis si mie pozele sa vad cum arata pensiunea).
Vine in sfarsit si ziua de vineri … termin jobul putin mai devreme, caci vorbisem cu seful meu sa-mi dea drumul cu 2 ore mai repede pentru ca plecam la munte (nu a fost niciun impediment, cate ore peste program stateam sau cate delegatii faceam in locul colegilor … numai eu stiam si seful meu, binenteles). Plec spre locul unde stateam, ma echipez de munte, imi fac un mic bagaj nu prea voluminos, ceva schimburi, pijama, trening, ustensilele de igiena personala … chem un taxi si dau adresa Ancai.

Ajung destul de repede la ea, fiind destul de aproape de locul unde stateam in chirie si ii vad deja pe toti pregatiti, bagajele erau deja bagate in masini, iar ei stateau si fumau afara. Platesc taximetristului si cobor cu geanta mea de voiaj tip sac … - Hey batrane, … ma ia Radu in primire, ai ajuns deja. Dau mana cu Radu si cu Silviu, le pup pe Anca si pe Madalina, deh sintem prieteni de foarte multi ani, Radu imi ia sacul si il pune in portbagaj la Anca … - Sinteti gata de drum ? – Noi da, insa o asteptam pe colega mea Irina … zice Anca facandu-mi cu ochiul si zambind. Ma batea gandul sa-ti spun sa mergi tu dupa ea, fiind insotitoarea ta in acest weekend, ce zici ? Ma uit asa smechereste spre Anca … - Da ? pai si de ce nu ai zis, faceam un ocol si gata, macar ajungeam la timp sa plec … si in momentul ala opreste un taxiu langa mine … io nemaiputand termina fraza. Ma uit si vad o mogaldeatza de fata (cred … ca era imbracata ca un mic ursuletz, sau asa dadea impresia) … coborand din taxi si tragand de un troler mai mare ca ea. Ma duc spre ea … - Buna domnisoara, te rog frumos sa imi dai voie sa te ajut, zic. Ursuletzul se intoarce catre mine, vad aparand de sub gluga un capsor de fata, cu ochelari fini si niste ochi mari si mirati … - Te rog, … aaa, multumesc.

Iau trolerul … pe dreaq ca l-am tarat prin zapada, oare fata asta plecase cu bolovani la munte, asa de greu era, in timpul asta ea platind cursa soferului de taxi. Vine Radu … - Hai sa te ajut batrane, zice apoi …. Bai ce dreaq cara fata asta in bagaj, ca e greu de numa. … - Chestii de fete si ce-mi este necesar pentru munte, se aude un glas din spatele nostru … - Gata, pe cai !, se aude vocea autoritara a Ancai, sa ajungem pe lumina daca se poate. Silviu tu cu Madalina o luati in fata, voi doi sus la mine in masina … zice Anca si arata spre mine si Irina.
Ma urc in masina Ancai in spate cu Irina, ursuletzul mic … insotitoarea mea si plecam spre munte. In masina Anca daduse drumul la caldura, asa ca observ cu coada ochiului cum ursuletzul incepe sa se foiasca langa mine … - Irina mama, aud vocea Ancai, da jos blana aia de pe tine ca o sa mori de cald, sau transpiri si cand te dai jos racesti … si s-a dus weekendul tau fain la munte. – Bine Anca … aud ursuletzul raspunzand, apoi incepe sa-si desfaca fermoarul si da sa se dezbrace de chestia aia umflata de pe ea … intinde mainile in lateral si ma loveste peste nas cu mana dreapta … intorc capul spre ea in momentul cand o aud … - Vai, imi pare rau daca te-am lovit, scuza-ma, dar cred ca nu prea am loc sa ma dezbrac in masina. – Nu face nimic, stai linistita, hai mai bine sa te ajut … dar in sinea mea ma gandeam, ce dreaq fata parca pleci la polul nord in expeditie, asa te-ai imbracat. In fine, reuseste pana la urma sa dea chestia aia jos de pe ea … moment in care pot sa o observ mai bine. Satena cu par mediu prins asa intr-o mica coada in spate, ochi verzi frumosi, nas mic, buze mici, o pereche de ochelari fini pe nas ceea ce ii dadea asa o imagine de secretara, dar un fizic plapand, era micuta rau, un pulovar strans pe ea care abia mai lasa loc sa se observe o pereche de sani mici, asta daca nu cumva avea sutien si cate o pereche de sosete bagate pe acolo, nu era frumoasa, dar placuta. … - Nu-i frumos sa te holbezi la mine … spune catre mine si-mi intinde mana, o mana mica si fina, parca de copila. Ma cheama Irina. … - Aaa …. X, ma prezint si eu, … si donsoara Irina nu ma holbam la d-voastra. Ma uitam cum de o donsoara asa de micutza ca d-voastra poarta o asa chestie de mare ca geaca, cred ca as intra si eu acolo lejer … se aud rasete din fata, Anca si Radu deja se distrau, ma uit si o vad pe Irina zambind, asa ca incep si eu sa rad. … - Gata, prezentarile fiind facute, putem trece la etapa urmatoare … bancuri si voie buna.

