Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

in negru
Autor : the_dust - 2011-04-24
Citita de 4653 ori - Nota 7.17 (12 voturi)
Visez. Visez ca ma tii strans in brate si iti simt respiratia pe ceafa. Ma ustura acolo jos si ceva vrea sa intre in mine cu orice pret. Ma injuri si spui sa fiu relaxata. Cum naiba? Te enervezi repede si ma trantesti pe pat si te urci peste mine. Ai ochii rosii si parul iti miroase a fum. Ma sperii. Nu ma misc, chiar sunt anesteziata de frica… sunt doar o mica fetita si nu stiu ce sa fac. Ceva cald, fierbinte chiar, curge in mine si ma sperii sa nu cumva sa ma arda in interior. Simt de parca ar vrea sa-mi iasa pe gat.
Suna alarma… ce bine ca m-am trezit, cred ca niciodata nu m-am simtit asa de bine cand suna ceasul. Doamne… a fost un vis, un adevarat cosmar, ce naiba se intampla cu mine?
La scoala, iar, din nou, devine o rutina. Cunosc gaurile de pe trotuar, liniile de la trecerile de pietoni, chiar si trecatorii si pomii pe langa care trec. De ani de zile merg in fiecare dimineata pe acelasi drum si mi se pare ca nu se mai termina. E ca si cum as fi blocata intr-un labirint circular.
Intru in hol si trec pe langa usa de la biblioteca, cand am citit ultima carte din placere? Intru in clasa, aceiasi colegi plictisiti, plictisitori, cu fetele adormite; apoi aceiasi profesori barfitori, severi si cu parul alb. Ma gandesc sa intru pe la biblioteca si sa iau o carte… zis si facut. Intru si de dupa rafturi apare un cap. In momentul ala cred ca am facut pe mine. Era omul din visul meu, cu ochii acum negri si cu parul lung si ondulat.. am trantit usa la loc si am fugit cat ma tineau picioarele. Am ajuns acasa si am baut o tona de apa si m-am incuiat in baie. Bunicamea m-a intrebat daca mananc, dar i-am zis ca nu. Am stat toata noaptea acolo si ma gandeam daca eu visasem sau chiar se intamplase in realitate… mi-a trecut totul dupa o noapte nedormita, si cand am auzit ceasul sunand eram la fel de fericita ca in ziua precedenta.
Am plecat iar la scola pe acelasi drum si uitasem parca totul. Nu conta ca il visasem cu o noapte inainte pe bibliotecar violandu-ma. Am trecut pe langa usa in fuga si m-am asezat in banca mea de langa fereastra. De acolo vedeam frunzele uscate cum cad, fulgii albi cum cad, petalele parfumate cum cad…
A mai trecut asa un an, pana cand profesoara de biologie imi spune sa ma duc pana la biblioteca sa aduc 12 atlase de anatomie. Nu puteam sa refuz fiinta aceea care urla de iti tremura fiecare celula. Ies din clasa si ma gandesc cum sa fac sa nu intru in casa monstrului… imi repetam in gand ca ala a fost doar un vis si ca niciodata nu o sa mi se intample mie asa ceva in realitate, ca pot sa intru acolo cum intram cand eram mai mica… si ajung in fata usii, o deschid incet si intru. Stateai la biroul ala mare, din lemn de fag. M-ai intrebat:
– Te ajut cu ceva, draguta?
Ti-am spus dintr-o suflare ce caut si mi-ai adus imediat atlasele. Vroiam sa scap de acolo si tremuram de frica. Inapoi am fugit pana in clasa. La sfarsitul orei tot eu a trebuit sa le duc si m-ai intrebat daca mi-e frig. Nu. Nu imi era frig, imi era frica; dar nu ti-am spus nimic si am fugit iar inapoi in clasa.
Trec in anul urmator. Se schimba totul, incepand de la profesori la program. Incepeam orele la 14 si le terminam la 19. Nu ma obisnuisem prea repede si ma trezeam tot la 7 jumate. Bunicamea se simtea din ce in ce mai rau si nu putea iesi din camera.
