Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Gandurile unui umanist Prima seara de amor a Malinei
Autor : Preludiu - 2011-12-27
Citita de 2571 ori - Nota 6.38 (16 voturi)
Gandurile si trăirile unui umanist

Inainte de a Incepe povestirea vreau să fac cateva mentiuni pentru cititor, vreau sa fiu foarte sincer cu tine si sa transmit emotiile pe care le traiesc eu ca barbat cand sunt In preajma unei fete, toate momentele In care hormonii mei danseaza In tot corpul meu si imi induc starea necesara adorarii si satisfacerii unei femei.
Personajele acestei povestiri sunt persoane reale din orasul X cu care zilnic ma Intalnesc, vorbesc si glumesc, starea de relaxare psihica si liniste sufleteasca ma determina sa le vad pe aceste femei partenele mele In arta amorului.
Impart cu sfintenie contactul sexual in trei mari cateogorii, dragoste, amor si sex, definind fiecare categorie; dragostea, atractia dintre doua persoane de sex opus ce simt unul fata de celalalt o puternica legatura sentimentala, acestea doua trebuie sa fie musai, extrem de sensibile si devotate. Amorul, cand exista o atractie reciproca Intre doua persoane, barbatul are un respect pentru sine si vrea sa satisfaca o femie In cat mai multe moduri posibile, oferindu-i sansa sa traiasca momente ce nu le va uita niciodata, iar femeia se lasa prizoniera In acest joc al placerilor si se lasa sacrificata In numele amorului. Sexul, este simtita nevoia de eliberare a tensiunii sexuale acumulata peste zi sau o perioada mai mare de timp.
Draga cititorule, cat despre mine sunt o persoana sensibila, un barbat Indragostit mai mult de ideea de dragoste si amor decat de o persoana. Visez la o familie In cadrul careia sa fiu un sot bun, un tata iubitor, sa nu treaca o zi fara de care sa ii spun sotiei cat de mult o iubesc si nicio noapte In care sa nu-mi sarut copiii de noapte buna. Ma hranesc, sunt dependent de afectiune si este singurul lucru pe care stiu si il ofer din toata fiinta mea.
In speranta ca am reusit cat de cat sa-ti starnesc interesul pentru ce vei gasi In paginile urmatoare Iti doresc lecturare placuta si te rog deschide-ti inima sa poti citi printre randuri.

Prima seara de amor a Malinei

Imi place nespus de mult aceasta fata , vorbim zilnic este foarte deschisa cu mine, se joaca cu mine, Ii accept jocul de dragul alunitei de deasupra buzei carnoase si provocatoare, ochii negri si tenul curat imi mangaie sufletul si fiecare secunda petecuta langa ea este o adevarata binecuvantare. Zambetul larg si dulce imi trezeste o admiratie profunda si o dorinta puternica sa o sarut.
Vorbisem Intro seara sa iesim sa mancam ceva Intr-un local nu departe de casa mea. Am ales acel loc fiind unul foarte linistit, un restaurant cu specific chinezesc, unde nu puteam fi decat noi la acea ora, mergem la etajul superior, la fumatori, decorul impodobit cu bibelouri din orientul indepartat, o melodie lina pe fundal Iti ofera senzatia unei franturi temporale.
Alegem o masa Intr-un colt mai retras, unde lumina clara a lunii ne proiecta umbrele pe un tablou imens cu flori, umbrele noastre erau ca Intr-o gradina, Intr-un mirific apus de seara calduroasa de mai. Incep adevarata conversatie legandu-ma de obrajorii ei rosiatici ca doua prime trufandale ce se coc In tufa cu capusuni. Cu un gest tandru ii ating obrajorii, mainile mele pale si calde ii incalzesc fata, ea oferindu-mi un zambet cald.
Primim listele meniu de la ospatar, comandam doua portii de specialitatea casei , urechi de lemn cu orez si doua nectaruri de visine, combinatia dulce-acrisor delecteaza papilele multor persoane, dupa ce pleaca ospatarul pun palma ei In palma mea, ii mangai cu degetul podul palmei, Ii arat care este linia vietii, modul In care are sunt asezate liniile ar putea sugera cate necazuri poate Intampina si cel mai important, daca se va marita din dragoste sau din interes.
Ideea de a se marita din dragoste ii este pe plac, se simte deja Indragostita, privesc In ochii ei negri adanci care se lumineaza la fiecare zambet, simt ca se afla unde trebuia sa fie, sunt pe drumul cel bun catre inima ei.