Drumul catre Moeciu a fost placut, am vorbit, am spus bancuri, am ras, ne-am distrat ... in cateva cuvinte. Ajungem deja pe inserate la Moeciu, bajbaind putin pana am gasit cabana ... era intr-adevar ceea ce imi dorisem. O cabanutza mica, cu parter si mansarda, undeva pe langa un parau de munte, departe de celelalte cabane, parca pitita intre brazi ...ce sa mai, o splendoare. Ne-a asteptat proprietarul cu sotia lui ... ne-a prezentat cabana ... ceva de vis, cand am intrat si am vazut cum era aranjata, totul era rustic, din lemn, mirosea a lemn ars ... semineul deja mergea, ceva splendid. Le-am platit proprietarilor care chiar s-au bucurat ca nu sintem pusti (avusese niste probleme cu un grup de tineri care intr-un weekend aproape ca le demolasera tot) si a ramas sa ii sunam duminica pe la pranz cand vroiam sa plecam sa le lasam cheia.
A urmat caratul bagajelor in cabana, eu normal ca fiind cavaler am ajutat-o pe Irina sa-si care trolerul ala greu inauntru, ei revenindu-i sarcina sa-mi ia sacul meu. ... – Auzi, dar tu numai cu atat ai venit la munte ? ... ma intreaba mirata Irina. – Da Irina, ceva schimburi, o pijama, doua camasi, trusa cu ustensile personale, un trening, doua prosoape si cam atat. ... se uita lung la mine si parca nu-i venea sa creada. – Mda, voi baietzii sinteti mai practici, noi avem de carat o gramada de chestii dupa noi, deh ... sintem femei.

Ne-am stabilit pe camere ... sus erau doua dormitoare unde au urcat Anca cu Radu si in celalalt Silviu cu Madalina, iar jos ramasese o camera si micutzul living. Irina cam statea asa si se uita la Anca de parca nu stia ce sa zica si isi musca buza de jos ... era in cumpana, oare eu in ce camera voi sta. Cum Irina nu zicea nimic, am luat eu decizia pe loc ... – Irina, mergi tu in camera ca eu voi dormi in living, pe canapea. S-a uitat la mine, a zambit ... –Multumesc, esti un cavaler, ... s-a intors pe calcaie si a plecat spre camera. Eu m-am dezbracat si m-am pus pe un fotoliul de langa semineu si mi-am aprins o tigare ... nu prea aveam ce despacheta.

Seara a fost perfecta, fetele s-au pus sa faca ceva sandvisuri, Radu a pus un vin la fiert, in timpul asta eu vorbeam cu Silviu despre una-alta langa foc. Am mancat toti la micutza masa din living din picioare ... un fel de self-catering, apoi am pus cate o cana de vin si ne-am asezat in fata semineului. Am pus tara la cale, adica am facut programul pentru a doua zi ... urma sa vedem cat vom respecta din el. Usor usor am inceput sa depanam amintiri ... am pus un laptop cu niste boxe mici sa cante muzica oldies care ne placea la toti, chiar am si dansat ... apoi am iesit afara toti si am tras o bataie cu zapada pana ne-au inghetat mainile ca nu ne luaseram manusile din cabana ... inapoi in fata semineului si iar povesti si vin fiert. Eu stateam pe canapea, Irina langa mine ... Anca in bratele lui Radu tot pe canapea iar Silviu si Madalina pe cate un fotoliu ... un grup compact, un grup de prieteni iesiti intr-un weekend la munte sa uite de nebunia orasului si de problemele de la serviciu.

