Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fara nume...
Autor : Margean - 2023-09-09
Citita de 8323 ori - Nota 1.05 (454 voturi)
Nimic nu se poate compara pentru un tanar de 19 ani, ca sexul cu o femeie trecuta de 38 de ani. Avea doi copii, era divortata de doi ani si o foame de sex ca atunci cand fusese virgina. Ii sticleau ochii cand vedea pe strada un barbat pe care l-ar fi futut pana la epuizare si poate si dincolo.Ii placea teribil sa fie curtata, admirata, privita…Statea la cafenea si visa la un tanar pe care tocmai il vazuse trecand la bratul unei tinere frumoase si isi imaginea cat de tare o fute el pe tanara cu care mergea la brat. Se simti privita, studiata insistent si intoarse incet, studiat, capul spre tanarul care pleca imediat privirea.
Bine facut, frumusel, curatel,bine imbracat, poate prea bine…vazuse totul dint-o singura privire pe care o trecuse cu indiferenta peste el. Se hotari sa mai ceara o cafea in timp ce la masa lui se asezase un altul…era Raducu, fiul farmacistei cu care era in bune relatii. Ochii li se intalnira si Raducau o saluta dand din cap…raspunse cu o scurta inclinare de cap si un zambet neutru.
A doua zi, la aceeasi ora se hotarase sa vada daca tanarul era prezent. Spre surprinderea ei era acolo.O privea in tacere, ei ii facea placere privirea lui pe care o simtea fizic. Totul a durat aproape doua saptamani timp in care s-au vazut zilnic. Brusc trei zile nu a mai aparut la masuta stiuta. A patra zi era din nou acolo. Sabina nu s-a mai dus la locul ei obisnuit ci s-a asezat fara sa ceara permisiunea in fata lui.
…Ai fost bolnav! Ce s-a intamplat? S-a uitat zambind in ochii ei…
…AAAA, nu! Am avut un examen greu si a trebuit sa-l trec. Parea obosit insa era linistit…ii zambea iar ochii ii straluceau ghidus.
…Ma bucur ca te-ai asezat la masa mea…eu sunt timid iar femeile care imi plac ma inhiba. Esti foarte frumoasa! A lasat privirea in jos si o roseata i-a cuprins chipul. Maine n-o sa pot veni…am zi de “curte” dar poimaine o sa vin din nou…o sa fii aici?
…O sa fiu si maine aici…imi pot inchipui ca esti si tu si ca ma privesti.
A treia zi a aranjat astfel incat sa ramana singura acasa…copiii i-a trimis la bunici iar cand s-a trezit a simtit imediat ca va fi o zi diferita. Diferita de tot ce traise pana atunci. A inceput sa tremure numai gandindu-se la tanarul caruia nu ii stia nici macar numele. La cafenea a intrat cu emotii si cand si-a indreptat privirea l-a vazut sezand la masa lor. Atunci s-a hotarait si apasit sigura pe ea…s-a oprit in fata lui zambind…
…Numele meu este Dora si mi-ar place foarte mult sa facem o plimbare! Vrei sa vii cu mine?
S-a ridicat, era inalt si bine facut, si-a luat trenciul de pe scaunul alaturat(era o primavara capricioasa) si aurmat-o iesind impreuna. Afara, fara sa vorbeasca Dora l-a luat de brat si s-a lipit strans de el. L-a condus spre apartamentul ei undeva la celalt capat al parculetului. Au mers in linsite, fara sa vorbeasca pana la intrarea blocului.
…Stau la etaj. Nu mi-ai spus nici macar numele…nu stiu cum sa-ti spun.
…Mihai, Mihai P.
Il tinea de mana de parca ii era frica sa nu il piarda. La usa, dupa ce a inchis-o in urma lor, s-a intors infrigurata si s-a agatât de gatul lui cautandu-i buzele. Sarutarea pasionata si puternica nu i-a attenuat simturile…i-a simtit palméle mari cuprinzandu-i talia, una dintre ele coborand si ridicandu-i poalele fustei pana quand bucile au ramas goale. A scancit sub presiunea buzelor lui, s-a impins in el si i-a simtit prima data pula sculata…imensa…i-a fost teama la inceput…a simit zidul in spatele ei si a desfacut picioarele lasandu-se purtata de vointa barbatului.
