Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Gandurile unui umanist Prima seara de amor a Malinei
Autor : Preludiu - 2011-12-27
Citita de 2272 ori - Nota 0.00 (1 voturi)
Gândurile şi trăirile unui umanist

Înainte de a începe povestirea vreau să fac câteva menţiuni pentru cititor, vreau să fiu foarte sincer cu tine şi să transmit emoţiile pe care le traiesc eu ca bărbat când sunt în preajma unei fete, toate momentele în care hormonii mei dansează în tot corpul meu şi imi induc starea necesară adorării şi satisfacerii unei femei.
Personajele acestei povestiri sunt persoane reale din oraşul X cu care zilnic mă întâlnesc, vorbesc şi glumesc, starea de relaxare psihică şi linişte sufletească mă determină să le văd pe aceste femei partenele mele în arta amorului.
Împart cu sfinţenie contactul sexual in trei mari cateogorii, dragoste, amor şi sex, definind fiecare categorie; dragostea, atracţia dintre două persoane de sex opus ce simt unul faţă de celălalt o puternică legătură sentimentală, acestea două trebuie sa fie musai, extrem de sensibile şi devotate. Amorul, când există o atracţie reciprocă între două persoane, bărbatul are un respect pentru sine şi vrea să satisfacă o femie în cât mai multe moduri posibile, oferindu-i şansa să trăiască momente ce nu le va uita niciodată, iar femeia se lasă prizonieră în acest joc al placerilor şi se lasă sacrificată în numele amorului. Sexul, este simţiţă nevoia de eliberare a tensiunii sexuale acumulată peste zi sau o perioada mai mare de timp.
Dragă cititorule, cât despre mine sunt o persoană sensibilă, un bărbat îndrăgostit mai mult de ideea de dragoste şi amor decât de o persoană. Visez la o familie în cadrul careia să fiu un soţ bun, un tată iubitor, să nu treacă o zi fără de care să ii spun soţiei cât de mult o iubesc şi nicio noapte în care sa nu-mi sărut copiii de noapte bună. Mă hrănesc, sunt dependent de afecţiune şi este singurul lucru pe care ştiu şi il ofer din toată fiinţa mea.
În speranţa că am reuşit cât de cât să-ţi stârnesc interesul pentru ce vei găsi în paginile următoare îţi doresc lecturare plăcută şi te rog deschide-ţi inima să poţi citi printre rânduri.

Prima seară de amor a Mălinei

Imi place nespus de mult această fată , vorbim zilnic este foarte deschisă cu mine, se joacă cu mine, îi accept jocul de dragul aluniţei de deasupra buzei carnoase şi provocatoare, ochii negri şi tenul curat imi mângâie sufletul şi fiecare secundă petecută lângă ea este o adevărată binecuvântare. Zâmbetul larg şi dulce imi trezeşte o admiraţie profundă şi o dorinţă puternică să o sărut.
Vorbisem întro seară să ieşim să mâncăm ceva într-un local nu departe de casa mea. Am ales acel loc fiind unul foarte liniştit, un restaurant cu specific chinezesc, unde nu puteam fi decât noi la acea oră, mergem la etajul superior, la fumători, decorul impodobit cu bibelouri din orientul indepărtat, o melodie lină pe fundal îţi oferă senzaţia unei frânturi temporale.
Alegem o masă într-un colţ mai retras, unde lumina clară a lunii ne proiecta umbrele pe un tablou imens cu flori, umbrele noastre erau ca într-o gradină, într-un mirific apus de seară călduroasă de mai. Încep adevărata conversaţie legându-mă de obrajorii ei roşiatici ca două prime trufandale ce se coc în tufa cu capuşuni. Cu un gest tandru ii ating obrajorii, mainile mele pale şi calde ii incalzesc faţa, ea oferindu-mi un zâmbet cald.
Primim listele meniu de la ospătar, comandăm două porţii de specialitatea casei , urechi de lemn cu orez şi două nectaruri de vişine, combinaţia dulce-acrişor delectează papilele multor persoane, după ce pleacă ospătarul pun palma ei în palma mea, ii mângâi cu degetul podul palmei, îi arăt care este linia vieţii, modul în care are sunt aşezate liniile ar putea sugera câte necazuri poate întampina şi cel mai important, dacă se va mărita din dragoste sau din interes.
Ideea de a se mărita din dragoste ii este pe plac, se simte deja îndragostită, privesc în ochii ei negri adânci care se luminează la fiecare zâmbet, simt că se află unde trebuia să fie, sunt pe drumul cel bun către inima ei.