La un moment dat Radu s-a retras usor cu Anca, Madalina motaia deja in fotoliu ... asa ca Silviu a luat-o usor si a dus-o sus catre camera. Eu ... am ramas cu Irina ... – Ti-e somn ? ma trezesc intrebat de Irina. – Nu Irina, de regula adorm la ore foarte tarzii ... spun in timp ce ma asezam intr-unul din fotoliile de langa semineu. In fata semineului era pe jos o blana de oaie groasa ... asa cum v-am spus, toata cabana era facuta rustic, o minunatie.
Irina s-a ridicat de pe canapea si s-a asezat pe celalalt fotoliu de langa semineu, si-a aprins o tigara si o aud ... - Spune-mi despre tine, cine esti, cu ce te ocupi, ce-ti place sa faci. – Interogatoriu donsoara ? ... replic zambind catre ea. – Nu, nu ... doar vroiam sa stiu, binenteles ca-ti voi povesti si eu despre mine apoi. Mi-am mai pus o cana de vin, ea nu a vrut ... apoi am inceput sa-i povestesc. Ma mai intreba ea, imi spunea si ea despre viata ei ... am aflat ca era singura, nu o atragea inca o relatie, ea dorind sa faca cariera, apoi va decide ce si cum.
Usor usor a inceput sa o ia somnul, casca si ochii i se micsorau ... – Irina, ti-e somn, hai fugi la culcare ... maine avem mult de umblat, trebuie sa fii odihnita. S-a sculat de pe fotoliu, s-a intins, mi-a zambit ... – Noapte buna! ... si a plecat spre camera, inchizand usa in urma ei. M-am asezat pe fotoliu sa-mi termin cana de vin si mi-am aprins o tigara. Placuta companie Irina, o fata firava dar puternica si cu dorinta de a reusi in viata ... mi-a placut felul ei de a fi pana la urma. Era doar o tipa care-si dorea mai intai cariera, apoi va vedea ce va face in privinta familiei ... i-am urat noroc in gand si am inchis ochii ... m-a luat somnul.

Nu stiu cat am dormit in fotoliu, cert este ca la un moment dat m-am simtit mangait pe obraz si deschizand ochii am vazut-o pe Irina imbracata intr-o pijama albastra cu ceva flori pe ea in fata mea ... – Scuza-ma, dar ai adormit si cred ca iti este frig deja. Am pus eu doi busteni pe foc sa arda ... vreau sa te rog ceva. Ai fost domn si m-ai lasat sa dorm eu in camera, dar patul este prea mare si imi este frig in el ... si iti spun asta fara sa bat niciun apropo. Vrei sa vii si sa ne incalzim amandoi ? ... dar sa nu te gandesti la prostii, te rog frumos.
Ma uit la ea, doamne ce mica era fata asta in pijama si observ acum ca intr-adevar avea sanii mici, sani care ii impungeau pijamaua stramta pe corpul ei firav. – Bine Irina ... chiar am adormit, probabil oboseala si vinul sa fie de vina ... merg pana la baie si vin, hai fugi in pat si incalzeste-l pana vin eu. A fugit usor pana in camera, usa a ramas deschisa, eu am mers la baie si m-am spalat, apoi m-am imbracat in pijama si am intrat in camera. Putin cam bezna ... dar am vazut patul, nu era chiar asa de mare, dar probabil cum ea era mica i se parea gigantic ... am tras de plapuma si m-am bagat langa ea. S-a intors spre mine si m-a luat in brate ... – Numai ne incalzim, sa nu cumva sa-ti treaca prin minte altceva, da ? – Bine Irina ... asa ramane, e stabilita, dar te rog daca adorm si sforai ... sa ma impingi putin daca te deranjeza. ... – Atata iti trebuie, ca te dau jos din pat si te trimit in living ... si rade frumos si fin. Mana ei mica o pune pe pieptul meu, capul i se sprijinea de umarul meu, isi pune un picior peste ale mele sub plapuma si ... adoarme lin, de parca ii facuse cineva o vraja.

