Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezia aromelor
Autor : florin-42 - 2014-04-20
Citita de 3496 ori - Nota 5.38 (8 voturi)
A trecut un an de atunci . Inca mai pastrez in amintire acea intalnire minunata . Treceam printro perioada grea si simteam nevoia unei evadari din ternul cotidian, din acel stres continuu al vietii de zi cu zi. Solutia cea mai simpla era sa intru pe un site de specialitate, sa gasesc ceva facil, sa ma descarc dar mai avusesem astfel de experiente care nu au facut decat sa imi intareasca convingerea ca relatia cu sotia mea era divina fata de ceea ce imi ofereau ele. Deci aveau si aceste relatii un efect benefic dar nu era ceea ce imi doream eu.
Asa ca am ales varianta mai soft , aceea de a-mi face o prietena pe internet , o doamna care sa aiba aceleasi necesitati ca si mine, cu care sa impartasesc si lucrurile bune si cele rele din viata noastra dar si acele dorinte,trairi, fantezii pe care cu greu le-ai putea destainui sotiei tale O singura doamna m-a atras cu acel aer de mister cu care se invaluia. Cand ne-am prezentat mi-a spus de la inceput ca nu vrea sa imi zica absolut nimic despre ea, nimic in legatura cu aspectul ei fizic, varsta, absolut nimic. Am discutat cu ea cam trei saptamani timp in care ne-am facut o parere unul despre altul, dupa care, intro seara mi-a spus ca vrea sa ne vedem in week-end sa raman o noapte la ea.
Am aranjat lucrurile acasa ca sotia sa nu banuiasca nimic si sambata pe la ora 17 m-am prezentat la ea cum am stabilit. Nu stiam nimic unul despre altul nici acum, nu stiam cum arata, cine e, cati ani are, ceea ce ma atragea, ma facea sa fiu curios , sa imi fac fel si fel de imagini despre ea si mi-am spus ca cel putin voi cunoaste persoana din spatele vorbelor si gandurilor frumoase exprimate in cele trei saptamani de conversatie pe net. Stiam doar atat ca imi promisese o noapte de neuitat. Ajuns pe strada ei vad o casa simpla, care nu iesea in evidenta cu nimic. Sun la poarta. Obrajii mei se luau la intrecere cu rosul frumosului trandafir pe care il adusesem gazdei. Simteam cum tot singele a urcat lasand deficitare celalte zone ale trupului. Acele cateva clipe pana la deschiderea usii parca au durat o vesnicie,mii de intrebari si supozitii, de calcule si variante mi-au trecut prin cap, chiar si varianta de a renunta la tot chiar in acel moment dar curiozitatea a invins.
Usa s-a deschis ,in prag o femeie, nu ,nu o femeie, o doamna, o adevarata doamna prin prestanta si eleganta cu care isi purta halatul de baie, prin expresivitatea privirii ei patrunzatoare , usor dominatoare cu care se uita la tine de la inaltimea celor 162-165 cm. Ochii albastrii, de culoarea cerului oglindita pe un lac curat de munte intro dimineata senina de vara, pielea usor bronzata, nasucul micut un pic intors, buzele carnoase bine definite intregeau aspectul ei angelic. Multi ar spune ca e o femeie intre doua varste , eu spun ca e o doamna cu o varsta nedefinita, varsta deplinei maturitati sexuale, a unei senzualitati aparte pe care nu se straduieste sa o arate, e pur si simplu naturala.Estimam pe undeva cam 45 - 48 de ani.
Intru intrun salon frumos mobilat oferindu-I gazdei trandafirul. Un sarut scurt pe obraz imi rasplati gestul. Caldura si mirosul proaspat al obrazului ei imi rascolira simturile. Ea simti acest lucru si zambi larg mangaindu-mi cu o mana obrazul. Cu glasul ei cristalin, vorbind neintrerupt, ma indemna printre altele sa ma fac comod , dandu-mi sacoul jos , ramanand doar in camasa moment bun pentru mine sa-i fur un sarut pe obraz, apoi altul, si altul, pe ochisori, pe frunte, pe nasuc si in sfarsit pe gurita ei frumoasa. Buzele ei moi si catifelate raspund sarutului meu deschizandu-se incet, iar respiratia ei usor mentolata imi inunda cu senzatii de prospetime gura. Limbile noastre impleticindu-se,in colacindu-se una de alta in acel prim sarut trezi in noi trairi minunate , dorinte fierbinti. Continuand sarutul ea descheie fara graba nasturii camasii dezgolindu-mi trupul , apoi cureaua si pantalonii cazusera ca la un semn, moment in care ii desfac halatul dezvaluind un trup frumos, ingrijit si lucrat, cu sanii nu foarte mari dar fermi si mandri. Sub halat nu purta absolut nimic dar si asa trupul ei dadea nota de o eleganta desavarsita, mersul ei catre baie cu aerul de siguranta deplina de sine dadea impresia ca poarta o tinuta a unuia din cele mai stralucite branduri din lume. Dupa cateva minute ma invita sa intru si eu. Pasind inauntru patrund intro lume feerica, mirifica. Intr-o lumina difuza, multicolora care lasa sa se vada doar partile esentiale ale baii completata de lumanari aromate ea ma astepta intrun jacuzzi . Vazand-o acolo in lumina magica o asemuiam cu o artista ce troneaza in mijlocul unei scene, era scena desfatarilor carnale si a simturilor animalice.
E timpul sa intru in scena alaturi de ea , imbratisand-o ea se cuibari la pieptul meu. Cuminti pe etajera asteptau flacoane din mai multe esente pentru baie. Primul flacon cu arome de citrice ne-a condus inlantuiti pe tarmul unei insule din mediterana , intinsi in nisipul fin si cald, la marginea unei livezi de portocali. Ii sarut buzele cu multa savoare apoi sarutul cobori incet dezmierdandu-i cu drag urechiusa delicata apoi , pe gat, in jos, facand un mult asteptat popas pe sanii ei. Gustul de portocale si lamai imi da senzatia unor fructe adevarate proaspat culese din livada din apropiere. Coborand, sarutul invadeaza spatii din ce in ce mai minunate ale ei. Limba mea jucausa desfacu pe indelete cojile de portocala patrunzand in miezul zemos si caldut simtind nervurile fructului de portocal, bucurandu-ma de fiecare picatura. Si tocmai cand ma pregateam sa savurez si ultima feliuta ea ma trezii la realitate spunandu-mi sa nu ne grabim ca avem toata noaptea inainte.
Schimbam apa la baie cu alta proaspata in momentele de respiro. Flaconul al doilea cu aroma de lavanda ne transpune pe amandoi, goi goluti in mijlocul unui camp de lavanda inflorita, aburii imbatatori imi cuprind creierul, ametindu-ma, ducandu-ma intro lume unde nu mai simt decat sarutul apasat al ei, scotandu-mi limba cu limba ei carnoasa si umeda, urcand si coborand cu buzele pe ea spunandu-mi parca ce va urma. Nici un centimetru patrat al trupului meu nu scapa nesarutat, bucatica cu bucatica simt fiori cum imi strabat trupul si ma las purtat de aceste senzatii minunate timp de cateva minu...



    Login