Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataInceputul unei iubiri
Autor : arkatana - 2009-10-18
Citita de 3732 ori - Nota 7.67 (9 voturi)
Cuvant de inceput: Nu am mai scris niciodata povesti, fantezii, intamplari, nu stiu la perfectie ortografie, gramatica, etc.

Totul incepe intr-o zi banala de vara, nici nu stiu ce zi era si nici nu ma preocupa. Viata mea pana atunci era extrem de monotona, nu aveam prieteni sa ies afara, nu stiam ce inseamna distractia si nici nu am mai avut o prietena.
Ca deobicei ma trezesc dupamasa si ma bag la jucat lineage. In joc fac cunostinta cu o fata destul de vorbareata pe nume Ioana.Aflu ca ea este in Italia cu sora ei , si deja ma gandesc ca nu am de ce sa imi fac sperante pentru viitor. Peste cateva zile ajung sa ma imprietenesc mai bine cu ea, discutand foarte multe chestii personale, viata mea in detaliu, si ea pe a ei. Trece o saptamana si deja vorbeam de iubiti/e, fete/baieti. Eu fiind tot mai curios de viata ei personala incepe sa ma intrebe.
-Dar de ce esti asa de curios ce voi face in viitor, sau daca am prieten ? spune ea.
-Pai, nu stiu, asa de curiozitate.
-Inseamna ca vrei sa faci parte din viata mea daca esti asa curios nu?
-Ah, umm, nu stiu.....da..cred. spun eu rusinat pentru ca descoperise ce aveam in minte.
-Daniel (asa ma cheama) ce ai spune daca as fi eu prima ta prietena?
-Da? ...pai nu stiu ....nu cred ca o sa mearga fiind si distanta asta mare.
-Eu o sa vin in Romania in cateva zile, stau in Baia Mare pentru facultate, asa ca nu e chiar atat de departe.Sau crezi ca este prea frumos sa fie adevarat?
-Da...cam asa cred, dar...incercarea moarte n-are.
Si asa am stabilit de atunci. Ea devenise iubita mea, un lucru chiar prea frumos sa fie adevarat , ea aratand super bine pe langa mine. Avea cam 1.65 , 50kg , 80 60 90, parul putin scurt cu suvite blonde cu pielea maslinie si frumoasa si cu 4 ani mai mare ca mine. Trecuse inca doua saptamani si totul era minunat, cel putin virtual, ne faceam declaratii, vorbeam la telefon cu orele, vorbeam chiar si despre sex..ce ne-ar place fiecaruia sa ne facem in pat. Chiar ea incepe din senin cu o intrebare cam arzatoare.
-Dani , tu ce ti-ai dorii sa iti faca o fata in pat?
-Umm , sincer habar nu am, sa....faca ea ce stie...daca sunt virgin...nu prea stiu la ce sa ma astept. spun eu putin rusinat, dar si eu intreband la fel.
-Dar tu ? ce ai vrea sa iti fac ?
-As vrea sa ma iei usor in brate si sa ma asezi in pat pe asternuturi de matase cu multe petale de trandafiri, lumanari in jurul patului, sa ma dezbraci usor si sa ma saruti pe tot corpul, sa imi desfaci usor picioarele sa te cuprind cu ele....si restul vezi tu.
Eu auzind astea incepusem sa am o erectie de ma durea. Nu mai puteam...trebuia sa fac sex neaparat. I-am cerut lui mama bani si peste doua zile m-am dus la ea.
Dupa un drum lung de 13 ore cu autobuzul , ajung la ea pe la ora 3 dimineata. Ma astepta la gara cu un taxi si cum ma vede imi sare la gat strangandu-ma puternic sa ma scape de emotii.
-Buna Danii!!!!! cum esti?
-Buna Ioana, of doamne ce drum lung....sunt rupt de oboseala.
Rusinea tot era in mine, nici nu ma puteam uita in ochii ei.In taxiu ma uitam pe geam pana la destinatie.
Odata ajunsi, am platit taxiul si am urcat in garsoniera ei. Statea singura cu chirie intr-o garsoniera mica dar ok pentru un student.
-Hai dezbraca-te, simte-te ca acasa, daca vrei sa iti dau ceva, un suc, o portocala , orice.
-Nu mersi mersi , stai linistita, doar vreau sa fac un dus si atat.
-Da uite aici , ai prosop, sampon , gel tot ce vrei.
Deja ma simteam ca acasa, nu aveam pic de emotii desii eram singur cu o fata superba. Dupa dus ma duc in camera si ma asez usor pe marginea patului.
-Ne uitam la un film? intreaba ea.
-Da, ca oricum nu imi este somn. si chiar nu mai aveam pic de somn.
-Uite am Wall-e daca vrei, l-ai vazut?
-Daaa e super, pune-l pe ala. spun eu cu entuziasm pentru ca este un film usor romantic si tocmai bun pentru a te destinde.
Avea un pat mare , dublu, vreo 5 perne mici si pufoase si asternuturi de catifea. Filmul era pe laptop pus in partea dreapta a patului , deci trebuia sa stam pe o parte, asa aveam ocazia sa o iau in brate de la spate.
-Ti-a trecut emotia vad. spune ea cu un zambet usor chicotind.
-Da, acum chiar ma simt in largul meu. desigur singura mea problema fiind ca aveam erectie mai tot timpul, stand cu pula lipita de fundul ei. Dupa terminarea filmului tot nu puteam sa dorm.
-Ioana, am o idee...uite, cuprinde-mi picioarele cu picioarele tale ca sa fie moale si sa pot adormii. spun eu cu un zambet larg.