Mergeam toamna si uneori imi mai cadeau frunze maronii in par. Seara ma intorceam repede acasa, nu stateam mult ca sa nu se intunece. Iarna imi cadeau fulgii in par si cand ajungeam la scoala aveam parul ud.
Intr-o seara auzeam fosnete in spatele meu. Ma tot intorceam ca sa ma uit, dar nu vedeam nimic. La trecerile de pietoni eram foarte atenta si de fiecare data imi aminteam de moartea parintilor mei. Erau oameni buni, si imi amintesc ca niciodata nu le spuneam mama sau tata, ci le ziceam pe nume, invatasem asta de la bunica.
In seara aia nu ningea si era foarte frig. Nu era lume pe trotuar, nici masini pe strada, doar o mica fetita cu caciula pe urechi, cu nasul ascuns in fular si cu ghiozdanul in spate.
Deodata am simtit cum sunt prinsa si o mana imi apasa fularul pe nas si pe gura. Ma zbateam si incercam sa scap, dar degeaba. Cineva ma ridica in brate si ma duce spre o masina din parcare. Deschide usa din spate si ma arunca inauntru. Mai mult nu imi mai aduc aminte. Dupa stiu ca eram intr-o camera si eram legata de pat cu cate o esarfa pentru maini si pentru picioare. Eram dezbracata si imi era frig. Si frica. Atunci te-am vazut inca o data. Aveai ochii rosii la fel ca in vis si erai doar in chiloti. Speram sa nu se continue ca in cosmarul de atunci.
Era in zadar. Sperantele mele erau in zadar si … totusi… nu incetam sa sper. Te-ai trantit peste mine si ai indesat obiectul tau intre picioarele mele. Era tare si ma ustura. Iti simteam mirosul de fum din par, exact ca in vis. Apoi a intrat. Il simteam pana in gat. Gafaiai si iti tot miscai fundul in sus si in jos. Ochii tai rosii erau acum inchisi si am simtit ceva cald curgand in mine. Te-ai oprit si te-ai ridicat. Intre picioarele mele era sange si am inceput sa plang. Ma durea ingrozitor si lacrimile imi siroiau pe obraji. Ai fugit din camera. Eu am stat asa o vreme, ma linistisem si parca durerea devenise mai suportabila. Insa imi era frig si am avut noroc ca nu erau stranse prea tare nodurile si am reusit sa mi le desfac. Nu vroiam sa fug, imi era rusine fara haine, ale mele erau rupte si aruncate pe jos si sangele care imi cursese pe picioare se intarise si erau coji care imi strangeau pielea. Te auzeam in baie suspinand. M-am ascuns de tine sub plapuma, macar acolo era mai cald. Si am adormit.
Cand m-am trezit, te-am vazut privindu-ma. Erai langa pat in genunchi si cand am deschis ochii ma implorai sa te iert, spuneai ca nu ai stiut ce faci, ca ai fost un prost si ca ma intelegi daca sunt suparata. M-am intors cu spatele la tine fara sa iti spun vreun cuvant, nu vroiam sa ma trezesc inca. Peste ceva vreme am vazut masline si cascaval pe masuta de langa pat. Am intins mana dupa o maslina si am rasturnat farfuria. Ai venit, le-ai ridicat si mi-ai spus ca am apa calda in cada, daca vreau sa ma spal, si sunt si haine curate pentru mine si ca tu o sa pleci acum si vii mai tarziu…
Am mancat, m-am spalat si m-am imbracat. Ma simteam ceva mai bine. Nu am stat mult timp singura ca ai aparut tu. Mi-ai spus inca o data ca iti pare rau si am vazut chiar lacrimi in ochii tai. Am plecat si am ajuns acasa. Ningea.
La scoala simteam ca nu mai sunt eu. Eram retrasa si erau zile intregi cand nu ma mai ridicam din banca. La inceput colegele trageau de mine si imi spuneau ca nu pot sa se joace fara mine. Nu spuneam nimic si, dupa un timp, au renuntat.