A simtit un mai de carne, tare ca o ranga de otel, cum ii deface labiile si s-a pommenit cu pula lui Mihai la gaura plina de liquide. A incercat sa o cuprinda cu o singura mana ca s-o potriveasca mai bine…n-a reusit...Mihai, in genunchi intre picioarele ei a potrivit capul imens al pulii si a impins puternic.A intrat dureros…Dora a desfacut si a ridicat in acelassi timp picioarele ca sa poata fi mai usor patrunsa…a ridicat din cur venindu-i in intampinare si s-a ridicat de gatul lui cu bratele incrucisate …a impins si ea ajutandu-l si a simtit peretii vaginali cum se defac incet facand loc pulii la care nici nu indraznise sa viseze…
Mihai a impins a doua oara, mai puternic, Dora si-a simtit uterul presat si a inteles ca trebuie sa se miste…se voia penetrata cu forta si pe toata lungimea minunatiei care o strapunsese. Imediat Mihai a inceput sa o penetreze in scancetele si gemetele Dorei. Dadea si se ridica de cur in sus, incantata de norocul ce o napadise si minunata de futaiul la care nici nu visase, Dora se simti napadita de o cantitate oarecare de cyprina care incepu sa curga din ea in mijlocul orgasmului.Niciodata pana atunci nu se simtise atat de plina, atat de bine intr-o pula si nici nu credea ca va da peste ea fericirea asta. Era plina, avea cea mai frumoasa si mai magnifica pula infipta adanc in strafundurile ei…strigatul Dorei era nu numai de durerea pe care i-o provoca Mihai perforand-o continuu ci si unul de fericire…il apuca de gat cu doua brate fierbinti, buzele ii cuprinsera buzele barbatului de deasupra ei si incepura sa-l suga…se misca cum nu o mai facuse niciodata, simtea ca este indragostita pentru prima oara si deschise ochii ca sa poata privi fericirea in fata…ochii albastri ai lui Mihai o facura sa isi piarda ratiunea si simturile…era indargostita pentru totdeauna de tanarul care o presa cu greautatea corpului sau. Voia sa il faca, sa il simta fericit, pe cel care ii aducea o asemenea fericire. Reusise!!!!
Penetrarea puternica, presiunea pe care o exersa asupa pizdii, adancimea penetrarilor, sarutarile sanilor mari si pietrosi, sfarcurile supte pana la durere, gemetele nestavilite ale Dorei si miscarile ei din solduri il excitau pe Mihai astfel ca nu mai stia de el…nu avea o experienta sexuala deosbita…cateva aventuri cu colege de clasa la liceu si o colega de facultate…nimic ce se poate compara cu Dora care nici ea nu avea o mare experienta insa avea o mare dorinta, o imaginatie desavarsita si o foame de sex pe masura.
Dora stia ca trebuie sa il cucereasca pe Mihai cu toate mijloacele pe care le avea iar sexul, trupul si miscarile lui puteau sa fie hotaratoare. Se misca sub el in primul rand cum simtea…era innebunita de placerea pe care Mihai o oferea cu pula lui supradimensionata si trebuia sa fie sincera…nu se asteptase la un asemenea futai…totul era un vis…Mihai,pula lui mare, sarutarile cu care nu inceta sa-i mozoleasca tatele, felul in care ii sugea sfarcurile sanilor,pe rand, dar mai ales penetrarile puternice, profunde care ii rascoleau toate simturile. Se obosea placut, picioarele foarte sus ridicate, miscarile din solduri si din cur cu care il insotea pe Mihai abia daca o faceau sa isi amintesca faptul ca nu il sarutase…isi impinse buzele spre gura lui, ii cauta cu varful limbii timid limba pe care mihai i-o impinsese in cerul gurii…isi incolaci picioarele la spatele lui si il trase mai tare in ea.Il voia in ea insa mai presus de tot si de toate voia sa prelungeasac futaiul cat mai mult posibil…era nefututa, era infometata dar voia ceva care trebuia sa o satisfaca, sa o multumeasca.
Tot futaiul era atat de neasteptat placut si frumos, cum ea nici nu sperase incat ar fi vrut sa nu se mai termine… simti ca nu mai poate mult, simti ca va fi napadita de un orgasm ca nici un altul…il stranse puternic intre picioare…
…Sa nu iesi, sa nu ma lasi singura…te vreau in mine…te rog! Tot corpul ii inlemni…doar curul se misca lent, foarte lent, impingandu-i pizda…Mihai isi trasese pula pana cand capul ajunse pe marginea gaurii si il pastra acolo…imediat culisa in ea centimetru cu centimetru….