Ea se conformeaza si se lipeste de mine cu picioarele, punandu-si si bratul peste mine adormind cu capul pe pieptul meu.
Ma trezesc dimineata pe la ora 7:30 , neputand dormi ma scol si ma duc la baie, ma spal pe dinti de vreo 2 ori , ma racoresc pe fata si ma intorc in camera. Stau si ma uit mai bine la ea. Dormea usor ghemuita, imbracata intr-un maieu portocaliu decoltat si cu niste boxeri roz foarte mulati pe ea.O admir mai bine, ma uit la formele pasaricii ei si ma gandesc , ah doamne abia astept sa intru in ea. Intre timp imi fac un ceai si ma duc pe balcon, venind si ea pana la urma.
-Neata pui, te-ai trezit asa devreme? zise ea surprinsa ca nu am putut dormii.
-Neata, da am vrut sa iti admir frumusetea chipului tau de inger in timp ce dormi, esti minunata.
-Esti un scump. imi raspunde ea.
Mai tarziu ne vedem cu amicii ei de la facultate intr-o cafenea, desigur ei fiind mai mari nu ezita sa faca si glume pe seama mea spunand mai mereu "gaina batrana si morcovul tanar fac zeama buna". Dupa ce i-am cunoscut amicii plec cu ea si cu unul din ei la o casa de cultura, dupa o ora ajungem acasa doar noi doi. Ne facem imediat comozi si ne bagam in pat sa ne uitam la tv cu o galetusa de inghetata. Un prilej bun pentru a avea cateva clipe senzuale. Incep si dau cu inghetata pe obrajii ei, apoi pe gat, si apoi mai jos intre sani. Si incep sa o ling fiind foarte fericit de isprava mea.
-Ioana, ma gandeam....sa stii ca eu nu stiu sa sarut....ma inveti?
-Sigur, uite...stai in fund asa ..si inchide ochii. sincer pana atunci nu mai sarutasem cu adevarat o fata dar nu imi era rusine de asta. Se apropie de mine parca venind pe un nor si imi prinde foarte usor buza de sus intre buzele ei, simtind un fior in tot corpul si o moleseala cum nu am mai simtit pana atunci.
-Uau , deci asa e cand saruti, doamne ce super a fost, hai sa mai incerc. Si se lasa pe spate iar eu ma asez peste ea sarutand-o usor asa cum ma invatase.
-Vezi , nu este greu, si chiar te pricepi. imi spune ea.sa ma incurajeze. Si cand era mai frumos ne intrerupe telefonul ei, sunand-o amicii ei pentru a veni seara sa ne uitam la cateva filme ( erau doar 2). Vine si seara, ne uitam un film de comedie putin mai sexual excitandu-ne usor. Dupa film cei doi pleaca la casele lor , lasandu-ne singuri singurei , cu toata noaptea inainte si putin excitati. Eu mai prevazator din fire , pun muzica la pc si ma asez langa ea, incep sa o mangai pe obraji. Dar iar suna telefonul ei. Eu ma duc la baie sa ma racoresc si vad la un halat de-al ei un cordon roz , dandu-mi o idee foarte interesanta. Il iau si ma intorc inapoi la ea. Incep sa o sarut , usor dandu-i bluza jos lasand doar sutienul negru din dantela, coborand cu mana mai jos pe abdomenul ei, incep sa o desfac la blugi, dar...normal...iar intrerupt de acel blestemat telefon al ei.
-Offff iar telefonul asta, mereu ma deranjeaza. spun eu putin iritat.
-Erau prietenii mei, vor sa stie daca vrei sa mergem in discoteca. Vrei?
Eu in gand numai la discoteca nu vroiam, asa ca ii spun clar.
-Naah, nu am chef, dar daca vrei tu sa mergem e ok.
-Nu, nu am nici eu chef. Dar de ce ai oftat? ma intreaba cu un zambet parsiv.
-Eh pentru ca m-a deranjat cand vroiam sa fac asta. Si am continuat sa o sarut, iar cu mainile desfacandu-i nasturii de la blugi. Trag repede de ei, lasand-o cu o pereche de chilotei roz tanga foarte sexy. Ma ridic iar si o sarut pe gat in jos, ea isi da sutienul jos lasand la iveala niste sani nici prea mare nici prea mici cu niste sfarcuri mici si tari.Incep sa o mangai cu acel cordon pe coapse si pe burta, incep sa ii sarut sanul iar cu o mana ii iau celalalt san in palma, masandul usor tragand de sfarc , simtind cum se intareste intre degetele mele. Il sarut si musc usor de celalalt , fac ronduri cu limba. Cobor mai usor cu sarutarile , sufland usor pentru a-mi simtii rasuflarea calda apropiindu-se de pasarica. Ii dau jos cu greu chiloteii, tinandu-si stranse picioarele. Ma dezbraca si pe mine lasandu-ma doar un boxeri. Continui sa o sarut pe buze, pe gat si pe sani, in acelasi timp degetele mele se joaca cu clitorisul ei facand-o sa geme puternic. Asta ma excita si pe mine foarte tare nemaiputand sa o tin in boxeri , ii dau jos scotand o pula groasa dar nu prea lunga facand-o pe ea sa tresare putin la vederea ei. Ma opreste putin si ma intreaba.
-Dani, tu vei fi ok dupa asta?
-Da...de ce ma intrebi? tu vei fi ok?
-Eu da, ca sunt obisnuita, am mai avut relatii la distanta, dar poate sa fie greu pentru tine.
-Eh lasa asta acum, o...



    Login