Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

in noapte
Autor : Amon_Ra - 2009-06-08
Citita de 3366 ori - Nota 7.15 (13 voturi)
Un tanar paseste rar, lent, pe o alee intunecata ce trece printr-un parc golit de viata. ochii ii sunt stinsi si privesc spre nicaieri. trage incet si profund aerul noptii in plamani. doar asta ii domoleste putin focul ce-l mistuie...

Cu 3 luni in urma intr-o noapte la fel de neagra, aici traia zdrobitoarea senzatie a primului sarut. cu 3 luni in urma pe aceeasi banca cu vopseaua scorojita in el mureau lumi si se nasteau noi universuri. cu 3 luni in urma narile lui simteau, nu parfumul rece al noptii, ci aroma tulburatoare a unei nereide.

Privind acum in urma, nici nu mai conta cum s-au cunoscut. Nici nu mai conta cine a spus primul cuvant, cine a facut primul gest de salut. Conta numai ca a fost si nu mai este. Ca a simtit si nu mai simte.

“Cand zambea, timpul statea in loc. Buzele ei pline, carnoase, purpurii se arcuiau dezvelind dinti sidefii ca margeanul. Parul castaniu ii curgea in cascade pe umeri, dansand in jurul capului, intr-un vals cu miros de trandafiri si fericire…Ochii, ireal de negri, visau sub sprancenele ce descriau o curba desavarsita. Trupul mladios se ghicea sub rochia alba, vaporoasa, de copil…”

A stiut de la inceput ca e prea mult pentru el. Ca apartineau unor lumi care nu se atingeau decat in nazuinte de tineri indragostiti. La inceput si-a spus ca doar isi vorbesc. Si isi vorbeau. Ore in sir. Cuvintele zburau mereu pe langa ei, cuvinte rostite cu ochii inchisi, cuvinte ce ascundeau sperante mute, nemarturisite. Apoi cuvintele au fost insotite si de muzica… apoi de atingeri nevinovate. Mainile se intalneau ca apoi sa se retraga stinghere. Respiratiile se gaseau uneori foarte aproape una de cealalta si atunci fiori strabateau trupurile. Uneori parul ei ii atingea obrazul cand stateau amandoi intinsi pe iarba, iar el inchidea ochii si simtea cum sangele ii arde venele, cum galopul inimii ii sparge pieptul…

Nu a stiut apoi ce inseamna toate astea. Simtea doar ca tot ce era, tot ce a fost vreodata, era acolo in ochii ei. Apoi a inteles ca inima lui nu va fi vreodata a alteia. Ca tot ce credea inainte ca inseamna sa iubesti, a fost doar o gluma ridicola.

Nu intelegea de ce il cauta mereu. De ce acea fiinta, dupa a carui companie ar fi tanjit orice barbat, statea asa de mult cu el. El nu avea nimic deosebit. Ii placea doar sa citeasca, ore, zile in sir, si sa asculte. Niciodata nu s-a simtit in largul sau pe langa ceilalti tineri de varsta lui. Mereu era ceva, nedefinit care il impiedica sa traiasca la fel ca cei din jurul lui, iar asta il indeparta de toti ceilalti. Iesea noaptea cand era liniste, pe strazi si se plimba tacut, ascultandu-si pasii, sau vreun greiere, uitandu-se la stele, adulmecand linistea si aerul rece.

Dupa acel prim sarut, a stiut ca totul e schimbat pentru el. Ca viata i-a luat o alta intorsatura, fara macar sa-l intrebe si pe el. Dar totul era atat de perfect. O privea cu dragoste si cu aceeasi nedumerire tampa, care o facea mereu sa zambeasca. Lumea lui incepea si se sfarsea in acel zambet.

Apoi intalnirile erau tot mai rare si ea tot mai trista. Privea mereu departe, iar ochii cautau raspunsuri la intrebari care ii intunecau privirea. In sarutarile ei se simteau insa, tot mai multa pasiune cu cat ochii il priveau mai trist.

El era un tanar fara mari sperante de realizare. Parintii lui erau oameni modesti care se descurcau destul de greu. El cu firea lui visatoare si deloc pragmatica, nu promitea sa aiba in viitor o cariera de succes sau foarte multe realizari materiale. Pe de alta parte parintii ei erau oameni instariti. Tatal ei era un om de afaceri de succes iar mama o doctorita renumita. Si aveau planuri mari cu fata lor. Nici in ruptul capului nu i-ar fi permis o relatie cu un poet muritor de foame.

Cand a incercat sa afle motivul pentru care ea era trista, a aflat ca parintii ei au aflat de relatia lor de o luna si ca pur si simplu i-au interzis sa-l mai vada. Ultimele intalniri au fost posibile doar pe furis, sau datorita unor minciuni. Apoi i...



    Login