Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataEu si ea...
Autor : Pyro55 - 2010-09-10
Citita de 2884 ori - Nota 7.75 (8 voturi)
Era o zi frumoasa de august. Era ora 10 dimineata, nu era foarte cald, dar la cum arata vremea era de asteptat ca va fi foarte cald spre amiaza. O asteptam pe Anca la gara. Trenul trebuia sa soseasca din clipa in clipa. Ardeam de nerbdare sa o vad, parca si in acel moment ii auzeam vocea ei frumoasa prin telefon "noh, la ora 10:03 ajunge trenul, sa ma astepti da?"(Anca e ardeleanca)...In sfarsit soseste trenul, gandul meu la ultima oara cand am discutat cu prin telefon (mai exact cu o zi inainte) este intrerupt de zgomotul trenului ce se opreste in fata mea. O caut din priviri pe Anca, inima mea incepe sa bata, probabil de emotie sau de nerabdare. O observ la cativa metri distanta cum se indreapta spre mine. E imbracata intr-un tricou violet, mulat pe corp si in blugi. In mana dreapta avea o geanta mai micuta,iar pe umarul stang gentuta ei. Se apropie de mine si imi zambeste. Se opreste in fata mea si lasa geanta jos din mana dreapta. Eu raman nemiscat si tacut in continuare privind-o in ochii ei frumosi. Urmeaza o tacere scurta de 2-3 secunde, dupa care ea rupe tacerea:
- Salut! Nu esti incantat sa ma vezi? imi spune ea zambind. Inainte sa-i raspund ii zambesc si adaug:
- Ba da...dar voiam sa te mai admir putin..., apoi o iau in brate si incep sa o sarut.
- Mi-a fost dor de tine scumpule, imi spune ea dupa ce ne-am sarutat in timp ce ne imbratisam.
- Si mie de tine iubito, ii raspund eu. Dupa imbratisarea dragastoasa, ii iau geanta ei in mana dreapta, iar Anca ma ia de mana stanga. Asadar mergeam tinunadu-ne de mana.
Ea fiind foarte fericita ca eu sunt langa ea (dupa modul cum ma strangea de mana) ma intreaba:
- Bun! Ce facem azi?
- Nu stiu...ce vrei sa facem? Vrei sa mergem intai la o cafea sau un suc? Dupa care imi da un raspuns surprinzator:
- Ioiii!!!Eu vreau la strand...
- La strand?! acuma? o intreb eu mirat de propunere. Nu mi se parea o idee rea, dar m-a luat prin surprindere dorinta ei.
- Vreau sa fac plaja, scumpi...imi spune ea zambind, dar cu o voce care parca ma implora.
- Poate mergem...vedem noi, nu-i problema. Imi placea sa-i indeplinesc dorintele care erau foarte simplu de indeplinit, mai ales pentru zambetul ei care de fiecare data cand il vedeam parca stralucea, parca i se lumina fata...adoram zambetul ei. De la gara am luat un autobuz spre strada pe care locuiesc eu. Ajunsi acasa la mine, eram singur acasa, ai mei fiind la sat, o intreb daca ii este foame sau daca vrea o cafea. Imi raspunde ca vrea dupa ce vine de la dus. In timp ce Anca era in baie la dus, eu pregateam repede doua senviciuri si cafeaua in bucatarie. Nu dureaza mult timp pana sa prepar senviciurile si cafeaua ca ea si iese de la dus intr-un tricou alb si pantaloni scurti de culoare roz. Intra in bucatarie alergand spre mine cu un sarut de al ei. In acel moment m-am simtit in al 9-lea cer simtinudu-i din nou dulceata buzelor ei. Dupa ce m-a sarutat mi-a zambit, iar eu ii propun sa mergem in sufragerie sa servim senviciurile si cafeaua. Ea a luat farfuria cu senviciurile, iar eu cele 2 cesti de cafea. Dupa ce am servit gustarea si cafeaua, ea imi incolaceste gatul cu bratele ei si imi spune:
- Noh (adoram sa o aud cum foloseste termenii ardelenesti,mi se parea sweet cand ii folosea) ce zici sa mergem aici in fata pe iarba sa ne relaxam? In fata blocului meu e un loc cu iarba verde. Acolo in fiecare an toata lumea din zona iese in fiecare an vara la un gratar.
- Parca ai zis ca vrei la strand? ii spun eu uimit de propunere
- Ni ma, ti-am zis ca vreau sa fac plaja, am uitat de locul asta al vostru din fata blocului.
- Bine cum vrei tu, hai! am luat o patura cu noi, o sticla cu apa minerala la 2 litri rece de la frigider (nu va spun numele apei sa nu am probleme cu C.N.A.-ul :P), am iesit la iarba verde din fata blocului, fiind mai devreme eram numai noi, locul era pustiu, parca era "inchiriat" doar pentru noi 2. Am asternut patura, ea s-a dezbracat in costum de baie de culoare negru cu stelute negre pe alb, iar eu eram in pantaloni scurti. Anca s-a intins pe spate cu ochelarii de soare pe ochi, eu am dat drumul la muzica de pe telefonul meu, apoi incepeam sa o privesc. Era atat de sexy in costumul ei de baie, arata atat de frumoasa si dulce, o priveam si o adoram cat de scumpa e.
- Ce fel de plaja faci tu, daca nu faci topless? ii spun eu cu un zambet ironic. Asa se face plaja in iua de azi. Ea imi zambeste si adauga:
- Eu cred ca tu vrei altceva de la mine, nu neaparat sa fac eu topless.
- Ce anume sa vreau de la tine, iubito?
- Stii tu bine ce vrei...
Eu nu mai zic nimic, o privesc, Anca isi scoate ochelarii de soare ma priveste si ea pe mine. Nu ma mai puteam abtine sa nu o sarut la cat de frumoasa e. Am inceput sa-i sarut si sa- simt din nou buzele ei dulci, ii simt si dulceata limbutei ei in timp ce i-o iau in gura, apoi o mangai pe burtica, ...



    Login