A venit comanda, mâncănd în deplină linişte, o intreb grijuliu la început dacă mai trebuie puţină sare în pilaf, ea spune zambind ca e bine aşa.Am terminat de mâncat, strâng farfuriile şi le aşez într-un colţ îndepărtat al mesei să nu ne incomodeze, merg pe scanul din stanga ei fiind mai aproape de ea, îi iau din nou mâna în palma mea stângă şi o sărut de câteva ori mulţumindu-i pentru compania plăcută din această seara minunată şi îi spun ca mă simt foarte bine lângă ea, în mintea ei se naşte puţin timiditatea, se pierde puţin,profit de moment cu mâna dreaptă ii cuprind ceafa şi ii ofer sărutul mult aşteptat. In ochii săi umezi ma vedeam pe mine, ştiam ca vrea mai mult, ii pun mâna pe genunchi o mângâi discret cateva secunde, las timp fluturaşilor să-şi încerce aripioarele, ajut puţin fluturaşii să zboare mai puternic mişcând fin palma pe piciorul ei, privindo în ochi sesizam transa în care se află, o sărut îndelung, o privesc şi îi spun cât este dulce, o masez uşor pe burtică, arunc discret privirea la ochii ei, sunt inchisi, picioarele ii tremură uşor schiţând pe buze un sărut. Umbrele noastre proiectate de lună se sărutau şi ele în tablou ca într-o aventură pe înserat.
Venind ospătarul să debaraseze, cer nota,plătesc, apoi o privesc preţ de câteva secunde pe frumoasa Mălina, ii propun să mergem la mine să mai petrecem cateva ore împreună, acceptă cu un zâmbet larg, îi sărut scurt aluniţa, ne ridicăm de pe scaun şi ieşim în dansul fulgilor de nea.
Mergem tăcuţi câteva minunte, fluturaşii din stomacul nostru vorbeau pentru noi, pe covorul alb rămăseseră trasaţi paşii noştri grăbiţi, lăsând în urmă tabloul, mergând prin zăpadă o călăuzesc pe Mălina spre un loc în care doar visa că v-a ajunge.
Mersesem, mersesem o intersecţie apoi facem undeva la stânga şi ieşim pe o alee frumos împodobită, multe globuri şi lumini viu colorate, ne strângem în braţe, dansăm o imbrăţişez, o sărut pasional în timp ce cu mâna pe fundul ei o trăgeam înspre mine, imi acceptă jocul şi se impingea tot mai mult, momentul în care eram lipiţi, îi sărut obrajii şi cobor uşor pe gât, suflând şi muşcând uşor, o simt din nou fierbinte, uşor vibrând de emoţie, îndicându-i direcţia înainte, acolo stau, va fi cald plăcut şi bine.Promit că nu vei regreta. Încuviinţând din cap grăbim pasul spre casa mea, pomii de crăciun se închină în faţa noastră iar ledurile flambează armonios.
Intrând în casă, ceasul din faţa uşii indică ora 18:30, deşi mai este până la ora 22:00 când ajunge ea acasă nu vreau să irosesc nicio secundă, întreaga mea atenţie imi este captată de zâmbetul ei dulce, aluniţa mă incită din ce în ce mai mult, gândul la ce va urma ne excită pe amândoi, aveam să fiu primul ei bărbat, înţeleg că nu-i o treabă oarecare, vreau să fiu unic, poate, pe următorii sa-i compare cu mine, nicidecum ideea de a fi comparat cu alţii.
Ne scuturăm zăpada de pe hainele groase unul altuia şi le aşezăm în cuier. Mergem în dormitor, aprind în grabă o lumină roşie gălbuie de la pomul de crăciun şi merg lângă ea o cuprind cu o mână îi ating spatele şi o sărut apăsat pe gură, în timp ce mâna mea îi explorează fiecare centimentru de piele, limba mea îi dansează elegant prin guriţa dulce şi suavă, fluturaşii zburdă prin toată casa iar hormonii ne invadează trupul, ea simte doza mea de testosteron şi se împinge mai mult în mine, fluturaşii noştri umplu camera, picioarele ne sunt paralizate şi ne întindem în pat.
Ne întidem în pat, este atât de dornică, prima oară când este atât de aproape de un bărbat încât să ii simtă erecţia atât de aproape de locul ei secret, fierbinte, dorea mai mult, spunea toate acestea fără să scoată un sunet, ochii ei se făcură mari, privindu-i imi dădeam seama că trebuie sa merg mult mai departe.
Vreau să o venerez, să o fac să mă vrea, să imi strige numele in visele ei cele mai pătimaşe, când va simţi că ceva nu este în regulă, că ceva ii lipseşte pentru a fi pe deplin fericită, eu vreau să fiu acel ceva. Pun mâna pe sănii ei pufoşi şi încep să ii sărut aluniţa, îndelung, imi mai introduc limba între buzele ei, îi ating “buburuţele” sânilor cu degetele le simt tari, trag de ele, ma joc între degetele mele cu ele, ea icneşte de plăcere, o sărut pe gât şi ii mângâi sânii, simt atât de mult cum i se face pielea ca de găină, cum tremură la fiecare suflare a mea în dreptul urechiuşelor sale, eram amandoi în transă simţeam cum toate visele ei se împlinesc.