A venit comanda, mancand In deplina liniste, o intreb grijuliu la Inceput daca mai trebuie putina sare In pilaf, ea spune zambind ca e bine asa.Am terminat de mancat, strang farfuriile si le asez Intr-un colt Indepartat al mesei sa nu ne incomodeze, merg pe scanul din stanga ei fiind mai aproape de ea, Ii iau din nou mana In palma mea stanga si o sarut de cateva ori multumindu-i pentru compania placuta din aceasta seara minunata si Ii spun ca ma simt foarte bine langa ea, In mintea ei se naste putin timiditatea, se pierde putin,profit de moment cu mana dreapta ii cuprind ceafa si ii ofer sarutul mult asteptat. In ochii sai umezi ma vedeam pe mine, stiam ca vrea mai mult, ii pun mana pe genunchi o mangai discret cateva secunde, las timp fluturasilor sa-si Incerce aripioarele, ajut putin fluturasii sa zboare mai puternic miscand fin palma pe piciorul ei, privindo In ochi sesizam transa In care se afla, o sarut Indelung, o privesc si Ii spun cat este dulce, o masez usor pe burtica, arunc discret privirea la ochii ei, sunt inchisi, picioarele ii tremura usor schitand pe buze un sarut. Umbrele noastre proiectate de luna se sarutau si ele In tablou ca Intr-o aventura pe Inserat.
Venind ospatarul sa debaraseze, cer nota,platesc, apoi o privesc pret de cateva secunde pe frumoasa Malina, ii propun sa mergem la mine sa mai petrecem cateva ore Impreuna, accepta cu un zambet larg, Ii sarut scurt alunita, ne ridicam de pe scaun si iesim In dansul fulgilor de nea.
Mergem tacuti cateva minunte, fluturasii din stomacul nostru vorbeau pentru noi, pe covorul alb ramasesera trasati pasii nostri grabiti, lasand In urma tabloul, mergand prin zapada o calauzesc pe Malina spre un loc In care doar visa ca v-a ajunge.
Mersesem, mersesem o intersectie apoi facem undeva la stanga si iesim pe o alee frumos Impodobita, multe globuri si lumini viu colorate, ne strangem In brate, dansam o imbratisez, o sarut pasional In timp ce cu mana pe fundul ei o trageam Inspre mine, imi accepta jocul si se impingea tot mai mult, momentul In care eram lipiti, Ii sarut obrajii si cobor usor pe gat, sufland si muscand usor, o simt din nou fierbinte, usor vibrand de emotie, Indicandu-i directia Inainte, acolo stau, va fi cald placut si bine.Promit ca nu vei regreta. Incuviintand din cap grabim pasul spre casa mea, pomii de craciun se Inchina In fata noastra iar ledurile flambeaza armonios.
Intrand In casa, ceasul din fata usii indica ora 18:30, desi mai este pana la ora 22:00 cand ajunge ea acasa nu vreau sa irosesc nicio secunda, Intreaga mea atentie imi este captata de zambetul ei dulce, alunita ma incita din ce In ce mai mult, gandul la ce va urma ne excita pe amandoi, aveam sa fiu primul ei barbat, Inteleg ca nu-i o treaba oarecare, vreau sa fiu unic, poate, pe urmatorii sa-i compare cu mine, nicidecum ideea de a fi comparat cu altii.
Ne scuturam zapada de pe hainele groase unul altuia si le asezam In cuier. Mergem In dormitor, aprind In graba o lumina rosie galbuie de la pomul de craciun si merg langa ea o cuprind cu o mana Ii ating spatele si o sarut apasat pe gura, In timp ce mana mea Ii exploreaza fiecare centimentru de piele, limba mea Ii danseaza elegant prin gurita dulce si suava, fluturasii zburda prin toata casa iar hormonii ne invadeaza trupul, ea simte doza mea de testosteron si se Impinge mai mult In mine, fluturasii nostri umplu camera, picioarele ne sunt paralizate si ne Intindem In pat.
Ne Intidem In pat, este atat de dornica, prima oara cand este atat de aproape de un barbat Incat sa ii simta erectia atat de aproape de locul ei secret, fierbinte, dorea mai mult, spunea toate acestea fara sa scoata un sunet, ochii ei se facura mari, privindu-i imi dadeam seama ca trebuie sa merg mult mai departe.
