Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Inceputul unei veri
Autor : gemenii - 2008-11-28
Citita de 6333 ori - Nota 7.47 (15 voturi)
De ani de zile surioara mea si cu mine suntem amanti. A inceput cand eu aveam zece ani si ea avea noua. Acum la cateva saptamani dupa ce am implinit nouasprezece ani, am venit acasa de la Bucuresti pentru vacanta de vara. Nu am mai vazut-o pe Angela, surioara mea, de mai bine de trei luni, asa ca cam avem ceva de recuperat.
Angela m-a luat de la gara singura, pentru ca parintii mei erau la servici. Cand am pasit in pe peron, m-am pomenit cu o focoasa bruneta sarutandu-ma si imbratisandu-ma. Mi-a luat un minut sau doua, dar apoi am recunoscut-o pe surioara mea in bratele mele. Mi-am luat bagajele si am pornit spre masina Angelei, cat de repede am putut, dar de vreme ce nu se oprea din imbratisat si sarutat, a trebuit sa o car si pe ea. Cand paraseam holul garii am auzit un cuplu de tineri pe care I-am cunoscut in intercity zicand “Cu bine, Dorine, prietena ta e o minune.” Le-am facut cu mana in timp ce surioara mea chicotea pe umarul meu.
Intr-un sfarsit am ajuns si la masina ei, si dupa ce bagajele mele erau puse in portbagaj, I-am dat surioarei mele un sarut asa cum trebuie. Si-a deschis gura si si-a serpuit limba impreuna cu a mea, in timp ce mainile mele se plimbau peste tot spatele si fundul ei perfect. Angela s-a trantit in mine, gemand usor.
Ar trebui sa I-au o pauza si sa o descriu pe surioara mea, Angela, pe care o pretuiesc foarte mult, poate mai mult decat viata mea. Are cam 1,75 inaltime, cu un par lung, negru si foarte stralucitor care ajunge pana la mijlocul spatelui ei, si niste ochi verzi ca de smarald. Sanii ei sunt fermi si rotunzi, in ciuda marimii lor, cam 96 la bust, dar Angela niciodata nu a purtat sutien asa ca nu prea stiu exact marimile ei. Are un mijloc foarte svelt si un fund foarte stramt, perfect proportionat pentru mainile mele. Face aerobic cateva zile pe saptamana, dar nu prea are nevoie pentru ca dupa cat sex facem, numai energie de aerobic nu prea mai are. Merge si la sala si credeti-ma ma poate ridica daca se incordeaza, chiar daca si eu am un pachet destul de bun de muschi, mai mult ca de un atlet. Si eu am facut atletism si fotbal la un club din orasul unde stam.
De multe ori suntem confundati ca prieten si prietena, pentru ca sunt cu vreo zece cm mai inalt ca ea, asta si faptul ca eu mi-am decolorat parul meu negru si port ochelari heliotropi care imi obscureaza culoarea ochilor mei, numai Angela stie ca ochii mei sunt verzi, ca si ai ei.
Imi era frica sa nu ne vada vreun cunoscut de al parintilor, asa ca am intrerupt sarutul mai repede si ne-am urcat in masina. Masina am luat-o impreuna cand mi-am luat permisul. Ea pe atunci nu avea, asa ca am facut un compromis, punem amandoi bani, si cand eu ma duc la faculta, masina ii ramane ei, iar cand si ea vine la faculta, tot acolo unde sunt eu, sa o impartim asa cum am impartit cam orice lucru pana acum, sau aproape orice lucru.
Eu nu prea aveam chef sa conduc, aveam chef de alte lucruri, asa ca am lasat-o pe Angela sa conduca, lasandu-ma pe mine liber sa-mi preumblu mainile liber peste coapsele ei si sa ma joc cu pasarica ei. E un fel de plata la ce mi-a facut cand m-a condus la gara ultima data cand am fost acasa. I-am masat coapsele de la genunchi pana la marginea rochiei ei, incet ca sa o tachinez. Mereu mi-a placut sa o tachinez pe surioara mea, chiar daca motivele mele s-au schimbat de a lungul anilor.
“Dorine, termina. Incerc sa conduc.” Nu prea avea convingere in tonul in care a zis asta, asa ca cand nu m-am oprit din mangaiatul coapselor ei ea doar a zambit la mine si a lasat-o balta. Mi-am dat seama dupa vreun minut de ce zambea cand mi-am dat voie singur sa intru sub rochita ei de vara. Cand am ajuns la soldurile ei si m-am miscat inspre pasarica ei, mi-am dat seama ca ceva lipseste. Mai exact tanga ce are obiceiul sa-I poarte.
“Surprize, surprize!!!”