Acum, cand plecam de la scoala cadeau petale in parul meu si cand ajungeam seara acasa ma pieptanam de mai multe ori ca sa imi cada din par. Uitasem de tot, nu mai vorbeam, ma inchisesem in mine si nu imi mai pasa de lumea inconjuratoare.
Intr-o zi ai venit tu in clasa. Aveam mate si i-ai spus profului ca trebuie sa lucrezi la un proiect si eu te ajut. Profu a acceptat ca eu sa merg la biblioteca si de atunci l-am urat. Daca stia el ca ma trimite spre a fi violata…
Te-am urmat fara sa scot vreun cuvant. Stiam ce urmeaza si imi duceam tacuta crucea in spinare. Am intrat si ai incuiat usa. Te-ai asezat la birou si m-ai intrebat daca te-am iertat. Puteam sa mint in fata ochilor tai negri care ma copleseau? Puteam sa spun ceva in timp ce iti simteam privirea arzandu-ma? Si daca as fi spus nu, ce ai fi facut?
– Da! am spus dintr-o suflare.
Ma gandeam ca nu ai face asta aici, la biblioteca, langa alte sali de clasa de unde as fi putut fi auzita tipand… M-am linistit putin la gandul ca sunt inconjurata de oameni si nu sunt singura cu tine. Imi era frica.
Te-ai apropiat de mine si m-ai luat in brate. Eu tremuram… Ma gandeam care era treaba cu proiectul la care lucrezi. De parca mi-ai fi citit gandurile, mi-ai spus ca poti sa lucrezi singur, dar ca vrei ca eu sa fiu langa tine. Ce puteam sa zic? Cu siguranta nu puteam sa alerg inapoi in clasa. Usa era incuiata… Mi-ai dat drumul din imbratisare si mi-ai spus sa ma asez pe scaunul de langa raft.
Ai stat asa cateva minute privindu-ma si dupa te-ai asezat in fata calculatorului. Din clipa in clipa ma priveai, iar apoi te uitai in ecranul monitorului. Ma plictiseam si vroiam sa se auda clopotelul mai repede ca sa plec acasa. Era ultima ora si imi era foame. Afara era intuneric si mi s-a facut frica la gandul ca ai putea sa vii dupa mine si sa ma urmaresti.
Nu s-a intamplat nimic, insa. Am ajuns intreaga acasa si asa a venit si vacanta. Nu aveam unde sa plec si mergeam pe un deal din apropiere. Stateam sub un mar si ma gandeam la tot. Nu aveam prieteni, eram genul mai retras, melancolic, uneori mai mergeam cu un caiet si scriam poezii. Vacanta a trecut repede si am intrat iar in rutina scolii.
Am venit o data la biblioteca si m-ai rugat sa vin si in pauza urmatoare. Am venit si nu imi mai era asa frica. Ma gandeam la ochii tai, la suvitele tale ondulate, la faptul ca mi-ai fi putut fi tata si la ce prostii te-a dus mintea atunci cand m-ai chinuit. Veneam asa in fiecare zi si stateam pe scaun. Tu te uitai la mine si la monitor. Lucrai ceva acolo si o data te-am intrebat ce faci. Mi-ai spus ca imi arati cand termini, inca nu e gata.
Uneori te ridicai de la birou si veneai si ma tineai in brate. Incepuse sa imi placa. Vorbeai frumos si in curand uitasem totul. Imi placea sa iti simt bratele puternice protejandu-ma. In week-enduri ma gandeam la tine, la ce inseamna sa iubesti si la cum ar fi primul sarut. Nu vroiam sa am un prieten de varsta mea. Baietii erau enervanti. Ii vedeam pe geam cum alearga in curtea scolii si ii auzeam cum injura. Ma dezgustau. La fel si fetele care vorbeau de chefuri in clasa si povesteau amintiri de la ultima betie. Cum puteau face asa ceva? Vorbeau despre sex si spuneau ca e minunat. Cand auzeam vorbindu-se asta ieseam din clasa. Veneam la tine si plangeam. Dupa tot ce imi facusei, tot in tine gaseam refugiul, cred ca erai singurul meu prieten. Ma intrebai ce e cu mine si iti spuneam tot. Radeai si ma faceai si pe mine sa rad.