Vreau sa o venerez, sa o fac sa ma vrea, sa imi strige numele in visele ei cele mai patimase, cand va simti ca ceva nu este In regula, ca ceva ii lipseste pentru a fi pe deplin fericita, eu vreau sa fiu acel ceva. Pun mana pe sanii ei pufosi si Incep sa ii sarut alunita, Indelung, imi mai introduc limba Intre buzele ei, Ii ating “buburutele” sanilor cu degetele le simt tari, trag de ele, ma joc Intre degetele mele cu ele, ea icneste de placere, o sarut pe gat si ii mangai sanii, simt atat de mult cum i se face pielea ca de gaina, cum tremura la fiecare suflare a mea In dreptul urechiuselor sale, eram amandoi In transa simteam cum toate visele ei se Implinesc.
Ne scoatem In graba hainele ramanand la busturile goale, inimile izbeau in piepturile noastre Incat sa le sparga, penisul meu voia sa rupa cureaua pantalonilor, simteam ca nu mai pot fi constient si stapan pe sine, voiam sa fiu in interiorul ei, dar parca nu este destul, mai trebuie dorinta, acel desert ce se lasa asteptat, acel cozonac care este mai bun cand Il savurez In pofta facuta mai Intai de miros.
Cresc dorinta luand sfarcurile uscate In gura mea umeda, imi plac atat de mult, ma joc cu limba pe ele ca si cand nu m-as satura sa ii masez cu atata pofta, ea imi trece degetele prin parul cret si zvelt al capului, tine ochii Inchisi, capul pe spate ma lasa sa o seduc, picioarele Ii tremurau atat de tare, daca nu eram peste ea cred ca ar fi putut merge si pe pereti.
Cobor spre buricul ei cu barba Indesandu-i abdomenul, parul nu era vizibil dar Intepa putin In timp ce coboram sarutam tot ce imi iesea In cale, ajung In dreptul buricului, o suflu si o masez cu buzele, o musc ceva mai tare de abdomen, ridic capul Intinzandu-i pielea la maximum, geme putin de la muscatura si pune mana acolo, nu o las, Ii iau mainile si o mai torturez Intr-o senzatie insuportabil de placuta.
Nu ma mai puteam abtine atata presiune ce se apasa pe umerii mei, In capul meu, In corpul meu, In al ei nici nu mai poate fi vorba, ii deschei pantalonii din blug, ea imi descheie cureaua, ne dezbracam unul pe celalat, varful roz al penisului era strangulat de guma chilotilor, vad pe chipul ei o reactie de uimire desi are si ea un frate Ii este straina imaginea unui penis In erectie la dispozitia ei.
Ii prind barbia si o sarut dando din nou pe spade, eram unul peste celalalt cu ochii atintiti pe chipul ei, simteam cum se topeste cand corpurile noastre erau goale unu peste celalalt, pieptul meu ii apasase sanii, palmele nastre erau inclestate, organele noastre erau lipite unul peste celalalt fiind despartite doar de doua perechi de chilotei.
Am facut pasul cel mare, ne-am dezbracat, ultima bariera fusese indepartata, o vedeam electizata goala pe patul meu, fiind la dispozitia mea pentru mine, era toata a mea, eu o priveam nesatos, imi vine sa o penetrez dar Inca nu este suficient, nu am pregatit Inca vaginul ei sa ma primeasca, introduc un deget, miscari tandre de du-te vino, Il mai rotesc pe margine apoi Il introduc cat mai adanc. simt cum mi-l strange umezindumi-l, imi sopteste. >Imi vine sa tip!!<.
Intraga mana este umeda de mireasma ei, Ii simt parfumul peste tot In aer, imi sterg mana de coapsele ei o ridic de abdomen putin mai sus, stiam ca e umeda privirea ei imi soptea ca ma doreste corpul meu o dorea penisul meu tare ardea de nerabdare dupa vaginul umed si fierbinte al ei, era momentul pentru penetrare.
Stau peste ea, cu spatele arcuit, ea potriveste mai bine unghiul, o privesc In ochi, intru putin si simt cum In corpul ei intra pentru prima data un barbat, expresia fetei ei se schimba Intr-una de extaz, fata i se lumineaza, stam asa pret de cateva secunde vreau sa safureze fiecare clipa, stiam ca trebuie sa fie mai mult decat o miscare a fundului.
Intru usor In adancime o Intreb daca simte vreo durere, spune ca e minunat doar ca a fost o mica Intepatura, probabil de la himenul virgin, intru cu totul In adancimea vaginului umed si primitor, penisul meu fierbinte il clocoteste si mai tare, Incep miscari usoare de du-te vino, apoi si mai repede, o vad cum da capul pe spate se Incoreaza si se pierde undeva In zare, continui astfel pret de cateva...



    Login