Eram foarte bucuros. Eu am incetat sa mai port chiloti cand aveam treispe ani, pentru ca nu prea imi mai inchepea echipamentul in ei, nici cand era moale, dar nu prea am putut sa o conving si pe Angela, doar sa nu poarte sutien. Toate eforturile mele ca sa o fac sa uite de chiloti, sau de tanga nu prea au avut rezultate. Asa ca cand am aflat ca nu-I poarta am fost cam surprins. Totusi inca nu prea a terminat cu chestia asta.
“Asta nu e tot, Dorine, uite-te!” Angela si-a deschis partea din fata a rochitei ei cu o mana, si apoi mi-a facut pasarica ei cu ochiul.
Aproape ca mi-am revenit de la ultimul soc, dar asta m-a lasat inmarmurit si fara respiratie. Acolo jos era rasa in intregime! Nu era nici o urma de par pe pasarica ei. Nu m-am miscat sau sa vorbesc pentru cateva minute; doar ma holbam la pasarica surioarei mele.
“Iti place?” m-a intrebat, o usoara grija in vocea ei. “Vorbeam odata cu cateva din prietenele mele de la scoala cat de mult par le place prietenilor lor pe pasaricile lor, si una dintre ele a zis ca ea isi mentine pasarica in intregime rasa. Asa ca m-am decis sa incerc si eu, si de vreme ce te intorceai acasa m-am ras in intregime aseara. Daca nu-ti place, o sa ma opresc.” A inceput sa o acopere.
Am oprit-o si I-am zis sa traga pe marginea drumului. Inca ma mai holbam la pasarica ei, si Angela stia ce-mi trece prin minte. “Ai facut asta pentru mine?” am intrebat-o, inca nu chiar abil sa ma concentrez la altceva decat pasarica ei neteda.
“Pentru tine in special. Cand am facut asta pentru Alex, cand tu erai plecat la Bucuresti, pur si simplu mi-a dat papucii si m-a facut tarfa, asa ca daca nici tu nu ma apreciezi cum trebuie esti in mare incurcatura” a zis razand. Alex era prietenul ei cam decand eu m-am dus la Bucuresti, mai mult de ochii lumii si ca sa ii mai astampere poftele atata cat putea, dar se pare ca tipu nu o apreciaza pe surioara mea. Nici o problema, am eu grija de figura lui mai tarziu.
Intr-un sfarsit mi-am rupt privirea de la ea, si m-am gandit la ce a zis ea. In ce incurcatura cam imi dau seama, nu mai am parte de pasarica ei pentru vreo, sa zicem, zece minute, ca e prea nesatula ca sa stea departe de mine. Poate ca imi place sa o supar si sa o tachinez, dar nu prea accept ca orice fraier sa se comporte astfel cu surioara mea si sa o faca tarfa. O fi ea tarfa cand e in pat cu mine, dar in rest e o fata cunoscuta drept poate cea mai cuminte din tot liceul unde invata. Iar Alex acesta, stiu bine de ce s-a imprietenit cu el. Mai mult ca sa imi faca in ciuda ca de ce am plecat la Bucuresti. Foarte bine, cineva a avut grija de pasarica ei cat am fost plecat, dar se pare ca nu facea o treaba prea buna, ca cand am venit acasa la craciun si in vacanta de dupa sesiune, Angela m-a rupt cu pasarica ei. Dar totusi am avut grija sa nu afle nimeni micul nostru secret, pentru ca daca ar afla totul s-ar sfarsi pentru noi. Noi nu vroiam asta, asa ca am tinut totul secret, de aproape noua ani, dar in aceste momente… ne lua tot controlul de sine per care il aveam ca sa tinem secretul nostru secret. Acum o sa avem din nou toata vara numai pentru noi, si apoi cand vara se va termina, o sa urmeze fericirea pe care o asteptam de noua ani. Ea a terminat liceul si a reusit sa intre la aceiasi faculta unde sunt si eu. Eu am gasit un apartament in care sa stam numai noi doi pentru urmatorii patru ani. Toti ceilalti stiu ca o sa impartim chiria, dar numai noi doi stim ce o sa mai impartim.
“Trage undeva pe marginea drumului ca nu mai pot” I-am zis excitat.
“Asta si fac, caut un loc mai ferit unde sa nu fim deranjati.” Ce sa mai zic, ma cunoaste mai bine decat ma asteptam, asa cum si eu o cunosc pe ninfomana de soramea. “Ar trebui sa fie undeva sigur, asa ca tu mai asteapta putin, tinere.” Soramea, printesa sarcasmului.
Un minut mai tarziu eram pe un drum mai marginas si apoi pe un drum nepavat unde am mai fost de multe ori inainte. Cu siguranta o sa fim singuri si numai noi doi.
Cand Angela intr-un final a oprit masina, eram afara si luam cateva lucruri afara din geanta mea de voiaj in cateva clipe. Angela pe de alta parte, era putin mai inceata, si cand a vazut ce fac m-a intrebat ce fac si de ce. “I-au o patura si niste prezervative. De ce? Pentru ca bancheta din spate e prea mica si pamantul e prea tare, si pentru ca nu vreau sa las gravida.”
