Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

In ciocolata
Autor : Psyche20 - 2010-03-04
Citita de 4093 ori - Nota 7.23 (39 voturi)
Inca tin ochii inchisi,nu am voie sub nici un pretext sa-i deschid pana nu ajung la locul cu destinatie.
-Inca putin,imi zice misterios.
Sunt curioasa,care e surpriza lui.
-Acum ii poti deschide!
Imi deschid grabita ochii.Raman cu gura cascata.In fata ochilor mi se infatisa un paradis al ciocolatei.O cada plina cu ciocolata topita,praline in jur,ciocolata pe sapuniera si inca alte cateva cutii de ciocolata in jurul cadei.
Si de-ar fi sa fac diabet,nu conteaza acum!
Isi da tricoul jos .. si boxerii.Asta fiind tot ce avea pe el,dezbracat in fatza mea,ma intreaba.
-Vrei sa facem o baie?
Care ar fi trebuit sa fie raspunsul ? Unul evident,acel afirmativ in care eu sunt mai mult decat extaziata.
-Mhmm .. pot sa ma mai gandesc?Spun eu razand.
Isi inmoaie degetul in cada si apoi se apropie.Imi unge buzele cu ciocolata si ma saruta ca un dement.Il opresc si ii spun sa intre in cada.Face intocmai.Acum e randul meu sa ma dezbrac si ma alatur lui.Imi desfac camasa,fiecare nastur incet in timp ce ochii lui flamanzi ma privesc.Imi desfac sutienu si imi las sanii sa-i coloreze privelistea.
Imi desfac pantalonii si ii dau jos incet si sacadat,facand asteptarea sa l faca sa ma doreasca si mai mult.Raman doar in niste bikini minusculi dar care ascund mult.Imi bag un deget in ei ca sa constat ca sunt uda.Ii dau si pe acestia jos si simtindu-ma goala ma cuprinde un sentiment de rusine care dispare in curand la gandul ca ma doreste.
Intru in cada .. ciocolata era calda si densa.M-am asezat deasupra lui.Marea maronie ce ne inconjura imi dadea o excitatie atat de stranie.Se apropie .. ma saruta cu buzele pline de ciocolata,ma murdareste si apoi imi inconjoara gatul cu mainile.Imi aplec capul pe spate de placere iar el incepe sa ma sarute.Imi saruta gatul atingandu-si cate putin limba,imi cuprinde sanii in palme .. i framanta,imi ciupeste sfarcurile,in timp ce mi saruta lobul urechii si ciocolata se prelinge de pe buzele mele atat de incet incat simt fiecare milimetru scurgandu-se si infiorandu-ma.Ador sa ma las desfatata si se pare ca asta e seara perfecta.
Desi intr-o mare de ciocolata,el pare sa adore cea de pe trupul meu pe care-l devoreaza incet si pasional.
Prea excitata,scot un geamat.Auzindu-i respiratia la auzului acestuia ma infior.Piele mi se face de gaina si tot trupul mi se infierbanta incat simt ciocolata cum clocoteste pe mine.Ne sarutam incontinuu,tot mai pasional,tot mai repede.Il prind brutal de par cu mainile murdare si ma apas de pieptul lui cu sanii parca strivindu-i.Nu stiu in ce moment,isi strecoara una dintre mainile cu care ma mangaia neincetat,luandu-si penisul cu care incepe a-mi freca clitorisul si apoi ma penetreaza,incet si sacadat.In bratele lui,cu picioarele rezemate pe marginea vanii incep sa ma misc.Incet .. ma opresc .. il sarut .. si continui,tot cate putin mai repede .. intregul corp imi este invadat de spasme pana cand sunt pe cale de a avea orgasm .. dar ma opresc .. nu inca ..
Se ridica in picioare dintr-o data si iasa din cada .. il privesc nedumerita.
-Te grabesti undeva ? ii zic ridicandu-mi o spranceana.
-Vino cu mine !
Ma ridica tinandu-ma de o mana.Intind mana dupa prosop,dar nu .. nu am voie sa l iau.
Ma saruta si cuprinzandu-ma de mijloc,ducandu-ma cu spatele .. nu vreau sa stiu unde .. ma las dusa oriunde.Deschide o usa.O camera intunecata luminata doar de niste lumanari si patul mare cu asternuturi albe ce...



    Login