Asa au trecut cateva luni si tot asa cadeau frunze, fulgi, petale. Erau zile cand nu te vedeam si atunci mi se facea si mai dor de tine. In pauze alergam la biblioteca, tu incuiai usa dupa ce intram si ma primeai in bratele tale. Ti-am spus ca vreau sa incerc ceva. Nu stiai despre ce e vorba. Mi-am pus mainile dupa gatal tau si mi-am apropiat buzele de ale tale. Simteam respiratia ta si imi era putin teama sa le apropii mai mult. Ma tineai strans si nu imi dadeai drumul. Atunci am simtit buzele tale pentru prima data. Aveau un gust dulce si erau fine si moi si imi doream sa nu se termine niciodata impreunarea buzelor noastre.
Erau ore cand veneam la biblioteca si stateam pe scaun si tu imi citeai povesti cu zane si zmei, cu printi si printese, de parca aveam doi anisori. Cand ajungeai la partea cu nunta, veneai si ma sarutai si spuneai:
– Si s-au pupat fericiti pana la adanci batraneti.
Oare te iubeam? Oare asta insemna iubirea? Cand ma gandeam la tine simteam fiori trecandu-mi prin tot corpul. Credeam ca sunt bolnava si ti-am spus. Ai ras de mine, de inocenta mea si mi-ai explicat. Mi-ai spus ca si tu patesti asa cand te gandesti la mine, dar mai ales cand esti langa mine si ma tii de mana sau cand stau la tine in brate.
Au trecut asa saptamani intregi, am fost si la inmormantarea bunicilor si m-am trezit singura. Eram singura intr-o casa mare. Nu cunosteam nicio ruda apropiata, vecinii erau toti mosi si babe…
Venea Craciunul si odata cu el si ziua mea. Implineam optsprezece ani. Deveneam adult, un adult sensibil, dar, in acelasi timp, matur.
Intr-o zi, chiar inainte de vacanta, ai aparut cu o cutie mare cu masline si cu doua biletele. Mi le-ai dat si m-ai intrebat daca vreau. Am citit ce scria pe unul dintre ele: era un bilet dus-intors de avion spre Viena, Austria. Mi-ai spus ca vrei sa mergem in vacanta la un hotel in Viena… Am acceptat bucuroasa.
Era prima data cand eram in avion si cand a decolat ma simteam ca atunci cand eram langa tine. Era o senzatie minunata si tu erai langa mine. Ti-am soptit la ureche ca te iubesc si m-ai sarutat pe buze. Da. Te iubeam si erai totul pentru mine. Eram in al noualea cer la propriu. Nu vroiam sa iti dau drumul, dar centurile ne impiedicau sa continuam.
Am ajuns in Viena seara si ai luat un taxi spre hotel. Aveam o singura camera cu un singur pat, era dublu. Nu cred ca m-am bucurat prea tare cand am vazut asta, amintiri neplacute imi veneau in minte. Si totusi, tu te schimbasei, si eu ma schimbasem.
Ne plimbam in intuneric pe strazi pietruite, fulgi ne cadeau in par. Era destul de frig, dar mainile noastre se incalzeau reciproc. Am venit inapoi si mi-ai spus ca eu o sa dorm in pat si tu pe canapea. Cred ca imi placea asta, era mai sigur.
In prima noapte nu cred ca am dormit prea mult. Te auzeam cum respiri si ma gandeam la tine. Ne-am trezit de dimineata si am plecat sa ne plimbam. Intram in diferite magazine si ne uitam la obiectele de vanzare. Nu intelegeam o boaba din limba aia si imi mai traduceai tu.
O noapte a fost altfel. Era furtuna de zapada si s-a stins lumina. Caloriferele erau reci si ne era frig. Eu m-am bagat sub plapuma si tu ai tras patura de pe canapea peste tine. Ai adormit, iti auzeam respiratia altfel. Imi era frig si nu putea...



    Login