“Dar iau pilule anticonceptionale, nu avem nevoie de prezervative.” Scuze am uitat ca ia pilule de vreo trei ani, ce sa fac obisnuinta. La Bucuresti, prietena mea de acolo, nu ia pilule, asa ca prezervativele sunt cam tot ce folosim.
“Oh” m-am gandit pentru o clipa. “La naiba cu prezervativele. De ce mai ai haine pe tine?” am intrebat glumet si amintindu-mi ca ia pilule. Zicand asta am intins patura pe iarba din acea poiana minunata pe care am gasit-o cu mult timp in urma, si am inceput sa-mi dau jos hainele de pe mine. “Inca mai esti imbracata.”
“Dorine, vreau sa ma dezbraci tu, asa cum aveai obiceiul” mi-a zis cu un zambet viclean pe chipul ei minunat. Opa, se pare ca are chef de joaca. Cand ma ridicam ea si-a ridicat mainile pentru ca sa ii dau jos tricoul acela care acoperea doar sanii ei minunati, si lasau abdomenul ei plat sa se iveasca asa de minunat. Cand era deasupra sanilor ei am vazut ceva de care aproape ca am uitat, I-am facut un piecieng in sfarcul drept cand am venit acasa in vacanta de craciun. I-am tras tricoul acela, ca alcumva nu stiu cum sa-I zic, peste cap si l-am aruncat in masina alaturi de hainele mele.
Cand m-am intors inapoi inspre surioara mea ea statea pe patura dezmierdand sfarcul in care avea piercingul si avea cealalta mana mangaindu-se printre coapse. M-am asezat langa ea si am inceput sa sug la sfarcul ei si mi-am alaturat mana la pasariica ei langa a ei ca sa ma joc cu pasarica ei proaspat rasa. S-a intins spre penisul meu tare ca piatra gemand. “Oh, Dorine, mi-a lipsit asa de mult atingerea ta, acum te am din nou si sunt asa de fierbinte pentru tine. Oooh, da, inca nici acum dupa noua ani nu-mi dau seama cum de ma exciti asa de tare si de repede, da, da, acolo, oh, woow, viiiiiiinn, oooohhh, daaaaa!!!” Niciodata, in toti acesti ani nu mi-am dat seama cum de mereu ajunge la orgasm asa de repede, poate ca sunt prea priceput. Vroia sa o fut, dar eu inca nu aveam chef, vroiam sa ma mai joc cu ea.
Mi-am luat gura de pe sfarcul ei, intorcand inelul asa cum ii place, si mi-am lins degetele imbibate in sucurile ei, impartindu-le cu Angela. Am sarutat-o, gustand flavoarea pasaricii ei de pe buzele ei inainte sa ii zic. “Acum o sa mananc pasarica aia rasa a ta si poate, daca esti cuminte, o sa te fut apoi, bine?” I-am zis pe un ton glumet. M-am miscat intre picioarele ei si am privit la acele scumpe buze, dar m-a oprit inainte sa apuc sa gust acele sucuri care de fiecare data ma fac sa fac lucruri salbatice.
“Nu, nu asa” a zis ea. “Treci sub mine ca sa te sug putin, si sa-ti calaresc fata, ca nu esti altceva decat un armasar de calarie” mi-a zis ca un ordin, dar cu un zambet viclean pe chipul ei. M-am asezat pe spate si Angela si asezat pasarica peste fata mea, lingand capul penisului meu. Cand am incercat sa-I ling pasarica, si-a tras soldurile in sus, tachinandu-ma. “Asa deci, treci inaipoi pe gura mea” I-am zis, prinzand-o de fund si tragand-o in jos pe gura mea asteptanda, lingand clitorisul ei fierbinte si umed, si labia ei pentru prima data de mai bine de trei luni. E asa de gustoasa ca aproape ca mi-am impuscat incarcatura in gura ei, dar am avut noroc cu noaptea de adio pe care am petrecut-o cu prietena mea de la Bucuresti, cu care nu o sa mai vad pentru cateva luni bune, si de care nu stiu cum sa renunt cand vine si Angela la Bucuresti. Poate rezolv ceva cu amandoua, dar nu sunt eu asa norocos!? Angela ma cunoaste prea bine, si a vazut ca eram aproape sa-i spal toata fata, asa ca si-a luat gura de pe penisul meu pentru o secunda, si apoi m-a inghitit in intregime, asa cum numai ea stie sa faca, toti cei douazecisicinci de cm ai mei. Puteam sa simt cum gatul ei se contracta in jurul penisului meu pe masura ce ii futeam gura aceia experta a ei. Am simtit cum si orgasmul ei se apropie, dar nu mi-am dat seama cat de aproape era. Si-a zdrobit pasarica de fata mea si a mai avut inca un orgasm puternic, tragandu-ma si pe mine dupa ea. Am impuscat cateva torente d...



    Login