- Helouuu ... porumbeilor ! ... aud asa ca prin ceata ... deschid ochii si constat ca Irina este inca in bratele mele, fata ei este atat de aproape de fata mea incat aproape ca buzele noastre se ating. Ma gandesc instant sa-i fur un sarut de buna dimineata ...dar ma las pagubas, daca se supara ? Nu auzise nimic ... as fi vrut sa ma scol, dar instinctul imi spunea sa nu, sa raman acolo asa cum stateam, sa vad ce reactie va avea Irina cand se va trezi.

Vocea era a lui Radu ... deja se auzeau cum pregateau micul dejun la bucatarie si susoteau ... Irina da semne ca se trezeste, deschide ochii ... se uita in sus la mine, eu la ea ... zambeste ... si ... ma saruta fugitiv. – Asta asa ca ai fost cavaler si nu ai profitat de mine ...aaa, si ca m-ai incalzit, doamne ce cald poti sa fii. Apoi brusc se ridica din pat si se duca la usa, iese in living unde deja ceilalti puneau masa ... – Cam mult dormiti voi doi, ... se aude vocea Ancai, ... si parca el trebuia sa doarma in living pe canapea ! S-a intamplat ceva Irina aseara ? zice Anca razand strengareste ... – Hai mai, nu fiti rai, mi-a fost frig si cum el a adormit pe fotoliu am mers si l-am chemat sa ma incalzeasca putin ... doar atat, ia nu va mai ganditi voi la prostii, este un tip super de gasca si cavaler pe deasupra. ... – Daaaa, stim Irina, cum sa nu ! ... zice Anca zambind, caci o vedeam prin usa deschisa, eu fiind inca in pat si ma intindeam ... – Tu fa bine si da-te jos din pat si hai sa mancam, nu am vorbit aseara ca mergem la partie ?

- Gata, gata ! ... ma scol. Ma ridic si merg la baie, ma spal rapid si merg in living sa-mi iau sacul, il duc in camera si cand inchid usa se deschide usa la baie si iese Irina ... goala din baie. ... Ne uitam mirati unul la altul, eu ma fac ca-mi pun mana la ochi, ea isi acopera partile intime cu mainile ... apoi imi face semn sa ma intorc. Ma intorc sa o las sa se imbrace ... wow ce mica este si cu sanii aia feciorelnici, mmm ... o pasarica mica, era rasa de tot la piersicutza jos, o incantare nu alta ... gandeam eu. Gata sint ... aud vocea Irinei, de ce ai venit inapoi aici ? – Pai ... ma balbaiam ... unde sa ma imbrac Irina, dincolo au pus masa, doar nu ma dezbracam acolo in fata lor, nu ? Incepe sa rada ... - Ai dreptate, si uita ca m-ai vazut dezbracata, da ? – Io ? ... nu am apucat sa vad nimic, mi-am pus palma la ochi zic razand ...
- Bai ce tot susotiti voi acolo, hai mai repede ca vi se raceste mancarea si ceaiul. Lasa ca aveti timp de discutii si susoteli pe partie, clar ? ... – Gata, venim ! ... le raspund prietenilor care continuau sa faca misto de noi.
Ziua a continuat pe partie, distractie si voie buna ... apoi inapoi la cabana, era deja timpul sa facem gratarul. Proprietarul avea si un mic gratar in curte, o masa facuta din lemn cu buturugi in jurul ei ... feeric. Am facut gratar, la final pastrama de oaie, ... o minunatie, doamne cum mirosea, deja salivam la gandul ca ma voi infrupta din ea ... am luat totul si am intrat in cabana si ne-am pus la masa. Dupa ce am mancat ... ne-am ospatat cu cate un vin noi baietii, stabilisem sa mergem sa vizitam castelul la Bran ... dar aveau sa conduca fetele, adica Madalina si Anca. Mers la Bran, vizitat castelul, cumparat cateva suveniruri de la mici comercianti care isi faceau veacul pe acolo ... am intrat si in casa groazei, binenteles cu Irina de mana ... doamne ce s-a mai speriat, ma strangea de mana, ma lua in brate ... era ca o copila mica si fri...



    Login