….OOOH,OOOH,OOOH…nu, nu ma parasi! Stai in mine!…OOOOH Doamne ce bine este!
Niciodata Dora nu se simtise atat de bine, atat de implinita, nemaivorbind de faptul ca il placea enorm pe Mihai. Timiditatea lui, roseata si fastaceala lui, ca sa nu mai vorbim de pula mare si groasa cu care parca o despicase…Doamne!…nici nu sperase la un asemenea noroc! Cu toate ca avusese un orgasm cutremurator care aproape ca o terminase fizic, nu putea sa isi revina din uimire…Mihai ramasese cu pula infipta in ea, la fel de mare de tare si de noduroasa…parca visa…incepu incetisor sa miste din solduri impingandu-si pizda spre drugul de carne pe care Mihai il tinea la fel mandru in interiorul ei…era innebunita de placere si ar mai fi vrut…Mihai o simti si incepu si el o noua pentrare, inceata, prelunga, de la gaura plina de lichide si pana la uterul femeii…Dora era pierduta cu ochii inchisi incepu sa miste pizda pe toata lungimea pulii…Mihai ii urma miscarile…sincronizarea devenise perfecta, futaiul era mai frumos ca niciodata…Dora simti ca isi pierde mintile de fericita ce era…deschise ochii si il privi.
Mihai incepuse sa o pilonnez din nou si o privéa in timp ce o penetra…vazand-o deschizand ochii ii zambi, Dora ii raspunse si il trase de gat spre ea inabusindu-l cu sarutarile nenumarate…Futandu-se cu aceeasi placere, miscandu-se la unison de parca era o singular fiinta, Dora se credea in paradis…brusc, Mihai se incorda, Dora simti si ea noul orgasm si explodara amandoi in strigate de placere…Dora isi infipse dintii in umarul lui strangandu-l puternic intre picioare…jeturile de sperma se succedau calde si cu repeziciune.
Trupul Dorei ramase intins, cu mainile si picioarele departate si cu tot trupul greu al lui Mihai peste ea. Intr-un tarziu tanarul se trase intr-o parte lasand-o libera pe Dora dar parca prea libera…ii placuse greutatea lui…intinse mana si descoperi pula lui Mihai, ridicata la verticala…semeata si viguroasa, gata din nou de actiune…era prea frumos!!! Trupul ei subtire, ne se dadea satisfacut pe deplin…
Si totusi era reala…se futusera fara oprire mai multe ore…noaptea se lasase pe nesimtite cand Dora il lua in brate pe Mihai, pe la spate, strangandu-l puternic si impungandu-l cu sfarcurile intarite ale sanilor…isi infipse un picior intre picioarele barbatuluii caruia situatia si pozitia in care se afla ii pria. Femeia se acoperi si il acoperi cu cuvertura stransa la capatul patului…nu era suparata ca Mihai nu ii adresase cuvinte tandre de care nu avea nevoie…stia din imbraisarile si sarutarile infocate ale tanarului cat de mult o placea…
Veniti de la dus, curati si uscati, trantiti in pat, Dora il lua in brate pe Mihai si se lipi tare de spatele lui cuprinzandu-l cu o mana de mijloc si cu tatele présate puternic…isi strecura un picior printre picioarele amantului si asa adormira rapusi de oboseala si placeri. Se trezi cand afara se iveau zorile…il tinea inca in brate si treaza fiind nu ar fi vrut sa-i dea drumul…lucida, cu ochii deschisi il asculta pe Mihai cum doarme. Isi aduse aminte de ficare sarut si de fiecare patrundere cu care fusese rasfatata, si dintr-o data isi simti pizda plina de lichide din nou…pizda ii saliva abundent insa de asta adata era stapana pe ea…cobora usurel, se sterse bine in baie de unde imbraca si un halat subtire care stia ca ii pune bine in valore talia si soldurile care, in ciuda celor doua nasteri erau rotunde, frumoase si pantecul plat. Pregati doua ‘’ness” fierbinti,cu lapte, alaturi de un platou cu tartine mici din franzela proaspata. Pregatea tartinele cand simti doua brate puternice cum ii cuprind mijlocul si buze dulci ce o sarutau frumos pe obraz…
…Daca ai, vreau si cateva napolitane…
…Lasa-ma s...



    Login