Ne scoatem în grabă hainele rămânând la busturile goale, inimile izbeau in piepturile noastre încât să le spargă, penisul meu voia să rupă cureaua pantalonilor, simţeam că nu mai pot fi conştient şi stăpân pe sine, voiam să fiu in interiorul ei, dar parcă nu este destul, mai trebuie dorinţă, acel desert ce se lasă aşteptat, acel cozonac care este mai bun când îl savurez în pofta făcută mai întâi de miros.
Cresc dorinţa luând sfârcurile uscate în gura mea umedă, imi plac atât de mult, mă joc cu limba pe ele ca şi când nu m-aş sătura să ii masez cu atâta poftă, ea imi trece degetele prin părul creţ şi zvelt al capului, tine ochii închişi, capul pe spate mă lasă să o seduc, picioarele îi tremurau atât de tare, dacă nu eram peste ea cred că ar fi putut merge şi pe pereţi.
Cobor spre buricul ei cu barba îndesându-i abdomenul, părul nu era vizibil dar înţepa puţin în timp ce coboram sărutam tot ce imi ieşea în cale, ajung în dreptul buricului, o suflu şi o masez cu buzele, o muşc ceva mai tare de abdomen, ridic capul întinzându-i pielea la maximum, geme putin de la muşcătură si pune mâna acolo, nu o las, îi iau mâinile şi o mai torturez într-o senzaţie insuportabil de plăcută.
Nu mă mai puteam abţine atâta presiune ce se apasă pe umerii mei, în capul meu, în corpul meu, în al ei nici nu mai poate fi vorba, ii deschei pantalonii din blug, ea imi descheie cureaua, ne dezbrăcăm unul pe celalat, vârful roz al penisului era strangulat de guma chiloţilor, văd pe chipul ei o reacţie de uimire deşi are şi ea un frate îi este străină imaginea unui penis în erecţie la dispoziţia ei.
Îi prind bărbia şi o sărut dândo din nou pe spade, eram unul peste celălalt cu ochii aţintiţi pe chipul ei, simţeam cum se topeşte când corpurile noastre erau goale unu peste celălalt, pieptul meu ii apăsase sânii, palmele nastre erau incleştate, organele noastre erau lipite unul peste celălalt fiind despărţite doar de două perechi de chiloţei.
Am f&#259;cut pasul cel mare, ne-am dezbr&#259;cat, ultima barier&#259; fusese indep&#259;rtat&#259;, o vedeam electizat&#259; goal&#259; pe patul meu, fiind la dispozi&#355;ia mea pentru mine, era toat&#259; a mea, eu o priveam nes&#259;&#355;os, imi vine s&#259; o penetrez dar înc&#259; nu este suficient, nu am preg&#259;tit înc&#259; vaginul ei s&#259; m&#259; primeasc&#259;, introduc un deget, mi&#351;c&#259;ri tandre de du-te vino, îl mai rotesc pe margine apoi îl introduc cât mai adânc. simt cum mi-l strânge umezindumi-l, imi &#351;opte&#351;te. >Imi vine s&#259; &#355;ip!!<.
Intraga mân&#259; este umed&#259; de mireasma ei, îi simt parfumul peste tot în aer, imi &#351;terg mâna de coapsele ei o ridic de abdomen pu&#355;in mai sus, &#351;tiam ca e umed&#259; privirea ei imi &#351;optea c&#259; m&#259; dore&#351;te corpul meu o dorea penisul meu tare ardea de ner&#259;bdare dup&#259; vaginul umed &#351;i fierbinte al ei, era momentul pentru penetrare.
Stau peste ea, cu spatele arcuit, ea potrive&#351;te mai bine unghiul, o privesc în ochi, intru pu&#355;in &#351;i simt cum în corpul ei intr&#259; pentru prima dat&#259; un b&#259;rbat, expresia fe&#355;ei ei se schimb&#259; într-una de extaz, fa&#355;a i se lumineaz&#259;, st&#259;m a&#351;a pre&#355; de câteva secunde vreau s&#259; safureze fiecare clip&#259;, &#351;tiam c&#259; trebuie s&#259; fie mai mult decât o mi&#351;care a fundului.
Intru u&#351;or în adâncime o întreb dac&#259; simte vreo durere, spune c&#259; e minunat doar c&#259; a fost o mic&#259; în&#355;ep&#259;tur&#259;, probabil de la himenul virgin, intru cu totul în adâncimea vaginului umed &#351;i primitor, penisul meu fierbinte il clocote&#351;te &#351;i mai tare, încep mi&#351;c&#259;ri u&#351;oare de du-te vino, apoi &#351;i mai repede, o vad cum da capul pe spate se încoreaz&#259; si se pierde undeva în zare, continui astfel pret de c&aci...



    Login